Bella Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Bella, felejthetetlen szexpartner

  Nils01

Egyeztetés

Már hetekkel ezelőtt felfigyeltem hirdetésére, néhány hete hívtam is, de akkor nem találtunk mindenkinek megfelelő időpontot, viszont ezen a délelőttön több szerencsém volt és néhány órával később már nála is voltam.

Megközelítés

A térkép jól mutatja a randi helyét és szerencsére a háztól 50 méterre parkolót is találtam, és úgy láttam, hogy a közelben több lehetőség is lett volna az autót letenni. Valószínüleg a délelőtti időpontnak és a fizetős parkolásnak köszönhetően. Tömegközlekedéssel is jól elérhető, buszmegálló 20m-en belül.

Helyszín

A lakáshoz egy lépcsősort kell csak leküzdeni, így kevésbé sportos kollégáknak sem jelent kihívást a feljutás. A lakás belülről szépen felújított. Én csak egy szobában jártam , ahol egy polc , kanapé és a földön egy nagy matrac volt elhelyezve. Nekem tökéletesen megfelelt. A fürdő is kifogástalan , több féle tusfürdővel, szájvíz , kispohár , törölköző, minden ok.

Hirdető külseje

A képek alapján reméltem, hogy egy csinos lány fogad, de a személyes találkozás felülmúlta a várakozásaimat. Bella nagyon jól néz ki élőben is, rövid szőke haja és nagyon szép , hibátlan alakja van. Popsija elképesztően formás és kis méretéhez illő nem nagy, de szép feszes "tini cicik" párosultak számomra tetsző szép arcvonásaihoz. Persze, a külső megítéléséhez az is hozzátartozik, hogy már az ajtóban levett a lábamról kedvességével , mosolyával, nagyon aranyos volt végig a találkozó alatt.

Action

Megérkezésem után a szobában megbeszéltük az órás randi részleteit , én éltem a csókolózás és popsi kényeztetés extra lehetőségével is. Utólag már tudom, hogy nagy hiba lett volna ezeket kihagyni. Gyors fürdés után kibújtattam az áttetsző fogadó ruhájából és állva , csókolózás közben mértük fel egymás adottságait. Én már ezt is nagyon élveztem. Úgy tudom, hogy az órás etapban két lehetőség is lehet, de én egy hosszabb, nem kapkodós szeretgetésre szavaztam. Átadtam neki a kezdeményezést és egy nagyszerű franciával kezdett, miközben el-elkalandozott keze és szája a környező részekre is. Cseréltünk és én is igyekeztem örömöt szerezni neki, amire nagyon jól reagált és persze nem tudhatjuk biztosan, hogy a beteljesülés igazi-e, de nagyon meggyőző volt minden reakciója. Lovaglással kezdtünk , majd sok más formációt is végig próbáltunk, mindegyikben nagyon aktívan, nagy beleéléssel vett részt. Nagyon szűk , ezért végig koncentrálnom kellett, hogy tartani tudjam még magam. A végén megkértem, hogy franciával végezzen ki. Ezt is az előzőek szerint nagy átéléssel , minden praktikát , simogatást , csókolgatást bevetve végzett. Fantasztikusan jó élmény volt, teljes elégedettséggel nyúltam el a matracon. Zuhanyzás után még beszélgettünk néhány percet, nagyon jó fej lány , végtelenül szimpatikus és kedves.

Elszámolás

A telefonban elmondottaknak megfelelően számoltunk el érkezésemkor. 2extra 10 rózsaszál volt, de az élményhez képest ez semmiság.

Bella, felejthetetlen szexpartner

  szirk2

Egyeztetés

Bella hirdetése egy ideje felkeltette már a figyelmemet, kedd délelőtt úgy is alakult, hogy feltudtam keresni, mikor villogott a “Most hívhatod!” jelzés. Ugyan elsőre nem vette fel, de nem sokkal később diszkréten visszacsörgetett. Ahogy észrevettem, újból hívtam és egy kellemes hang fogadott a vonal túlsó végén. Kedvesen tájékozatott a lehetőségekről/programjáról, végül az általam javasolt késő délutáni időpontra pozitív választ kaptam tőle.

Megközelítés

Telefonban kaptam meg tőle a pontos címet, ami az oldalon jelzetthez képest kb. 10 perc sétányira lehet, így egész jól lehet tervezni. Villamossal érkeztem a Móricz Zsigmond körtértől, de a közelben busz is megáll, szóval tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A házszám jól láthatóan elhelyezve az épület oldalán, egyértelmű hova kell menni. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Egy régebbi építésű társasház egyik lakása a helyszín, ami belülről teljesen fel van újítva. A Bellától kapott instrukciók egyértelműek, könnyű megtalálni a lakást, nem kell bolyongani. A tetthely az egyik háló, amiben kényelmesen el lehet férni, egy bőr kanapéra tudtam helyezni a ruháimat, az akció pedig egy földre helyezett matracon zajlott, ami kényelmes volt és bőven volt rajta hely mindkettőnk számára. A hangulatról lehúzott a teljesen lehúzott redőny és hangulat világítás gondoskodott, valamint halk zene. Fürdőszobában kádban tudtam megmosni magam, ahol feltett üveglapnak köszönhetően kellően komfortosan tudtam végrehajtani azt. Többféle tusfürdőből választhattam, kihelyezve szájvíz, üvegpoharak és dezodor is. Összességében rend és tisztaság fogadott a lakásban.

Hirdető külseje

Egyrészt a képek nem hazudnak Bella testéről, vékony, de mégis formás és szexi hölgy várt rám. Popsija kisebb, de kerek, amit szívesen simogattam és vonzza az ember tekintetét. Mellei tenyérbe illőek, a bimbókat szívesen kínálta fel kényeztetésre. Ahogy az adatlapján is szerepel, bőre szolizott, ami adott neki egy szép, barna tónust, de ennek ellenére is finom, selymes bőre van, óránk alatt nem is tudtam megállni, hogy ne csókoljam végig.

Másrészt nagyon szép arca van Bellának, amihez rövidebb, szőke haj társul, így adva neki egy szexisen vadóc karaktert. Mosolygós volt végig, amitől igazán csábos volt és adott neki egy bujaságot, természetesnek érződött. Összességében elmondható róla, hogy nagyon erős szexuális kisugárzása van, ami engem is teljesen magával ragadott. Fogadó szettje egy fekete melltartó-bugyi kombó volt, egy rossz szavam nem lehetett, tényleg egy igazán csinos nő várt rám az ajtó mögött, aki randink alatt végig nagyon kedves is volt.

Action

A zuhanyzásból visszaérkezve megszabadult a fehérneműtől, én a derekamra tekert törölközőtől és állva összebújtunk, majd kezdtünk el csókolózni. Ha addigra már nem lett volna egyértelmű számomra, az első csókok után már biztos azzá vált volna, hogy jó kezekbe kerültem. Csókjai végtelenül szenvedélyesek voltak, nyelvjátékban nem volt hiány, nyelve hol lassabban, hol gyorsabban járt, miközben ajkaink összeforrtak, amitől még érzékibbé és izgatóbbá vált a vele való együttlét. Eközben mindketten kézzel fedeztük fel egymás testét; én vagy a formás, kis melleit vettem kézbe, vagy a hátán siklott végig a kezem egészen kézbe illő popsiig. Ezalatt éreztem, ahogy keze végig csúszik rajtam egészen a farkamig és kézbe veszi azt. Ha eltudtam szakadni édes ajkaitól a nyakába csókoltam többször, de szája újra és újra hívogatott.

Ideje volt már, hogy a matracra telepedjünk, ahol mellém térdelve kínálta fel a melleit, hogy szájjal is megismerkedhessek velük. Felváltva járt rajtuk a nyelven miközben, kezeivel simogatott és izgatott. Végül újabb finom csókjait követően a hátamra feküdtem, hogy megismerhessem francia tudását. Nem volt semmi kapkodás, finoman-lassan kezdte, puszikkal, nyalakodással és úgy kötöttem ki végül a szájában. Ügyesen növelte a ritmust, aminek köszönhetően hamar kivégzés közeli állapotba kerültem. Lábujjaim ökölbe szorítottam és próbáltam nagyon koncentrálni, hogy elhitessem magammal, hogy nekem most igazából nagyon rossz. Be is csuktam inkább a szemem, mert maga a látvány is igen erős volt, hogy egy ilyen csinos hölgy kényeztet orálisan. Végül csókra kértem a száját, majd melleit izgattam újra, így sikerült túl jutni a holtponton, így tovább tudtam élvezni szája melegségét, amíg én feszes testét csókoltam végig.

Végül eljött az idő a nyelves popsi izgatásnak is, amiről korábban tájékoztatott telefonban, mint extra lehetőség. Ezelőtt még sosem volt ilyenben részem, de a Bellával való telefonálás után elkapott az ihlet, így előzetesen ott is szőrtelenítést tartottam, hogy egyikünknek se okozzak kellemetlen perceket. Kérésére oldalra fordultam és a bal lábamat a hátára tettem az instrukcióinak megfelelően, ő pedig behajolva megkezdte ténykedését. Ugyan a csókjai és franciája után nem kellett volna meglepődnöm, de mégis azt tettem mikor nyelvjátéka megkezdődött. Az első lágyabb, lassabb nyelvcsapások után kíméletlenül bele kezdett, nyelve nem ismert kegyelmet. Elképesztő élmény volt, ahogy pörgette a nyelvét, tényleg beleadott mindent. Izgató volt az érzés is és maga a gondolat is, hogy egy szép nőtől kapom. Miközben a fenekemmel foglalkozott a tekintetünk többször összeakadt, mint ahogy a randink alatt máskor is, a szemkontaktust fenntartja, ami külön öröm, hisz szép szemei vannak, amiben ott a játékosság.

Hosszú perceket követően, újabb csókokat követően kaptam még egy rövidebb franciát, de ideje volt, hogy én is felfedezzem az ágyékát. Helyette cserélve a szájától indulva, nyakon át eljutottam a melleihez, hosszabb csókokkal izgatva azokat, majd lapos hasát illetve belső combjait végig puszilva eljutottam a puncijához, amit lassan csókolva birtokba vettem szájjal. Bella nyelvjátéka egészen egyedülálló volt, de igyekeztem én is beleadni mindent, hogy viszonozni tudjam azt, amit eddig tőle kaptam. Miközben nyelvvel dolgoztam a melleit és hasát simogattam, ő pedig a fejem simogatta és dicsért, biztatott szavakkal. De igaz volt ez az egész együttlétünk alatt, nem dirty talk-ot kell elképzelni, hanem érzéki, intimitást kölcsönző szó használatot, ami barátnő feelinget adott a helyzetnek. Végül teste egyre jobban hullámozni kezdett, sóhajai is egyre súlyosabbá váltak és remegések közepette úgy érzem sikerült eljuttatni a csúcsra. Pár apró puszit leheltem még a puncira, de összerezzenéseit látva inkább a combja kapta a többit, hogy meg tudjon pihenni.

Újabb rövid franciát kaptam majd következett a gumi húzás és kérésemet figyelembe véve misszionáriusba kezdtünk neki. Behatoláskor éreztem, hogy igen szűk, ami egyrészt jó érzés volt, másrészt lassabb ütemmel nyitottam, amit később egyre gyorsabbá vált. Ráfeküdve jártam benne, miközben mindketten a másik nyakát csókoltuk vagy ajkaink/nyelvünk akadt össze. Felegyenesedve hibátlan testén legeltethettem szemeim, miközben benne mozogtam vagy tekintetünk keresztezte egymást, amiben szintén szívesen vesztem el. Pózcserét javasoltam kutyusba, de előtte felkínáltam neki én is egy popsi nyalást, amit szívesen elfogadott. Pár puszi a formás fenékre és nyelvemmel birtokba vettem én is az ánuszát. Próbáltam én is hasonlóan pörgetni a nyelvem, mint ahogy tőle kaptam, de hozzá képest csak egy lelkes amatőr voltam. Miután nyelvvel kijátszottam magam aranyosan megdicsért és újra behatoltam a puncijába. Végül félúton a hasonfekvés és a kutyus közt lévő pozíció volt a legkényelmesebb mindkettőnk számára. Ebből a szemszögből se elért semmi csalódás, mialatt hátát simogattam vagy popsiját markoltam jártam ki-be.

Éreztem, hogy lassan időnk végére érünk és hogy azért a gumi hatás dolgozik így kértem, hogy a szájával fejezze be, amire szintén pozitívan reagált. Újabb nagyon finom franciát kaptam, egyre erősebb és gyorsabb ütemben, érezve, hogy nagyon a határon mozgok, csak épp nem sikerül átlépnem azt fejben. Kérésemre a zacskóval kezdett foglalkozni, ami szintén jól eső volt. Míg én kézzel dolgoztam magamon, nyelve tovább csúszott a gáton keresztül a popsimig és újabb nyelvjátékot tapasztalhattam meg tőle. Mikor éreztem, hogy itt a vég, kértem, hogy vegyen a szájába és az igen intenzív orgazmusom eredménye ott is landolt.

Hagyta hogy kifújjam magam, semmi kapkodás, majd a fürdőbe távozott öblíteni. Visszatértekor pár szót még váltottunk, majd kaptam egy új törölközőt a zuhanyzáshoz. Öltözés alatt tudtunk valamivel többet beszélgetni, az idő rövidsége miatt mély témákat nem érintettünk, de úgy gondolom, ha több időnk van, az is simán ment volna Bellával. Végül ölelések és puszik után távoztam.

Elszámolás

Teljesen korrekt, pontosan annyi volt, amennyi korábban elhangzott a telefonon. Csók és nyelves popsi izgatás extra volt, de mindkettőből kihozta a maximumot Bella. Végül a végén történt az elszámolás, mert bizonytalankodtam az elején, hogy a popsis téma extra legyen-e és így láttuk a legegyszerűbbnek.

Bella, felejthetetlen szexpartner

  BudaGyöngye

Egyeztetés

Bellát már néhány hónappal korábban "odaát" felfedeztem, és üzenetben kértem tőle információt. Nem sokkal később meg is írta a választ.
Utána láttam, hogy itt is regisztrált, és érkezett is néhány igéretes beszámoló.
Tegnap délelőtt felhívtam, de az általa javasolt időpontra pont más elfoglaltságom volt, a nap végére pedig már nem szerettem volna menni, ezért végül abban maradtunk, hogy ma 10 órakor találkozunk.
Délelőtt aztán kaptam egy üzenetet, hogy közlekedési probléma miatt van-e mód arra, hogy fél órát csúsztassuk a randit.
Már az első egyeztetéskor is azt éreztem, hogy igyekszik rugalmas lenni, és keresi a nekem alkalmas időpontot, másrészt példaértékű, hogy amikor látta, hogy nem biztos, hogy tudja tartani a megbeszélteket, azt jelezte, kérte, hogy legyek rugalmas, és ezt akceptálta is.
Kommunikáció csillagos ötös.

Megközelítés

Budapest, XI. kerület, Szentimreváros egyik közepes forgalmú útvonala nem túl messze a BAH csomóponttól.
Minden közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető.
Nem messze (talán 100 méterre) egy másik forgalmas út villamosokkal, a konkrét úton pedig a szomszéd ház előtt buszmegálló.
Autóval parkolás szintén 100 méteres körzeten belül vagy az út másik oldalán, vagy a mellékutcákban.

Helyszín

Valószínűleg az 50-es években épülhetett épület első emeleti felújított lakása.
A lépcsőn felérve az ajtó pont szemben található, és pár másodperccel később nyílik is, Bella az ajtó mögött várt rám.
Az előszobában elsőre elég sötét volt, még a színes hangulatvilágítással is, pár másodpercig szoknom kellett a fényeket.
Én az előszoba folyosóhoz képest jobbra lévő szobába lettem bevezetve.
A szoba bal oldalán egy kis asztal a szükséges kellékekkel, mellette egy kanapé, ahova a ruháim kerülhettek. Utólag belegondolva igazán találhattam volna neki más funkciót is, talán majd legközelebb.
A szoba másik oldalán egy kis polcszerkezet van, azon óra, zeneszerkezet, díszek. A sötétített ablak előtt nagyméretű művirág.
A polcrendszerhez képest az ajtó felé van egy kényelmes matrac, rajta tiszta lepedő, vele szemben enyhén megdöntött tükör a vizuális élvezeket fokozandó.
A fürdőben a helységet a fröcsköléstől védendő üvegfallal felszerelt kádban van lehetőség a tisztálkodásra. Számos tusfürdő közül választhatunk.
A kád előtt száraz kilépő.
A csapnál is többféle szájvíz van kikészítve (úgy emlékszem, 3) és tiszta üvegpoharak vannak kikészítve. (Nekem ez is tetszett, hogy nem műanyagpoharakkal növeljük ökolábnyomunkat)

Hirdető külseje

Bella fotói nagyon jól visszaadják, milyen arányos, sportos testalkata van, amit már belépéskor a félhomályban is felmérhettem. Szerintem cseppnyi felesleg nincs rajta, tökéletesen arányos, és feszes mindenhol. Az oldalon közölt adatok szerintem mindenben a valóságot tükrözik.
Helyes, barátságos kedves arca van, és sokat mosolyog!
Haja most rövid szőke. (Szerencsém van, tetszenek a rövid hajú lányok, ez kellemes meglepetés volt, a fotón nem látszik)
Fogadóöltözéke egy cicás márkáju fekete sportos melltartó-bugyi kombó volt.
Amikor a fürdés után újra találkoztunk, gyorsan lekerültek.
A cicik picik, és szép formájúak (Ez is nagyon tetszett!), rózsaszín bimbókkal, és imádják a kényeztetést.
Puncija nagyon szép, fazonra igazított, jó izű, és kellemesen szűk.
Bella nagyon egyben van.
Mély hangja van, és élőben is igyekezett mindenben a kedvemre tenni, kifejezetten kezdeményező volt.

Action

Már az ajtóban két puszival fogadott, majd a fürdés előtt még kaptam egy szájrapuszit is.
A fürdés után előbb értem vissza a szobába, leheveredtem a matracra.
Megérkezett ő is, tisztáztunk minden részletet (Én közben csokromat a kisasztalra helyeztem, szerintem ekkor még észre se vette), majd mintha egy gát szakadt volna át, hevesen elkezdtünk csókolózni.
Közben kezeink elkalandoztak, símogattuk egymást, miközben nyelveink táncot jártak egymással.
Néhány perc telhetett el így, majd én hanyatt dőltem, ő pedig testemhez képest lejjebb helyezkedett.
Előbb finoman puszilgatott bent, aztán nyalogatott, végül szájába vette, és nagyon kellemesen szopni kezdett. Majd kérte, hogy forduljak oldalra, négykézláb helyezkedett, lábam pedig kereszbevetettem hátán, hogy jobban hozzám férjen, és nyelvével lelkes munkába fogott a hátsó kijáraton.
Nagyon finom érzés volt, jó erős nyelve alaposan körbejárt mindent, jó sok nyállal, erőteljes nyelvcsapásokkal tett kedvemre, miközben én is símogattam fenekét, és punciját.
Ezt követően újra néhány perc francia következett, majd kölcsönösséget kértem.
Igyekeztem kedvére tenni, de ahogy fokoztam a tempót, ő is belehúzott, és tartva attól, hogy így idejekorán véget ér az első felvonás, gumihúzást kértem.
Ezt még egy kis gumis szopás követte, majd ráereszkedett hozzám képest merőlegesen álló tagomra.
Finoman beleereszkedett, majd egyre lendületesebben előre-hátra mozgott.
Ezt követően függőlegesen kezdett lovagolni, én pedig alulról vele szinkronban mozogtam.
Nagyon jól éreztem magam, és a látvány is csodás volt, de lábam már kezdett fáradni, ezért pózcserét kértem.
Doggy következett, szembehelyezkedett a tükörrel, én pedig mögé álltam, finoman behatoltam.
A tükörben jól láthattam minden mozdulatunkat, valamint Bella szép arcát, és hátát is, valamint punciját, ahogy ki-be jár benne a farkam. Ő közben finoman nyögdécselt, és engem dícsért.
Közeledtem a csúcshoz, lassítottam, amiből ő megértette a helyzetet. Kértem, hogy szájával végezzen ki. Elé térdeltem, ő pedig a gumi levétele utána lelkesen szopni kezdett. Mindeközben úgy helyezkedett, hogy egyben a tükör felé pucsított is, szóval ismét mindent nagyon jól láttam.
Mindez megtette hatását, óriási orgazmussal élveztem tele a száját.
Megvárta utolsó rándulásaimat is, majd néhány percre tisztálkodási céllal magamra hagyott
Én pedig ledőltem, levegőért kapkodva.
Miután visszajött, mellém feküdt, beszélgettünk kicsit, majd felajánlott egy masszázst, amit készséggel el is fogadtam.
Erőteljes kezeivel kifejezetten jó érzés volt, ahogy előbb hátam, majd vállam, végül tarkómat, átgyúrja, majd a végén még a fejbőrömet is megmasszírozta.
Ezt követően én kértem, hogy feküdjön le, mert most én szeretném őt kényeztetni, és orgazmushoz juttatni.
Jó érzés volt, ahogy miközben nyaltam, előbb karomat símogatta, majd a fejemet, és közben csipőjével is egyre nagyobb amplitúdóval mozgott, amíg el nem érte a csúcsot.
Néhány perc szünetet követően kérdezte, hogy én készen állok-e egy újabb körre.
Gyakorlatilag az első forduló ismétlődött (Én kértem, hogy legyen ismét popsinyalás), francia, popsi, 69, majd a gumihúzást követően misszi.
Mozdulataiból, és hangjából arra következtetek, hogy így tetszett neki a legjobban, és bár először úgy terveztem, hogy még más pózt is kipróbálnék, de amikor úgy éreztem, hogy neki is egyre jobb, bízva abban, hogy ismét el tudom juttatni a csúcsra, végül inkább a tempót fokoztam. Ez sajnos nem sikerült, egyedül én értem el orgazmust.
Még egy kicsit összebújtunk, beszélgettünk, csókolóztunk, majd felöltöztem.
Tusolásra még lett volna időm, de ezt én otthon szoktam, ezért ezt kihagytam.
Meztelenül kisért ki az ajtóig, és már nem emlékszem, hogy csókkal, vagy puszival búcsúztunk el, de az biztos, hogy én nagyon jól éreztem magam.

Elszámolás

A másfél óra szerintem középérték, ehhez két extra jöhet szóba, a csókolózás, és a popsikényeztetés, ezek egyenként egy-egy sárga virággal növelik meg a csokrot.
Azonban az időponttal kapcsolatos változások, és rugalmasságom miatt az egyik extráját végül ajándékba kaptam, egy sárga virágot visszakaptam. (A csokor végig az asztalon volt, csak a végén vette észre, és válogatta ki a virágot, amit visszakaptam)
Ritka korrekt hozzáállás!

Bella, felejthetetlen szexpartner

  Rupert86

Egyeztetés

Még tavaly november elején kezdtünk levelezni itt az oldalon majd áttértünk WhatsApp-ra, anno az első talinkat már ott egyeztettük le és azóta is ott tartjuk a kapcsolatot és ezt a talit is ezen keresztül beszéltük le mivel keveset van az oldalon. Már egy jó ideje tervben volt ez a találkozó párszor már napoltuk ilyen olyan okok miatt, reggel még máshogy terveztem a napom aztán jött a B terv. Dél körül ráírtam WhatsApp-on, hogy mit szólna egy késő délutáni találkához ha már egyszer beszéltünk róla, nem kellett sok a válaszig mely egy hatalmas igen volt. Felajánlott egy délután 5h-át én javasoltam egy délután 6h-át majd pici egyeztetés után maradtunk a délután 5h-ban. Az egyeztetés gyorsasága rugalmassága kiszámíthatósága nálam csillagos ötös mint mindig részemről teljes az elégedettség.

Megközelítés

A címet nem nehéz megtalálni google térkép is segít benne bár én azóta se felejtettem el, szintén kerületi főútvonalon van a parkolás lehet csak nehézkes és ha jól néztem még mindig fizetős de a mellékutcákban lehet akad hely, én szokás szerint tömegközlekedéssel érkeztem a Móricz felől metrózás után mivel néztem van annyi idő lesétáltam az egy szép női névről elnevezett útra annak is a végére. Szóval a környéken van busz metró villamos vonat fent a hídon így szinte bármely irányból megközelíthető még kórház is ha valakinek netán ritmus zavara lenne a látványtól ami majd fogadja az embert meg majd amit átél.

Helyszín

Ismételten ott találkoztunk ahol legutóbb a ház régebbi de jó állapotban levő három emeletes egyik emeletén egy nagyon szépen felújított lakásban található a tetthely. Nagyon rendben van a fürdő nem nagy de van minden benne ami kell, van több tusfürdő szájvíz a csaphoz kikészítve. Szokás szerint érkezéskor tiszta törülközőt kaptam a szobában ahol a szokásos kanapé volt lerakni a ruhákat és a földön egy matrac ami kényelmes. A szoba dekoráció némileg változott a földön fal menti led szalag helyett világító virágra de ez is hangulatos meg a háttérzenét szolgáltató színváltós kütyü.

Hirdető külseje

A képekről a feneke és a lábai meg némileg az alakja látszódik, de ami nem az meseszép. Utolsó ottlétem óta szép félhosszú szőke haját rövidebbre vágatta de minden más az változatlanul megmaradt eredeti szépségében. Azok a szép kék szemek a mosolya a kézbe illő keblek formás kerek fenek és a lábai alakja és persze az a szexi irányra vezető fazon csík meg mikor meztelenül látod jönni menni a szobában mint egy angyal szárnyak nélkül. Ezek mellett sokat hozzáad a kisugárzása vidámsága kezdeményezőkészsége amivel az összkép fantasztikus.

Action

Megbeszéltük, hogy mikor odaérek a házhoz írok vagy hívom és emlékezetből nyomom is a kapukódot, lécsőn felérve már nyitott ajtó várt gyorsan és persze csukott szemmel belibbentem majd metro signal, hogy kérem vigyázzanak az ajtók záródnak. Az ajtó záródott és végem következett mert mondta, hogy meglepetés lesz miben vár és a szavam is elállt, egy szál bugyi volt rajta semmi más. Az állam lesett a látványtól meg szokni kellett szememnek az új frizuráját, majd szokásos cipő ajtóban le addig oda adtam a neki szánt kis meglepetésem pár üdvözlő puszi és csók kíséretében. Bementünk a szobába ruhákat a kanapéra leraktam kaptam inni megkaptam a törülközőt útravalónak a fürdő felé ahova pár perc múlva követett engem segédkezni.
Beszállt mellém a kádba, hogy segítsen megmosni mindenem és már ekkor elkezdődött a dolog, átölel csókol nem akármilyen nyelves csókkal. Nem kellett sok, hogy keze a már ágaskodó férfiasságomhoz jusson, hogy azt is jól megmossa ez valami szuper volt. Tiszta lettem mindenütt így visszamentünk a szobába, hogy ott folytassuk a dolgot, törülközők kanapéra félredobva és lementünk alfába a matracra. Kb nekem esett egy vad csókcsatával nem semmi ahogy a nyelvét használja közben, keze neki is nekem is elkalandozott közben erre arra. Mikor kellőképp felforrósodott a hangulat felelevenítette milyen is francia tudása ahogy emlékeztem nem semmi közben úgy fordult, hogy elérjek mindenhova is rajta és már kézzel tapintható volt, hogy szintén izgalmi állapotba került. Ekkor jöttem én, hogy én se maradjak ki a jóból, hátára feküdt és heves csókok után elindultam lefele a testén végig csókolva mindent. A fazoncsík vége jelezte, hogy hol a helyem csodaszép kincsénél amit nagyon szerettem volna kényeztetni, neki is láttam nyelvtechnikám bemutatására közben kezemmel simítom keblét lábát hasát a sóhajok egyre mélyülnek és szaporábbak. Nyelvjátékom kiegészítvén ujjam is besegít, hogy eljuttassam a gyönyörig, picit emelek a tempón érzem ujjam jobban nedvesedik kincsétől teste kezd ismerős pozíciót felvenni és a hangján is hallottam, hogy jó lehetett ténykedésem. Közölte, hogy most ő jön ismét ami már kevesebb ideig tartott mivel a fülem is kezdett ketté állni az élménytől így elővarázsolta a védőrucit kent rá kis csuszás segítőt hátára feküdt és missziben folytattuk.
Azt hittem nem lehet fokozni a dolgot de rácáfolt nyalt falt közben a fülbe is belenyalt ami nagyon beindított ölelem magához húz közben kapom az elismerő szavakat pl férfiasságomra ami megint csak olaj volt a tűzre. Nem tudom meddig de jó ideig így voltunk majd egy kicsúszás belőle megadta a lehetőséget egy új póznak így jött a lovaglás ez is valami eszméletlen volt ami ütemet diktált és már nem kellett sok, hogy eldurranjon a petárda. Jött a kérdés "siker?!" mondom na-ná miközben kapkodom a levegőt, nedves törlőkendőbe landolt a teli zsák és én is le lettem tisztogatva pár percre kiment a fürdőbe majd vissza suhant mellém feküdt beszélgetni. Jól eldiskuráltunk nem is néztük az időt azt hittem már közel vagyunk a végéhez mikor egyszer csak kezébe veszi fegyverem és kérdi "naa kipihente magát?!". Majd kézzel utána ismét franciás kényeztetést kaptam s megint úgy fordult, hogy ismét elérhessem kincsét, ezt is jó ideig folytattuk hol kézzel hol szájjal kényeztetett felváltva mindennel foglalkozott zacsi golyók se maradtak ki. Füleim ismét két irányba kezdtek állni mikor is elért a vég a szájába landoltak az örömcseppek majd ki is suhant velük a fürdőbe. A matracon ülve igyekeztem összeszedni gondolataimat míg vissza nem ért ránéztem az órára és láttam van vissza még egy jó tíz perc picit még beszélgettünk aztán felállt a matracról kezét felém nyújtva felsegítve egy új friss törülközőt kezembe nyomva csókkal indított a fürdőbe. Majd öltözködés közben is beszélgettünk a hangulat egész végig jó volt majd az ajtónál cipő fel búcsú puszik csókok és a fájdalmas búcsú.

Elszámolás

Érkezéskor rendeztük mint eddig is egy kis meglepetéssel kísérve borítékban lapult meg és szóba se került egyáltalán. A szokásos csókot szerettem volna mint mindig extraként mert e nélkül nem az igazi.

Bella, felejthetetlen szexpartner

  Rupert86

Egyeztetés

Az oldalon váltottunk üzeneteket majd WhatsApp-on végül kíváncsi voltam már a hangjára is, hogy olyan e amilyennek gondoltam illik e ahhoz a szép lányhoz akit képzeltem magam elé. Mivel kedves aranyos hang volt a vonal másik végén nem volt kérdés tovább, egyeztettünk egy időpontot a tali előtti héten amit a randi napján még megerősítettünk, hogy tuti legyen.

Megközelítés

A címet nem volt nehéz megtalálni pont főútvonalon van a parkolás itt lehet nehézkes és azt hiszem fizetős de a mellékutcákban lehet akad hely, én tömegközlekedéssel közelítettem meg a Móricz felől metrózás után lesétáltam az egy szép női névről elnevezett útra. Szóval a környéken van busz metró villamos így szinte bármely irányból megközelíthető.

Helyszín

Kívülről régebbi de jó állapotba levő három emeletes ház egyik emeletén egy nagyon szépen felújított lakásban találtam magam. Tényleg tip-top a fürdő nem nagy de van minden benne, van több tusfürdő szájhigiénia dolgok is kikészítve voltak a mosdónál. Kaptam érkezéskor tiszta törülközőt a szobában ahol egy kanapé is volt a ruhákat lerakni és a földön egy matrac. A szoba dekoráció is hangulatos volt a fal mellett a földön végig futtatott ledsor meg a háttérzenét szolgáltató kütyü.

Hirdető külseje

A képek alapján csak sejteni lehetett pár dolgot de ami egyértelmű volt, hogy nagyon szép lábai és feneke van. Ezek élőben beigazolódtak teljes mértékben, valóban nagyon szépek a lábak is meg a feneke is és ami képekről nem látszik a szép kézbeillő keblek és egy szexi fazoncsík alatt rejlő csodaszép kincse. A tekintete is nagyon szép azok a kék szemek, haja festett szőke ami érkezésemkor és egész ottlétem alatt fel volt fogatva. Az összkép tetszett meg amiben fogadott az is kívánságomra.

Action

Érkezéskor üdvölő puszi majd rácsodálkozás, hogy élőben milyen szép a látvány. Ajtóban cipő le majd szobába érve beszélgetés közben készülődök a fürdőbe, tisztálkodás után szobába visszaérve egyedül találom magam mert menet közben kiment egy másik helyiségbe. Pár perc elteltével bejött majd csodálkozott, hogy milyen csendben visszaosontam, hogy észre se vette. A közelebbi ismerkedést a szoba közepén állva kezdtük el menet közben a derekamra csavart törülköző is valahogy lekerült a simogatások és csókok közepette, majd célirányosan a matrac felé vettük az irányt. A hangulat jó volt sokat nevettünk és beszélgetésünk közben elcsattant jó pár csók eközben kézzel is felfedező útra indult rajtam és ebből lejött számomra, hogy a kezdés nála van. A francia nyelv prezentálása részéről intenzív volt olyannyira, hogy jó pár perc elteltével finoman félbe kellett szakítsam egy csókkal nehogy hamar csillagszórás legyen. Ekkor jött a védőfelszerelés és egy mélyreható lovaglással folyattuk némi síkosító anyag felhelyezése után. Itt már nem is kellett sok, hogy az első kört ő nyerje csodás kincse szorításának köszönhetően. Pár perc pihenő után ismét vándor útra indult a keze rajtam miközben beszélgettünk jókat de most rajtam volt a sor, hátára fektettem csókok közben én kezem is kalandozott rajta majd csókjaimmal haladtam lejjebb déli irányban testén nem hagyva ki semmit. Keblek hasa csókba borítása után a szexi kis fazon csíkhoz érve irányt mutatott kincse felé ami nagyon szép és most én is viszonozhattam neki francia nyelvtudásom némi kéz használattal. Az eredmény nem maradt el voltak hanghatások részéről majd időt kért, hogy kifújja magát és csak annyit mondott azta mindenit. Ezt mindenképp viszonozni akarta nekem így ismét felkerült a védőeszköz a keményítési munkálatok után és megnéztük misszionáriusban a második kört. Csókok közben kezeket is bevetve így lett vége a dolognak egy közös csúcsra jutással amibe mintha bele is szédültem volna és kerestem magam hol is vagyok. Kellett pár perc, hogy közösen kifújjuk magunkat majd elmentem letusolni s miközben a szobában öltözködtem közben is jót beszélgettünk és nekem nagyon jó szolgálatot tett a velem szemben levő tükör mert jó rálátást biztosított az egy szál törülközőbe csavart szépség szép fenekére amin jót nevettünk, hogy onnan leselkedek még a végén. Ajtóban cipőt felhúzva búcsú pillantások búcsú csókok és hazafele vettem az irányt.

Elszámolás

Érkezéskor rendeztük egy kis meglepetéssel karöltve átadtam és szóba se került. A csókot szerettem volna mint extra.

Bella, felejthetetlen szexpartner

  europa

Egyeztetés

Telefonon kaptam meg minden információt , könnyen elértem . Nagyon kedve volt a telefonban.

Megközelítés

Autóval mentem , a megközelítés simán ment .Abban az idősávban még nem jelentős a forgalom . Parkolóhelyre vadászni kell.

Helyszín

Ház régebbi . Bejutás kaputelefonnal . Egyet kell csak lépcsőn felmenni . Nem tudom , hogy ez minek számít, magas földszintnek ,vagy első emeletnek. Lakás tökéletesen ízléses és jól felszerelt . A tisztaság itt valahogy magától értetődő .

Hirdető külseje

Ugyan arckitakarással hirdet ,de ettől ebben az esetben nem kell tartani . Arca nagyon szép , szemei csibészesen ragyognak .Popsika kerek és feszes . Bőre feszes és nagyon finom illatú.

Action

Megérkezésemet követően behívott a szobába , üdítővel kínált, majd megmutatta a fürdőszobát, ahol felfrissíthettem magam. Amikor kijöttem , Ő szobában várt egy pici fekete fehérneműben. Egyből össze is ölelkeztünk, csókolózni kezdtünk és ezalatt a feszes kerek popsiját markolásztam. Gyorsan levettem róla a kis textilt, aztán egy kis franciával próbáltam kényeztetni , amit kellemes nyögdécseléssel fogadott. Úgy gondolom nem csak megjátszotta az örömet. Ezt követően Ő kezdett kényeztetni egy kis franciával . Amikor látta, hogy keményebb már nem leszek, jött az óvszer és gyorsan beleült. Nagyon hamar kivégzett mert nagyon fel voltam húzva . Egy kis pihenő után újra kezdődött a kényeztetésem és amikor megint álltam ,mint a cövek, gumi fel és hátulról lendültem akcióba. Csoda élmény volt . Azt hiszem ez lehet a kedvence . A második körnek így lett vége ahogy a csípőjénél fogva húztam magamra.

Elszámolás

A randi ezzel kezdődött , szeretem gyorsan lerendezni .

Bella, nagyon jó szexpartner

  DonVapo

Egyeztetés

Könnyen ment a kapcsolat teremtés. Telefonon hívtam, felvette és rögtön tudtunk egyeztetni. Kellemes hangja volt.

Megközelítés

Én autóval mentem a megadott címre , ismerem a környéket , nem volt gondom a megközelítéssel . Parkolás könnyen ment .

Helyszín

Régebbi épület első emeletén van , lakás mintha most újították volna fel , minden profi benne . Szoba hangulatos és kényelmes , fürdőszoba tiszta és jól felszerelt .

Hirdető külseje

Nekem talán a melle és a puncija volt a favoritom, persze az arca is nagyon szép . Főleg a mosoly. Szóval egy nagyon kívánatos és csodás lány fogadott.

Action

Kis ismerkedés beszélgetéssel , aztán fürdés, aztán amikor onnan kiértem , egy vadítóan szexi szettben várt. Hosszas csókolózásba kezdődtünk, majd kicsomagoltam , mint egy kis ajándékot , és elkezdtem felfedezni a formás testét . Nagyon szépek a mellei ezért hosszasan eljátszadoztam velük . Aztán Ő kezdett el csókolgatni a testem, nyaktól lefelé , amitől azonnal fel is állt a farkam . Fantasztikus franciája van, előre tudtam . Igazam is lett olyat kaptam, ami csak ritkaság az ember életében . Olyan fantasztikusan jó a franciája, hogy ilyet még soha senkitől sem kaptam életemben! Volt ott minden! Igazi tövig benyelős , nem mélytorok de szinte már azt súrolta , lassú érzéki szívogatás, majd vad torkoskodás! Sokszor visszavonulót kellett fújnom, nehogy gyorsan elmenjek . Ügyesen hosszan eljátszadozott velem , a végén már kértem, hogy könyörüljön és végezzen ki! A szájácskájában lett végem . Néhány perces pihenés következett , aztán ismét francia. Majd gumihúzás és misszionáriusba szeretkeztünk . Isteni volt! Aztán még kis beszélgetés , majd készülődés és távozás .

Elszámolás

Simán ment , érkezést követően .

Bella, nagyon jó szexpartner

  Trapper

Egyeztetés

Tündér aranyos hangon kaptam tájékoztatást mindenről , értelmes kedves lány ezt már akkor is tudtam .

Megközelítés

Én autóval mentem hozzá , szerencsére közelről mentem így sima út volt.

Helyszín

Az épület régebbi , a lakás teljesen szuper itt hibát nem lehet találni . Tökéletes tisztaság mindenhol , fürdő nagyon jól felszerelt.

Hirdető külseje

A hangja tükrözte a szépségét . Tündéri pofika ,huncut és szexi. Hozzám mérten pici és törékeny , teste maga a tökély. Mindenhol feszes és kemény ,bőre finom selymes és nagyon jó illatú .

Action

Megérkezésem után bemutatkoztunk és puszit váltottunk , majd mentem gyorsan tusolni. Gyors voltam mint a villám .Szobában állva kezdtünk csókolózni , nagyon érzéki. Simogatásokkal halmoztuk közbe egymást. Aztán ledőltünk egymás mellé , aztán finoman a hátára fordítottam és a csókcsatát követően megindultam lefelé , franciázásba kezdtem , azt hiszem nagyon élvezte , talán a csúcsra nem jutott de ficergett rendesen. Utána egy szuper franciával kényeztetett . Be kell valljam majdnem bevégeztem .Kis időhúzás után kértem lovagoljon meg, nagyon jól tudja tekerni a csípőjét, ismét nagyon közel kerültem a robbanáshoz .Megint kis kényszerpihenő , aztán nagyon ki akartam próbálni vele a doggyt . Azt kell mondjam kihagyhatatlan .Maga volt a csoda ,a látványa a hangja a mozgása . Férfiasan bevallva két percig sem bírtam annyira intenzív volt az élmény .Ez volt maga csúcs .Miután lenyugodtan ,aranyosan mosolyogva nyugtázta az örömemet. Sajnos nagyon gyorsan elrepült az idő . Lassan indulnom kellett.

Elszámolás

Teljesen rendben volt , az érkezést követően tettem .

Bella, jó szexpartner

  sweet_dream

Egyeztetés

WhatsAppon egyeztettünk, minden gördülékenyen és könnyen ment, nagyon rugalmas volt és mindenről tájékoztatott.

Megközelítés

Autóval érkeztem, bár a BKK is szuper a környéken. Nem pont a ház előtt, de azért könnyen lehetett dél körül a környező utcákban parkolni.

Helyszín

Többen dolgoznak itt, de abszolút tisztaság és diszkréció van. Minden patyolat, higénia 5-ös, fürdő és törölköző is friss és szuper volt.

Hirdető külseje

Mint a képeken, alacsony, kistermetű, pici cuki mellekkel, szép kis popsival és ígéző arccal, szemekkel. A kedvencem talán a popsija volt és a fincsi puncia.

Action

Első körben maradtunk a tradicionálisabb vonalon, először is franciával kezdett, popsim kényeztetése sem maradt el nyelvvel, majd ezt viszonoztam, majd védelem után több pózt is kipróbáltunk. Az egyik kedvencem amikor térdeltem, ő a nyakamba kapaszkodott és a levegőben tartva dugtunk egy nagyot, de a hasonfekvős póz is nagyon jól feküdt neki. Végig csókokkal látott el, nagyon jó hangulata volt az egésznek. Második felvonás előtt kaptam egy kis simit, majd francia és popsi nyalás után több ujjal próbálta bevenni a popsi, ami ma szűknek bizonyult. Nagyon profi volt végig én minden percét élveztem.

Elszámolás

Abszolút korrekt, mindenről tájékoztatott a végén történt egy kis ajándékkal együtt a polcon hagytam.

Bella, jó szexpartner

  ferraro

Egyeztetés

Az oldalon láttam a hirdetését, telefonon egyeztettünk, éppen ráért, így irányt váltottam és úton voltam hozzá. Kedves hangja azonnal magával ragadott. A lehetőségekről, extrákról készségesen informált, tájékoztatott.

Megközelítés

A helyszín könnyen megközelíthető, egy női nevet viselő utcában, a gyógyszertár szomszédságában található. BKV-s lehetőségek adottak a közeli forgalmas úton. Parkolni volt hely bőven. Érkezésemkor telefon, megadta a bejutási adatokat, kaputelefon és máris a lakásban voltam.

Helyszín

Régebbi épület, de a lakás a célnak maximálisan kialakított. Többen rendelnek (a többiek a masszázs vonalon), de logisztika tökéletes volt Bellán kívül mással nem találkoztam. Tisztaság, rend, pedantéria mindenhol. A fürdő jól felszerelt tusfürdők kellő számban, törölköző jó nedvszívó, szájvíz áll rendelkezésre. A tett helyszíne az előszobából a konyhával szemben nyíló szoba, a földön matraccal (így az ágy nem nyikorgott) kis kanapé, polc, hangulatos zene és világítás. Nagyon kellemes környezet.

Hirdető külseje

A hirdetésnek mindenben megfelel, vékony karcsú kis törékenység, pici de helyez cicikkel. Fehérneműben és ha jól emlékszem valami köntösfélében fogadott, nagyon izgató volt. A helyszínen is nagyon kedves, a kedvemet kereső volt mint a telefonban is. Átbeszéltük megint a lehetőségeket, választottam az extrákból, csók és popóizgatás. Megkaptam a törölközőt és gyors fürdés után már harckészen érkeztem vissza. Bella már meztelenül várt, amit kicsit bántam, mert szeretem a kicsomagolást, de ha így alakult hamar közelebb léptem, meg ne fázzon és finoma nekikezdtünk.

Action

Finom simogatásokkal és csókokkal kezdtünk, még állva, ami nagyon jó volt. Kiválóan csókol, tényleg adja magát. majd a jelentős magasságbeli eltérés megszüntetésének érdekében a matracra helyezkedtünk, ott folytattuk. A hátamra kerültem és a csókokat folytatása után a mellkasomat végig puszilgatva a műveleti területre érkezett. Kezdetét vette a fantasztikus franciás kényeztetés, először óvatosan, majd egyre intenzívebben, volt minden makktól a golyókig kellemesen síkosítva bő nyálával. Először oldalról fértem hozzá csupasz kis punciját először kívülről, majd belülről fedeztem fel. Már ekkor éreztem, hogy nagyon szűk kis helyre kerülök előbb utóbb. Áthelyezkedett a lábaik közé és ekkor következett egy fergeteges popóizgatás a részemre, ami felejthetetlen, hosszasan, szinte felfalt, ha rá gondolok, most is világbajnok merevedésem van, közben vertem magamnak. Fantasztikus volt. Kilétem magam rendesen, de az igazság, hogy Ő is nagyon beindult mint az később kiderült. Átfordultunk misszionáriusba és megláttam a nedves punciját. Gumi fel finoma behatoltam és nekikezdtem finoman, majd érezve, hogy az élvezet kölcsönös lesz egyre hevesebben, kis lábait a nyakamba véve határozottan folytattam. Az egyre hevesebb lökéseimet egyre hangosabb reakciókkal fogadta, majd elengedte magát és szép kis orgazmusa volt, így Én sem bírtam tovább telelőttem a gumit. Nagyon nagy élmény volt. Sajnos a szünetben rá pillantottam a telefonomra és mivel az a FK főnököm már 3-szor keresett így gyors zuhany és utamra kellet indulni, amit nagyon bántam.

Elszámolás

Az elszámolás utólag történt korrekten az előre megbeszéltek szerint.