Hanna Szexpartner Budapest, IX. kerület

Beszámolóim

Hanna, felejthetetlen szexpartner

  Mcennedy

Egyeztetés

Csábító volt a nyitó képe , mondhatni étvágygerjesztő .Hamar sikerült elérnem ,nagyon kedves barátságos hangja volt . Nem volt kétségem ,hogy jól fogom magam érezni .

Megközelítés

Autóval mentem , a lakópark a Lurdyháztól egy percre található . A lakóparkban az első keresztutcában találtam parkoló helyet. Figyelem: az az utca már fizető övezet .

Helyszín

Minden igényt kielégítő lakásban fogad . Szoba hibátlan ,hangulatos . Annyira nagy ágy , hogy a hármas felállás is könnyedén kivitelezhető . Amennyiben ez kevés lenne , a nagy tükör miatt duplikált élményben lehet részünk . Fürdő patika tisztaságú és DM felszereltségű .

Hirdető külseje

Kimondottan kedves arcú lány , ami jelen esetben sokkal többet jelentett ,mintha egy hideg szépséggel találkoztam volna .Rajta minden eredeti , ez nagyon hitelessé teszi . Pncikája és popsija mindent visz . Bőre mint egy finom baba bőr , selymesen puha és finom illatos .

Action

Ahogy betoppantam ,kedves mosolyt villantott felém . Üdítővel kínált , amig iszogattam mindent megbeszéltünk , aztán már a fürdőben is voltam. Amikor ezzel végeztem , törölközőbe csavarva csatlakoztam hozzá az ágyba. Hamar megszabadított a törcsitől és elkezdett még jobb kedvre deríteni . Hamar felmérte ,hogy nem lesz a potenciállal probléma. Először szinte óvatosan kezdte felmérni ,hogy mivel lesz dolga .Szinte csak a nyelve egyével érintett ,mintha csak egy pillangó szállt volna rám. Különösen izgató volt. Nagy és izgalmas ellenpont volt ,hogy a következő pillanatban hirtelen a torkába eresztett. Uhhh , mintha csak a gyönyör villámcsapása járt volna át . A kis bestia ügyesen játszott , a következő pillanatban már a farkam tövénél kalandozott a nyelve és ismét megindult felfelé. Aztán egy változatos érzékiségű és intenzivitású szopással emelte a tétet. Közben annyit tudtam kinyögni ,hogy forduljon úgy ,hogy Én is tudjam kényeztetni. A következő pillanatban kívánságom teljesült is . Nem is teketóriáztam és rácuppantam a puncijára . Igazi kettős élvezet volt. Ahogy beindult nála is az élvezet úgy fokozta a farkam kényeztetését is . Egyre többet voltam a torkában , ami roppant nagy örömet szerzett neki . Akkor már nyelvemtől is tocsogott a puncija , közben a farkammal a szájába nyögdécselt. Ez annyira inspirálóan hatott, hogy a rózsaszín köd rám borult és torkon lőttem .Tökéletes élmény volt , bár nem ez volt a terv. Rendbe rakott gyorsan . megdöbbentő módon nagyon gyorsan újra megkívántam a simogatások közepette. Gumit kértem és először missziben huncutkodtunk , folyamatos szemkontaktus és csókók kíséretében. Aztán kutyusban folytattuk , gyönyörű volt , közben az ujjam már a popsijában ügyködöt. Folyamatos visszajelzések apján elérkezettnek láttam az időt , hogy a másik lukacskába is elmélyüljek . Simán magába fogadott ,de még hogy olyan finoman ölelt körül , hogy nem is terveztem elhagyni a popsiját . Az ösztönök azonban egyre gyorsabb mozgásra bírtak , közben ,amennyire hozzáfértem a csiklóját izgattam .Gyorsan csúcs közeli állapotba kerültem (talán Ő is ). Aztán sajnos megint a szememre hullót a rózsaszín köd és ami csövön kifért úgy toltam . Majd jött a robbanás és ráomlottam. Nem mozdultunk ,csak szuszogtunk egy darabig. Némi beszélgetés után még egy jó tusolás következett, majd búcsú !

Elszámolás

Az elején gyorsan elintéztem .

Hanna, nagyon jó szexpartner

  Planet

Egyeztetés

Telefonon kerestem , elég könnyen elértem .A többi már simán ment .

Megközelítés

Autóval mentem a lányhoz . Az úttal nem volt semmi gond . Parkolni a Real parkolójában sikerült.

Helyszín

Lakás kifogástalan , többen dolgoznak együtt . Tisztaság pazar .Fürdő megfelelően felszerelt. Szoba tükrökkel ékesítve ,akinek ez fontos.

Hirdető külseje

Szelíd kedves arcú lány . Fényképek a valóságot tükrözik. Nekem tetszett a formája .

Action

Érkezés után rövidke ismerkedős beszélgetés . Nagyon kedves jó fej lány. Utána gyors tusolás, mivel fel voltam húzva mint a vekker nem is tudtam magamon uralkodni, rögtön puncira vetődve kezdtem nyalni. Csodás hanghatása még jobban felhúzott . Amikor kinyalakodtam magam , már vetette is rá magát. Változatos előadást produkált , mondhatnám virtuózzá volt a hangszernek. Többször a robbanás határára kerültem. Így elvettem a játékszerét ! Néhány nagy levegő ,és gumihúzás után ,durr bele hátulról. A gyönyör járta át minden porcikámat. Itt már tudta ,hogy nem lesz 26 féle póz. Számára is jó volt ez formáció , a biztatása alapján. Addig hajtottam , míg el nem mentem . Tökéletes élvezet volt.

Elszámolás

Amikor megérkeztem ,gyorsan átruháztam .

Hanna, nagyon jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Első beszámolójában biztató elemeket találtam így felhívtam. Nem csak èn beszèltem cèlirányosan, sőt amikor már biztossá vált megyek már majdnem elköszönt tőlem a hívott fèl, de mèg sikerült rákèrdeznem a popó mèretfüggő-e. (Az) Válasz után elköszönt tőlem, amiből ki is derült számomra hogy nem a saját popóját viszi a vásárra, tehát nem Szofival beszèltem. De az időpont meg volt ès ez a lènyeg.
Az időpontot egyèbkènt simán megkaptam, elsőre amit kèrtem. Na ja, mèg új lány. Kb ezèrt èrheti meg az elsők közt menni, nincs az a tolongás.

Megközelítés

Jól ismert nagy lakópark komplexum omv benzinkútnál. Ez most nem a DM felőli oldal, ez az Omv benzinkút felőli oldal. Többfèle villamos közlekedik erre a Móriczról.

Helyszín

A lakás állapota kifogástalan, de hát ez egy modern, új èpítèsű èpületmonstrum, egy lakópark egyik lakása. A lakásból az előszobát, fürdőszobát ès a tetthelyszobát látom, meg tali vègèn az ètkező szobát. A tetthely szoba órája siet pár percet, de ennek nem volt jelentősège, időmet kitölthettem. Elèg soká láttam meg az órát, ès azt sem magamtól, a második körnèl kèrdeztem rá van-e. Szèpen beleolvadt a környezetbe, semmi foszforeszkáló vagy világító kijelző. Tükröket azonnal èszrevettem, van kettő is, de nem èrnek össze, az ágyas pózunknál kihasználatlan maradt, spèci póz kellett volna az ágy bizonyos pontján hozzá, amiről lemondtam. Második kör oráljában kihasználtam a tükröket, illetve csak az egyiket, de abban is látszódtunk.

Hirdető külseje

Tipikusan egy szomszèdlányos lányt kell elkèpzelni, főleg arcra. Egyèbkènt nagyon kedves lány, beszèlgetni is jól lehet vele, de ez már csak a tali vègèn derült ki. Nagy kár hogy nem arckèpes a hirdetèse, mert arcot nehèz jól leírni. Alacsony lány, kis termete ellenère is jól abszolválja a popót. Van szemüvege, az első kör után felvette, kèsőn láttam meg, különben egyből kèrem rá.

Action

Tusolásból mèg visszafordulok hogy kezem külön is megmossam, mondom az ujjazás miatt. Ennek láthatóan örül, èn meg ennyiből megtudom hogy lehet nála ujjazni.
Az alap már rendezve, popó mèg nem, csak ha igent mond rá majd azután. Felmegyünk az ágyra ès egyből orálba kezd, nekem oldalról, óriási nagy az ágy, itt mondja a mèg nem álló farkamra hogy szerinte nem gond a popó, èn meg hogy várjunk mèg mert ennèl mèg azèrt lesz nagyobb. Elmosolyodik. 69-be kèrem, csak èn nem nyalok puncit, más terveim vannak. Míg ő franciázik, hüvelykujjammal ujjazásra indulok. Igaz nem a puncit, hanem a popót. Közelben van a sikosító, szèpen teszek a hüvelykujjamra ès fokozatosan haladgatok, szèpen könnyen bent is van. Èlvezetes póz, melyet mutatóujjam minèl mèlyebbre küldèse szakít meg a popóban.
Ekkor mondja Szofi hogy gumi? Okè jöhet. Na ez nincs a közelben mint a sikosító, elmegy èrte, addig èn belegondolok hogy jobb kèz ujjazott popót, azzal nem nyúlok a farkamhoz. Állva maradtam, gumi rá a farkamra. Azt mondja vállalható a popó, ujjazás után èn is így èreztem. Megkèrdezem ő hogy szereti a popót pózügyileg. Azt feleli neki erre a kutya jön be.
Szuper, először kicsit mèg a punciját is dugom, közben ujjam a popónál, teszek oda sikosítót mèg, majd farkam oda dörgölöm, szèp lassan kezdek bele, popója befogad. A kutya pózt felváltom egy ágy mellett állósra, ő az ágyon pucsít, dugom ès sikosítót is teszek ezúttal a farkamra. Egèsz jól bírja, semmilyen panasz sincs a rèszèről. Rákèrdezek lehet úgy hogy ő hason? Igen, az is belefèr, így picit látok valamit a testèből a tükörben. Ez a póz a leghosszabb rèszünk, ès a popójában töltöm, itt is èlvezek el.
Elmegyek a rózsáèrt, hisz megvalósult a popó, közben kèrdi hogy szeretnèk-e fürdeni. Ránèzek a mobilomra, mondom igen, meg rákèrdezek a második körre mert mèg van idő. Termèszettesen van második kör, közben rózsát az ágyra teszem. Megnyugtatom a második kör már csak orál lenne, mellre èlvezèssel. (Szájba,arcra extra, az most nem játszik ezèrt).
Mikor visszajövök, kellemes meglepi: szemüvegben látom. A szekrènyen láttam a szemüvegèt de elfelejtettem mondani neki, kitalálta a gondolatomat. Rákèrdezek az órára, mutatja hol van, egyeztetem az enyèmmel, majd belekezdünk az orálba. Megkèrem hogy itt tudna e tèrdelve, guggolva franciázni a tükör miatt? Láthatóan tetszik neki hogy a tükör miatt kèrem ès jön ès bekapja a farkam. Az elejèn mèg tükörből nèzem tènykedèsèt, kèsőbb már csak lenèzek, valahogy izgató a tènykedèse meg izgatóbb èlőben látnom. Mèg rákèrdezek szokott e köpni, nyálat folyatni közben. Aranyosan mondja az nem az ő stílusa. Nem gond. Nèha kezet is bevet, párszor olyan mintha azt hinnè most èlvezek. Ilyenkor kiveszi a szájából. Mondom neki óra 42-kor hogy 50-kor fogok elèlvezni. Mikor èlvezès előtt állok kikapom a szájából ès melleire èlvezek el. Mondom neki nèzd, 50 van. Gratulálok feleli, bár a csodálkozást nem èrzem, nem lepődött meg.

Újabb tusolás, ès jönnèk be a szobába vissza mikor hallom hogy szoba mellett lányok halkan beszèlgetnek pár mèterrel arrèbb. Rákèrdezek hogy megnèzhetem őket? Szofi mondja hogy nem, de már lendületben voltam meg kicsit igen válaszra számítottam. Mint fèlènk kiscicák mennek kèt irányba elbújni, de látom mindkettőt. Egyikük nagyon szèp, mondom csak megnèztelek, semmi több. Megkèrdezem a nevèt, mondom te nem vagy az oldalon? Ès már tervezem hogy legközelebb hozzá jövök, mikor feleli hogy de hirdet a besziken csak masszőz (ezt a kitolást, fiatal szupercsinos) Visszamenet újra mondja Szofi hogy nem szabadott volna őket megzavarnom, de tök kedvesen mondja, semmi harag nincs a hangjában. Mèg váltunk pár szót, ismerkedünk barátkozunk. Ha nem lettem volna ilyen durr bele, egèsz barátnős lehetett volna a feeling, így a popó miatt inkább pornó feelinges volt a tali. Nekem persze bármelyik jó.

Elszámolás

Az előző beszijèben ez volt az egyik biztató elem. Nos, nekem mèg biztatóbbá vált, jobban jártam rózsaügyileg. (Alul látható, összevethető). Mondjuk az alaphoz kèpest a popó jelentős extra, de a kettőt együtt nèzve viszont már újra nagyon jó az összkèp. Más extrát nem is kèrtem. Úgy voltam vele ha mèg se lenne popó akkor nagyon kis rózsával megoldottam a talit, ha lesz meg az mèg úgy is nagyon előnyös ès megèri nekem, csak jól járhatok.

Előre, de csak az alap. Ő kèrte nagyon hamar el. Popót mondtam odaadom ha úgy ítèli meg hogy mehet. Elfogadta az èrvemet. Orál közben úgy ítèlte meg hogy menni fog, ezt nem kèrte el viszont ekkor. Ez ráèrt a vègèn, miután megcsináltuk a popót, ès akkor is èn adtam mindenfèle kèrès nèlkül oda. Az ágyra helyeztem az újabb rózsákat, mint az első alkalommal is tettem.
Szerintem nagyon baráti a csokor.
Csak èrdekessèg, kinyomoztam hogy nincs nála hajra èlvezès, ő is meglepődött mikor megmutattam neki telón. Nem volt ilyen szándèkom, csak meglepett volna ha van, nem illett hozzá.
Minden más vállalása űberkorrekt, adatlapnak megfelelő, popóban mèg többet is teljesít mint amire számítani lehet, nagyon jól bírta.

Hanna, jó szexpartner

  Ideas77

Egyeztetés

Wiberen egyeztettünk egy nappal a randi előtt, tisztáztuk a kéréseimet, és ennek megfelelően alkította ki a csokor méretét. Gyors és korrekt kommunikáció.

Megközelítés

Kocsival érkeztem, de a környék nyüzsög a tömegközlekedéstől, így az is odatalál aki nem használ GPS-t. A parkolás fizetős, de aki ilyen kalandra adja a fejét annak ez nem gondolom, hogy jelentős tétel.

Helyszín

Új építésű ingatlan földszinthez közeli emelete, belépve semmi extra, 3 szobás lakás. A tett helyszínén nem sok minden található, de a célnak pontosan megfelel, az ágy csere érett, de nem befolyásolja a randi menetét. A fürdő tiszta és rendezett, bár a zuhanyfüügönyt ki lehetne váltani valmilyen esztétikusabb megoldással. Több tusfürdő is megtalálható, viszont ezek az elsőáras kategóriából valók. Szájvíz, kis egyszer használatos poharakkal megoldható. Vendéglátom, nem egyedül tartozkodik a lakásban, de senkivel sem találkoztam, viszont párbeszédek szűrődtek be a szobába, mondjuk ez engem a legkevésbé sem zavart.

Hirdető külseje

Nos. Nem is tudom, hogy mivel kezdjem!? Nem véletlen az arc nélküli hirdetés, ha PC akarok lenni, akkor azt mondom markáns az arca, de semmi esetre sem nevezném bájosnak. Nekem a szomszédlány típus mást jelent, de lehet, hogy csak én vagyok kellemes lakókörnyezettel ellátva. Valóban pici hölgyről van szó, ezért is választottam, mert szeretem az ilyen alkatú lányokat, ezt még az sem rontotta el, hogy a képei nagyon jól vannak fotózva, vagy nem a legfrissebbek. Összefoglalva átlagos teremtés, amivel nincs is baj, popsija rendben, cicik picit viseltesek, a gravitáció megtette a hatását. Viszont a punci már-már tinilányos. 25+ életkorral hírdeti magát a hölgy, és ezt meg tudom erősíteni, de hogy mennyivel jár e szám felett, az csak tippelni tudnám. Ennek ellenére a bőre kellemesen lágy, puha és jó hozzáérni. Két tetoválást láttam a bal kézen és ugyanezen oldalon a combon, ami nem zavaró.

Action

Gyors egyeztetés amiben semmi hiba nem volt, hiszen előre tisztáztuk a légyott tartalmát. Vetközésnél egy ruhainas volt a segítségemre ami rendkívül praktikus. Törölközőt kaptam, ami természetesen tiszta volt, majd elvonultam a fürdőbe. Visszaérkezéskor még mindig a két részes, fekete flitteres fehérneműben volt. Megkérdezte, hogy szeretném a felvezető franciát, így az ágy szélére ült és elkezdett a kényeztetni. Nem mondanám sem jónak, sem rossznak, igazából a legjobb szó az egész randi idejére az átlagos, mert ebből nehéz lesz maradandó élményeket kovácsolni. Napok óta kiéhezve vártam már bármilyen hasonló típusú örömszerzésre, így már előre jeleztem, hogy az első kör meglehetősen gyors lesz. Szavahihető ember vagyok. Néhány lökés a popsiba és már tele is volt a gumi. Ezért mentem, így nem is éreztem magam kényelmetlenül. Hannát sem zavarta a dolog. Igazáből Ő egy jó szolgáltatóhoz hasonlítható. Felméri az igényid, és megadja amit ígér. Ebből a szempontból azt mondom, hogy korrekt volt a randi, hiszen nem tiltakozott a megbeszélt elemek fizikai megjelenésénél. Szóval popsiéet mentem, és mivel egy órában két aktus lehetséges, így a második körben is ezt terveztem, amiért meglepő modon csak egyszer kellett a csokor méretét növelnem, de ezt már az egyeztetés alatt megbeszéltük. Az első lövés után egy simogatós masszázs következett, ha jól gyanítom valamilyen krémmel, amit nem is neveznék masszázsnak, mert arra hasonlított mint amikor a nyaralás alkalmával benenik a hátad naptejjel. Nem ezért mentem, nekem jól esett. Közben kicsit cseverésztünk a céljairól, hobbikról, de igazából nem fejtettük meg az emberi boldogság titkát. Ezek után ismét visszatért a jól bevált átlagos franciához, ami nem mélytorkos (ezért extra rozsaszálakat kell letenni), de azért mégis harcrakész állapotba segített. A technika nem túl kifinomult, de a siker garantált. Erőteljes vákuum és kézi rásegítés, majd megpróbáltam rávezetni némi gesztussal a zacsira is, de ebből csk némi nyalakodás született, így nem erőltettem a dolgot. Most viszont kedvem támadt némi kényztetéshez, és mivel nem szeteti a 69-es pózt, abban maradtunk, hogy egymagam látok neki a feladatnak. Szép puncija van és kellemes foglalkozni vele. Először csak a nyelvemmel probáltam örömforráshoz juttatni, mejd előbb egy, majd két ujjal fűszereztem a jelentet. Nem váltottam ki jelentős hatást, némi zihálást ugyan felfedezni véltem, de szerintem az orgazmus közelébe sem került. Nagyon nem bánkódtam, hiszen azért mentem, hogy ezt én éljem át. Feltérdelve a feje mellé, nem is volt kérdés, hogy mit kell tennie. Ugyanazzal az átlagos technikával végezte már-már gépiesen a folyamatot. Nem mondom, hogy rossz volt, de szerintem tudna Ő ennél jóval többet is. Közben két ujjam folyamatosan dolgozott a punciban, de még ekkor sem éreztem azt, hogy bármilyen hatással lenne ez rá. Sebaj, nem is ez a dolgom, jött ismét a védőfelszerelés, majd fordított lovagló pózt kértem, de valahogy nem volt az igazi és bár hiába a szűkebbik járatot támadtam, csak nem akart a francia utáni keménység megmaradni. Talán egy póz váltás segít rajtam, így oldalra fordultunk, és így folytattam, közben lábát megemelve hozzáfértem az első számú kéjoduhoz is, így nem resreltem a középső ujjam elmeríteni benne. Ugyan ebben a pózban elég sokst időztünk, és ide oda raktam a lábát, hogy minnél hatásosabb legyen a működésem, de volt egy pont ahol már ellenállt, és nem fértem a punci közelébe. Itt már fokozódott a merevségem, de valahogy csak nem akart eljönni a második csúcspont. Talán majd hátulról! Hasra fektettem, és így probáltam meg rábírni magam a következő élvezésre. Valamiért nem ment. Cseppet sem akarom magam mentegetni, de más lányoknál ez működött. Itt nem azt állítom, hogy nem tett meg Hanna mindent amit kértem, de valahogy nem volt meg az a kapcsolat, hogy újra előcsalogassam a porontyokat. Mikor már belátható volt a randi vége, nem erőlködtem tovább, nyugtáztam, hogy ez most elmaradt. Egy gyors fürdőlátogatásra még maradt időm, magamra kaptam a ruháimat és távoztam.

Elszámolás

Rendkívűl korrekt szolgáltató, minden úgy történt ahogyan megbeszéltük. Ebből a szempontból egy csepp hiányérzetem sincs. Érkezéskor, megbeszélés után adtam át a kívánt ajándékot.

Hanna, jó szexpartner

  SimiSoma

Egyeztetés

Telefonon jelentkeztem be másnapra. Nem vele beszéltem, de nem volt gond. Fél órával előtte kellett volna megerősítenem, és a pontos címet megkapnom, de úgy adódott, hogy már néhány órával korábban lebonyolítottuk.

Megközelítés

Új építésű tömb a Lurdy közelében. Parkolni ott érdemes, tömegközlekedni pedig villamossal. A tömb elég nagy, legalább hét lépcsőház van. A térkép majdnem tökéletesen jelöli.

Helyszín

Lifttel közelítettem, de csak azért, mert Hanna így magyarázta: „A lifttől jobbra.” Több ajtó is volt, de csak az egyik nyílt magától.
Minden tiszta, higiénikus. Melegvíz, száraz törcsi és kilépő. A szoba kicsit sötét. Franciaágy, masszírozásra is alkalmas.

Hirdető külseje

Olvastam a beszámolóit, és tudtam, hogy nem szépségkirálynő. De jókor volt jó helyen. Szombaton kevesen elérhetők, még kevesebben fixálhatók előre. Maradtam. Kerülgetem, mint a forró kását, de csak ki kell böknöm: nem tetszett. Nem csúnya, de nem zsánerem. Bőre szép, finom, asszem tetkómentes. Combja, popsija simogatásra érdemes. Kis poci. A cicik sajnos alulmaradtak a Newtonnal folytatott küzdelemben. Higiénia kifogástalan.

Action

A fogadórucinak csak komponenseire emlékszem. Fekete bugyi, cicifix, hálós harisnya, szemüveg. Csengetés után szobainasra cuccolhattam, majd tusfürdőleltár. Féltucat.
Utána briefing. Magyarul munkamegbeszélés. Igen, ez a helyes kifejezés. Korrekt, tárgyilagos légkörben gyors első menetet igényeltem, amely igényem visszaigazolást nyert. A második napirendi pontot függőben hagytuk: meglátjuk, összejön-e.
Hanna felajánlotta, hogy kezelésbe vesz, de nekem kellett (volna) egy kis ráhangolódás. Simogattam meztelen testét. Kellemes volt, de nem tudtam megkívánni. A cicik teljesen elhagyták magukat, a bimbók azonban hatalmasra ágaskodtak. Őket meg is dicsértem. Láttam Hannán, hogy mindenki ezt mondja. Megerősítette. Meg hogy végre természetes mellek. Nem kommentáltam. Amúgy is nehezen ment a kommunikáció. Inkább átadtam a terepet Hannának. Kezdjen velem valamit, ha tud.
És tudott! Hanna franciája elsőrangú. Szkepticizmusom ellenére harcképessé varázsolt, de úgy, hogy még élveztem is. Hogy is írjam le? Nem finoman, érzéssel csinálja, de nem is erőteljesen és sietősen, hanem lelkiismeretesen, módszeresen, tempósan, kiforrott technikával, élvezhetően. Még csak nem is gyors kielégítésemre törekedett, hanem öntudatos dolgozóként minőségi szolgáltatást nyújtott. Meginogtam, hogy hagyom magam befejezni, de aztán mégis gumit kértem.
Kértem, lovagoljon meg. Szabadkozott, hogy nem tud olyan nagyon terpeszteni, kényelmetlen neki, és már-már hajlottam rá, hogy cseréljünk, de mire észbe kaptam, már karóba is húzta magát. Minden szabadkozása dacára. Síkosító nélkül. Asszem.
A lovaglást elsősorban a keblek látványa miatt szoktam szeretni. Erre bónuszra most nem számíthattam. De mégiscsak jól választottam. Hanna lovagolni is nagyon tud. Nem finomkodik, hanem odateszi magát. Csúszkál a brén mint a gép. Nem volt a terpesszel semmi hiba.
Amikor elélveztem, vissza kellett tartanom a csípőjénél fogva, hogy le ne pattanjon rögtön. Nem pattant, maradt, csúszkált még pár lökés erejéig, aztán újra próbálkozott a távozással. Megint visszatartottam. Ezt párszor ismételtük, amíg lenyugodtam.
Talán sikerült érzékeltetnem, hogy Hanna teljesítménye hibátlan. Ennyi. Neki ez munka. Az ő szavai. Ketty után ugyanis - jobb híján - szakmáztunk egy kicsit. Ráhangolódás, barátnő fíling, kedvesség, simizés, somázás, élvezet, hangulat nem része a szolgáltatásnak. Nem kényeztet, hanem végrehajt. Azt kifogástalanul.
Szakmázás előtt még kértem egy masszázst. Leginkább a kínos csöndtől való rettegés miatt. Életem legrövidebb, de közel sem a legrosszabb maszázsa volt. Egészségemre kívánta, innen tudtam, hogy vége.
A második napirendi pont ismét franciával kezdődött, és azzal is…, de nem, nem fejeződött be. Nem Hannán múlt, megtett mindent. Úgy minőségileg, mint mennyiségileg. Az óra végéig élveztem igyekezetét. De tényleg. Klassz szopás volt, noha fikarcnyit sem keményedtem. Bármikor megújráznám a megkívánás esélye nélkül. A fene se érti ezt. Mindegy.
Hanna többször metakommunikálta, hogy nincs előrehaladás, abbahagyná, de mivel nem állítottam le, folytatta. Ami jár, az jár. Korrekt.
A levezető tus még belefért az órába.

Elszámolás

Nem bonyolult, elég ha össze tudod szorozni a legkisebb egyjegyű és kétjegyű prímeket.

Hanna, jó szexpartner

  liverpool

Egyeztetés

Telefonon hívtam a randi napján. Elsőre felvette, s korrektül tájékoztatott a lehetőségekről.

Megközelítés

Lurdy háztól kb. 5 percre. Ên BKV- val mentem, azzal több lehetőség is van.

Helyszín

Új építésű lakás, egy nagy lakótömbben. Fürdő, basszoba rendben, kulturált. A célnak tökéletes.

Hirdető külseje

Nah itt gondban vagyok. Súly magasság stimmel. A kiírt kor is 25+. Ên max 30-naj saccoltam, s ő is megerősített ebben. A mellei nagyok, de egy kicsit lógnak. Az arca átlagos. Szóval illik rá a szomszédlány kifejezés. Viszont végtelenül kedves.

Action

Zuhany után eldőltem az ágyon. Az első menet a szopásról szólt. Neki is látott rögtön. Nem volt semmi extra benne. Félig bevette, sajnos nem volt túl nyálas. Majd feltérdeltem s úgy adtam a szájába. Közben a nuniját simogattam. Így is ért el a vég. Korrektül engedte a szájába. Le nem nyelte, de nem is köpte ki rögtön. Majd kiszaladt egy oblitesre.A második menet előtt feküdtünk egymás mellett. Beszélgettünk és én simogattam a kicsi testét. Aztán mikor éreztem, hogy feltöltődtem, megkértem megintegy kis szopásra. Mikor már éreztem az ingert, cseréltünk, s én nyaltam, faltam s ujjaztam a puncusát. A végén már finoman a popsiba is betévedt az egyik ujjam. Talán élvezte is a tevékenységem, a mozgásából ítélve. Mikor kinyalakodtam magam, kértem a gumit. Kutyában tettem magamévá a popsiját.
Kis sikosítás után simán becsusszantam. Kb tíz percig finoman,de tövig nyomva élveztem a popsijának szorítását, mielőtt tellőttem a gumit. Nem siettetett a kivétellel, én magamtól húztam ki. Majd még egy zuhany és tipli.

Elszámolás

Előre kérte a * rózsaszálat, amelyből * volt a popsi extra.

Hanna, jó szexpartner

  Dooge

Egyeztetés

Szemeztem már egy ideje a fotóival. Vártam, hogy majd valaki a látogatói közül veszi a fáradtságot és értékelést készít róla. Macskakaparást, vagy Háború és béke hosszúságút, tök mindegy milyet, de valahogy nem akaródzott senkinek fogalmazást írni.

Általánosságban olvasva az itt született besziket, az az észrevételem, hogy ha valaki posztol, akkor azt azért teszi, mert nagyon elégedett volt az aktuális bigével, vagy pont ellenkezőleg, nagyot csalódott, és idegből megírja, hogy mivel b@szták fel a randin.

Átlagos luvnyával, egy semmilyen történet megírásával nem szívesen bajlódik a többség, mert nincs fenszi élmény, nem szívesen idézi fel az ott töltött felejthető perceket. Nincs mivel kitölteni az előírt karakter számokat. Nem küszködnek, inkább a feledés homályába menekülnek, ezzel viszont másoknak nem segítenek a választásában. Ezt az űrt próbálom betölteni most.

Egyeztetésben nagyon készséges volt, bájos hangjával és választékos beszédjével úgy eladta magát nekem, hogy kétségem se lehetett afelől, hogy jó kis szex elé nézek. Akkor még azt hittem ő lesz az a búgó hangú kis cica, akivel a randin majd összekarmoljuk egymást. A helyszínen kiderült, hogy azzal a nővel nem lesz semmilyen bagzás, mert ő csak a telefonközpontosa volt.

Megközelítés

Lurdi-ház és a Nemzeti Színház közé húzott vonal közepén helyezkedik el nagyjából. Ennek megfelelően nem rossz a közlekedés. Jó hír az autósoknak, hogy a városüzemeltetés perselyébe nem kell adakozni a mise után. Ingyenes a ház körül a várakozás.

Bejárat az állat eledel bolt melletti lépcsőháznál van. Ennek az információnak a hiányában még most is ott kóvályognék a bejáratot keresve, mert úgy el van dugva az a hely.

Helyszín

Mit tud én,hogy mikor épült,de szerintem építésű lakóház.

Magán lakás, átlag albérlet, semmi különös. Szerintem Hanna nem lakik ott, csak használja az egyik kis szobát. Benne egy újnak mondható szekrénysor és egy lestrapált franciaágy. Már nyugdíj előtt áll az öreg matrac. Nyikorog, süpped, érezni a rúgóit, de még szolgálatát ellátja valahogy. Hanna ötven kiló lehet, még jó hogy kibírja őt, de ha Donna Róza Mamma alkata lenne,tuti leszakadt volna már.

Láttam azt a pink színű, plüss play boy nyuszit az éjjeli szekrényen héderezni, ami a fotózás alkalmával mellékszerepet vállalt Hanna kollázsának elkészítésében. Akkor jól eltakarta a kényes részeket, most csak önelégülten pöffeszkedett.

Fürdőszobában korrekt körülmények fogadtak. Volt tusfürdő bőven. Női, férfi, meg minden egyéb is, ami kell úgy általában egy családban, de én nem foglalkoztam semmivel csak fürödtem csendben.

Hirdető külseje

Ajtóban csak egy gyors pusszantás volt, még fel se olvadtam a havas télből a meleg lakásba lépve, de már terelt is be a baszobába. Ott félhomály fogadott, nem láttam jól a kisasszonyt, mert izgett-mozgott. Amikor közelebb léptem hozzá, hogy szemügyre vegyem, akkor elfordult és mintha dolga akadna, elhajolt, tett-vett, matatott. A fejét forgatta, haja félig el is takarta az arcát, csak az maradt meg, hogy szemüveges a szöszi boszi. Beszélt közben, jól eladta magát.

Pár szót váltottunk az extrákról is, majd egyből elkérte a telefonban jelzett időtartamra járó alap virágszálakat. Majd kezembe nyomta a törölközőt és kivezetett a fürdőszobába.

Alacsony nő, valóban pinduri, 155cm, de több mint 44 kg. Most nézem a kora 22? Tényleg annyi volna? Én kissé idősebbnek éreztem.

Azt hiszem, hogy nagyon jól lett fotózva. Csak egy pár tetoválás és jó néhány műtéti heg lett leretusálva róla.

Arc kitakarás most kettős célt szolgált. Olvastam egy ide illő kifejezést: ”next door girl”. Ő maga is úgy jellemezte magát a bemutatkozójában, hogy ő a tipikus „szomszéd lány” kinézet. Az.

Na de, hogy mondjak jót is róla. Fekete két részesben fogadott. Mint említettem, nem sokat láttam belőle az akció előtt, de a melleit, azt egyből észrevettem. Úgy gömbölyödtek, mint ha két hamburger buci lenne belegyömöszölve a melltartóba. Abban bíztam, hogy majd azokkal az óriás gömbökkel eljátszogatok amíg szexelünk. Amikor azonban a pántokat leakasztottam a csecse csüngeszkedő állást vette fel. Melle puha, bimbói jó nagyok.

Popsija viszont frankó, nem lapos, jó kemény. Szódával el is ment volna. Csak az ne járt volna az eszembe, amit a licitelésnél említett az extrái kapcsán.

„Popó szexet is vállalok. Mérettől függetlenül!”

Megtisztelő volt, ahogy rám nézett, megmustrált, majd ezt így kihangsúlyozta,”Mérettől függetlenül” Kedves, de inkább nem kértem belőle.

Action

Érkezés után szinte egyből lepapíroztuk, amit kellett.

Jó stratégia. Amúgy nem vészes, kis ajándékkal beéri.

Még a pluszokkal is baráti. Kényszer, a torkos csütörtök és az análbanán van az extrák nevű étlapon. Ezekre biztosan emlékszem, de lehet több is van. Én maradtam a svédasztalos kínálatnál. Elég volt nekem az alap, abból sem használtam ki mindet.

Kezdésnek felajánlotta, hogy megmasszíroz. Kedves gesztus. Igyekezet értékelhető volt benne. Barátnősen megnyomkodott, de komoly szakmai munkát senki se várjon tőle.

Aztán kérdezte, hogy mit és hogyan szeretnék a szexben. Elmondtam, hogy jó lenne egy kiadós francia. Utána –ha sikerült felállítania – akkor normál aktus, több pózban, majd a vége legyen ismét a szájába. A csókot és a kölcsönösséget nem éreztem, hogy kívánnám vele.

Levetkőzött. Kissé csalódott lettem, próbáltam leplezni, de a tompa ceruzámon mégis csak lehetett látni, hogy ezt bizony még jól ki kell hegyezni az akció előtt. Nem jött zavarba, megszokhatta már, hogy a vendégei között akadnak ilyenkor puhapöcsök. Tehát jó kezelésbe vett.

Orálja viszont egész menő. Kéz és száj kombó műfajban adta elő a szopó-showt. Erős vákummal és kiadós mozgással egyenesbe hozott. Rendesen megdolgoztattam. Szaxizásban annyira lendületbe jött, hogy még a szemüvege is leesett róla. Már engem sem zavart, hogy a szőke haja eltakarja az arcát.

Majd felgumizott és több pózban is szexszeltünk. Kemény munka volt az, végezte a dolgát. Higgyétek el, ha éreztem volna magamban, hogy mindjárt eldurranok, hagytam volna, hogy megtörténjen. Hiába, nem kerültem a csúcs közelébe egyik pózban sem. Pedig cifráztam én, is mint kutya a b@szást, de sehogy sem akaródzott eljönni az ejakuláció. Keménységgel most nem volt baj, a környezet volt inger szegény és a behatások voltak sekélyesek. Kértem, hogy fejezze be inkább szájjal.

Ellenvetés nélkül, alázattal vetette bele magát a maratoni f@szverésbe. Az nem volt egy rövid menet. Amíg bírta szájjal, addig azzal csinálta, utána jött a kombó. Így végül nagy nehezen csak eldurrantam. A szájával szépen lerendezett. Majd gyorsan papírba köpte az utódokat és letörölgetett.

Újra egy kis pancsi, majd gyors búcsú. A lépcsőházban tudatosult, hogy még maradt volna 20 percem a tervezettből.

Elszámolás

Legelején történt meg. Annyi volt amennyit a telefonban mondtak.

Hanna, jó szexpartner

  Nekem

Egyeztetés

Délelőtt hívtam , elég hamar felvette .Kedvesen és részletesen tájékoztatott a lehetőségekről.

Megközelítés

Autóval érkeztem , könnyen megtalálható helyen van . A főútvonalon villamos jár.

Helyszín

A lakás nekem tetszett , felszereltsége jó és tiszta , fürdőben mindent megtaláltam amire szükség volt.

Hirdető külseje

Nagyon szép arcú lány , engem a szeme nagyon megfogott . Alkata kimondottan nőies , mellei gyönyörűek.

Action

Szokásos bemutatkozással indult az ismerkedés . Utána gyorsan mentem zuhanyozni, és alig vártam már ,hogy hozzá bújhassak. Miután végeztem ,az ágyra invitált. Kicsit csevegtünk, közben Én már nem tudtam parancsolni a kezemnek, cirógattam simogattam ahol értem, punciját is ujjaztam, aztán csókolózni kezdtünk. Már eléggé beindultam , így azonnal gumit kértem, és doggyba kezdtünk. Fantasztikus volt, popsijánál fogva mozgattam, és nemsokára telelőttem a gumit. Gyorsan dobtam egy zuhit, aztán én kezdtem , szép lassan végig csókoltam a puncijáig, ahol isteni nyalakodásba fogtam. Némi idő múlva a nyelvemmel éreztem a keményedő csiklóját, és ujjal is rádolgoztam, a szabad kezemmel a cicijét simogattam. Pár perc így is elment, de kitartó voltam! Aztán apró sóhajók, kisebb zihálás . Szépen elment, nagy örömömre. Utána kicsit beszélgettünk , aztán újabb zuhany és indulás .

Elszámolás

Az érkezésemkor történt , nem kérte , örültem ,hogy megelőztem .

Hanna, jó szexpartner

  thewanderer

Egyeztetés

Aznap zöld volt Szofi, hívtam és 45 perccel későbbre már tudott időpontot adni.

Megközelítés

Ismert környéken van, parkolni és tömegközlekedni is lehet. Cím pontos, bejutni a telefonban hallott kódokkal sikerült probléma nélkül.

Helyszín

Lakópark lakása, talán más lánynál is jártam ott karrierem során. Előszobában nem volt cipő, a bejárati ajtóval szemben lévő baszoba volt aznap Szofié és enyém. Bementünk gyorsan, egyszerűen berendezett, nem lakott hely. 1-2 bútor kis tükör az ágy végénél, minimális dekoráció, egy masszázs ágy is volt bent, ágy kisebb kétszemélyes. Fürdőszoba átlagos, kád zuhany függöny.

Hirdető külseje

A képek/adatok szerintem nem hazudnak. Szofi kis termetű, haja rövid, alakja stimmel. Azonban, mégis lehet, hogy aki megy nem azt kapja amire a képek alapján számít. A képek előnyös szögekből készültek és nem szerepel rajtuk minden (pl arc sem). Szóval Szofi nem egy pici tini szupervékony bomba csaj, hanem inkább egy érdeklődést felkeltő szomszédlány.

Action

Pontosan érkeztem, elsőre felvette és eligazítást kaptam, hogy jutok fel hozzá. Kapu, lift, ajtó, ahol Szofi fogad lenge öltözetben. Szobába be, tisztázzuk az anyagiakat, az extra (méret)függőben amíg csak ruhában vagyok. Gyors zuhany, szájfertőtlenítés után törölközőben tértem vissza. A folyosón Szofi kísért. Franciás kezdés alatt elhangzott, hogy extra nem fog menni. Elfogadtam, mert sok lány nem vállalja az átlagon felüli méreteket popsiba. Élveztem meg kicsit a száját NF ben, majd kértem, hogy én is had izgassam őt. Itt kezdődött az élmény amit le akartam írni. Szofi kelyhe nagyon érzékeny és rendkívül jól reagál kényeztetésre, finom lassú csókok, simogatás mell, has, comb fenék környékén elkezdték érezhetően beindítani. Az élvezeteket a testével, és kélyes nyögésekkel kommunikálta. Valamit nagyon eltalálhattam, mert puncija egyre nedvesedet hüvelye pedig heves lüktetessel szorította többször is ujjamat. A Francia lecke legalább negyed órán át tartott, de tetszett nagyon Szofi élvezése, ahogy elfordította fejét, nyögött, kezébe harapott, hevesen lélegzett és hullámzott a teste. Az egyik hullámcsúcs után fejeztem be. Utána védőfelszerelés fel és hátulról hatoltam a jól előkészített punciba. Huvelye a farkamat is kellemesen szorította. Gondolom a nyelveskedésemnek hála, drága Szofi mégis felajánlotta a popsit aminek nem tudtam nemet mondani, és doggyban egyre gyorsabb lökésekkel jutottam el én is a csúcsra.

Elszámolás

Alap elején extra végén. Minden korrektül történt. Az extra és alap is a megbeszéltek szerint volt.

Hanna, jó szexpartner

  LizardKing

Egyeztetés

Telefon,simán, 30 percel a randi előtt. Fogalmam sincs, h vele beszéltem-e, vagy van "titkárság" az intézményben.

Megközelítés

Kondorosi lakótömb. Kell ennél több ezen a fórumon?:-) Az a lakás, amiben az előszobában van egy kiszáradt akvárium:-) már voltam ott más lánynál.

Helyszín

Olyan, mint a többi. Meglehetősen puritán, avagy lényegretörő - izlés szerint. Fürdő, tusfördő, törölköző. Nem luxus, de megvolt. Probléma nélkül.

Hirdető külseje

Ez érdekes kérdés. A képeken Ő szerepel, és még photoshop is elkerülte (vagy legalább is nem szaladt meg). Popsira vágytam, pici lány, a fotok sem gázak. Viszont a valóságban - nem tetszett* (ezt én írtam az erre a te nem tudtad sértő mód nélkül megfogalmazni - webil) Nekem nagyon határeset volt, de időben be voltam szorítva, és hát már betáraztam... Ha nem annyira takkos a napom, biztos nem maradok.

Action

Ha már maradtam, igyekeztem nagyon célirányos lenni. Röviden franciáztattam, csak hogy hangulatba kerüljek. Átlagos, nem sok beleélés, de nem is finnyáskodó. Azt azért szerintem ő is érezte, hogy nem feltétlen a zsánerem. Közben tágítottam a target-em. Ez simán működött, úgy hogy hamar kértem is a gumit. Kutyusba emeltem, először a tisztesség kedvéért punci, de pár mozdulat után sikosító - amit kapásból kikészített -, és átraktam popsiba, egy mozdulattal. Az elején fejét a párnába furva sztoikusan tűrte a ténykedésemet, aztán átfordítottam hanyatt, közben kicsit izgattam, benyultam. Reagált, elkezdte élvezni. Határozottan, de nem durván ténykedtem. Több pózt kipróbáltunk, végül kiflibe fordítottam, és úg élveztem tele a gumit. Végig popsiban. Eddigre már a határozottan belejött, simán lehet, hogy többet kihozhattam volna belőle. De akkor már mindegy volt...Simán megvárta, míg én húzódok vissza.
Kb 25 percig folyamatosan popsijában voltam, bírta. Második körre nem volt kedvem, így fürdő, és tipliztem.

Elszámolás

** szálas csokor egy óra, popóval. van más is, de nem jegyeztem meg, sry.