Dóri Szexpartner Budapest, IX. kerület

Beszámolóim

Dóri, istennő szexpartner

  Klapanciusz

Egyeztetés

Telefonon hívtam, szinte azonnal felvette. Nagyon bájos, kedves női hang szólt a telefonba, elmondott minden tudnivalót, készséggel válaszolt minden kérdésemre. Alig egy óra múlva már mehettem is, amit lefixáltunk, de mivel épp volt egy kis kedvezmény rá, mondtam neki hogy küldenék gyorsan egy VTR-t is. Nem volt gond, sőt megköszönte. Pár percre rá el is fogadta.

Megközelítés

Kilencker zsúfolt része, Mesterre merőleges utca eleje. Villamos nem mesze rak le, bár ritkán jár, viszont a jóval sűrűbb 4/6-tól sétálva se nagyon vészes. Parkolás olyan, amilyen. Nem javaslom az ötméteres limuzinnal/terepjáróval/kisbusszal érkezést, nem erre van méretezve ez a városrész... Mivel még fizetős is, ha kocsival jönnék, tuti hogy keresnék inkább egy parkolóházat. De most vilivel jöttem.

Helyszín

A környéken relatíve újabbnak számító épület, de azért néhány évtizedes már ez is megvan. A lakás általam bejárt részei elég szűkösre vannak méretezve, de azért el lehet férni. Fürdő kicsi de szép tiszta, sokféle tusfürdő, dezodor, szájvíz, nagy és puha törülköző, szóval minden ami kell. A szoba szintén kicsi, közepes méretű de kényelmes ágy, kettőnknek még pont elég nagy. Van hely ruhákat letenni, telefont, akármit. Amit hiányoltam az a tükör az ágy mellett, de lehet hogy ez csak az én legújabb heppem.

Hirdető külseje

Csodálatos, már-már szinte tökéletes testű szextündér! Egyszerűen nem bírtam róla levenni a szemem, nameg a kezem se, teljesen elbűvölt Dóri szépsége. Szinte elolvadtam bájaitól, ami messze nem csak testi adottságait jelenti, hanem egész lénye, személyisége is egy kis tünemény! 😍 Számomra tökéletesen kerekednek, gömbölyödnek testének csodaszép vonalai, tökéletes arányok, vadító formák, szinte hibátlan selymes pihe-puha bőr, őrjítően gyönyörű cicik, lábak és popsi, kedves, mosolygós arc, és ha húszévesnek mondaná magát, talán még azt is simán elhinném... A lehető legjobb választás volt. A képekről is egyértelműen lejön hogy Dóri egy nőiesen telt, de feszes testű lányka, gyönyörű kerek popsival, szexi, formás lábakkal. Ami viszont csak sejthető, hogy cickói mennyire földöntúlian tökéletesen hibátlanok! Közepes, kellően telt méretük pont kézbeillik, emellett egy milimétert se lógnak, peckesen, feszesen gömbölyödnek, az apró bimbókat mindkét cicin pici udvar veszi körbe, mely színe alig üt el bőrétől, álmaim cickói, de komolyan! ❤️ És talán mondanom se kell, de semmilyen külső beavatkozás nincs rajtuk, ahogy Dóri testén sehol máshol se. Bájos arcát hosszú, egyenes, fekete hajzuhatag keretezi, ami az egyik gyengém. Puncija valami hihetetlenül illatos és ízletes, simán dobogós nálam. 😋 Csak azért nem merem mondani hogy a legfinomabb vagy legillatosabb, mert az ebben a kategóriában első helyezett csajszi sajnos már rég nem űzi az ipart. Azaz jó rég kóstoltam már, lehet hogy azóta megszépültek az emlékek, és igazából Dóri átvette a vezetést. Vastag, duzzadt kisajkai gyakorlatilag nagyobbak a nagyajkaknál, így folyamatosan kilógnak, ami miatt látványra viszont nem a legdögösebb számomra, de ez nem jelenti hogy ne lenne vadítóan szép! Csupán ízlések és pofonok. Cserébe fantasztikus élmény nyalakodni azokkal a duzzadt ajkakkal, szívogatni, szopogatni őket, főleg hogy Dóri is csalhatatlan jelét adja hogy élvezi ha kényeztetik.

Action

Érkezés után puszi, egy kis csevely, majd megkérdezte hogy akarok-e fürdeni. Más körülmények között ez gyanús kérdés lett volna, mert ha tőlem nem várják el, akkor lehet hogy a lány se gondolja úgy hogy neki is kéne minden vendég előtt... Sajnos bőven volt már ilyen tapasztalatom. Ám itt ez nem merült fel bennem, mert Dórin érezni lehetett hogy friss és illatos, plusz az első perctől kezdve nagyon kedves és előzékeny volt, úgyhogy szerintem ez csak egyszerű udvariasság a részéről. Természetesen éltem a tisztálkodás lehetőségével, úgy gondolom hogy ez alapvető dolog.

Fürdőből visszatérve még rajta volt a szexi (asszem) bordó-fekete csipkés fehérnemű szett, de hamar lekapta magáról, majd felkínálta hogy simogassam, tapogassam ahol csak akarom. Én közelebb húztam őt és elkezdtem a nyakát csókolgatni, amit viszonzott, miközben simogatott mindkét kezével. A puszilgatásból csók lett, amit elsőre egy kicsit bátortalannak éreztem a részéről. Később, ahogy jobban megnyílt, már igazi barátnős csókot kaptam, de a kicsit szendébb fajtát, nem a heves szenvedélyest. Sok lány van aki így csókol, legalábbis "civilben" már jópár ilyennel volt dolgom, még fiatalabb koromban. Elkönyveltem hogy Dóri is ilyen, azaz nem egy csókkirálynő, de ez még nem egy nagy baj. Pláne hogy max ezt az egy apróságot tudom negatívumként megemlíteni az egész randin, de ez olyan, hogy valakinek meg pont ez a fajta csók jön be.

Áttértem Dóri testének alaposabb megismerésére, simogattam, puszilgattam minden szexi domborulatát, fincsi zegzugát, ami alatt ő végig adta alám a lovat. Ha a popsit simiztem akkor odatolta a kezemhez, ha a ciciket akkor kidomborította a mellkasát, ha a puncihoz nyúlkáltam be akkor feltette egyik lábát az ágy szélére, hogy rendesen odaférjek. Így kéne ezt minden lánynak kéremszépen! Alaposan meggyömöszkéltem a ciciket, szopogattam a bimbókat, csókolgattam a hasát, egyre lejjebb haladva a szeméremdombot is, itt megcsapta az orromat az a mámorító punciillat. Már alig vártam a kóstolót, de előbb Dóri kényeztetett. Elhevertem az ágyon, nekitámaszkodtam a háttámlához tett párnáknak, majd gyönyörködtem a látványban ahogy ez a csodaszép lány érzékien, kacérkodva kényezteti a farkam, minden mozdulatával fokozza a kéjt, és mindig úgy helyezkedik hogy a látvány is elsőrangú legyen és a kezem is tudjon kalandozni. Perfekt hozzáállás!

Nagyon finom volt ahogy kényeztetett, nyalogatta, szopogatta, leengedte mélyre, a zacsit is kezelésbe vette míg a rudat érzékien verte tovább amúgy gyengéd és puha ujjacskáinak erőteljes szorításával. Úristen de jó volt ahogy a golyókat nyalogatta, cirógatta nyelvével és ajkaival is! 🥰 De ekkor már nagyon ki voltam éhezve arra az isteninek ígérkező puncira, úgyhogy megkértem hogy folytassuk 69-ben. Készséggel rámfeküdt, csodálatosan kerek popsijának látványa csak tovább fokozta az élvezetet, ahogy elmerültem fantasztikusan fincsi és vadító illatú puncijában. Mámorító volt ahogy közben kényeztette tovább kőkemény farkamat, én pedig belemarkolva csodás fenekébe élvezkedtem a lucskos, illatozó puncival. Egész arcom csupa puncinedv lett, de ez nálam a szokásos ügymenet. 😅

Mikor egy kicsit már elfáradt, lemászott rólam, majd megkérdezte hogy jöhet-e a következő felvonás. Naná hogy jöhet! Erre azt mondta "gondolom lovaglással kezdjünk". Nem tudom miből sejtette hogy imádom, de nagyon jól ráérzett. Mondtam hogy mehet, erre ő visszakérdezett hogy jó lesz-e ha nekem háttal ül bele. Megkértem hogy előbb inkább szemből, de utána lehet úgy is ahogy ő szeretné. Semmi kifogása nem volt, felhelyezte a védőfelszerelést, majd kellemesen szűk puncijába engedve farkamat, beleült szépen. Aztán olyan vágtát vezényelt le rajta, hogy csak na! Fantasztikus volt szűk puncijának kellemes szorítása, ahogy rendesen tövig engedve majd makkig felhúzva rajta csípőjének ütemes mozgásával szinte ő kefélt meg engem... Vagyis inkább megkefélte magát a farkammal, nekem csak lustán elterülve élveznem kellett a szitut. 😎 Azért nem voltam nagyon lusta, mert közben markolásztam azokat a fantasztikus cickókat, már amikor nem épp ütemes ringásuknak szexi látványát csodáltam, vagy ajkaimmal kényeztettem bimbóit. Néhány csók is elcsattant közben, és nem voltam rest a popsiját és lábszárait sem simizni mikor épp nem a ciciket gyömöszköltem.

Aztán jöhetett Dóri kívánságára a háttal pacizás is, ebben is fantasztikusan teljesített, végig érezhető volt (mármint az összes többi pózban is) hogy ő is élvezi, átéli velem együtt az egészet. Párszor rácsaptam gyönyörűen gömbölyödő popsijára miközben lovagolt, ez is tetszett neki. Majd úgy döntöttünk hogy a kutyus se maradhat ki. Dóri négykézlábra helyezkedett, széttett combokkal és hátratolt popsival ringatta derekát hogy csalogasson, én meg kihasználva a helyzetet egy kicsit megnyalogattam isteni punciját mielőtt betoltam a dákeszt. Ahogy elkezdtem ütemesebben tolni neki, Dóri nagyokat nyögve és kéjesen sóhajtozva, mellkasával teljesen az ágyra simulva, kezeivel összegyűrt lepedőbe kapaszkodva felvette velem a tempót, és folyamatosan tolta rám magát, én akár meg is állhattam volna, ő akkor is megkefélteti velem magát, ha akarom, ha nem. 😂 Na persze szó se volt róla hogy ne akarnám, úgyhogy döngettem keményen, paskolgattam a fenekét, gyönyörködtem abban az iszonyúan szexi látványban ahogy Dóri egész teste megfeszülve élvezi a kőkemény kufircolást. Popsija és gyönyörű formájú lábacskái különösen dögös látványt nyújtottak, tisztára úgy éreztem magam mintha újra húsz éves lennék és akkori életem legdögösebb, legkívánatosabb nőjét kefélném épp.

Mikor elfáradtam már egy kissé, újra pózt váltottunk, ezúttal a misszire esett a választás. Dóri felvette a sültcsirke pózt, én pedig két bokájába kapaszkodva keféltem a szűk puncit. Egyik talpát a mellkasomnak támasztva folytattam, majd a másik lábfejét arcomhoz emelve puszilgatni kezdtem döngetés közben szexi lábfejét és cuki kis lábujjacskáit. Aztán megcirógattam a másik lábacskáját is, Dóri pedig közben izgatta magát, hol a cickóit simogatta két kézzel, hol egyikkel a csiklóját izgatta míg a másikkal a felé eső cicit, hol engem simogatott közben, fantasztikus volt, együtt élvezte velem az egészet. Ám kezdtem kifogyni az erőmből, sajna nem vagyok már egy stramm húszas, mégha egy kicsit annak is éreztem magam Dórival. Megkértem hát hogy fejezzük be orálisan. Nem volt ellenvetése, sőt azt is levette egyből hogy természetesen kölcsönösen gondoltam a dolgot. Miután elhevertem az ágyon fölém mászott majd elterült rajtam és kezelésbe vette a dákót, én pedig a puncit. Nem kellett már sok a beteljesüléshez, főleg Dóri isteni puncijának csodás illatát magamba szívva, és közben érezve farkamon nyelvének és ajkainak izgató összjátékát. Sajnos szájbaélvezés nincs nála, így végül félig rajtam, félig a lepedőn landolt a cucc, de egy hatalmas orgazmussal, ami után alig tértem magamhoz...

Rendkívül előzékenyen alaposan letisztogatott, majd egy gyors zuhany után ismét ott voltunk egymás mellett az ágyon. Volt még időnk jócskán, de úgy kicsavart, hogy kizártnak éreztem a repetát. Mondtam hát neki hogy nemigen fog menni még egy kör, ne erőltessük. Nem vette ezt zokon, bár szerintem már készült újra rám vetni magát, láttam a szeme sarkában azt a huncut csillogást. Helyette beszélgettünk egy jót, nagyon tájékozott és értelmes lány Dóri, kellemes volt vele ez is. Pláne hogy a humora is remek, jóízűeket tud nevetni, közben pedig szinte végig simogatott, ölelgetett, hozzám bújt, teljesen olyan volt mint egy igazi barátnő. Az egész randi úgy ahogy van csodás volt, a fellegekben érezhettem magam, de sajnos csak eljött a búcsú ideje végül.

Elszámolás

Az elején rendeztük Dóri kérésére, ami első randi lévén teljesen érthető. A hirdetésben ígért apró VTR kedvezményt is szó nélkül megkaptam, de ha erről az akcióról esetleg épp lecsúsztam volna, még akkor is azt mondanám hogy valami hihetetlen mód megérte! Gyakorlatilag bőven átlag alatti a rózsacsokor, cserébe viszont a kapott élmény csakis a legfelső kategóriába sorolható! 😳 Igazából szinte csak páros randikat tudok felidézni amik jobbak voltak, meg talán még egyet-kettőt a legnagyobb kedvenceimmel kettesben töltött élmények közül... Extrák tulajdonképpen nincsenek, bár néhány dolog a legfinomabb falatok közül nem szerepel az étlapon, amit viszont vállal, azt örömmel és élvezettel csinálja extra virágszálak nélkül is.

Dóri, nagyon jó szexpartner

  Andel1991

Egyeztetés

Ma délelőtt kértem egy esti időpontot Dóritól, másfél órás időtartamra. Hamarosan el is fogadta és megkaptam a címet. A randi előtt kb. 40 perccel írt egy SMS-t (a VTR egyeztetés során megadtam a számom), hogy előbb is mehetek 10 perccel. Nem voltam biztos benne, hogy oda tudok érni, ezért maradtunk a megbeszélt 7 óránál.

Megközelítés

A cím pontos, kék metrótól egy kb. 10 perces sétával megközelíthető, ill. a Mester utca felől villamos megálló közvetlen közlében van a helyszín. Nem is lehet eltéveszteni egyébként, a kapu fölött ott van a házszám. A kapuból telefonáltam és kaptam is a kapucsengőt, ill. az emeletet és az ajtó számot. Az épületen belül is könnyű megtalálni a lakást.

Helyszín

A lakás rendben van, Dóri egy barátnőjével van itt. A fürdő tiszta, sokféle tusfürdő áll rendelkezésre, ill. szájvíz is van kis műanyag poharakkal egyetemben. A vendéglátómtól kapott törülköző tiszta és száraz volt, egy szóval minden rendben volt. A háló, ahol voltunk, a célnak megfelelő, az ágy nem nyikorog, nem mozog, kényelmes a matrac. Székre tudtam pakolni a ruháimat. A szobában is tisztaság volt, frissen cserélt lepedővel.

Hirdető külseje

A képeknek megelelő Dóri külseje, a "van mit fogni rajta" lányok csoportját képviseli, ami nekem kifejezetten tetszik. Arca helyes, amolyan szomszéd lányos, a szó jó értelmében. Abban a fekete szettben fogadott, amit a képein is visel, így már kezdettől fogva jó benyomást téve rám, főleg, amikor megfordult :)

Action

Első ízben voltam a hölgynél, így hát bemutatkozással kezdtük, majd cipő le és irány a szoba, ahol rendeztük a virágszálakat. Ezt én szeretem előre, a kérdést megelőzve adtam át. Már az első pillanattól kezdve átjött, hogy Dóri egy igazán közvetlen, csacsogós leányzó, akivel nem lesz kínos csönd :) Kis csevegés után kaptam a törcsit és Dóri megmutatta a fürdőt. Ismerős volt már egyébként a lakás, korábban már voltam itt egy másik hölgynél. Tusolás és szájvíz, majd vissza a szobába, ahol Dóri kérdezte, hogy szeretnék-e valami különlegeset. Mondtam, hogy nagyon különlegeset nem, úgy gondoltam, hogy csókolózással kezdhetnénk, majd beneveznék egy franciára arcra élvezéssel és a második menetben mehetne a kölcsönös francia és aktus, de ahogy alakul. Végülis majdnem pontosan így is alakult a randi, annyi különbséggel, hogy a két menet között kaptam egy kellemes masszázst.

Kellemesen csókol, ami kellően felizgatott, hogy rövidesen megkérjem, hogy dőljünk le az ágyra és franciázzon nekem. Ezt mellettem térdelve, rám hajolva abszolválta. Különösebb mélytorkozást nem vetett be, igaz, nem is kértem, úgy éreztem, hogy amit csinál, az tökéletes. Izgatóan nyögdécselt közben, ami még jobban beindított. Közben szólt, hogy szabad ujjazni is, amit felhívásnak értelmeztem keringőre és elkezdtem ujjazni miközben szopott. A szűk, nedves puncijának az érintése egybekötve a finom franciájával megtették a hatásukat és kisvártatva éreztem, hogy elér a vég, így hát kérdeztem Dóritól, mehet-e arcra. Ő egyből a hátára is feküdt, felkészülve a spriccre. Viszonylag sikerült úgy eltalálni, hogy ne menjen a szemébe vagy a hajába :) Az utódokat letörölte és megkérdezett, szeretnék-e egy masszázst. Úgy voltam vele, van bőven időnk, miért is ne.

A masszázs kellemes volt, bár nem szakszerű, Dóri nem is állítja, hogy az lenne. Egyformán élveztem a beszélgetést a masszázs közben, ahogy Dóri eldolgozta a krémet a hátamon és a lábaimon. Első találkozáshoz illő semmiségekről esett szó, jó hangulatban.

Aztán következett a várva várt második menet és a kölcsönös francia. Dóri nagyon jól reagált a kényeztetésre, izgalmas volt ahogy a puncija nedvesedik és ahogy közben hanghatásokkal is jelzi, hogy jól esik neki, amit csinálok. Itt hosszabban elidőztem, nem tudtam betelni a puncijával, ahogy közben a cicijeit markoltam, újra megkeményedtem. A végén megint ujjaztam is, amit láthatóan nem bánt.
Amikor már nem bírtam tovább, gumit kértem és szemből támadtam. Kifejezetten jó érzés volt benne, szűk, nedves puncija szorosan ölelte a duzzadó farkamat. Ahogy itt az oldalon is írja Dóri, úgy is volt "veled mozgok, hangosan élvezlek". Nagyon jó élmény volt vele, látni ahogy mellei ugrálnak és ahogy élvezi. Felváltva összebújva és felegyenesedve, szememet rajta legeltetve szeretkeztünk. Még nem akartam, hogy vége legyen, így kértem, hogy forduljunk kutyusba. Itt is hasonlóan folytatódtak a dolgok, csak most fantasztikus popsijának a látványa tárult elém. Bár nem csak a látványa, markoltam és rá is csaptam a formás hátsót, majd így lett végem, benne, a gumiba.

A végén, miközben letöröltük magunkat, pihegtünk egyet a meglehetősen kiadós testmozgás után, majd elmentem lefürdeni és mivel az időnk a végéhez közeledett, felöltöztem és távoztam.

Elszámolás

A bővebb infóban leírtak alapján, korrekt elszámolás. Nem kértem extrát, nincs is Dórinál. Amit vállal, az benne van az alapban.

Dóri, jó szexpartner

  Lali68

Egyeztetés

Előző nap beszéltünk telefonon,időpontot egyeztettünk és nagyjából megbeszéltük a részleteket.Vidám hangja volt,valósággal csengett a telefonban.VTR-en is írtam Neki,hamar elfogadta.

Megközelítés

Mester utcáról nyíló kis utca,nem könnyű parkolni a közelben.Pár perc járásra volt hely ami 18 óra után ingyenes.

Helyszín

Viszonylag új ház,nem kell magasra menni.A lakás is ok.Viszonylag nagy előszobából nyílnak a szobák.Több lány is van itt / voltam itt másnál/,de most csak ketten voltunk.A fürdőben van minden amire szükséged lehet.Kád tusfürdőkkel,mosdó, rajta szájvíz és poharak.WC,mosógép.Törölközőt Dóritól kaptam.A szobában franciaágy,tükrös szekrény,asztal két székkel.

Hirdető külseje

A képeken látszik,hogy Dóri nem csont sovány lány.Nőiesen telt,ott gömbölyödik ahol kell,kemény,feszes teste van.Én fiatalabbnak mondanám a kiírtnál,rá is kérdeztem,de azt mondta annyi.Kedves,helyes arcú lány,kézbe illő,természetes mellekkel.Kerek,kemény popsi,a combok úgyszintén,a punci csupasz,frissen borotvált.Dús fekete hajzuhatag ami okozott kis problémát.Cserfes,beszédes teremtés,kacér tekintettel.

Action

Dóri a képeken látható fekete fehérneműben fogadott.Üdvözöltük egymást és bementünk a szobába.Rögtön feltűnt,hogy az egyik melle folyton ki akart buggyanni a ruhából.Mondtam,hogy engedje szabadon,de nem hallgatott Rám.Én viszont levetkőztem, mentem fürdeni és Dórit is kértem,hogy jöjjön velem.Igent mondott,de azt kikötötte,hogy ott szexelni nem fog.Na fene,pedig azt akartam!Így hát pancsiztunk egyet és vissza a szobába.Elterültem az ágyon,Dóri pedig a lábaim között,kicsit félkeresztben és orálisan kezdett kényeztetni.Nem bíbelődött sokat,megmarkolta és már szopta is.Én meg néztem ahogy eltűnik a szájában.Jól csinálta,nem lehet rá panasz,bólogatott szépen,csak a hajával nem volt kibékülve.A fekete hajzuhatag mindig rossz helyre omlott,ezért megkért,hogy fogjam össze.Na de ilyet!Hát Én összefogtam és ha már a kezemben volt gondoltam besegítek Neki.Ütemesen húzogattam a farkamra.kis szünet levegővétel,húzogatás.Így csináltuk jó darabig.Dóri tök jól bírta,persze nem voltam durva,csak módjával.Aztán kértem,hogy nyalogassa a golyóimat és ezt is teljesítette.A hátára fektettem,széttette a lábát és elém tárta a szép nemi szervét.Behasaltam és nyaltam a csupasz puncit, csókolgattam a combjait és a hasát simogattam.Végül megujjaztam,sok időt töltöttem a forró puncijában.Gumit húztunk,a kérésemre tett egy párnát a feneke alá és széttárta a combjait.Tolhatom elölről,hátulról kérdeztem,ja meg alulról,felülről jött a válasz.Ezek után elé térdeltem,bedugtam a péniszemet és.. hú..milyen szűk!Nagyon szorít a drágám!És akkor toltam tövig.Megjárattam Benne a farkamat.Dóri csukott szemmel vonaglott alattam,hangosan nyögött és időnként egy,, Istenem" is elhangzott.Behasaltam a combjai közé és kicsit lassabban,de mélyen Benne voltam továbbra is.Simogatta az arcomat és a karomba kapaszkodott.Megmarkoltam mindkét mellét,majd szopogattam a bimbóit.A lába még a nyakamban is volt,így fejeztük be a misszit. Először szemből lovagolt meg.Nem vágta volt,csak lassan emelgette Magát Rajtam,egyenes derékkal,mint egy jó lovas.A szűk puncija kellemesen szorított most is,finoman tövig engedte magát,majd fel a makkig,hogy még éppen benne legyen.Közben panaszkodott,hogy,, mindig a nőnek kell dolgozni"!A kezemmel közben hol a mellét markolásztam,hol a fenekét simogattam.Aztán megfordult és folytatta..a lovaglást.Simogattam a fenekét,finoman megpaskoltam majd széthúztam,hogy jobban lássak.Hátulról folytattuk.Négykézlábra állt előttem,mögé térdeltem és betettem Neki.Így is megpakoltam rendesen.Legalábbis Én így gondolom!Aztán,hogy mi az igazság azt csak Dóri tudja!Jól felemelte a farát mégis kicsit nehézkesen jutottam be.Megfogtam a csípőjét és szép finoman kezdtem,majd fokoztam a tempót és egyre vadabbul döngettem.A két kezével megmarkolta a lepedőt,az arcát is szinte belefúrta és hangosan nyögött.Nagyon begerjesztett,fogtam a derekát,húztam magamra és csak keféltem.Viszont nem tudtam hogyan állunk az idővel,azt mondta be van állítva a telefon, mikorra, mikor letelik az óra, az késő.Megnéztük,volt tizenöt perc.A tükör előtt letérdelt előttem és ismét franciázott.Kérdeztem,hogy mehet-e az arcára,mire elhúzta a száját,hogy Ő azt nem szereti.Nagyon aranyos volt.Na mondom akkor menjünk vissza az ágyra.Lefeküdt,mellé térdeltem és a szájába vett ismét. Simogattam mindenhol de leginkább a punciját,ujjaztam is.Mikor éreztem hogy nem bírom tovább átvettem az irányítást és a cickókra élveztem.Rendbe szedtük magunkat és megfürödtem.Öltözés közben beszélgettünk.Aranyos,kedves lány,lehet Vele viccelődni.Az ajtóban kaptam egy nagy ölelést és eljöttem.

Elszámolás

Dóri kérésére az elején rendeztük.először találkoztunk,rendben van ez így.A VTR kedvezményt megkaptam.Az extrákat nem néztem,az alap kínálat bőséges és nagyon megéri!

Dóri, lehetne jobb szexpartner

  Mbend

Egyeztetés

Telefonon hívtam 1-2 órával a randi előtt és elsőre elértem. Gyorsan megbeszéltük a tudnivalókat, majd mondta hogy várni fog, megadta a pontos címet. Autóval érkeztem, dugóba kerültem, SMS-ben jeleztem, hogy késni fogok, de visszaírt, hogy semmi baj, attól függetlenül számít az érkezésemre.

Megközelítés

Mester utca egyik keresztutcája (Körút és Haller között félúton). Házat a megadott cím alapján könnyű megtalálni. Parkolásra tuti érdemes időt szánni, bár a Mester utcán a közelben mintha lenne parkolóház. BKV-val 4-6 és M3 kb. ugyanakkora távolságra, jó 10 percre gyalog. 51-es villamos közelebb is megáll.

Helyszín

2000-es évek "új" építésű házának hasonló korú lakása. Nem a legmodernebb a lakás, de nem is a lepusztult kategória. A fürdő felett az intenzívebb használattól jobban eljárt a kor. A szobában cigiszag terjeng, amiért bár elnézést kér Dóri, hogy bocsi most nyomta el, nem a leginkább vendégcsalogató illat. Ezért a csók ki is fog maradni. Törcsi tiszta, ágy rendben van, de semmitől nem dobom el az agyam.

Hirdető külseje

A képek előnyösek, amik Dóriról készültek, felfedezhetőek rajta az adottságai, de kicsit olyan mintha a Temus verziót kapnád. Turcsi orr, kicsi lógós pocak, segge, melle rendben van, fehérnemű ápol és eltakar, meg egy kicsit tuningol is. Összességében egy csinos csaj, arc (szubjektíven) közepes, de sajna a cigiszag nem segít, hogy szebbnek vagy kívánatosabbnak lássam. Hozzáállással nincs semmi gond, kedves, vendégcentrikus, azonban az összbenyomás így kicsit ambivalens.

Action

Tusolás után az ágyon tengericsillagba dobtam magam, és megkértem hogy kezdjen egy kis szopással. A technikától nem voltam elájulva, mélytorkos elemeket nem kaptam (bár az oldalon ígérte), túl sokszor vette ki cuppogva a szájából húzott rajta kézzel párat, majd megint kivette. Tulajdonképpen nem is szopott hanem 124-szer belekezdett a szopásba. :/ Az első pillanatától jönnek a kamunyögések úgy, hogy még hozzá sem nyúltam, szóval éreztem, hogy itt valamit váltani kell, hogy jobban érezzem magam. Magamra kértem lovaglóban, ami már inkább az ő pályája, ügyesen mozog, tolja a ciciket a számba, lehet markolászni a seggét, és tolni rendesen alulról. Átfordulunk misszibe és itt is ügyeskedem! :D Végül hátulról, ahonnan tényleg jó látvány a csaj. Kis beszélgetés, majd újra belekezd az első etapba. Inkább mondom, ha van síkosítója, csinálja kézzel, mert ez nekem nem annyira jön be, amit készségesen vállal. Egy idő után átveszem, mert nem igazán érzi az erőt és a ritmust, de a végén sikerül a seggére vernem, miközben ő ügyesen mutogatja magát. Ha előre nem fizetem ki az egy órát, valszeg fél óránál eljöttem volna.

Elszámolás

Előre kérte, letettem a kisasztalra. Az adatlapról a csók egyből ugrott mivel cigiszagban úszott nem csak a hölgy, hanem a szoba is. Mélytorkot sajnos nem kaptam.

Dóri, jó szexpartner

  DrGolden

Egyeztetés

VTR-on keresztül egyeztettünk, amit nem sokkal később el is fogadott. A randi napjának reggelén azért írtam neki egy sms üzenetet megerősítésként, én ezt így szeretem.

Megközelítés

BKV-t használva érkeztem a körút felől, a parkolás van az utca fronton, ami fizetős. A házat, címet konnyűmegtalálni, főképp mert már voltam itt korábban.

Helyszín

A helyszín Ferencváros rehabilitált részén van, ami egy 2000-es években készült újépítésű többszintes épület. A lakás tiszta, rendezett. Minden megtalálható ami ilyenkor kell.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő lány fogadott, ugyan az aki a korábbi randi idején. Az arckitakarás cdupán a diszkréció miatt van. Fekete kivágott egyrészed bodyban volt. Nem találtam rajta kivetnivalót.

Action

Az érkezésemutáni rituálék után, a szobábaérve az ágyra kerültem, majd ő is mellém. Simogatott, ezután elkezdett franciázni amit szerintem most még jobban csinált mint a korábbi randin. Elsőnek a lábimhoz, oldalról csinálta, majd mikor érezte, hogy beindultak a dolgok váltott a pozíción. Négykétláb odahajolt oldalról. Amig franciázott addig én simogattam a popsiját amit a legjobban szeretek Dórin. Idővel jeleztem, hogy rkjunk fel gumit. Ezt végre id hajtotta, majd lovagolni kezdett. Ennek a póznak az az előnye számomra, hogy érezhetem amint Dóri teljes testét bele adja a mozgásba. Ezt hol gyorsan, hol lassabban végezte. Időként azért én is be segítettem a tempózásba amit lehetett, de semmi durvulás. Ezután mefkérdezte mire váltsunk, én a misszire szavaztam. De sajna ez ismét nem jött össze mert kicsit lekonyultak a dolgok. Kértem váltsunk doggyba. Na ezt nagyon szeretem és Dóri is, amit a korábbi randin is tapasztaltam. Ezt több ideig csináltuk. Nem lehet elmondani mennyire tetszetős Dóri feneke számomra, a látványa és tapintása fantasztikus. A doggy alatt elfaradtam. Kijöttem meleg, szűk puncijából, melléfeküdtem és ő elkezdett kézizni de még rajtam volt a gumi, ami rngem nem zavart, közben kaptam pár puszit is. Végül ismét a lábim közé ment és franciázni kezdet, még gumival de levette és így folytatta. A végeredmény kézi tevékenységgel értük el. Sikerült egy nagyot élveznem, amit jobb lett volna ha gumiba lőttem volna mert sok "végtermék" távozott. Egy kis pihi és lecsillapodásután segített letakarítani a fent említettet. Száraz és nedvestörlővel egyaránt. Kaptam egy pohár vizet. Beszélgettünk az élet dolgairól majd távoztam egy kapott puszi kíséretében.

Elszámolás

Az elszámolást most is az érkezésemet követően rendeztem. A kedvezmény ami a VTR bejelentkezésért jár azt betartotta. Extrát nem vettem igénybe mert nála nincs ilyen feltüntetve.

Dóri, jó szexpartner

  Iminko_

Egyeztetés

Csütörtök délelőt csörgettem meg Dórit. Akkor nem vette fel, de kicsit később visszacsörgött. Akkor viszont én nem tudtam felvenni. Végül visszahívtam, ő pedig kedvesen elmondta a lehetőségeket, majd aznap 13 órára le is beszéltük az időpontot.

Megközelítés

Tömeggel mentem, könnyen megközelíthető. Az utca ismerős volt, emlékeim szerint pár éve már járhattam arra egy másik lánynál a melletük lévő házban. Az utca csendes és nyugodt.

Helyszín

A lakás tágas. Dóri a barátnőjével rendel, de őt magát nem láttam, meglehetősen diszkrétek. A fürdő szintén tágas jól felszerelt, a háló pedig meghitt. A tethely egy franciaágy. Belépésemkor az első amit észrevettem a gardrób, egész pontosan annak a tükre. Kicsit piszkos volt, izzadt tenyérnyomokkal tarkított. Amolyan ízelítónak tetszett az ott olykor-olykor történő heves eseményeknek :). Ezt leszámítva (egyfalyta célzásnak gondolom ;)) az egész lakás ragyog a tisztaságtól.

Hirdető külseje

Dóri egy fekete keveset takaró ruhában fogadott, a külseje a képeknek teljesen megfelel, talán még jobb is azoknál. Formás feszes combok, kerek formás fenék, tenyérbe álló mellek, üde, bájos arc, hosszú fekete haj. Valahol a 20 évei végén járó, cserfes vidéki leányzó. A telefonban még nem hallottam, de a helyszinen már feltűnt enyhe tájszólása, ami egy plusz fokozást biztosított a már amúgy is lehengerlő átványnak.

Action

Gyors és jó hangulatú beszélgetés után törölközőt kaptam és irány a zuhany. Visszatértemkor megszabadult a felesleges ruhadaraboktól és neki is kezdtünk. Pár puszi, majd elkezdtem végigkóstólni a kis gyönyörű testét. Lassan végigjártam a nyakát, a melleit, a hasát, a combját míg meg nem érkeztem a Valhalla kapujába. Igen szeretek ott ténykedni és sajnálatomra mostanság kevés alkalmam volt rá, tehát kihasználtam a lehetőséget. Serényen igyekeztem minél jobb élményt biztosítani a leányzónak, aki halk sóhalyokkal és simogatásokkal nyugtázta tetszését. Az idő nagy része így is ment el. Ezt követően csere következet. Én hátradőltem és ő kényeztete az ügyes és határozott teknikájával a kisebbik felemet, közben pedig a lehetőségem nyílt a kezemmel jobban megismerni a formás gyönyörű fenekét és combjait. Pár perc után gummi fel és a francia folyt tovább. Ezt követően megkérdezte, hogy mit szeretnék, ekkor sajnos önhibámból rossz döntést hoztam. A lovagló lett volna a legjobb opcióm, vagy a misszi, de végűl azt mondtam, hogy rá bízom magam. Persze, hogy a kutyust ajánlotta. Nos akkor már a látványtól amúgy is félkészen hozzámnyomta azt a páratlanul gyönyörű, kerek fenekét, végigmértem a szememmel azt a lehengerlő homokóra formát ami négykézláb terült el előttem és jött a gondolat (Erős leszel! Bírni fogod!), ... elkezdtük... aztán Dóri kinyitotta a száját ;). Olyan visszafogott, de mégis izgató nyőgésekbe kezdett, amit már ténylegesen nem tudtam elviselni. Pár röpke perc abban a pózban, azon gondolkodtam, hogy mégis inkább pózt kéne cserélni, de akkor már majdnam mindegy volt. Ha nem is lesz ez túl hosszú kihasználom a lehetőséget. Belemarkoltam a fenekébe és utcu neki a Wall Street farkasát idéző jelenetben semmi perc alatt el is vesztettem a csatát nagy örömömre.
A menet után még volt időnk beszélgetni. Legfőbb téma a vidéki élet szépségei voltak. Dóri egy rendkívűl beszédes, kedves és hangos kacajokban néha-néha kitörő lány. Az ember örömmel hallgatja és figyeli. A végére, ahogy néztem és hallgattam a meztelen, hangosan nevető szépséget kicsit ismét visszajött a harci kedvem, de az óra múltával sajnos már nem lett volna rá lehetőségem. Se baj, majd egy következő alkalommal :). A végén újra törülköző, gyors zuhany és kedvesen elköszöntünk egymástól.

Elszámolás

Korrekt és kedves. Az extrák lehetőségét már a telefonban is említette, de nem igen volt kedvem hozzájuk. A vágyam egy jó szex volt egy gyönyörű nővel, amit teljes mértékben meg is kaptam ;)

Dóri (és Bianka), felejthetetlen szexpartner

  Klapanciusz

Egyeztetés

Dórival már többször is randiztam, mind fantasztikus volt, és már első alkalommal kiderült hogy van egy barátnője is. Bár elmondása szerint nem biszexek, de nyitottak egy közös randira is velem, így adta magát hogy kipróbáljam őket közösben. Dórit hívtam egyeztetés céljából, aki kért pár percet hogy megbeszélje Biankával is az időpontot. Pozitív fejleményekkel hívott vissza, így fixáltuk, illetve küldtem egy VTR-t is Dórinak, amit pár perc múlva el is fogadott.

Megközelítés

A helyszín változatlan, Mesterről nyíló utca eleje, közel a körúthoz, így a tömegközlekedés egész jó, a parkolás viszont necces lehet: szűk, zsúfolt, forgalmas városnegyed.

Helyszín

Közepes korú, relatíve modern de már megkopott fényű épület. A lakás tiszta és rendezett, megfelelő méretű és minőségű ágy, jól felszerelt fürdő, minden adott a kellemes kalandozáshoz.

Hirdető külseje

Dóri már nem volt zsákbamacska, pontosan tudtam hogy egy csodaszép szextündér fog várni rám. Még egy hónapja sincs hogy ismerem, így külsőleg nem is nagyon változhatott semmit ennyi idő alatt. Már írtam róla részletesebben, úgyhogy most csak röviden: gyönyörű mosolygós arc, hosszú fekete egyenes hajzuhatag, csillogó kék szem, nőiesen telt szexi idomok, tökéletes cicik, vadítóan kerek popsi, csodaszép lábak és valami hihetetlenül fincsi, mámorító illatú punci.

Biankáról majd külön beszámolóban írok, az ő hirdetését a 70-230-1562 telefonszámmal találhatjátok meg az oldalon.

Action

Le kell szögeznem itt az elején, hogy bár páros randiról van szó, ezúttal kénytelen leszek a lányok teljesítményét külön-külön értékelni. Dóri ugyanis hozta a tőle megszokott fantasztikus élményt, Bianka viszont nekem inkább csak egy átlagos kaland volt. Így nem lenne korrekt ha ugyanúgy pontoznám meg sorolnám be a két beszit. Ezért mindkét verziónál a csillagozás és a kategóriába sorolás is csak arra a lányra fog külön vonatkozni, akihez a beszi adott verzióját beküldöm. Ennek megfelelően tessenek majd értelmezni a dolgokat. Az action rész ugyan az lesz, hiszen egyszerre történtek a dolgok, de az értékelésnél meg az elszámolásnál majd külön térek ki a két lányra.

Érkezésemkor Dóri fogadott egyedül, mert Bianka még a fürdőben volt. Bementünk a már ismert szobába, dumcsiztunk egy kicsit, majd előkészültem a fürdéshez. Mikor hallottuk hogy Bianka kijön, én elindultam a fürdő felé. Miután végeztem az ottani teendőkkel, Dóri még továbbra is egyedül várt a szobában. Sebaj, elkezdtünk egymásra hangolódni míg Bianka megjön, ölelkeztünk, csókolóztunk, puszilgattuk egymást az ágy mellett állva. Majd megjött a harmadik szereplő is, rövid bemutatkozás után hamar az ágyon találtam magam jobbomon csodaszép és kedves kis Dórikámmal. Simult, ölelgetett, puszilgatott, kézzel izgatta a szerszámot. Közben Bianka még mindig az ágy végében ácsorgott, azt hittem valami vetkőzős műsort fog előadni az ő kérésére berakott zenére, mert relatíve sok textília volt rajta: combfix, bugyi, harisnyatartó, hálós top. De végül nem, csak némi késlekedéssel jött a bal oldalamnál mellém heverni. Rögvest ki is bújtattam a ciciket a topból, ismerkedtem velük egy kicsit. Pár csók következett, amik kellemesek voltak, de kicsit visszafogottak is. Közben nyúlkáltam a combjai közé, de mintha nem vette volna a lapot, hogy a puncira is kíváncsi lennék már. Végül inkább szóltam, hogy vegyük le a bugyit. Költőinek szántam a többesszámot, de ő vagy azt hitte hogy segíteni akarok levenni, vagy az időt húzta egy kicsit azzal hogy ezen viccelődni kezdett. Legalábbis egy pillanatra ez is felmerült bennem. Ám végül csak levette egyedül és mellém feküdt széttárt combokkal felkínálva a puncit, úgyhogy talán tényleg csak félreértett.

Miközben bal kezemmel Bianka szeméremajkai között kutakodtam, jobb kezemmel Dóri kerek popsiját simiztem, aki időközben már javában szopta a farkamat, érzékien, kellemesen, rendkívül izgatóan. Aztán neki is benyúltam a puncihoz, rögtön úgy helyezkedett hogy kényelmesen elérjem. Már ekkor jó nedves volt isteni puncija, Biankáé viszont nem nagyon akart nedvesedni, akárhogy igyekeztem izgatni kézzel. Már én kezdtem egy kicsit kellemetlennek érezni hogy ennyire semmilyen hatást sem vált ki a ténykedésem, úgyhogy megkértem hogy inkább ő is mutassa be francia tudását. Na ebben igazán jó volt Bianka, bőnyálasan, tövig elnyelve szopta a faszt, variálta a technikákat, élvezetes volt nagyon. Ezalatt Dórival csókolóztam, dögönyöztem a cickóit, majd arcomra ültetve nyalni kezdtem isteni punciját. Ekkor Bianka megkérdezte hogy jöhet-e a gumi, de azt mondtam hogy előbb még őt is kinyalnám. Nem volt ellenvetése, hanyatt fekve felkínálta magát, én meg rávetettem magam a pinára, hátha szájjal kényeztetve jobban nedvesedik. Ez bejött, mert végre produkált valami nedvesedést, sőt, egész jól beindult. Úgy látszik neki ez kell ahhoz hogy hangulatba jöjjön.

Ezután már nem halogattam a védőfelszerelést, amit valamelyik lány felhelyezett, majd Bianka a farkamra ült, Dóri pedig ismét a számra. Bianka puncija tövig elnyelt, ütemesen vágtázva rajtam kellemes érzést okozott, miközben én Dóri punciját nyaltam-faltam vadul teljesen belefelejtkezve, kezeimmel pedig hol a popsiját, hol a melleit gyömöszkéltem. Puncicsere következett, nem volt kérdés hogy ezt sem hagyhatom ki. Mikor a lányok elfáradtak egy kissé, váltottunk kutyusra Dórival. Te jó isten milyen kibaszott jó ezt a csajt kőkeményen kefélni hátulról, az a látvány teljesen kikészít, az a tökéletes popsi és azok a vadítóan formás lábak, ahogy beleremeg minden egyes lökésbe Dóri egész teste, ahogy nyögdécsel és sóhajtozik közben, és ahogy tolja magát rá az ember farkára, ha csak egy pillanatra megáll pihenni... 🥰 Azt hiszem végleg eldőlt hogy Dórit kutyusban a legjobb kufircolni. Na nem mintha bármely más pózban ne lenne jó vele, mindet élvezi a kis dög, tényleg velem együtt éli át az egészet, mintha ő ugyan annyira akarná, mint én. ❤️ Közben Bianka viszont nem volt túlzottan aktív, csak tapogatta Dóri popsiját, meg tolta rá a farkamra, ami más esetben izgató, de mivel Dóri magától is egy kis szexéhes dög, ez nem igazán fokozta már tovább a dolgot.

Majdnem tele is lőttem Dórit, de még nem akartam elsütni a ravaszt. Ezért lassítottam, majd le is álltam, és kértem a lányokat hogy folytassuk franciásan. Előbb Bianka jött 69-be, isteni volt ahogy szopogatta a rudat miközben Dóri a zacsit nyalogatta, de hogy őszinte legyek, számomra Dóri puncija sokkal kívánatosabb, így hamar kértem hogy cseréljenek. Dóri puncijába merülni mámorító volt, lehet hogy pont emiatt, de kevésbé éreztem kéjfokozónak Bianka ténykedését a golyókkal. Már jóelőre tudtam, hogy leszbi nincs náluk, és ilyen esetben általában a közös szopás ki is merül abban hogy míg az egyik csaj a rudat szopogatja, addig a másik a golyókat. De úgy voltam vele hogy egy próbát megér, hátha, ezért megkértem őket hogy szopják a dákót egyszerre kétoldalról. Dóri konstruktívan próbálta kitalálni hogyan is kéne hozzá elhelyezkedni hogy megvalósítható legyen a dolog, próbálta Biankának is mutatni hogy ő hogy próbáljon odaférni, de Bianka mintha kicsit lefagyott volna. Majd egyszercsak megkérdezte, hogy ilyen tényleg van? Hát mondom hogy a viharba ne lenne, sőt, ettől még sokkal cifrább dolgok is. Nem tettem hozzá, de magamban odagondoltam hogy “nebassz már hogy nem láttál még ilyet pornóban”. Megjegyezte hogy kurva nagy kujon vagyok, amit nem tudtam cáfolni. Aztán beszállt Dóri mellé, aki közben már szopogatta féloldalasan a dákeszt. Annak ellenére hogy valszeg egyik lány se volt ebben túl gyakorlott, egész jól csinálták, amitől frankón be is indultam.

Éreztem hogy közel lesz a vég, ezt már nem fogom tudni visszatartani, de mostmár nem is akartam. Ezért megkértem Dórit hogy ismét jöjjön 69-be, az ő puncijának fincsi illatát akartam szívni magamba, miközben Bianka szájába élvezek. Ez be is jött, innen már egész hamar elsültem, és Bianka becsületére legyen mondva, egy csepp se ment mellé, nem kellett takarítani. Ezt maximálisan díjazom! Azért persze elmentem mosakodni, majd visszatérvén láttam hogy a másfél órás progiból van még fél óra. Nem terveztem újabb menetet, alaposan ki lettem facsarva, max egy masszázst szerettem volna még (na jó, meg Dórit nyalni még ameddig csak lehet), de kicsit meglepettem tapasztaltam hogy Bianka már szedelődzködik, majd elköszön, hogy akkor ő most megy, mert álmos. Annak ellenére, hogy még Dóri is próbálta marasztalni, hogy dehát van még fél óra, hova mész? Ez egy elég határozott negatívum volt Bianka részéről a randin, de inkább ráhagytam, úgy voltam vele hogy lehet jobb is lesz az a fél óra kettesben Dórival, egy kicsit nála is éreztem hogy kevésbé tudott kibontakozni hármasban, mint ahogy máskor szokott. Nem győzött szabadkozni szegény, hogy ezt most ő se érti, nem erről volt szó, ne haragudjak, meg minden, de megnyugtattam, hogy rá nem is haragszok, egy percig se! Mikor végre sikerült lenyugtatni, hozzám bújt, szinte szerelmes gyengédséggel ölelgetett, és a maradék időt beszélgetéssel töltöttük. És esküszöm hogy ez talán tényleg jobb is volt mintha Bianka is maradt volna...

Elszámolás

Ahogy eddig is, előre rendeztük a dolgot. Extrák gyakorlatilag nincsenek, mindkét lánynál amit vállal, az benne volt a megbeszéltben. Bianka randi vége előtti lelépése miatt viszont külön kell őket válasszam ezen a ponton.

Itt most a Dórira vonatkozó csillagozást láthatjátok, akivel ez a randi is, ahogy az eddigiek, a maximálisan megérte kategóriába sorolandó. Fantasztikus szerető, aki mindent megtesz a vendége boldogságáért, le a kalappal!

Biankára majd az ő beszámolójában térek ki, sajnos élesen el fog térni Dóriétól.

Dóri, felejthetetlen szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Telefonon történt. Néhány kicsengés után felvette és megbeszéltük a részleteket. A megbeszélt időpontban mentem is hozzá.

Megközelítés

Gk -val mentem. Kicsit zaccos a parkolás de megoldható. Villamos van a közelben tehát könnyen megtalálható a helyszín.

Helyszín

Szépen berendezett, tiszta lakásban rendel Dóri. A fürdő is mindennel fel van szerelve és itt is tisztaság, rend, fegyelem.

Hirdető külseje

Fiatal, cserfes fiatal leányzó Dóri. Nem az a filigrán típus de nagyon csinos. Szexi hölgy.

Action

Megérkezésem után már kaptam is a törcsimet és indultam a zuhi felé.
Visszaérkezésem után belekezdtünk a témába. Simogatás, apró csókok után üzemképes állapotba kerültem. Lekerültem délre és eljátszadoztam Dóri nemesebb szervének minden zugában. Rendesen megnedvesedett. Kértem egy merevítő NF-et, és majd gumihúzás és indulás befelé a barlangba. Elölről melegítésképpen indítottuk a témát. Ezután fordulás kutyusba. Kimondottan élvezi, ha egy kicsit keményebben dugja az emberfia. Váltottunk lovacskába, ez is nagyon jó volt. Majd vissza misszibe és így is összegyűrtük a lepedőt. Így engedtem el a fehér lávát némi hangeffektusok kíséretében. Frenetikus durranás volt. Kicsit még remegtem majd tisztogatás, öltözés és indulás haza remegő lábakkal.

Elszámolás

Az aktus elején történt a pesti átlag leszurkolása. Mindent megért ezzel a lánnyal eltöltött fél óra.

Dóri, nagyon jó szexpartner

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

Hogy ha nagyon őszinte akarok lenni akkor pont egy másik VTR időpontom ugrott, mivel úgy gondolta a hirdető, ha nem válaszolok fél órán belül, akkor valószínű nincs látogatási szándékom. Nos igazán csak egyéb magán okokból nem voltam net közelben, no de sebaj. :)
Közösség menüpont, Ki van itt? almenü segített a gyors választásban. Dóri online volt, ráírtam és egyből válaszolt, így gyors VTR és máris helyreállt az univerzum rendje. Egy órán belül már nála is voltam. :)

Megközelítés

Idő híján, taxis ismerőst csörgettem, mázli mert bent volt a droszton. Szóval pikk-pakk a címen voltam, kedvező volt a forgalom. Aki BKK-val menne az a Semmelweis Klinikák M3 érdemes leszállni plusz egy bő tíz perc séta kombó.

Helyszín

Újabb építésű társasháznak mondanám, kicsit kiemelkedik a környezetéből. A lakás jó nagy, belépve kis előtéri folyosó majd egy közös helység, ahonnan nyílnak a szobák, balra, illetve előre a fürdő, de azon a T folyosó részen is bal és jobb kéz felé 1-1 szoba. Mi a baloldaliban voltunk. (Régebben már megfordultam itt más lányoknál 3x).
A fürdő jól felszerelt, kedvenc Axe márkámból volt egy jó pár tusfürdő. Minden egyéb pipere cucc is megtalálható volt.
Maga a szobába lépve rögtön balra az ágy, folytatólagosan nagy gardróbszekrény, vele átellenben asztal 2 székkel.
Az ágytól jobbra tükör a falon.

Hirdető külseje

Képeknek maximálisan megfelelő külalak, gömbölyded formák, ízléses, szexi, nőies.
Arca kedves, mosolygós, iszonyatosan jó humorérzékkel van megáldva, tetszett a személyisége.
A képeken látható fekete szettben fogadott, harisnya nélkül, viszont viselt bokaláncot. :P

Action

A szobába beérve kellemesen összehaverkodtunk, az én fanyar iróniámat kiegészítette a frappáns megnyilvánulásai, poénkodás terén jó párost alakítottunk. Mindig tudott kontrázni ami tetszett. :)
Levetkőztem és megtettem a fürdő körutat, majd visszatérve a szobába Ő is hozzám vetkőzött. Mondtam hogy feküdjön hanyatt mert én szeretnék kedveskedni neki, kérésemnek eleget téve kényelembe helyezte magát.
( Most hogy így végiggondolom az eseményeket a csók és részéről a franciás kényeztetés kimaradt, de ott akkor ezeknek abszolút nem éreztem hiányát.)
Szóval elkezdtem nyelvemmel kényeztetni finom punciját, hamar nedvesedett és finom sóhajokkal jelezte hogy tetszik a ténykedésem. Az íz és hanghatásokra hamar felállt a farkam és ahogy ott kitárulkozva lucskos punci látványától felfokozott állapotomban óvszerért kiáltottam. :)
Miután felhelyeztük nem nagyon teketóriáztam egyből tövig toltam belé a farkam. Olvasható bemutatkozó szövegében:
"Szeretem a szexet, tolhatsz elölről, hátulról bármilyen tempóban." Nos akkor gyengéd felvezetést követve kicsit olyan Pierre Woodman Castingosra vettem a figurát. Vadul toltam misszionárius pózban, jó csattogósan. Itt már elhagyta a száját az Úristen szó, picit volt hogy fennakadt a szeme, de próbálta csukva tartani. De a nyögések egyre fokozódtak és éreztem hogy jól ténykedek, mert csak úgy csúszkáltam a síkosságtól.
Picit feltérdeltem, térd alatt két kézzel rámarkoltam a lábaira és mindkét talpát a mellkasomra raktam ezzel egy háromszög alakzatot leírva. Míg tovább nyögdécselt, azt a lábát, amelyen a bokaláncot viselte azt a számhoz emeltem és a nagylábujját elkezdtem szopogatni, közben vadul diktáltam a tempót és élvezésig dugtam. Itt remegett a csípőjétől, és szorította össze a combjait, de én sem voltam lemaradva Dóritól, nekem sem kellett sok hátra.
Teljes pénisz hosszal ki-be és teljesen tövig, ütközésig csattogtam a síkos puncijában majd egy nyögés kíséretében telibe lőttem a gumit.
Mikor kihúztam a farkamat belőle, Dóri az oldalára fordult magzat pózban és picit még remegett a csípője.
Azt hiszem ez mindkettőnk örömére egy jó kufirc volt. :)

Elszámolás

VTR kedvezményt számítással kettő virágszállal kevesebb volt a kiírt csokortól.
Korrekt elszámolás, számomra minden megfelelő volt.

Dóri, jó szexpartner

  rosszvicc

Egyeztetés

Villogott nála a "MOST HíVJ", hívtam, egyből fel is vette.
Már a telefonban is kedves volt, vidám hangján pillanatok alatt megvolt az egyeztetés.

Megközelítés

Én BKV-val mentem, mert jól megközelíthatő a hely. A parkolás ezen a részen problémás lehet.

Helyszín

A lakás rendkívűl tiszta rendezett.
Tusfürdő készlet bőséges, ahogy a türcsik is /ezeknél csak az ásványvízkészlet a bőségesebb/.
Maga a baszoba megfelelő méretekell rendelkezeik, ennél kisebb szobákban is jártam már hirdetőknél.
Nem vagyok egy hegyomlás típus, így az ágyon kényelmesen elfértünk /szép nagy ember lehet aki erre azt írta, hogy pont elég/.
Egy szó mint száz : minden adott a tökéletes időtöltéshez.

Hirdető külseje

A képek profi fotós munkái, de nem kell izgulni, tényleg ő van a képeken.
Ugyanabban a ruhában volt mint a képeken, nem volt agyonsminkelve de nincs is rá szüksége.
Mert bizám ilyen igéző szemekért és ilyen gyönyörű mosolyért már sokmindent elkövettek a világtörténelem során.

Action

Az ajtótól a szobáig végig beszélgettünk, valami isteni kommunikációja van a csajszinak és tényleg nehéz levenni róla a szemét a férfi embernek.
A pár perces beszélgetés végén türcsi és irány lemosni az utca porát jó szokásomhoz híven.
Visszatérve már meztelenül várt és mivel eléggé be voltam indulva vadul neki is estem... volna de jelezte, hogy kicsit finomabb is lehetnék.
Mea culpa először voltam. De ez nem szegte kedvünket, elhelyezkedtünk kényelmesen és már folytattuk is.
Francia kedvelő vagyok és mindig kutatom az újabb tehetségeket a városban és meg kell mondjam nem csalodtam.
Átlagnál kicsit nagyobb méretem kicsit nyögve nyelőssé tette az akciót, de ha mindenki ilyen lelkes lenne mint Dóri, akkor a földön csak boldog férfiak lennének.
Szinte 360 fokban bejártuk az ágyat, hol innen, hol onnan kapta a cerkám a kényeztetés.
Ment a szájalás, majd a kezezés /kifejezetten kellemes kezei vannak/, majd szájalás kezezés egyszerre szóval van repertoár.
Mikor érezte hogy közel a végem megtette a zacsimat a szája főszereplőjévé, és bizám rég nem zacsek ekkor figyelmet.
Szerintem ha még párszor megyek hozzá akkor teljesen adná a barátnő feeling-et, ahogy az egész személyisége olyan barátnős.
Amire viszont nem tudok semmi, de tényleg semmi negatívumot mondani, az a masszás amit utánna kaptam.
Ezeket a kezeket bizám aranyban kéne önteni. Annyira jól csinálta, /és én annyira fáradt és stresszes voltam/ hogy ki se akartam kerülni a kezei közül.
Közben kiveséztük az élet kis és nagy dolgait, úgyhogy felfrissülve távoztam is mert ennyi időm volt csak, így is szerencsém volt, hgoy be tudtam sűríteni ezt a pásztorórát.

Elszámolás

Hiba nem volt az elszámolásban, annyi volt amennyit írt a leírásban.
Mostanság máshol se ússza meg * deákigazolványból az ember... sőt!

Dóri, nagyon jó szexpartner

  SimiSoma

Egyeztetés

VTR-en jelentkeztem be másnapra. Tartottam tőle, hogy esetleg nem fogja időben visszaigazolni, mert aznap nem rendelt, viszont a VTR-t figyelte, mert pár órán belül leokézta.

Megközelítés

Belső Fradiváros. Virág és lánynév utcája a rólam elnevezett utca közelében. Annyit segítek, hogy utóbbin egy öreg villamos is döcög, jó ritkán. Parkolás kihalásos alapon, így a Corvin Pláza alját céloztam meg.

Helyszín

Rehabilitált városrész tipikus épülete. Alacsony emelet. Minden tiszta, higiénikus. Melegvíz, száraz törcsi és kilépő. A szoba kicsit sötét. Franciaágy, masszírozásra is alkalmas. Két szék cuccoláshoz.

Hirdető külseje

Olvastam a beszámolóit, és tudtam, hogy nem szépségkirálynő. Szép lány, az arca is szép, de nem karcsú. Mindenhol van rajta mit fogni. Popsija extra brazilos. Cickói tetszettek nekem a legjobban. Közepes méretűek, de nagyon szépek, és egyáltalán nem gravitálnak. Higiénia kifogástalan.

Action

A fogadóruci fő eleme egy fekete body volt, de nem sokáig húzta, mert már a vtr-ben jeleztem, hogy közös tusolással nyitnék. Így is lett.
Ágyra rogyás előtt ölelkeztünk és csókolóztunk egy kicsit. Nem kedvence Dórinak, de működik, méghozzá nyelves fokozatban is. Legszívesebben és legtöbbet a kebleket simiztem és somáztam. Bimbói ágaskodással hálálták meg. Azután a köldök alá vándoroltam, és ott élvezkedtem. Nemcsak nyelvjátékkal, hanem egy, majd két ujj bevetésével is. Nedveket könnyen fakasztottam, egyéb eredménnyel azonban nem dicsekedhetek.
Cseréltünk. A franciaórát kézimunkaszakkör és oboaszóló színesítette. Előbbiből kevesebb, utóbbiból több emelte volna az est fényét.
A barlangászoverál felöltése után Dóri combjai közé csusszantam. Síkosító nélkól is könnyedén, pedig kezdetben igencsak szűk helyen szorongtam. Később kicsit rámtágult, de még így is szűk maradt. Finoman, lassan indultam, amit Dóri kellemes hanghatásokkal igazolt vissza. Fokozatosan gyorsítottam a tempót, a hanghatások is erősödtek. Közben partnerem nyakát, arcát puszilgattam. Egy-egy kapkodó, felületes csók is belefért az elején, aztán ahogy belemelegedtünk, már csak lihegtünk és nyögtünk. Remek menet volt, végig is nyomtam az elélvezésig. Mármint a sajátomig. Pár perc levezető pihegés után váltunk szét.
A szokásos tisztálkodást követően dumcsiztunk kicsit (olyan 10%-ban tudtam hozzájárulni), aztán Dóri megmasszírozott. Érezhetően amatőr masszőr, de a lányok között az egyik legkeményebb gyúrásra képes, így nagyon jól esett.
Utána még franciázott is, de várható volt, hogy a második menetre nem lesz erőm, és így is lett. A végén még belefért egy zuhany, ezúttal magányosan.

Elszámolás

Az akciós VTR használat miatt két szállal kevesebbet adományoztam, így köbszámból négyzetszám lett.

Dóri, jó szexpartner

  alG

Egyeztetés

Az oldalon belső üzenetben történt az időpont egyeztetés, amit kértem egyből elfogadta VTR-es megerősítést használva. Korábban bővebb infót már kértem, az adatlapon szereplő vállalásai megfelelőek. Másik oldalon is hirdet, az elérhetőségi állapotot jelzi.

Megközelítés

A megadott cím pontos. GPS ismeri, parkolásra érdemes időt hagyni (egyirányú utcák, várakozást korlátozó táblák, építkezések, stb), fizetős övezet (húsvét vasárnap nem kellett, így összeget nem tudok). BKV a főbb utcán villamos. Mester és Margaréta sarok... bocs tévedtem, Mester és másik virág sarok.

Helyszín

Társas ház a 2000-es évek elején a rehabilitáció során épült, nem luxus célból. A bejárati ajtó nehezen nyitható, a zár berreg, de kissé rángatni kell a bejutáshoz.
Alacsony emelet, lépcsőt használtam, de van lift is az aggastyánok részére.
A lakás tiszta, sok csukott ajtó, több szereplős (jelenleg ketten dolgoznak a mi örömünk érdekében). Fürdő tiszta, illatos, kádas zuhanyfüggönnyel (most pont hiányzott mert a tartó rúd "meghibásodott"). Sok féle tusfürdő (nem sajátmárkás termékek), több szájvíz, eldobós felespoharak. Puha, tiszta, jó méretű törcsi. A tetthely normál hálószoba méretű. Kétszemélyes ágy, tükrös gardrób (ágyból nem mozizható), két szék és kis asztalka. Hangulat fénynek földön elhelyezett színes led füzér. Az ágyon párnák a nagyobb méretűek (nem kell nyolcat a fej ill. bármi alá gyűrni). A matrac már nem új, de a célnak még megfelelő.

Hirdető külseje

A csak retus képes hirdetőkkel szemben nincsen hiú ábrándom, mindenre felkészülve várom a találkát. A kiírt adatok néha segíthetnek. A korábbi megbízható íróktól származó beszik adják meg az alapbizalom 80%-át (köszönet érte!).
Dóri egy fiatal, helyes arcú, teltkarcsú hölgy. Jó méretű, feszes, természetes mellekkel, formás kerek fenékkel rendelkezik. Fehér színű, selymes tapintású, tetkó mentes, tiszta és illatos bőrű. Huncut (kacér) tekintet.
Fogadó szett a fotóin is látható "öltözék".

Action

A lakásba lépést követően az ajtó mögül "kihúztam a zsákba macskát", összhatásra maradásra késztetett. Kézfogós-puszis bemutatkozás. Cipőimet az előtérben hagytam, minimális távolságra a már ott elhelyezett MT skarpija mellé.
Dóri a szobájába kísért, felajánlotta a fürdő használatát ha igénylem, a kölcsönös tisztelet végett éltem a lehetősséggel (nagyon jólesett a hozzá állása, kb 30 perce fürödtem otthon és ezt jól felmérhette).
Fürdő használat után az ágyra invitált, kiugrott a rucijából és szorosan mellém helyezkedett, arccal a lényeg felé, felső teste a combomon. Tökéletesen kézre esett mindene.
Barátkozos beszélgetés közben simogattam mindenét, Ő közben a péniszemet fogta, időnként bekapta, szopogatta. Kellemesen hagolódtunk egymásra, így egyre több időt voltam az ajkai között, kellemesen franciázott amit szóban meg is dicsértem. Jelezte, hogy én is lehetek aktívabb. Megköszöntem a lehetőséget, de el kell, hogy szomorítsam én "FADARAB" vagyok... na innentől kezdve elszabadult a stand up együttlétünk 😁.
Kölcsönösen hülyére röhögtük magunkat, közben kaptam gumit, síkosítót és belém ült. Forró és szűk punci, indult a lovaglása, a bimbóít nyalogattam, szopogattam, a melleit és a fenekét gyömöszöltem. Dóri jól mozog, a bimbói is megfelelően reagálnak és kellő dopping a nyögdécselése.
Pózváltás misszibe, hogy tüzifa lehessek. Újabb röhögő hullám után felvettük az előírt pozíciót. Most én dolgoztam, ezalatt partnerem a melleivel foglalatoskodott és adta a mennyei hangokat. Ebben a helyzetben durrantam a gumiba.
Tisztogatást követően az ágyon összebújva, egymást simizve beszélgettünk (Dóri fossa a szót, de jó hallgatni is). Nagyon vidám esténk volt, remélem kölcsönösen.
Második fürdés szóba sem került, kitöltöttük az egy órát teljesen.

Elszámolás

Extrákat nem kértem. A meghirdetett akcióban részesültem: 1 óra * - * a VTR miatt, így a vége * 🌹. Az átadásra vetkőzésem során került sor (így dobta a gép 😂).

Dóri, jó szexpartner

  DrGolden

Egyeztetés

Telefonon kerestem a randi előtti nap késődélután. Pár csengetést követően fel is vette, az egyeztetés hamar zajlitt mivel bővebb onfókból ismertem a lehetőségeket ezért egy időpont és cím egyeztetést végeztünk. Hangja kedves volt és örült annak, higy másnap szeretnék menni mert akkor nagyon tele volt programokal.

Megközelítés

A megközelítés nem volt túl nehéz mivel pár háztömbel arréb voltam. De a parkolás az fizetős én nem vettem igénybe. A közelben villamosok a Mester utcában és a körúton. A házat könnyedén meg lehet találni GPS nélkül is mert a házsámok mindenhol jól láthatóak

Helyszín

A lakás egy új építésű épületben van Ferencvárosban. Bejutás után lehet lépcsőzni és liftetni is. A lakás egy tiszta rendezett többszobás helyszín. Tiszta fürdőszoba, sok tisfürdővel és szájvízzel. A szoba nem túl nagy de tiszta és rendezett. Volt egy francia ágy, egy kis asztalka és két szék ahová le lehet pakolni a ruhákat, dolgokat stb.

Hirdető külseje

A külseje számomra olyan átlagos fiatal huszonéves nő. Nem szupermodell alkat ezt ne várja senki de nekem igazán bejött. Haja fekete, a szemek kékek és huncutak. A ruha amiben várt egy body alatta fehérnemű. Olyan ami nem tetszett nem tudok mondani.

Action

Érkezéskor kinyitva az ajtót ami mögött állt, bemutatkoztunk egymásnak, majd beinvitált a szobába. Rendeztük a pénzügyi részt, majd vetkőzés és irány a fürdő. Vissza a szobába, Dóri megszabadult a bodytól és a fehérneműktől. Addigra már az ágyon voltam. Nem sokat teketóriázott egyből natúr franciába kezdett. Nem tudta folyamatosan csinálni mert én meg szóval tartottam mert egy közvetlen fiatal nő aki értelmes is. De vissza térve a lényegre, franciával szépen felállított. A vastagsága is jó lett a farkamnak. Ügyesen csinálta, kellő vákumot és nyálat vitt bele, nem volt sem gyenge sem az a vad erős vákum. Mikor érztem, hogy már tovább nem lehet tuningolni dalent, jeleztem, hogy húzzunk gumit. Ezt meg is tette Dóri. Gumihúzást követően lovaglással kezdtünk. Itt voltak kis problémák mert Dóri szűk, nekem nincs óriás méretem, de számomra nagyon feszes volt odabent. De sikerült bejutni és bemelegednünk. Kényelmes tempót diktált, közben simogattam a hátát, combjait, popsikát, melleit. Majd megkérdeztem váltsunk-e? Mondta mehet. Misszire akartunk váltani, de sajnos a behatolás nem igazán ment így felajánlottam a doggyt. Itt viszont ment minden. Bejutottam, kis igazodást követően rákapcsoltam. Ezt szerette nagyon. Doggyban jó sok percet voltunk. Hol tempósabban, hol lasabban csináltuk. A legjobb az volt amikor együtt mozogtunk. Idővel kifáradtam, szóltam, hogy pihenjünk. Akkor kicsit összebűjtunk. Közben kézzel dolgozott. Mondtam hogy franciázon. Mellém térdeltn és így is tett. Majd átváltott kézimunkára aminek meg lett az eredménye. Nagyot élveztem a levegőbe. Papír törlővel és nedvessel eltakarítottuk a végterméket. Volt még időnk az órából amit beszélgetéssel töltöttünk el. A végén öltözés, kikisért az ajtóhoz, köszönés és irány haza.

Elszámolás

Hatvan perces programot vettem igénybe. Ami az oldalon ki volt írva azt majdnem mindet megcsináltuk. A csókra és a kölcsönös franciára nem tartottam igényt.Ezek alapban vannak az oldalán feltüntetve.

Dóri, jó szexpartner

  Donhuan17

Egyeztetés

>Hirtelen ötlettől vezérelve hívtam.Hármasozás után,gondoltam jó lesz még egy szoló is,hisz egyszer élünk!:D:PMáshoz akartam menni,de nem vette fel.:DJátszotta a nem vok itt,című óvis játékot..:DNa viszont Dóri Kiscica felvette egyből,mert jó üzletasszony,és megbecsül minden vendéget.:)Cuki,ari hangja van,amivel informál mindenről.

Megközelítés

>Körülbelül 50 méterre parkoltam,egy virág nevű utcában.Leraktam a megpeckelt gépet,amivel alázok a pályán.:DKülsőleg nem is gondolnád melyik az a járgány,mert csótánynak van álcázva.:DUgye a szemet a legkönnyebb átverni.Tömegközlekedés is könnyű,aki tudja.Gyalogosok se halnak bele ha sétálnak egyet..:)

Helyszín

>Szuper kis lakás x-edik emeleten.A kaput rángattam,mire bejutottam.:DÜgyes volt a lakatos.:)Tele van jó szakemberrel ez az ország:"a jóvanazúgy" a kedvencem,meg csak addig álljon meg,amíg mi itt vagyunk...:DTöbb lány van a lakásban,de jó a logisztika.Fürdő okés.Van minden.Szobába franciaágy,székkel,viszonylag tűrhető a félhomály.

Hirdető külseje

>Vidám,életrevaló.Van humora,nőknél az nagy kincs tud lenni.Barátságos,közvetlen.Levesz a lábadról ahogy belépsz.Kor rendben.Ápolt,jó illatú lány.Aki nem a nőiesen telt lányokat kedveli,az ne menjen ide.Képeken azért látszik,h nem egy agyonéheztetett kislány.:DHaja jó minőségű,illatos,és enged vele játszani.Nem a külsejében rejlik a varázsa,ha meg kéne fogalmaznom eme dolgot.Aranyos,édes.:)

Action

>Boldogan fogadott,mintha a keleti frontról tértem volna vissza.:DMár itt okés volt az együttlétünk.Bementünk az ő szobájába,levetkőztem,fényt csináltunk,és elmentem alvázat mosni,meg egyebeket.Szájvíz satöbbi.Visszatérve kezdtem a pettinget.Csókja kicsit visszafogott,de rendes csók,nem olyan.,mint a "soroksári csók"(TINA),de kellemes.Majd szétpuszilgattam a Kishölgyet,mert azt érdemli.:)Utána leültem a székre,gyurmáztattam,majd franciázott.Franciája közepes.Az én méretemmel már sajnos nem megy a DT,KF...:(Kérésre zsákot is ápolja,ha le vagy ott pucolva.:DMajd rátelepedtünk az ágyra.Ott már újjaztam is közben.Majd rátértünk a lovaglásra szemből.Persze előtte kaucsuk auf!:)Kellemesen szűk a punci.Majd missi,hátulról,mindenhogy jól megadtam neki,mert úgy élveztem,h hangosan nyög a Drága,h csak raktam neki...:DDNagyon élveztem,felspannolt,h nem egy néma Királylány.:)Aztán a görbeségem miatt hátulról lovagoltattam...Itt nagyon szűk lett nekem...Rákapcsoltam,és televágtam a gumit.Az a fajta szűk puncija van,ami csak a molettebb lányoknál tapasztalható.Ezt csak az érti,aki sok nővel volt.Tisztálkodás,dumcsi,mellémbújt...Szuper volt.Nem siettet,én szóltam,h lejárt a fizetett időm,és nem hosszabítok,de erről nem is esett szó,mármint a hosszabításról...:) Ő is el akart küldeni még egyszer fürödni,most ez a kétszeri fürdés mindenhol divat lett???:DD

Elszámolás

>Extrát nem vettem igénybe,lehet h nics is neki.Korrekt,vidám csajszi.Amennyit mondott a telóban,az ott is annyi volt.