Nóri Szexpartner Budapest, IX. kerület

Beszámolóim

Nóri, felejthetetlen szexpartner

  Lacafici

Egyeztetés

Telefonon egyeztetünk, elsőre nem sikerült elérnem, de kis idő múlva visszacsörgetett.

Megközelítés

Kocsival mentem a közelben van parkolóhely, a ház másik oldalán. Lurdy mellett.

Helyszín

Új építésű ház, lakás több szobás, a fürdő, szoba tiszta. A tetthelyen francia ágy van , szoba inas a ruháknak. Minden rendelkezésre áll ami ilyenkor kell.
Egy apró megjegyzés, már voltam ebben a lakásban egy másik leányzónál ami nem túl jó élményeket adott, a lakásban a macskák még mindig meg vannak. Többen vannak a lakásban ,de ennek semmi jelét nem látni. Mással nem találkoztam.

Hirdető külseje

Szép vékony, formás leányzó tényleg kb. 180 magas, arányos testalkat, a test alkatához igazodó szép nagy mellek, amik a képek alapján azt sugalnák ,hogy gravitálnak , de nem csak természetesen állnak. Csodálatos tapintásuk van. Persze mindenhol nagyon jó simogatni, a bőre kellemes puha és sima. Az arc nélküli fotóktól sem kell tartani, kerek arc, szerintem szép arca van, különösen mikor mosolyog. Szemüveg volt rajta amitől kicsit olyan kezdő titkárnő kinézete lett. A haja tényleg olyan hosszú, hogy majdnem a fenekéig ér. A fent lévő képei és az adatok fedik a valóságot.

Action

A bejutás a szokásos rend szerint, az ajtó mögé bújt, mikor megláttam és végig néztem rajta már abba elfáradt a szemem. A kiírt magasság stimmel mint ahogy szokták mondani két napi hideg élelem kell míg fel érsz a combján.
Aztán a fogadó ruha ami meg olyan mint mesében, volt is rajta valami meg nem is. A színe piros olyan 1 cm szalagokból áll ami körbeveszi a melleit, csak bimbót takarta egy kis szövet, a bugyi szintén ilyen ott csak az elején van egy háromszög alakú takaró.
Aztán hogy vadító legyen fekete combfix ,azt hiszem ehhez nincs mit hozzáfűzni.
Cipő le és irány a babaszoba, itt megbeszéltük a lehetőségeket, kaptam törölközőt majd irány a fürdő. Gyorsam végeztem, mert nem a locspikolással akartam az időmet eltölteni. Amikor vissza értem ő is bejött a szobába és mivel túlöltözve éreztem magam törölközővel a derekamon, gyorsan megszabadultam tőle.
Állva kezdtük a megismerkedést, végig simítottam a fenekét ,hátát, combokat és puszikat leheltem a vállára , nyakára. Aztán az ajkaimmal eljutottam a mellekig, amiket először körbe jártam a számmal, meg a kezemmel , mivel a csíkok között megtaláltam a bimbokat is , hát azokat is birtokba vettem.
Nem akartam belekeveredni a madzagokba ezért meg kértem vegye le őket, amit készséggel teljesített is. Meg fordítottam és hátulról átölelve élvezkedtem a melleken illetve azt gondoltam a farkamat a fenék vályatba teszem, igen ám csak mivel ilyen magas leányzóról van szó vagy nekem kicsi a szerszámom nem ért fel oda csak alája.
Ekkor gondoltam helyezkedjük inkább vízszintbe mivel ott nincs magasság különbség.
Az ágyra telepedtünk , egymás mellé feküdtünk , ez is egy jó pozitúra mert így a mellekkel és a combokkal is tudtam foglalkozni.
Itt van az előnye a hosszú combú lányoknak, mert elindul a kezed a térttől aztán harisnya, harisnya, harisnya pici bársonyos bőr és elérsz a völgybe ott megkeresed a barlangocskát.
Közben azért az ajkaim sem tétlenkedtek , mert ők meg a melleket és bimbokat kényeztették. A kezemmel nem tudtam betelni a lehetőségekkel , combok, has aztán mell, meg vissza felé. Annyira belefeledkeztem a csodás jó tapintású melleibe , hogy a barlangot csak kívülről jártam körbe de be nem jutottam. Ami mondjuk csak rajtam múlott, mert nem is próbáltam. A mellek és combok elvették a figyelmemet. Hiába na a természetes nagy mellek az nem szilikon, más a fogása.
Éreztem a szerszámon , megkeményedet mint a vidia, gondoltam ő se maradjon ki a jóból. Nórinak jeleztem itt az ideje a francia leckének.
Elhelyezkedtem az ágyon, párna a fejem alá, Nóri meg a lábam közé helyezkedett. Az elején finoman lenyálazta a makkot aztán szép fokozatosan egyre mélyebre engedte. Az elején még kicsit fogta a kezével aztán már kéz nélkül csinálta. A francia közben a mellei a combomon szánkáztak ami nagyon jó érzés volt. A franciája változatos kellőképpen mélyre veszi, vannak hangok is amit a férfiember szeret hallani mikor elég mélyen van. Igaz az adatlapján nincs jelezve , de volt mélytorok. A kényszert is kipróbáltuk igaz ne a pornós változatra gondoljon senki inkább a barátnősre. Amikor elfáradt a feje , megfogtam és én adtam az ütemet, hagyta hogy segítsek. Pihenés képen a golyókat is meglátogatta egy párszor, úgyhogy lehet mondani változatos francia volt. A nyelvét is használja meg a vákuum is megfelelő.
Mivel nem így szeretem volna befejezni kértem a védő felszerelést amit Nóri felhelyezett.
Ha már úgyis fekszem kértem lovagoljon meg, már pattan is a nyeregbe, nem hiába vagyunk lovas nemzet nagyon jól űzi.
Tekerget rajtam rendesen nem kímélte magát, én meg közben a melleivel foglalkoztam hol a kezembe vettem őket hol a számba, kezembe.
Ebbe helyzetbe kezdet igen csak be melegedni , már a hangja is megjött.
A legjobban az tetszett neki , na meg nekem is amikor kicsit megemeltem a fenekét és én mozogtam alatta, adva az ütemet. Közben teljesen rám hajolt és csodás melleit éreztem a mellkasomon. Ezeket a pózókat variáltuk hol ő mozgott , hol én.
Ezt nem tudom mennyi ideig csináltuk, de még nem igy szeretem volna befejezni habár nem sok tartotta.
Jövetelem fő célját a popót kértem Nóritól. Kérdeztem milyen pózban szokta csinálni, hátulról, OK.
Kitolatott az ágy szélére én mögé álltam, kis sikosítás.
Oda illesztettem a szerszámot és finom, kis mozdulatokkal fokozatosan haladtam a cél felé, egyszer csak éreztem átbuktam és a makk bekerült, finoman toltam tovább, aztán kicsit vissza majd megint be de már kicsit beljebb, míg nem elértem a vég célt teljesen befogadott.
Az elején finoman mozogtam , éreztem egyre jobban megjön a hangja Nórinak és ő is elkezdett a farkamon táncolni, na ekkor már lehetett tolni rendesen.
Ebben a helyzetben Nórinak igen csak megjött a hangja és szerintem élvezte is na meg én is.
Nem néztem az időt ,de azt hiszen elég sokáig csináltuk, amikor érezte fáradok akkor ő mozgott, aztán megint én toltam. Meg kell mondjam nagyon élveztem a helyzetet, néha előre nyúltam és a melleket markolásztam.
Mikor már elfáradtam az ágymelletti állásba, párnát tettünk Nóri alá és az ágyra dőltünk és a kezeimbe vettem a melleit, na ez volt az a pont amikor már nem volt visszaút és hamarosan a popóba /gumiba/ élveztem. Hagyott lenyugodni, egy kicsit még mozogtam benne, aztán minden jónak vége szakad, így ennek is.
Elterültem mint a krumplis zsák. Nóri kiment rendbe szedni magát , amikor vissza jött oda feküdt mellém, még egy kicsit simogattam, beszélgettünk.
Sajnos nem sokat ,mert az időm kezdett a végéhez közeledni kb. olyan 40-45 percnél jártunk.

Elszámolás

A végén rendeztem, a megbeszéltek szerint volt. Az extra a Popsi ami 8 rózsa. A mélytorok, kényszer nincs az étlapon, de nem számolt érte plusz. Lehet szimpátia függő.

Nóri, felejthetetlen szexpartner

  Holden

Egyeztetés

Hát lejött a nap amikor már meguntam, hogy itt Nóri képeire csorgatom a nyálam,
és mivel a magam fajátát a az ilyen lány szép nagy cickokkal vonzza, mint méhet a méz kb
dél küröl felhívtam, és elmondtam neki, hogy épp itt a hirdetését nézem és hogy ha van
valam plusz infó, amit elmondana, akkor tegye meg illetve, ha mára van időpontja akkor
adjon nekem egyet. Volt neki így, ment minden pikk-pakk.

Megközelítés

Kondorosi, mint azt már mások is megírták, én BKV-val járok ilyen helyeke így nem tudom, hogy milyen a parkolás, de van
a közelben egy OMV kút ott lehet arra a rövidke időre le tudnám rakni az autó. Pontos címet ad.

Helyszín

Kondorosit szerintem elég sokan ismerik, Nóri egy nagyobb, több szobás lakásban rendel, több lánnyal.
Szerintem rend van meg tisztaság, nekem külön tetszett, hogy a kádban van csúszás gátló gumi, így jobban
biztoságan éreztem magam a tusolás alatt. Kis pohát, szájvíz, nagy törölköző, 4-5 tusfördő csak így címszavakban,
legyen elég.

Hirdető külseje

Tényleg magas lány, annyi amennyit ír az adatainál. Abban az egyberészes fekete ruciban fogadott,
amit itt a képeken is lehet látni. Szemüveges, nekem elsőre Mia Khalifa jutott róla eszembe.
Alakja, olyan, mint a képeken, semmi tetkó szerencsére. Szép szolizott, bársonyos bőr, nagyobbacska
cicik helyes kis bimbókkal. Ahogy beszét arra emlékeztetett,
mint akinek nem rég tették fel a fogszabályzót. De mintha nem lett volna rajta és amennyit láttam a
fogaiból az alapján nagyon szép rendezettek és ápoltak voltak.

Action

Van pár lehúzó írás itt róla, szerintem emiatt picit meg volt szeppenve, nagyon igyekezett, figylet,
hogy mit szeretnék. Szerintem ez túl van lihegve, ő egy szolid, jóindulatiú sportoló csaj aki, nagyon figyel a
vendégre, de nyilván nem gondololatolvasó. Ha nem beszélgettek vele, hogyan találja ki, hogy mit szeretnétek?
Emiatt talán picit nyugtatgatnom kellett, hogy számora teljesen megfel, mint játszótárs. Így lassan elkezdtem
vele ismerkedni. Vagyis mondtam, hogy döljön le mellém és hadd simogassama csodás melleit, meg a mesés pucér
bőrét.

Végig próbált a kedvemben járni. Talán újdonságként hatott neki, hogy ilyen lassan indítok és szívesen simogatom,
sudár testét. Mire kisimogattam magam, felajánlotta, hogy akkor kezhetnék orális kényeztetéssel. Míg simogattam ő
is viszonozta kicsit meghuzogatta a kispajtit, aki haptákba vágta magát elég hamar.
Na ugrottunk az orális részhez, nekem is megmutatta azt, amit itt már többen megénekeltek. Én nem részletezem ezt a részt
ó'vassátok el a többieknél, annyit hűznék hozzá hogy nagyszerűen csinálja, gondolom az edzőtáborba szedte össze ezt a szkillt. :D Ami feltűn, hogy alapos, nem akaraja megúszni még talán szívesen is csinálta.

Amikor már kicsit kiélvezkedtem magam, akkor szóltam neki, - vagy valami ilyesmi - hogy én is viszonoznám az
orális kényeztetést.

Azért itt már nála is látszott, hogy kezd izgalomba jönni, így gyengéden megnyalogattam, ahogy láttam,
nagyon érzékeny kis puncusa van így ennek megfelően ügyködtem rajta.

Aztán érdeklődött, hogy hogyan tovább? Mondtam, hogy akkor gumit fel és misszibe tólnám.
Így is lett pici sikosító és nagyon lassan, óvatosan megkezdtem a behatolást. Kellett is a
lassú tempó, mert kezdeteben, nagyon szüköcske volt a nuni. Szerencsére segítségemre volt a
pozíció amiben voltunk és jól sikerült megéreznem a lábak terpesztésén kersztűl, hogy mi a
konfortos mélység és tempó mindkettőnk számára.

Nem nagyon részletezném nem volt semmi lepedő akrobatika, kb így ebben a poziban, húztam, vontam toltam
végig, amig ott voltam. Párszor megálltunk kicsit pihenni. Ilyenkor szétváltunk de minél hosszabb ideig,
nyomattam ezt lassú hegedülés szerű játékot, az feltűnt, hogy annál könnyebb volt az újra-behatolás,
annál jobban bemeleged, nedvesedett és mélyűlt. Ezalatt néha a saját mellét maszírozgatta, ami nekem nagyon bejött,
így amelyik megmaradt szabadon azt én tutujgattam. Közben úgy tűnt öszíntén nyögdécsel, szóval neki is jól esett.
Kb így töltöttem nála ki az időmet, aztán meg már nem nagyon volt kedvem elmenni zuhanyozni inkább azt az időt
is felhasználtam a furmányolásra.

Elszámolás

Szerintem azt vállalja, ami az alaplapján van én nem nagyon kértem tőle semmit egy alap időtöltésen kívül. Ami a telóban elhangzot az került ajándékozásra a helyszínen is a móka megkezdése előtt.

Nóri, nagyon jó szexpartner

  kri5tof

Egyeztetés

Könnyen elértem telefonon, ahol mindent elmondott és másnapra megbeszéltünk egy randit. Elmondta a címet és hogy mit vállal. Annyit kért, hogy előtte hívjam fel délben, hogy megerősítsük. Ez is könnyen ment.

Megközelítés

Corvin sétány. Parkolást felejtsd el, BKV sima ügy. Megtalálni a házszámot és bejutni egyszerű volt. Ideiglenes lakás, csak egy hétre bérelve, mire olvasod már valószínű, hogy nem pont itt lesz, de a Corvin Negyed környékén tervez maradni. Vadiúj háztömb,kb 2 éve épült, több tucat lakással, és több lifttel. Szerencsére végig segített telefonon eligazodni.

Helyszín

Tip-top kégli, de mivel ideiglenes nem részletezném. A fürdőben volt minden, a törölköző tiszta volt. Szobában nagy franciaágy. Ketten voltak a lakásban, de nagyon diszkrétek voltak és figyeltek a rendre. Senki mással nem találkoztam.

Hirdető külseje

Faszállító! A képei a valóságot adják vissza. Szemtelenül fiatal, magas, arányos szép test, nagy természetes mellek amik egy kicsit se löttyedtek. Popsi is bajnok, szép kerek formájú. Helyes arcú. Az összkép nagyon bejött. Csak egy kétrészes fehérnemű volt rajta harisnyával mikor fogadott.

Action

Puszival köszöntünk, és kedvesen invitált a szobába.
Egy kicsit beszélgettünk, aztán fürdés. Megvárt a szobában. Egyből vetkőzni kezdett, nem bántam. Állva simogattam egy picit, majd javasolta, hogy menjünk az ágyra. Csókolgattam a nyakát, testét, főleg a melleit. A bimbók nyelvelésre egyből keményednek. Nem siránkozik, hogy itt csikis meg ott csikis.
Kérdezte, hogy harisnya maradjon-e. Kértem, hogy inkább vegye le. Frissen szőrtelenített volt az egész lába. Simogattam, a belső combjait csókoltam, majd nyalni kezdtem. Sokáig lefetyeltem a csiklót, a mellével játszottam közben, simogattam a combját, hasát. Halkan nyögdécsel, nincs felesleges színészkedés. Nem ment el, én meg már fekve majdnem meghágtam a takarót, úgyhogy abbahagytam és mondtam, hogy szeretnék én következni. Pro tipp: nem élvez könnyen, de a gyorsabb nyalást szereti.
Most én feküdtem hanyatt, és nyálcsorgatós, köpködős natúr franciát kaptam. Néha a kezével húzogatta kicsit, de csak pár másodpercig, és többször tövig benyelt. Nagyon jól csinálta, miután párszor torokra vett mondtam is neki, hogy állj, vagy lövök. Gumit húzott és szemből beleült. Kivételesen jól lovagol ezért pár perc után bele is durrantam a gumiba. Nem ugrott le rólam, adott száraz és nedves papírtörlőt. A legtöbb lánynál se cumizásra, se lovaglóra nem izgultam fel ennyire mint Nórival.
Szünetben az ágyon feküdtünk és simogattam. Jót beszélgettünk. Írták mások, hogy távolságtartó meg nem beszédes. Velem egyáltalán nem így viselkedett. Azt aláírom, hogy nem az a fajta akinek állandóan a szél lebegteti a száját, de ha kedves és nyitott vagy vele, fogtok tudni jót beszélgetni.
Második körben kis francia volt, síkosítás, és utána hátulról popsi. Ehhez nem voltam eléggé megkeményedve, úgyhogy rövid próbálkozás után kértem, hogy gumicsere és legyen doggy. Brutál szexis hátulról és tempósan lehet vele csinálni. Nekem úgy tűnt, nem csak bírja, de nagyon szereti is így. Közben markolászta a melleit. Kb 10 perc alatt kivégzett így.
Még egy kicsit beszélgettünk, aztán zuhany és búcsú.

Elszámolás

Az elején rendeztem. Nem hozta szóba, én ajánlottam. Extraként a popsit kértem, ami az itteni hirdetéséből kimaradt mint lehetőség, de mérettől függően * rózsáért vállalja.

Nóri, nagyon jó szexpartner

  SimiSoma

Egyeztetés

Telefonon jelentkeztem be délelőtt délutánra. Kellemes, laza stílusú barátnőjével beszéltem, aki Nórinak adta ki magát, de más a hangjuk. Korrekt tájékoztatás, ismerős cím. Két órával a randi előtt még meg kellett erősítenem, és a pontos címet is akkor kaptam meg. Zökkenőmentesen ment ez is.

Megközelítés

Az uszodakörnyéki, legendás lakópark újabb tömbje. Villamoshegyekkel érhető el, busz is van, ahonnan 5-6 percet kell rászánni a gyalogos megközelítésre. A parkolási helyzet belvárosi állapotokat idéz, különösen amióta az Andor utcáig kiterjesztették a fizetős övezetet. Ahol eddig mindig találtam több üres helyet is, most egyet sem. A bolt előtt is, amikor kiáll valaki, már áll is be a helyére az, aki kiengedte.

Helyszín

Lifttel közelítettem, de lépcsőn sem lett volna közepesnél nagyobb kihívás. Aztán kétszer jobbra, kis séta, és kopp-kopp.
Minden újszerű, higiénikus, jól felszerelt. A szoba az én ízlésemhez kicsit sötét, de Nóri kérés nélkül is elegendő fényt fakasztott.

Hirdető külseje

Nagyon szép, fiatal lány. Egy sokpántos, hálós semmiségben fogadott, némelyik képen látható is. Viszonylag magas (manapság ritkaság), karcsú, de nem sovány. Cicijei is szép nagyok, nem túlméretezettek, de már akkorák, hogy nem lehetnek immmunisak a gravitáció ellen.
Valóban nem dohányzik. Kicsit távolságtartó, szűkszavú, de alapvetően kedves, együttműködő. Határozott, de azért irányítható. Higiéniája kifogástalan.

Action

Tusolás után gyönyörködtem benne, ahogy megszabadult a fogadórucitól. Nem volt tánc vagy sztriptíz, mégis izgalmas élményt nyújtott a kibontakozása.
Próbálkoztam a csókkal, nem csókolózik. Állítólag mással sem, de lehet, hogy csak kedvességből mondta, hogy ne irigykedjek. Megértettem, elég nagy köztünk a korkülönbség. Így ölelkezés közben csak a nyakát puszilgattam. Leheveredtünk a franciaágyra, ahol először is Nóri kebleit simiztem, somáztam. Először szólt, hogy csak finoman, mert érzékeny, de némi bemelegedés után, amelyről a bimbók ágaskodásából következtettem, nem okozott problémát a finom gyömködés.
Keblei után punciját kényeztettem. A nedvesedésből, a hangokból és a finom izomrángásokból ítélve sikerült bemelegítenem. Ennek ellenére az volt a benyomásom, hogy nem járok elég közel az elélveztetéséhez. Besegítettem egy ujjammal is. Megkért, hogy ne menjek mélyre, mert az már nem kellemes. Gondolván, hogy nem kedvence – vagy én nem találtam el a metódust –, csak a barlang feléig merészkedtem. A csiklót viszont hosszasan és alaposan megdolgoztam, jól fel is izgultam közben.
Védőöltözködés után Nóri meglovagolt. Nagyon jól és lelkesen csinálja, rendesen odateszi magát. Nem is bírtam soká. Cicijeit gyűrögetve, puszilgatva, csócsálgatva élveztem el. Hagyott lenyugodni, majd segédkezett higiéniám helyreállításában.
Aztán cicijeit simogatva beszélgettünk. Mint említettem, Nóri kissé szűkszavú. Ennek (nem publikus) oka ki is derült. Talán ezért érezhette pár elődöm, hogy nincs meg a kémia Nórival. Valóban van egy kis távolságtartás, de nem több, mint ami személyiségéből adódik. Egyáltalán nem az a fajta lány, akinek problémás lenne idegennel szexelni, és csak túl akarna lenni rajta. Az, hogy elég nehézkesen találtunk közös témát a csevegéshez, és meg-megszakadt a párbeszéd folyamatossága, az legalább annyira rajtam múlott, sőt, inkább rajtam. Mi tagadás, én sem voltam beszédes hangulatban.
Kitöltöttük az órát, még egy levezető tus is belefért, de második menetre már nem volt erőm. Pedig kedvem az lett volna...

Elszámolás

Mint említette, előre szokta kapni a csokrot. Méltányos, arányos.

Nóri, jó szexpartner

  forest85

Egyeztetés

Az egyeztetés nagyon könnyen ment, telefonon kerestem és sikerült is egyből elkérném. Időpontot is sikerült egyeztetni, csak annyi kérés volt hogy a randi napján erősítsem meg. Ez volt az, amit aztán le kellett mondanom. Egyből fixáltunk egy másik napot, amiről sajna késtem. De előre szóltam és jelezte hogy megoldható a csúszás. Szóval rugalmasságból 5*.

Megközelítés

IX kerület bevásárlóközponttól nem messze. GPS odavitt a ház elé, a parkolás a ház előtt /mellett nem egyszerű, de nem motorral. :) A pláza parkoljak nincs messze és pár óra elvileg ingyenes, de tömegközlekedve sem lehetetlen a megközelítés.

Helyszín

Nem sokadik emelet, de van lift is annak, aki esetleg nagyon siet. A ház nem annyira régen épült, ennek ellenére inkább jó átlagos állapotú. A lakás rendben volt. Fürdő nem nagy de tiszta, több tusfürdő, szájvíz, eldobható pohár - szóval minden, ami kell.
Maga a szoba nem túl nagy, de van ruhaakasztó, nagy és egész kényelmes francia ágy és tükör is, annak aki mozizni szeretne.

Hirdető külseje

Nóri a leírásnak megfelelő magas, fiatal, átlagos testalkatú szemüveges lány, hosszú barna hajjal, csinos cicikkel. Arcos képe ugyan nincs fönt, de nem kell tartani, helyes lány.
Szexi melltartó bugyi kombóban fogadott.

Action

A korábban említetteknek megfelelően kicsit késve, rohamtempóban érkeztem, így csak egy gyors bemutatkozás (kézfogás) és körbevezetéssel indultunk. Az elején rendeztem a telefonon megbeszélt tiszteletdíjat. Gyors zuhany után kérdezte, mi az elképzelésem. Csókot kérdeztem, mert nem emlékeztem, hogy van-e ilyen lehetőség, de mondta hogy nincs. Utána kissé talán zavarban volt, vagy csak mivel nem ismert, kissé távolságtartónak éreztem. Nem volt nekem sem határozott elképzelésem, ezért kértem talán kezdhetnénk egy natúr franciával, amit ő készségesen el is kezdett. Nem volt egy mélytorok, vagy heves, inkább egy lágy, barátnős. Kis idő múlva kérdeztem, hogy mit szólna ha viszonoznám, azt mondta, hogy ha szeretném, lehet. Itt sem éreztem a lelkesedést, de gondoltam ez talán majd megtöri a jeget. Eleinte nem volt sok reakció, de aztán - talán kezdett ellazulni - már volt jele hogy talán neki sincs ellenére. Remélem sikerült neki is kellemes perceket szereznem. Utána gumihúzás és szemből kezdtük az akciót, ami sajnos nem tartott túl sokáig részemről, így is lett vége.
Utana gyors tisztálkodás, papírtörlő és mellém feküdt. Egymást simogatva beszélgettünk munkáról, az élet dolgairól. Itt már közvetlen és jó hangulatú volt.
Még egy gyors zuhany belefért és aztán már puszival búcsúztunk.

Elszámolás

Az elején rendeztem a telefonos egyeztettem összeget, extrát nem kértem, de nem is hiányzott.

Nóri, jó szexpartner

  carreragt

Egyeztetés

Telefonon, felvette elsőre és 2 perc alatt mindent lebeszéltünk.

Megközelítés

Lurdy háztól nem messze, egy másik beszámoló alapján megpróbáltam a Lurdy parkolót, 10 perc keringés után otthagytam, mivel egy parkoló hely se volt, szerencsére fél órával előbb jöttem, mivel nem ismerem a terepet.

Helyszín

Újépitésű, a lakás maga teljesen rendben, de sajnos itt jön be a kicsit negatívum, hogy ketten dolgoznak a helyen. fél órával tartózkodásom során lehetett hallani, ahogy megérkezett 1 vendég a másik lányhoz, és mivel 1 fürdő van, ezért kicsit várni kellett.

Hirdető külseje

Sokkal jobb mint a képeken, tartottam kicsit a kitakart arctól, aranyos, kerek arc, szemüveges, ami nagyon jól áll neki, bár aktus közben ugye útban lenne, ezért leveszi.
A magassága még több is mint amire az ember számítana, elfárad a szemed mire végigérsz a lábán. Cicik valóban eredetiek és nagyok, érintésük puha, külön élvezet látni őket az arcodban akció közben.

Action

Kaputelefonnál felhívtam, gyorsan beengedett, itt van egy kis előszoba, ahol bevezet a hálóba, a ruhákat oda kéri hogy lepakoljam, aztán gyors fürdő, a kádban mindenféle tusfürdő, választék bőven. Már bejáratnál leakadt a szemem, ha azért jöttél, hogy megnézd milyen egy magas hölggyel, jó helyen jársz, action részről sokat nem tudok mondani, elmeséltem, hogy még nagyon kezdő vagyok az ilyen jellegű találkozásokban, de ő szívesen segített a helyzeten. Más beszámolókban írják, hogy csendes, de velem beszélgetett az elején, utána tényleg kicsit volt egy "awkward silence", de ebben inkább én vagyok a hibás, ő egész sokat mesélt magáról, hogy oldja a helyzetet. Ezt végig úgy csinálta, hogy közben egymást simogattuk, felkészített rendesen a franciára, aminél megkérdezte hogyan szeretem, miután mondtam, hogy én inkább a lassú kényeztetést szeretem, szépen erotikusan végigcsorgatta a nyálát a farkamon, és lassan, felváltva néha kicsit érzéki kézimunka, aztán a makkra összpontosítva, sok nyelv használattal egy nagyon kellemes francia. Ezek után kérdezte milyen pózban gondoltam a startot, mire válaszom az önző lovaglás volt, erre gyors síkosítás és aztán szépen lassan rá is ült. Ezt követően változatosan az elején lassan érzékien kezdte, aztán rákapcsolt és ugrált úgy, hogy a lelkemet kileheltem, miközben a csodás nagy cicik az arcomban lógtak. Ezt nyomtuk egy 10 percig, és nem szólt érte egyszer se, hogy már fáradna, hanem néha ráváltott néha pihenés ként, hogy grindolta magát rajtam. Nem is bírtam tovább, kiengedtem amit kell, és hagyott szépen lenyugodni vagy fél percig. Ezután jött a kicsit kínos rész, amikor megjött a másik a vendég a szomszéd lánynak, amit mint már említettem kicsit ront a dolgon, de összességben még így is bőven megéri.

Elszámolás

Elszámolást nem kérte, de én egyből odaadtam, extrákat nem vettem igénybe.

Nóri, jó szexpartner

  Draquar

Egyeztetés

Aznap 11 körül hívtam és a két, munkaidő pont végi időpontból mindkettő szabad volt még. Én a későbbi mellett döntöttem, hogy biztosan odaérjek. Ekkor kaptam pontos címet.

Telefonon beszéltünk több alkalommal is - egyszer még a korábbi helyén és kétszer itt.
Sajnos néha nincs elég térerő a mostani lakásában, de amúgy zökkenőmentes volt a kommunikációnk.

Nóri néha kimértnek és tárgyilagosnak tűnt, de sosem volt rideg és mindig nagyon korrekt volt; jó érzésekkel készültem a randira.

Megközelítés

Lurdy ház tőszomszédsága, ismert épülettömb. Parkoláshoz is az üzletközpontot szokták ajánlani, onnan talán már rá is látsz Nóri Boudoir-jára. [kacsint]
GPS a helyet pontosan ismeri, érdemes is hallgatni rá, mert az épületek itt elég furán vannak számozva.

BKV-ból villamosok járnak erre; 1, 2, 2B, 23, 51 és klónjaik lesznek a segítségedre, plusz némi séta.

Az épület szerencsére jól van feliratozva, így könnyű megtalálni a bejáratot és portaszolgálat sincs. Lift visz nem túl magasra, de érdemes azt választani, mert jobbra kilépve majdnem rögtön jó helyen jársz.

Helyszín

Többszereplős lánylakba jutsz, ezt ajtónyitás után legkésőbb a kardiogép és az óriás plüssmaci a tudtodra adja.
Engem Nóri megkért, hogy vigyem be a cipőmet, nehogy a helyi vadmacska megvicceljen, mire visszavenném. A bal kéz felőli szobában voltunk, a fürdő mellett.

A szobát egy franciaágy uralja, az ajtóval szemben szék és kiskomód, rajta kellékek. Ne nagyon akarj sokat mozogni, de az ágy két magas embernek is elég helyet kínál, ha nem terpeszkedsz el nagyon. A falak viszont elég vékonyak, jól lehet hallani a kinti mozgásokat és beszélgetést is - innen tudom, hogy Nóri min. 2 másik lánnyal rendel.
Az ágyon ropogós törölköző várt és tiszta, bordó lepedő; utóbbit együtt terítettük le.

A fürdőben tisztaság és rend fogadott, valamint vizes kilépő. Ez utólag kiderült, hogy a kádból kicsit nehezen lefolyó víz miatt van így, ami más lakásban is probléma. Tusfürdőkből többféle volt, főleg egy márkából - Nóri elmondása szerint mindegyik illatával elégedett, úgyhogy szabadon választhatunk. Szájvíz és kis poharak is rendelkezésre állnak, pont nálam fogyott ki a flakon.

Hirdető külseje

Nórira az adatlapján látható képek miatt figyeltem fel, azoknak teljesen megfelelő leányzóval találkoztam élőben is.
Valóban magas hölgy, szép hosszú lábakkal és hajjal - utóbbit látogatásom idején kb. féltucat fonatban hordta. Szemüveges, jól is áll neki, nem takarja el szép szemeit és a dús, de vélhetően mű szempilláit. Szemüvege a fürdésem alatt lekerült, és csak a végén vette vissza.
Teste vékony, nagy cicijei hangsúlyosak, csakúgy, mint formás popsija. Hasa lapos, köldökét egy szép kis ékszer díszíti, ezen kívül nyakában egy aranyos kis medált viselt a természetes szépségén kívül.
Combjai simák és nagyon formásak, puncija is sima volt és jó illatú, nagyajkai között csiklója úgy helyezkedik el, mint a borsó meg a héja. Kényeztetésre jól reagál, élvezet volt foglalkozni vele.

Egy fekete bugyi-melltartó kombóban fogadott az ajtó mögé bújva, félmosollyal az arcán. Bemutatkozásnál nem tudtuk eldönteni, hogy puszival vagy kézfogással indítsunk, zavarunk miatt, ha jól emlékszem, végül kedves mosoly lett a megoldás. Később láttam rajta a visszafogottságának okát is.

Action

Másfél órára érkeztem, majdnem végig ki is töltöttük az időt.

A fürdőszobából kilépve láttam, hogy Nóri már az ágyon ülve vár, még felöltözve. Közeledtemre felállt, amíg én leterítettem a törölközőt a székre, ő már le is kapta magáról a melltartót és elém tárultak szép nagy cicijei, amik a maguk tömöttségében és természetes esésében igencsak tutajos látványt nyújtottak. Ezt meg is jegyeztem neki, amit mosolyogva megköszönt, miközben kecsesen kilépett a bugyijából is. Megbeszéltük, hogy csók csak nagyon ritka esetben van vendéggel, így nem fogom erőltetni, de a pusziknak nincs akadálya.

Kicsit nehezen tudtuk elkezdeni a testi kontaktust, bármilyen jól is alakult szóban a beszélgetés, úgyhogy megkértem, hogy feküdjön az ágyra és kicsit megmasszírozom. Ez tovább oldotta a hangulatot, a kezembe adott krémmel felfedeztem szép és karcsú testét, formás popsiját - és megbeszéltük, hogy a lába és a talpa kimarad, mert nagyon csikis.
Egy idő után, mikor kedvemre végigsimogattam, megkértem, hogy forduljon meg, szeretnék neki máshogy is örömet szerezni. Készségesen megfordult, kezeit a feje alá tette és miután kényelmesen elhelyezkedtünk, apró puszikkal kezdtem elhalmozni. Előbb nyakát és vállait, majd szép csepp-formájú cicijeit ápoltam le, a hegyes bimbóikból ítélve ez tetszhetett is neki, de sok jelét nem mutatta. Illetve annyit mondott, hogy a hajam egy ponton csikizte a hónalját, úgyhogy pózt váltottunk és szemből süllyedtem ölének mélyére. Elképesztően hosszú lábait az elején nem nagyon tudtuk hova tenni, végül javasoltam, hogy tegye a hátamra - reméltem, hogy így a reakcióiból jobban tudom majd, hogy mikor jó neki. Nyalakodásom gyorsan jó hangulatba hozta, időnként sóhajtozott is, de alapvetően mikor felnéztem, arcáról nem sok mindent tudtam leolvasni. Sokáig ügyködtem, egy idő után már csak saját örömömre: puncija jó ízű, puha és nedves volt. Ujjaimat csak a vége felé vetettem be, rögtön a popsijánál. Jól reagált arra is, éreztem, ahogy ráfeszül időnként az ujjamra az élvezettől és finoman mozogott is rá.

Közben odakintről csörgő telefon hangjára lettem figyelmes, egy kolléganő pedig szólongatni kezdte Nórit - gondolom, hogy vegye fel. 3-4 szólítás után egy másik lányhang szólt, hogy "Nóri nem ér rá, a másfél órás vendégével van!". Bent pedig Nóri tőlem kérdezte, hogy ugye nem jól hallja, hogy őt szólítgatják, mikor vendéggel van? Megegyeztünk, hogy idő közben megoldódott a helyzet és nincs ránk odakint szükség.

Mivel éreztem, hogy átütő sikerem most nem lesz, kértem, hogy forduljunk 69-be. Közel egymagasak vagyunk, de igencsak nyújtogatnom kellett a nyelvem, hogy elérjem punciját. Ő viszont igen jó formában találta már a velem egykorút, nem is teketóriázott sokat, marokra fogta a rudat és finoman nyalogatni kezdte a makkomat. Apró, szinte tapogatózó felderítés után mélyebbre kezdte venni - már-már kezdődő mélytorok érzésem volt -, majd kisvártatva áttért a golyókra. Kérésemre egy idő után visszaváltott és szájának határozott és gyors pumpálásával teljesen megacélozott. Mivel a popsija már készen állt, így gumihúzást javasoltam és nem is tiltakozott. Megkérdezte, hogy miként kezdjünk, én szemből szerettem volna, hogy lássam csinos testét. A gumit ő húzta fel, kaptam síkosítót is, de a popsijának bekenéséhez kért egy kis segítséget - naná, hogy örömmel megtettem. Amíg melengettem a kezemen az anyagot, megbeszéltük, hogy tesz egy párnát a dereka alá a jobb szög érdekében. Kicsit nehézkesen ment a metakommunikáció köztünk, de végül minden a helyére került és nagy sóhajjal magába fogadott. Popsija jó szűk volt, a hangja is megjött kicsit, közben tudtam izgatni a csiklóját és időnként a cicijeit is. Lábait felhúzta vagy időnként mellém letette, ilyenformán aktív volt. Egyszer kicsúsztam és a visszahelyezés nehézkes lett volna, így megbeszéltük, hogy gumicsere és punciban folytatjuk.

Nagyon rá voltam izgulva a popsizásra, de a puncija még fantasztikusabb élmény volt - egyszerre szűk, puha és meleg, hívogatva szippantott magába. Mélyebb és intenzívebb lökéseimre újra megjött a hangja, kérésemre vagy kezével izgatta a csiklóját, vagy csak összebújva dugtunk - egészen szerelmes hatást keltett így a randi. Mivel már eléggé előre haladtunk az időben, így magamra kezdtem koncentrálni és mielőtt elsültem volna, kértem, hogy fejezzük be akkor a pofijára. Itt megint póz-problémák adódtak, próbáltam oldalról, próbáltuk az ágy mellett térdelve, de végül határozottan megkért, hogy inkább csak feküdjek le a hátamra és bízzam oda a többit. A pofit így elengedtem.
Viszont jó ötlet volt hallgatni rá, mert kis kézi felkeményítés után mellbimbóival és mellével, valamint szájával vett kezelésbe - ez annyira megtetszett, hogy meglepően gyorsan haladtam a végkifejlet felé. Annyit kért halkan, hogy szóljak, mielőtt elélveznék és akkor gyorsan bekapja. Így is lett...

... és megkaptam itteni pályafutásom dobogós szájba élvezését, olyan levezetéssel és száj- és nyelvmunkával élvezés közben, hogy úgy éreztem, mintha a kéjtől apró áramütések cikáznának végig a testemen, amiből talán egy pillanatra ki is emelkedtem. Nagy szavak, én tudom, de tényleg ilyen érzés volt. Leírhatatlan és fantasztikus, valami, amire nem is számítottam ilyen randi után. Percekig csak hevertem, Nóri minden cseppemet eltüntette, de utána is mereven tartott a technikájával. Végül aztán mellém feküdt, megköszöntem neki az élményt és kértem egy pohár vizet.
Amíg ő odakint volt, összeszedtem magam; kicsit még beszélgettünk öltözés közben, megvártam, míg a másik lányokhoz érkező vendéget fogadják és utána kislisszoltam a lakásból.

Elszámolás

Másfél órára jó sok extrát terveztem - popsi, pofira élvezés és lenyelés, amik az alap rózsatöveken kívül még 8 és 6-6 rózsaszálat növesztettek. Nóri kedves volt, a telefonban előre kiszámolta a kiskert méretét. Az elején átadásnál megkérdezte, kell-e visszaadnia és a végén az elmaradt extra miatt is megkérdezte, hogy visszaadja-e az árát. Szóval korrekt volt végig.
Én nem kértem vissza, mert megérdemelte szerintem.

Nóri, jó szexpartner

  kuruzslo

Egyeztetés

Reggel 9:30-kor hívtam telefonon, rögtön elértem. Kedvesen elmondta a csokor nagyságát, és igent mondott az egy órával későbbi randira.

Megközelítés

Nevezetes újépítésű épülettömb a Kondorosi úton. Sokszor voltam már itt különböző lányoknál.

Helyszín

Annó új lakás volt. Láthatóan csak vendégfogadásra szolgál. Pár apróbb javítás azért elkelne.
A higiénia, tisztaság rendben volt.

Hirdető külseje

Fiatal lány, nagyon szép cicikkel. Viszonyag magas. Az arca amolyan szomszédlányos. Nagyon szép, hosszú haja van.

Action

A kapuból hívtam, megkaptam a kapukódot és az emelet/ajtót.
Mikor felértem, megkerestem a megadott ajtót, kopogtam és óvatosan benyitottam. Na ezt megkaptam hogy nem szabad. :-) Mármint benyitni.
Oké, oké, én már hazajárok ebbe az épülettömbbe. :-)
Nóri egy merész bugyi-melltartó szettben várt. Nem rossz, de egy 18 éves lányhoz lehet, hogy valami ártatlanabb is passzolna.
Csinos, magas lány, a maga módján kedves is, de nagyon távolságtartó.
Ez végig így volt, talán a randi végefelé oldódott egy kicsit.
Megbeszéltük, hogy egy órára jöttem, levetkőztem, mentem fürödni. Behozta a törülközőt.
A kád kicsit el van dugulva, de egyébként minden rendben volt. Több fajta tusfürdő, kétféle szájvíz, hozzá kis eldobható poharak kikészítve.
A törülköző nagy és nedvszívó.
Fürcsi után vissza a szobába próbáltunk beszélgetni, simogattam.. hogy egy kicsit egymásra hangolódjunk.
Aranyos lány, a kérdésekre válaszol, de nagyon tartózkodó.
Csók nincs, az arcára adtam puszit. Egy kicsit nyalogattam a kebleit, simogattam a punciját, közben kézzel felállította a farkamat.
Ezután jött a már korábbi beszámolóban említett nyálcsorgatós francia. Jól csinálta, gumit kértem, ezt felhúzta, bőven bekente síkosítóval.
Lovaglással kezdtük, szép lassan beleült a farkamba és lovagolni kezdett rajta. Közben fogtam a melleit, jó volt.
Ezután misszionárius, felhajtottam a lábait és úgy dugtam. Ez is jó volt.
Majd négykézláb állt, mögé térdeltem, és a derekát megfogva dugtam hátulról.. majd nagyot élveztem a gumiba.
Egy percig még benne maradtam, majd ki, gumit le, gumira csomó, gumi Szilviába becsomagoltam.
Lemostam magam, kicsit beszélgettünk (talán most kezdett oldottabb lenni), majd eljöttem.

A kapuban egy másik srác állt, telefonnal a kezében; elmosolyodtam a gondolatra, hogy hasonló ügyben jött a házban valakihez. :-)
Gondoltam hogy odaszólok neki valami vicceset ("gyerünk, jössz te, a szöszke már vár egy röpke gyömöszre!"), de aztán erőt vett rajtam a józanság ritka pillanata, és csak elmentem mellette.

Elszámolás

* szál virág az egy órai csokor, extrák közül csak a NFVSZ került szóba, az * szál.

Nóri, jó szexpartner

  huncutxxx

Egyeztetés

Nóri képeivel már régóta szemezgettem, viszont picit nehezen vettem rá magam hogy egy új lányt megismerjek. Mindig van egy kis rizikó hogy hogy sikerül a randi egy vadidegen emberrel, különösen ha beszámolók sem állnak rendelkezésre tájékozódni. Szóval halogattam a dolgot de egyik szerda délelőtt, itt az oldalon a képeit nézegetve, nem bírtam tovább és tárcsáznom kellett. Délutánra beszéltem meg vele egy 1 órás ismerkedős találkát, amit még 2 kor meg kellett erősíteni. Gondolom a visszajáróknak már azért erre nincs szűksége.

Megközelítés

A helyszín a jól ismert uszoda környék de most a Szerémi úthoz közelebbi részén. BKV-val is jól megközelíthető. Én autóval szoktam menni, mindig van hely de nem közvetlenül a háznál. Még mindig ingyenes a parkolás szerencsére. Sajnos beljebb a kerületben is fizetős lett már majdnem mindenhol. Ebben a lányok is segíthetnének hogy picit pontosabban jelölik meg a helyet hogy legalább be tudjuk lőni hogy a kerület melyik részén vannak, így felesleges köröket megspórolva mindenkinek. Nórinál ezt az adatlapról azért le lehetett vágni.

Helyszín

A lakás a szokásos Kondorosi lakóparki elrendezésű és méretű. Bejutás a szokásos módon, telefonban kapott kód alapján történik. Én hamarabb érkeztem, de 5 perccel a megbeszélt idő előtti hívásomra csak kb 10 perccel később kaptam visszajelzést. Így tehát egy kis késéssel jutottam fel. Lányok többen vannak a lakásban, ezt csak a cuccokból láttam amikor beléptem, de én nem találkoztam senkivel és nem is hallottam hogy más is lenne ott rajtunk kívül. Fürdő rendben, van zuhanyfüggöny, tusfürdő választék és szájvíz is. A kádból picit lassan folyt le a víz és a kilépő is eléggé vizes volt már valószínűleg emiatt. A törölköző viszont, friss ropogós volt. A szoba mérete a helyi viszonylatban a nagyobb szobának felel meg. Az ágy is nagy francia ágy, bár nekem ezek a fajták nem az eseteim ahol a szélén fa merevítő fut végig hosszában és nem a matracon ülsz. Viszont ha már Norikával az ágyon vagytok, akkor nincs gond, teljesen megfelelő a hancurra. Van szobainas is ahova az inget lehet letenni gyűrődés nélkül. Illetve óra is van, kettő is ami visszaránt a valóságba ha elvesznél a gyönyör világában.

Hirdető külseje

Nóri nagyon szép lány. Jellegzetes arcvonásai vannak. Sötét barna hosszú haja nagyon jó kontrasztban van a hófehér bőrével.
Eszméletlen magas csaj, emellett nem lehet elmenni szó nélkül természetesen. Mondjuk nálam nem volt magasabb éppen, de valahogy ahhoz vagyok szokva hogy a női partnerek mindig jóval alacsonyabbak nálam. Még nem is voltam korábban ilyen magas lánnyal sohasem, igy Nóri igazi kuriózum számomra. Oda ültem az ágy szélére és magam elé állítottam és ahogy fölém tornyosult, akkor meggondoltam magam és muszáj volt inkább felállnom. Természetesen egy ilyen magas teremtésnél ott vannak az extra felfedezni való finomságok is. Nagyon hosszúak a virgácsai. Imádom pakolgatni őket jobbra balra ahogy lent ténykedek. Mivel harisnya is volt rajta ez a szép hosszú lábait még jobban kiemelte. A láb fetisiszták külön örülni fognak, mert Nóri hosszú lábait megunhatatlanul lehet ám imádni hiszen annyira végtelenek. Az is még nekem nagyon tetszett, hogy így a magasságból adódóan az arcunk is közelebb került egymáshoz, sőt a szép melleit is könnyebben elérhettem misszionárius pózban is.
Mindent egybevetve nagyon szép szexi csaj, magas model alkattal, feszes fenékkel, és nagy természetes cicikkel. A képek nem hazudnak.

Action

Szóval ahogy már részben írtam harisnyás szexi szetben fogadott ami még fürdés után is rajta volt amiért külön köszönet. Főleg ilyen ismerkedő első randin én magam szeretem kicsomagolni az ajándékomat. Ez így is történt. Szóval fürdő után próbáltam egy kis beszélgetős, simogatással oldani a hangulatot.
Nem volt olyan egyszerű amikor két introvert először találkozik. Szerintem itt is ez állhat fenn ezért ment egy picit döcögösebben. Magam is az vagyok, úgyhogy nem is várom el hogy egyből az ember nyakába ugorjanak. Viszont szerintem a második, harmadik randira azért majd oldódik a dolog és jobban össze lehet melegedni a "kicsikével" , legalább is nekem ez a tapasztalatom. A végére sokkal meghittebb volt a dolog már most is.
Szóval simi itt, simi ott az én kéréseim mentén. Picit rátérdeltettem az ágyra hogy megcsodálhassam a fantasztikus formás, de mégis arányos fenekét majd kértem hogy forduljon meg. Kihúztam az ágy szélére lábainál megemelve és így csodáltam testét. Még a bugyi rajta volt ahogy pakolgattam a lábait, amit ugyan többször le akart venni, de mondtam hogy majd én megszabadítom töle, mivel még szemeztem egy kicsit a bugyiján átsejlő pucikája látványával is. Nagyon erotikus volt így, s picit az az érzés fogott el mint amikor még régen gyerekként sikerült elcsípni egy két erotikus filmet a tv-ben ahol soha nem lehetett telibe látni semmit és ez adott egy különleges izgalmat a dolognak. Előbb-utóbb már nem bírtam magammal azért és muszáj voltam a bugyit is lehúzni a drágáról. Nagyon szép kis punci tárult elém. Hozzá is láttam a dolognak. Mindenféle technikát bevetettem de szerintem sikert nem értem el, de olyan rossz nem lehetett neki sem, mert azért szépen nedvesedett. Ujjamat is engedte óvatosan de úgy éreztem a nyelvemnek azért jobban örült. Rendben is van ez így az első talin szerintem. Átfordultunk az én kényeztetésemhez ezután, mivel az órára pillantva láttam hogy vészesen fogy az időm
Aki viszont most várja a szaftos pornót az csalódni fog, mivel picit sietni kellett innentől.
Kaptam egy natúr franciát amibe picit lassan, nyálcsorgatósan, játékosan kezdett bele, ami így idő hiányában már nem a legszerencsésebb. Saját meglepetésemre azonban, mivel vizuális élményekkel gazdagon fel voltam már töltödve, villámgyorsan kőkemény lettem. Így kértem is a gumit. Amit még itt megjegyeznék, hogy nagyon jól csinálja kézzel is. Más lányok alig érnek hozzá stb. de ő ebben teljesen ügyes volt. Sajnos azonban nem tudtam tovább élvezni se a francia technikáját, se a kézimunkáját mert szorított az idő.
Missziben kértem hogy tárja elém édes kis pelyhes punciját. Pici síkosító és már élveztem is forró kelyhének ölelését nagyon kellemes volt benne mozogni. Igy el voltam egy darabig elsülés közeli állapotban, de még éppen megtudtam tartani magamat hogy ne hulljak a mélybe, amikor megszólalt a randi végének közeledtét jelző, a telefon full hangerejére állított ébresztőóra. Ezt szeredte volna Nóri valahogy alolam kimozdulva leállitani persze kevesebb sikerrel, igy nem volt mit tenni de bontani kellett a kapcsolatot. Ez egy picit hangulat romboló volt sajnos. Szóba került a fürdőbe menés, de mondtam hogy engem jelen pillanatban csak egyféle elmenés foglalkoztat, de az viszont nagyon. Úgyhogy kedvesen visszaengedett és én gyorsan bevégeztem a küldetésem legfontosabb részét. Ami megint csak nagyon pozitiv hogy hagyta hogy lenyugodjak. A zuhit igy kihagytam, viszont így sem sikerült gyorsan össze kapnom magam, mert nagyon meleg volt és igencsak megizzadtam a végére.

Elszámolás

A szobában rendeztük az elején. A pesti átlag alatt picit. Amiért mentem azzal tökéletesen arányban is volt a virágok száma. Semmi negatívat nem tudok írni elszámolás terén. Extrat nem kertem.

Nóri, lehetne jobb szexpartner

  Casanova0055

Egyeztetés

Budán kerestem lányt.
Tetszett h magas és vékony
Zölden villogott igy hivtam is,volt is szabad időpont.
Melo elött szerettem volna relaxálni egyet

Megközelítés

Kondorosi uton van a lakás
Parkolás kicsit nehézkes,bkval jol megközelíthető.

Helyszín

Új építésű lakás.
Elég nagy,3 szoba,nappali,konyha
Fürdőszoba tágas, jól felszerelt.
A szoba szép rendezett,a ledvilagitás nagyon tetszett.
Nagy franciaágy,tiszta lepedő rajta.
A lakásba több lány van

Hirdető külseje

Nóri egy magas, vékony szép modell alkatú nő
Nagy barna szem, szemüveges.
Apró fehérneműben fogadott,ami jól illett fehér bőréhez.
Viszont a popsija nem feszes,lapos

Action

Bevitt a szobába,majd hozott tiszta törölközőt és jott a tusolás.
A tisztelet díját előre elkérte.
Utána vissza a szobába.
Nem nagyon kommunikatív sajnos El feküdtem az ágyon majd a két lábához térdelt és bő nyálat csorgatott a farkamra. (Bevallom nem a kedvenc és jól esett volna ha megkérdi h szeretem v h szeretném, hisz én voltam.a vendég és én fizettem a szolgáltatásért)
Majd elkezdett szopni és verni, elég sietős volt pedig volt időnk bőven. Najd én is kényeztettem egy kicsit végül jött a gumi.
Több pózban csináltuk de valahogy nem volt meg az összhang.
Végül a finis az óvszerbe landolt

Elszámolás

Ami a szervízében van azt mind vállalta.

Nóri, lehetne jobb szexpartner

  Aragorn1

Egyeztetés

Telefonon aznap hívtam. Korábban szemezgettem a hirdetésével. Lehet nem kellett volna!!

Megközelítés

Ismert környék, parkolás ingyenes, ha van szabadhely. BKV-val is könnyen megközelíthető. Sok lány dolgozik a környéken.

Helyszín

A lakásban nem egyedül van. Ami nagyon tetszett, mindhárom lány kiugrott a szobából és ott beszélgettek, hogy kihez, ki jön. Majd vendéglátóm bekísér a szobába, ekkor láthattam a másik két lányt, akik nem mentek be a szobába, hanem vihogva bújkáltak előlem. Szóval egy kicsit vicces volt. A fürdőszoba rendben, bár egy kis feltörlés ráfért volna, mivel az előttem lévők kipacsoltak.

Hirdető külseje

Nóra egy magas, erős felépítésű lány, formás cickókkal, hosszú lábakkal, hosszú hajjal. Én átlagosnak mondanám. Igazából semmi nem fogott meg rajta.

Action

1,5 órát voltam nála. Az eleje nehezen indult meg, mondhatnám nem igazán lelkes. Pár percre még magamra is hanyott, míg Ő a többi lánnyal csacsogot, megbeszélve a logisztikai problémákat vagy mit tudom Én.
Mikor visszatért levetkőzött, s mivel nem nagyon közelített hozzám, inkább lefeküdtem az ágyra, ami nagyon ruganyos volt. Néha rápillantott, majd a farkamat fogta, húzogatta rajta a bőrt. Nekem ez nagyon gyenge volt, legalább megkérdezhette volna, esetleg egy francia vagy vmi. Mivel elég tétlen volt, így Én vettem kezelésbe, amire jó reagált, de lehet hogy ezt is megjátszotta.
Ezt csináltuk kB 20 percig, majd gumit kértem és kicsit lankattan, de hátulról döngettem meg. Hamarosan ürült a tár.
Ezután beszélgettünk, mármint inkább Én, nagyon titokzatos volt pl. Kikkel dolgozol együtt?, Tanul, mit tanul stb. Titokzatos, ezt nem mondatja meg, legyen az Ő titka, ezek voltak a válaszok. Pedig Nem a nevét kérdeztem vagy a címét,mindegy.
A 2.kör eljött lábaim közé ült és farkamra nyálát csurgatva izgatott, hol szopott, hol verte. Végül is jó esett, sikerült felcsigáznia. Nem is gondoltam hogy 2.körre jön meg a "hangulata" vagy erőt vett magán, ezt csinálta, aminek hamarosan meglett az eredménye, egy jót élveztem igaz magamra.

Elszámolás

Semmi extra, csak a 1,5 óráért fizettem, amit egy kicsit meg is bántam. Igaz az elején kérdezte, hogy maradok-e.

Nóri, egyeztetési probléma szexpartner

  Milf1

Egyeztetés

Itt az oldalon levelezés formájában, majd telefonon egyeztettünk. Eddig minden rendben volt.

Megközelítés

Parkolással nem volt gond, de lehet csak szerencsém volt. A címet kicsit nehéz megtalálni, de nem lehetetlen. A GPS csak részben visz oda. Öt percet kért miután megérkeztem.

Leírás

Telefonon hívtam eléggé kimérten tudtunk beszélni, de azért sikerült leegyeztetni az időpontot. Pontosan meg is érkeztem a kapott címhez. Hívtam és mivel nyitva volt jelenleg a lépcsőház ajtaja így nem kellett kapucsengőt használnom. Kért még öt percet, amit megbeszéltünk, csörgessen meg ha mehetek, így is történt öt perc múlva csörgött. Megadta az emelet számot, de ajtó számot nem mondott. Az emeletre érve hívtam ismét ajtó szám miatt mondta, hogy nem lát az emeleten a kémlelő lukon nézte gondolom. Majd miután visszamentem a lifthez kinyílt résnyire az egyik ajtó. Mondta, hogy nem tud fogadni, mert közbejött valami. Így nem volt mit tennem eljöttem. Ilyenben se volt részem ebben a több mint tíz évben mióta járok lányokhoz. Csak azt nem értem mi jöhetett közbe ilyen rövid idő alatt míg felértem az emeletre. Az hogy maszk volt a nyakamban az nem lehetett a gond mivel vérvételen voltam ott kötelező volt. Elfelejtettem levenni, de nem volt takarva az arcom. Így érthetetlenül álltam az ajtó előtt mikor mondta, hogy közbe jött valami. Ezt csak azért írtam meg, hogy erre számíthat bárki aki elmegy hozzá.
Címkézni nem tudom, mert nincs mit. A képet se tudom megerősíteni, hogy ő lenne, mert arc nélkül hirdet a magassága az stimmelhet, amit a résnyire nyitott ajtóban láthattam.