ÉdesHármas69 Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

ÉdesHármas69, istennő szexpartner

  FoxT

Egyeztetés

VTR-t, időpontok, egyéb szervezési kérdésekben SMS. Az SMS-ek témája a szezonális gyümölcs és annak fogyasztási szokásai volt.

Megközelítés

Tóváros lakópark vagy BKK 41 vilijének Kőérberek megállója, de busz is forog kelenföldi metrótól. Kocsival számomra az Egérúttól volt kényelmes. Pont a ház előtt nem biztos, hogy van hely, de 150-200 méterre könnyű parkolni. A házszám kissé cseles: derék magasságban lévő házszámtáblát körbe öleli a sövény.
[Akik esetleg olvasták a 2024. ápr. 15-i beszit azoknak a helyszín és a lányok bemutatása ismerős lesz, de úgy gondoltam, aki előzmény nélkül olvassa annak is legyen kompakt szöveg, így némi pontosítással bemásolom.]

Helyszín

A lakópark stílusának megfelelő amerikai konyhás - hálós lakás. A háló nem nyitott a vendégeknek. Kicsi folyosó, amely előszoba ként szolgál a cipő és a vastag ruha elhelyezésének helye. Innen nyílik a fürdő/WC, ajtaja végig nyitva. Fürdő jól felszerelt, van választék tisztálkodáshoz, tusfürdők, szájvíz. Kád, jófajta zuhannyal, a feles zuhanyfalat zuhanyfüggöny is kiegészíti. Törölköző önkiszolgáló rendszerbe áll rendelkezésre. A fürdőből kap megvilágítást az előtér.
Folytatásként az ebédlő kör asztala és a mögött egy átlagosnál nagyobb franciaágy. Az elkövetkező 2 óra történéseinek nagy része ott volt - friss lepedővel letakarva, több párna fej alá, -, de a konyha- étkező- nappali több része is szintérül szolgált egy –egy esemény során.
A konyha jól felszerelt és az ajándékként általam hozott gyümölcsök (földieper, áfonya) szervírozása és elfogyasztása során szerepet is kapott.
A nappali távolabbi sarkában egy TV áll, amely fényt és zenét szolgáltatott. Mellette a korábbi látogatásom óta beszerzett sólámpára hívta fel figyelmet Jázmin.
Belépéskor kellet idő, hogy a szem az erős félhomályhoz hozzá szokjon, tudtam ki és mi fogad így nem volt bennem drukk.
Igényes, szép, modern stílusú, praktikus és rendkívül tiszta a helyszín.
A helyszín és a miliője nagyon alkalmas és komfortos a találkára. Minden összhangban van, biztosítva van a diszkréció, hogy a látogató áttudja magát adni az élményeknek.

Hirdető külseje

>A PÁROSOKOK PÁROSA: ÉDESHÁRMAS69 A két lányról a fotók sok bízatott bemutatnak, de a lényeg mégis csak a személyes tallózáskor dől el. Mindketten elég magasak, nem vették fel a magassarkúkat, így a szemmagaságunk nagyjából vonalba volt. Testük karcsú, kecses, üdék. A képeknek megfelelően varázslatosak a lányok. A testarányok tökéletesek, össze illőek. Ezen találkára gepárd mintás együttesben vártak, fekete térdzoknival.
Most már leső látásra sem gazelláknak akarták magukat láttatni, hanem meg mutatták igaz énjüket: gepárdok.
A páros összeszokott, vidám, egymásra és a vendégre egyaránt figyelő, céltudatos és mégis laza.

>ESZTER A DÖGÖS MILF - Ő az idősebb, arcát erősebb vonások jellemzik, ahol megjelenik biztos, hogy sok szempár figyelmét ragadja meg. Sötét tónusok határozzák meg hosszú fekete, haj, halvány kreol lágy tapintású bőr adja csábító alakját. Popsi valami csodás, görbülete szédületes, fogása lágy, és ámulatba ejtő módon képes riszálni. Zöld szeme izgatóan fürkésző. Ajaki íveltek. Melleiről a kiírásból lehet tudni, hogy szilikonosak, formájuk, tapintásuk érzékenységük természetes. Eszter és a sebész szerintem, jól döntött, amikor nem dóm kupolákat alakítottak ki. Szemérem dombja selymes, kelyhe ízletes.
Egész megjelenése igéző, attraktív, buja. Fellépése magabiztos, pajkos, remek benyomást kelt az emberbe.
Dögös több értelmében is. Dögös a fizikai megjelenésében, nagyon formás és szép nő. Dögös ahogy jelen van, ahogy a vágy által szenvedélyes adja magát. Valódi milf, mert az ember, vele van nem akarja kihagyni, hogy kényeztesse.

>JÁZMIN (JÁZMIIIN) A VADÍTÓ ÁRTTLAN - Ő az ifjabb, arcáról árad a fiatalság, bizonyára sokan szívesen pihentetik szemüket bűbájos orcáján. Sötét barna haja hosszú, bőre habfehér és bársonyos. Szemei szenvedélyességet sugároznak. Ajaki finoman ívvel csábítanak. Mellei fenomenálisak, csepp alakúak, klasszikusan kézbe illőek. Popsija arányos és acélos. Szemérem dombja feszes, -csodás képen látható az oldalán- kelyhe gusztusos.
Egész megjelenése kedves, bájos.
Huncut, játékos és realista. Ott van a dolgokba, átadja magát a pillanatnak, úszik a mámorral. Adott pontokon tartja a határokat és ezzel biztosítja az együttlét kereteit. Hamvasan fiatal.

Action

Impressziók a főbb akció elemekről.

>BEJELENTKEZÉS telefonon jeleztem, hogy a háznál vagyok, SMS-ben jöttek a belépéshez szükséges adatok.
Belépek az félhomály miatt, lassan azonosítom a dolgokat. Puszi, előbb Esztertől majd Jázmintól.
Az ajándékok átadása. Áfonya, ami Jázminnál “kötelező”. A fő attrakció a földieper, társítva egy üveg hűtött pezsgővel. A találka előkészítése során SMS-ben leveleztük le, hogy adjuk meg a módját az eper fogyasztásnak. Indult a szervírozás, és pár percen belül az első koccintás is megtörtént, az epret előbb a pezsgő mellé, majd pezsgőbe áztatva is majszoltuk. Aztán a pezsgő és az eper néhányszor előkerült a tali során.

>TEXTITŐL MEGSZABADULÁS - AZ INGEM A FÖLDRE KERÜL. Koccintás után részben megszabadultam ruháimtól. Mivel elmúlt alkalommal Eszter technikája, amellyel érzékien megszabadított az ingemtől mély benyomást tett rám, gondoltam ismételjünk. El is kezdtem – vagy inkább folytattam a koccintások hármas csók után- Eszterrel a csókolózást, amikor Jázmin szólt, hogy most ő veszi le az ingem. Rátapad szájával a számra, aztán ahogy gombolta az inget halad lefelé. Megjegyzett milyen jó az illatom. Ha egy lánynak bejön az illatod, ott sok izgalmas dolog tud történni. Jázmin keze felső testem különböző pontjain siklott, szexin puszilgatta mellkasomat. Aztán vissza a realitásokba, irány az illendő zuhanyzás.

>TEXTILTŐL MEGSZABADULÁS - JÁZMIN FEHÉRNEMŰJE A FOGAIM KÖZÖTT Zuhanyból visszatérve, az ágyon hason fekve Jázmin közölte: tartozom annyival az inge levételért, hogy én veszem le a melltartó- bugyi együttest róla. A dolog első hallásra egyszerű, csak a feltétel is volt: csak a szájamat használhatom. Igy aztán mögé kerültem és a nyakától indultam megfontoltan sok – sok puszival a vállán és a hátán lefelé. Eszter közben jót derült és úgy döntött, hogy saját kezűleg szabadul meg a daraboktól, és szorosan oda feküdt Jázmin mellé és elkezdtek csókolózni. Közben elértem a melltartó pántját, kaptam kedvezményt az egyik kezemmel megfoghatom a patentot, de széthúzni szájjal kell. A patent bizonyára fiúpárti volt és könnyen megadta magát szét nyílt. Így már csak Jázmin jobb meg bal váll csúcsára kellet a pántokat eljuttatnom, és onnan Eszter készségesen segített. Miközben Jázmin és Eszter továbbra is egymással voltak elfoglalva következett az alsó. A bugyi lehúzás férfinak egy vágyott történés, és szívesen vesz benne aktívan részt. Jelen esetben néhány fizikai tényező nehezített. Jázmin testének súlya és a testhez simuló anyag súrlódása. Mind kettővel megküzdöttem, lekerült a ruhadarab. Mint győzelmi trófeát fogam közé vettem, és megmutattam tulajdonosának. Jázmin elismerése jeléül megcsókolt.

>CSÓK PÁRBAN ÉS HÁRMASBAN - A csókolózás párban is és hármasban is fontos része volt az együttlétnek. Ajkaink és nyelveink gyakori látogatók voltak egymáson, egymásba. Különböző intenzitással, ízesen és búján hosszabb rövidebb csókokat váltottunk. Több akció zárása ként hármas csokra került sor.
A csókok romantikáját színezte, hogy megannyi alkalommal eperrel a számban indítottuk az ajkak csatáját.
Csók kapcsán is jelen volt az aranyos évődés: ha Eszterrel váltottunk csókot akkor Jázmin kérte, hogy vele is, ha Jázminnal akkor Eszter kérte, hogy ő is kér. Minden csókba bele is tették magukat, termesztésen én sem akartam lemaradni.
A csókban is meg van a két lány habitus különbsége,
Eszterrel jó nagyokat lehet smárolni,
Jázminnal izés nyelves csókokat válttam.

>NYELVJÁTÉKOK AZ “ARANY HÁROM SZÖGEKBEN”. Hármasunk során számos alkalommal jó szívvel és nagy kedvel kinyaltam a lányokat, több alkalommal ők is egymást.
>>A LÁNYOK COMBJAI KÖZÖTT Miután a textil lekerült Jázminról combjai között helyezkedtem el és az “arany három szögénél” aktivizáljam magam. Puszikkal borítottam be szemérem dombját: Az ajkam érezte, puncijának enyhén nedvességét. Nyelvem finoman szörfözött a combomon és rá tévedtem alsó ajkaira. Miközben Eszterrel smárolt, igyekeztem alaposan kinyalni, eredmény nem maradt el, finoman megrezdült teste. Ennek hatására Eszter is igényt tartott szolgáltatásaimra így az ő ízés és lucskos puncijában is csatangoltam nyelvemmel.
>>ARCRAÜLÉS - A forgatókönyv nagyjából azonos amíg az egyik lány a prosztatámat simogatja és a farkamat szájával kényezteti andiig a másik az arcomon ül.
Jázmin háttal és előbb a poppját nyomja a szájamhoz, és lágyan az ánuszát kezdem nyelvemmel simogatni, közben kezemmel finoman a csiklóját érintem. Aztán hátrébb mozdul Jázmin és a szemérem ajkai beborítják számat és nyelvem siklik a csiklójára addig nem enged amíg alaposan el nem megy. Jázminnak, amikor erős orgazmusa van utána mindig mosdóba kell mennie.
Eszter szemből ül rám. “Most is nyaljál ki rendesen, mint a múltkor!” - felszólítással. Csiklóját jól hozzáférhetően kínálja fel és nyelvem máris dolgozik rajta. Ahogy nyalom kedvesen és határozottan biztat, hogy csináljam, mert jó neki. Jázmin dédelgeti a farkamat, ami igen erős hatással van rám. Az arcom úszik Eszter kéjnedvében, az egész mámorító.
>>LÁNYOK EGYMÁST NYALÁSAI. A lányok rendszeresen bele kóstoltak egymás puncijába, számomra kettő emlékezetess.
Jázmin “kedvence” - előző alkalommal is ő kezdeményezte - hátulról dugom szédületes punciját ő közben Esztert nyalta. Ész veszejtő felállás: Jázmin feszes tompora, ahogy a puncijába ki bejár farkam, Eszter szaggatott lélegzet vétele, ahogy a cicijei ide –oda ringatóznak, hát ez az a helyzet amikor az ember nagyon el tud szállni, ez történt velem is.
Eszter az ágyon feküdt, feje a párnákkal fel pockolva, fejénél álltam farkam a szájába, közben Jázmin nyalta a punciját. Igen megkapó élmény.
Hm, olyan helyzet nem jut eszembe, amikor Eszter nyalta Jázmint, pedig mozdulat képe van fejemben, hogy Eszter elhelyezkedik Jázmin lábai között.

>FRANCIA LECKÉK a hármas együttlét során többféle képen kerülhet sor franciára. A legjelentősebb élmény a párosban franciázása a lányoknak. Jázmin kényeztetem közben Eszter pozíciót váltott és eltüntette a szájával a farkamat.
Jázmin ezt észlelve, ő is kért belőle. Igy párnával a fejem alatt gyönyörködtem és piszkosul élveztem ahogy a két lány felváltva, párhuzamosan játszott velem. Sokféle képen, sok módon járt a nyelvük, az ajkuk, hol a makkon, hol kisebb, hol nagyobb mértékben eltűntve. Mindketten nagyon jól és nagy odaadással franciáznak.
Eszter határozottabban, tövig is nyeli, jelentős szívással, pornósan, nagyon szexin.
Jázmin érzékibben, több nyelvvel és inkább a felsőbb régiókat dolgozza meg alaposan.
Nagyon megtudtak vadítani a franciázással, Eszter szájába olyan orgazmusom lett, hogy pihenőre lett szükségem.
Nem hirdetnék eredményt a lányok francia nyelv tudásában, mert minden formában izgalmas és érzéki volt. Nem csak technikái tudás magas, hanem az odafigyelés, a szexuális - mindfulness (pillanatban jelenlét) is.

>AKTUSOK mind két lánnyal két - két különböző pozícióban volt.
>>Jázminnal a LÁNYOK EGYMÁST NYALÁSAI -nál már említett “kedvence”, azaz amikor Eszter nyalta és hátulról voltam benne. A tali egyik csúcsa ez volt számomra.
Másik alkalom egy finom lovaglás volt. Eszter masszírozta a prosztatámat, Jázmin pedig beleült a farkamba. Az aktus elején csókolóztunk, aztán Jázmin jobban beleült és közösen lovacskáztunk az élvezetek mezején. Jól megjegyezhető képet ad, amint Jázmin lovagol, mellei egyre inkább keményednek és arcán a mámor mosolya ül ki.
>>Eszter is kedvet kapott a lovagláshoz. Finoman rám ült, egymás jól eső örömére élveztük a közösülést azt, hogy eggyé tudtunk válni. Valami felszabadulás volt abban, hogy a test – testtel örömet szerez, kölcsönös kiteljesedés. Eszter puncija jól körülvett, kezeink összekulcsolódik, szemeimmel követtem ringó mellei táncát. Az egész valami álomszerű volt számomra. Eszter egy fergeteges csókkal zárta a nyargalódzását.
Esztert kértem, egy klasszikus miszi pozra, Szertetem volna érezni testét ahogy alattam táncol. Ahogy elfeküdt, magához húzott már is siklottam belé. Aztán jót táncoltam puncijában, hevesen csókolóztunk, ahogy feküdtem rajta, éreztem teste lüktetését.

>A HÁRMAS MINDENNAPI CSODÁI
>>LESZBI ELEMEK - Jázmin és Eszter az együttlét alatt, az én kényeztetésem, velem való fogadkozással azonos módon egymással is törődtek, a maga természetes módján. Jöttek maguktól a csókok, az érintések, a simogatások, a nyalakodások, számomra úgy tűnt a kölcsönös boldogság jegyében, számomra pedig izgalmat nyújtottak.
>> PROSZTATA MASSZÁZS A két lány felváltva hosszan és következetesen masszírozta a prosztatámat.
>> VÉDELEM BIZTOSÍTÁSA. A lányok folyamatosan gondoskodtak arról, hogy ha szükséges volt a védő felszerelés garantáltan meg legyen. Számos felhelyezés mind valahogy másképp valósult meg. Volt, hogy igazság szerint csak az eredményt érzékeltem, a csere megtörtént volt, hogy a kezek a vágy fokozásával is játszottak volt, hogy az ajkak segítetek fel az eszközt. A lányok gondoskodtak közös biztonságunkról.
>> SPONTANEITÁS ÉLVEZTE Az együtt létünk a jellemzője a közvetlenség, őszinteség. Közvetlenség a szexet egyszerűségében, természetességében megélni és örömet lelni benne. Őszinteség mindent ahogy megéljük jelezzük vissza a maga felelősség teljességében.
Az éreztem, hogy vágyainkat egyszerűen és huncutan, csintalanul, pajzánan, pajkosan teljesülnek. Eszter és Jázmin végig kezdeményező, a kölcsönös öröm keresésében szuper pajtások voltak. Jázmin az elején koccintáskor azzal indított, hogy orgazmus szám csúcs akarnak dönteni, több beteljesülés legyen, mint múlt alkalommal. Viselkedésük a mámor együttes kereséséről tanúskodott.

Elszámolás

Extrákról nem tudok, ami van az adatlapon az teljesül, korrekt a folyamat.
A végén helyeztem az asztra.

ÉdesHármas69, felejthetetlen szexpartner

  BudaGyöngye

Egyeztetés

Egészen stresszes múlt hetem volt, és péntek délelőtt azt nézegettem éppen, vajon ki szeretne segíteni, hogy egy kicsit kikapcsolódjak, ellazuljak, amikor észrevettem, hogy akcióznak. (itt tenném hozzá, hogy az elmúlt napok-hetek egyik kellemes meglepetése, hogy a lányok jobbnál jobb akciókkal próbálnak minket még nagyobb aktivitásra bírni!)
Sosem volt még részem efféle hármas mókában, rajta is van (spoiler: Már csak volt) a bakancslistámon, és mivel az utóbbi időben úgyis hosszabb randevúkat szervezek magamnak, a csokor is, amivel eleve kalkuláltam, hasonló volt.
Szóval (nagyon) rövid gondolkodás után telefont ragadtam, és felhívtam őket, hogy tájékozódjak, egyeztessünk. Csengő női hang (Jázmin) vette fel, és meglepetésemre arról tájékoztatott, hogy én vagyok az első, aki telefonál az akció miatt. Én innen a helyzeti előnyömet nem is akartam elengedni, kb 1 óra 20-perccel későbbre le is foglaltam a helyemet náluk.
Jeleztem, hogy VTR-en is megerősíteném, amit Jázmin lelkesen fogadott.
Kb 10 perc múlva vissza is igazolták, hogy szeretettel várnak, és megkaptam a címet.

Megközelítés

Ahogy megkaptam a címet, és rákerestem térképen, egyből láttam, hogy gyorsan időzavarba kerültem, és hogy talán több időt kellett volna szánnom a telefon előtt - mondjuk beszámoló olvasásra (Persze attól még változhat is közben a cím) - a lokációt ellenőrízendő (Kritikai megjegyzés a kollégák felé: Sokszor sajnos ez sem segítene, hiszen az olyan infókkal, hogy GPS odatalál, megmeg a busz ott áll meg, nem mindig vagyunk előrébb)
A lényeg a lényeg, hogy mivel én kerékpárral közlekedek, láttam, hogy az útvonaltervező szerint 54 perc az odaút, és nekem kb 60 állt a rendelkezésemre. A városnak egy olyan részén, ahol nem mindenhol van hól kijelölve a bringaút, és akkor értékes perceket rabolhat el az ember életéből a merre is menjek féle keresés.
Bringára pattantam, és rohantam - az Egér úton is túlra, egy közelmúltban épült lakóparkba (Tóváros) a Kánai tó és a vasút között. Azon kevés budapesti helyszínek egyike, amit talán tényleg autóval célszerű megközelíteni.
Beszámolók utólagos olvasása során megtudtam, hogy a BKV is szokott arra járni.
2 perccel a megbeszélt időpont előtt oda is értem, kikötöttem a paripűt, telefonáltam, és üzenetben meg is kaptam minden fontos infót a bejutáshoz.

Helyszín

Az ajtón bebocsáttatva pici előtérbe jutottam, ami egy légtér az amerikai konyhás nappalival.
Elsőre kicsit félhomály volt, de ha az ember szem hozzászokott, mindent jól meg lehetett figyelni.
Kifejezetten otthonosan berendezett helyszín nyújt szinte családiasan barátos környezetet az együtt töltött időre.
Ruháimat a tálalóasztal melletti széken helyeztem el, és fehér lepedővel borítva egy viszonylag nagy méretű fekvő alkalmatosságot is fel tudtam mérni (inkább csak utólagosan, mert figyelmemet elsősorban gyönyörű vendéglátóim kötötték le).
Magától értetődő volt, hogy fürdök, a fürdőben több törülköző ki volt készítve részemre, ahogy tusfürdőből is számos opció kínálkozott.
A tisztálkodás zuhanyfüggönyös kádban történik, minden tiszta, a kilépő száraz, a csapnál szájvíz, műanyag kis poharak. Semmi sem zavarja az idillt.

Hirdető külseje

Az ajtót Eszter nyitotta ki, belépve egy mosolygós, sudár lánnyal szembesültem, és mielőtt a bemutatkozáson túl bármit ki tudtam volna nyögni a számon, a másik szépség, Jázmin is látóterembe került.
Eszter puszival köszöntött, Jázmin kézfogással - de mindketten mosolyogtak, amit érthető okokból nem lehetett nem viszonozni.
Egyenruhában voltak. Úgy értsétek, hogy egyforma - skótkockás - melltartóban, és - szintén skótkockás - francia bugyiban, valamint fehér sportszárban. Mindkét lány nagyon szexy volt ebben a szettben.
Ahogy már utaltam rá, alkatra hasonlónak mondanám őket.
Mindketten nagyon barátságosak voltak, és közvetlenek, kifejezetten szép arccal!
Eszter nagyon szép, formás feltuningolt cicikkel okoz nekünk örömet, és ha nem tudom a leírásból, nem is biztos, hogy meg tudtam volna mondani ezt a tényt. Rajta néhány nagyobb tetoválást is felfedezhet a kalandor.
Eszter cicijei ezzel szemben (szerencsére) sosem láttak szikét, és ez így van jól, gyönyörű formás mellek csábítanak kényesztetésre. Szép, napbarnította (vagy szoli) bőrét kevesebb, és kisebb tetoválás díszíti, hirtelen csak egyet tudnék felidézni.
A punci mindkét lánynál frissen borotvált, szőrnek, borostának a legcsekélyebb nyoma sem volt.
Nagyon összeszokott csapatot alkotnak ketten, és kifejezetten fantáziadúsak - nagy örömömre.

Action

A fürdőből a szobába visszatérve a következő látvány fogadott:
Jázmin gyakorlatilag meztelenül, nekem háttal térdelve üsszakuporodva az ágyon (Gyakorlatilag csak a fenekét, és a punciját láttam) Eszter pedig oldalról puszilgatja őt.
Oda is mentem hozzájuk, a törülköző még a derekam köré csavarva, mikor Eszter felhívja a figyelmem, hogy arra nem lesz szükségem.
Oda is léptem a székhez, hogy letegyem, és amikor újra az ágyhoz közelítette, ők már egymással szemben térdelve nyelveltek, csókolóztak.
Szerencsére engem is bevettek a játékba, és először Eszterrel csókolóztam, majd utána egyből Jázminnal is. Kezem is elkalandozott, majd a szám is, Eszter cicijére. Közben ők újra csókolóztak, én pedig éreztem, hogy Jázmin keze lejjebb kúszik rajtam.
Fel is vetették a lányok, hogy dőljek le, ők pedig elkezdenek kényesztetni.
És itt olyan pillanatok következtek, amilyen szerepbe minden férfi, aki Édeshármasra vágyik, vagy pornófilmet néz, beleképzeli magát. Két gyönyörű nő felváltva nyalogatja, szopogatja a farkát, és a zacskókat, miközben kéjesen fel-felpillantanak a reakcióidat figyelve, és a változatosság kedvéért még néha egymást is megcsókolják.
Jázmin kérdezett rá, hogy szeretek-e nyalni?
Igenlő válaszomra Eszter maradt a lábam között, én pedig lejjebb jöttem az ágyon, hogy Jázmin fölém tudjon térdelni - Arccal Eszter és a farkam felé.
Míg én Jázmint nyaltam, Eszter folytatta a szopást, és nagyon jó érzés volt közben néha konkrétan a torka szorítását is érezni a makkomon. Lassításért könyörögtem, mert a heves ingerek hatására éreztem, közel kerülök a robbanáshoz. Megnyugtattak, hogy van második esély, bár nem ez aggasztott, csak terveim tudágba dőlése.
Eszter kicsit lassított mialatt nyelvem Jázmin csiklója és popója között kalandozott, kezem a testén, ő pedig tenyeremet a mellére szorította.
MAjd előrehajolt, és klasszik hatvankilencben picit átvette a farkam Esztertől.
Valamikor ekkortájt jött az ötlet tőle, hogy hogyan állok a prosztatamasszázzsal. Volt pár magánéleti próbálkozás, amikor már teljesen kifacsart helyzetben az új impulzus hatásos volt, ezért igent mondtam. Ő is bátorított, és újra lábaim közé telepedett, ujjaira gumit húzva, és azt síkosítva elkezdett elul símogatni.
Eszter eközben továbbra is lelkesen szájával játszott a farkammal.
A következő ötlet az volt, hogy míg Jázmin továbbra is a prosztatámmal játszik, addig Eszter meglovagol.
Sajnos a felgumizást követően ott lent elpuhultam. (Az okok között lehet az egész heti stressz, a randit megelőző rohanás, de akár a lenti masszázs szokatlan élménye is)
Ettől függetlenül Eszter szájával továbbra is lelkesen segített, majd úgy döntöttünk, a masszázst most abbahagyjuk.
Ehelyett most Eszter ült - szemből- a számra, Jázmin pedig átvette tőle a farkamat.
Így folytatódott játékunk. Mivel nyelvvel jól hozzáfértem Eszter csiklójához, bíztam benne, hogy célt tudok érni. Közben Jázmin újra harcképes állapotba hozott, és felgumizva reverse cowboy rám is pattant, majd éreztem, hogy finom vágtába kezd. Sajnos ebben a pózban valamiért sosem tudtam igazán merev maradni, most is ez történt, de lenti partnerem ismét feltalálta magát, és megint szájjal kényesztetett. Oly sikerrel, hogy ahogy Eszter, úgy én is egyre jobban közeledtünk a csúcshoz.
ESzter a számon vonaglott élvezés közben, és pillanatok elteltével meglepve szembesült vele, hogy közben nagyon lövellve én is elélveztem. A többi Jázmin szájába ment.
Itt azt hiszem, néhány pillanat nekem kiesett, felejthetetlen pillanatok voltak.
ESzter utána hozzám bújt, és amikor Jázmin visszatért, ő is. Picit beszélgettünk, símogattam a lányokat.
Felvetették a második kör lehetőségét, gyorsan elmentem tusolni, és visszajőve ismát szájjal kezdtek kényeztetni.
Sajnos nekem ennél több idő kellett volna az újrázáshoz (ezért is preferálom mostanában a hosszabb találkákat), szembesültünk is vele, hogy még nem vagyok elég tettrekész.
Mármint lent, mert Jázmin még nem élvezett, és ez nem maradhatott így. Szóval most ő ült a számra, és nyaltam, amíg nem jelezte testének reakciója, és hangosabb tetszésnyilvánítása a sikert!
Még egy picit beszélgettünk, csókolóztunk hármasban, és picit nyelveltek egymással is a lányok, hogy jól a retinámba égethessem a képet, majd elkezdtem öltözni, hogy ne raboljam kedves vendéglátóim idejét.
Meztelenül kísértek az ajtóhoz, ahol kaptam egy kis cukorkát is Jázmintól, valamint néhány búcsúcsókot.
Nem tudom, milyen szavakkal, de én a viszontlátás reményével, és bár néhány apróbb saját kudarccal, de mégis kielégülten köszöntem el.

Elszámolás

Nem beszéltünk extrákról, és nem is volt hiányérzetem. Azt se tudom, vannak-e.
Hogy megérte-e? Kifejezetten!

ÉdesHármas69, nagyon jó szexpartner

  Szélturbina

Egyeztetés

Előző alkalommal személyesen egyeztettem velük az időpontot, amit VTR-ben is felvettünk. A randi napján megerősítő SMS-t küldtem. Majd Jázmin és Eszter vette fel velem a kapcsolatot, mert úgy állt a helyzet, hogy csak 15 perccel a megbeszél idő után tudnak a helyszínre érni, de ez végül nem következett be. Mindenről aktívan kommunikáltak velem.

Megközelítés

Ez alkalommal is BKV-val mentem. A 41-es villamossal, aminek az egyik állomása a lakás közelében van.

Helyszín

Az előző beszámolómban megírtakat tudom újfent megerősíteni. Kellemes, nyugodt és alacsony forgalmú a környék. Az előző alkalomtól eltérően most rengeteg szabad parkolóhely volt a lakást magába ölelő épület környékén. A lakás jó állapotú és praktikusan berendezett. Egy mindennel felszerelt fürdőszobából, egy ameriaki konyhás nappaliból és egy másik helyiségből áll. A korábbi alkalomhoz képest Jázminék nem pakolták át a bútorokat, így minden ugyanolyan volt, ahogy azt az emlékeim megőrizték. Három kisebb változást tudok feleleveníteni az elmém ködös foszlányain keresztül: ezúttal a fürdőszobában nem a sólámpa, hanem egy gyertya gondoskodott a hangulatvilágításról; nem volt lehúzva a redőny, csak a sötétítő volt behúzva; az ágyon a lepedő felett egy nagyon kellemes tapintású anyag volt. Az anyag felismerésben nem vagyok jó, így csak a már elhangzott megállapítással tudok élni.

Hirdető külseje

Kedves, pajkos és mosolygós kis tündérek ők. Mindketten magasak és a szemnek tetsző nőies formákkal, domborulatokkal vannak megáldva. Jázmin különösen elragadó volt. A frizurája kiemelte arca gyengéd vonásait. A haja középső részét lófarokban összefogatta, míg a hosszú hajkoronájának a többi eleme alatta hullámzott. Nemrég járt fodrásznál, remekül nézett ki. Eszter pedig magával hozta az előző alkalommal már megtapasztalt bűbáját.

Action

Most jártam ott másodszor, így a félelem ittas ideges bütyökmozsolgatást felváltotta a negédes várakozás. Odaérkeztemkor telefonáltam, kisvártatva pedig megkaptam a kapukódot. Az ajtóhoz érve csengetni próbáltam, de a csengő még mindig nem működik, így kopogtam. Jázmin fogadott, Eszter még a fürdőben volt. Jázminon egy édes kis fekete semmiség volt, ami tökéletesen lekövette az elképesztően formás alakját. Eszter egy, Jázminéhoz hasonló fekete alkalmatosságban libbent ki a fürdőből. Szemkápráztatóan jól mutattak együtt. Vittem egy kis epret, amit Eszter megmosott és feltálalt. Xixo-val és mivel emlékeztek rá, hogy milyen italt szeretek, ezért whisky-vel vártak. Miközben italoztunk és szemezgettük az epret egy jóízű beszélgetés vette kezdetét, ami végig kísérte az egész együttlétet. Ez a beszélgetés olyan volt, mintha már ezer éve ismertük volna egymást. Kissé belefeledkeztem és felmerült az agyamban, hogy menjek-e egyáltalán el tusolni. Eszter észrevette a pillanatnyi gondolatom és elküldött pancsolni. Hangja kellemes dallamának engedelmeskedve a fürdőbe vettem az irányt, ugyanakkor egy kicsit kétkedtem, hogy menni fog-e a dolog. A fürdőből visszatérve kényelembe vetettem magam a két tünemény között. Eszter érzéki franciája minden kételyemet eloszlatta. Míg Eszter ténykedett, Jázminnal összeforrtak az ajkaink. Az élvezésemet követően Jázmintól kaptam egy kis utófranciát. Eszter az ágy szélére ült. Én Jázmin hosszú combjait símogattam, miközben folytattuk a beszélgetést.

Most én kaptam egy rövid telefonhívást. :)

Miután elintéztem a kellemetlen telefont, láttam, hogy Jázmin a falnak dőlve ül. A lábai közé csusszantam és kényeztetni kezdtem a nyelvemmel. Eközben úgy helyeztem magam, hogy Eszter hozzám férjen, aminek köszönhetően egy újabb kellemes franciásázást tapasztalhattam meg. Jázmin megkért, hogy dugjam meg, de mivel Eszterrel még nem voltam, így előbb belé bújtam. Oldalfekvésben csináltuk egy ideig, de nekem valahogy nem jött be a pozíció, ezért szembe váltottunk. Közben elcsattant néhány csók is velem is és a lányok közt is. Eszter viccelődött azzal, hogy nem hagyott bennem mély benyomást a legutóbbi alkalommal, de majd most. Ezt az élcelődést Jázmin tovább kontrázta, azzal csipkelődve, hogy csak az ő popsija égett be az emlékeim közé, pedig Eszternek is nagyon formás feneke van. Pozíciót váltottunk, hogy ezt jobban szemügyre vehessem. Pozíció váltás közben elcsattant egy hármas csók, amit én személyszerint nagyon élveztem. Jázmin egy falatnyi piros öltözéket vett magára, de az erogén zónákat szabadon hagyta. Jázmin hanyatt feküdt, eközben Eszter kényeztette. E pozícióban ténykedtem egy ideig, majd jeleztem, hogy Jázmin csodálatos idomait is szeretném érezni. Eszter gumit cserélt. Szemből hatoltam Jázminba. Néha a kezeimmel játszadoztam a mellén, néha pedig az ajkammal a nyakán. Ezt a gyengéd barátnős együttlétet fokozta az a mozzanat, amikor kinyújtott karjaival kétoldalt cirógatta az arcom. Ezt követően pozíciót váltottunk. Jázmin és Eszter is pucsított. Tovább élveztem Jázmin szeméremajkainak a szorítását, miközben Eszter fergetegesen formás popsiját cirógattam. Ezt követően finoman végighúztam Eszter hátán az újjaimat, jelezve, hogy üljön föl. Négykezes masszázsban részesítettük Jázmin fenekét miközben csókokat is váltottunk. Jázmin haja végig kúszott a homorító hátán. A csodálatos fürtjei ringatóztak az ütemes csípőmozgásomra. Az együttlétünk végére ez tette fel a pontot.

Elszámolás

Az elején rendeztük, borítékban adtam oda. Nem néztek bele, nem számolták meg. Megbíztak bennem.

ÉdesHármas69, nagyon jó szexpartner

  FoxT

Egyeztetés

Telefon, VTR-t, aztán kicsi logisztika és lett megfelelő időpont.
A néhány SMS váltás a találka előtt szervezési ügyében.
Adott nap reggel ismét SMS, amira jött a válasz: “Várunk😊”

Megközelítés

Tóváros lakópark vagy BKK 41 vilijének Kőérberek megállója, de busz is forog kelenföldi mertótól.
Kocsival számomra az Egérúttól volt kényelmes. Pont a ház előtt nem biztos, hogy van hely, de 150-200 méterre könnyű parkolni.
A házszám kissé cseles: derékmagasában lévő házszámtáblát körbe öleli a sövény.

Helyszín

A lakópark stílusának megfelelő amerikai konyhás - hálós lakás. A háló nem nyitott a vendégeknek, két havanyéz kutyus rejteke, csendesebb fajtából, nem volt hangjuk amig ott voltam.
Kicsi folyosó, amely előszoba ként szolgál a cipő és a vastag ruha elhelyezésének helye. Innen nyílik a fürdő/WC, ajtaja végig nyitva. Fürdő jól felszerelt, van választék tisztálkodáshoz, tus fürdök, szájvíz, törölköző. Önkiszolgáló rendszerbe.
Innen kap megvilágítást az előtér.
Folytatásként az ebédlő kör asztala és a mögött egy átlagosnál nagyobb francia ágy. Az elkövetkező 2 óra történéseinek nagy része ott volt - friss lepedővel letakarva, több párna fej alá, -, de a a nyitott tér több része is szintérül szolgált egy –egy esetben.
A konyha jól felszerelt és a beszélgetés során kiderült ki is van használva, de nem a klasszikus gasztronómiai ügyekről akarom az érdeklődőket tájékoztatni.
A nappali távolabbi sarkában egy TV áll, amely fényt és zenét szolgáltatott.
Belépéskor kellet idő, hogy a szem az erős félhomályhoz hozzá szokjon.
Igényes, szép, modern stílusú, tiszta kecó.
A helyszín és a miliője nagyon alkalmas és komfortos a találkára. Minden összhangban van, meg van a diszkréció is, hogy a látogató áttudja magát adni az élménynek.

Hirdető külseje

A két lányról a fotók sok bízatott bemutatnak, de a lényeg még is csak a személyes tallózáskor dől el. Mind ketten elég magasak, nem vették fel a magassarkújukat, így a szemmagaságunk nagyából vonalba volt. Testük karcsú, kecses, pompás formák oltárian érvényesültek az “egyen fekete” combfix, tanga, melltartó együttesbe. A képeknek megfelelően varázslatosak a lányok. A testi arányok tökéltesek, össze illőek.
Eső látásra gazelláknak tűnnek, de aztán idővel a gepárd is kibujt belőlük.
A páros összeszokott, vidám, egymásra és a vendégre egyaránt figyelő, céltudatos és mégis laza.
- Eszter az idősebb, arcát erősebb vonások jellemzik, ahol megjelenik biztos, hogy sok szempár figyelmét ragadja meg. Sötét tónusok határozzák meg hosszú fekete, haj, halvány kreol lágy tapintású bőr adja csábító alakját. Popsi valami csodás, görbülete szédületes, fogas lágy, és ámulatba ejtő módon képes riszálni. Zöld szeme izgatóan fürkésző. Ajaki ínycsiklandón íveltek. Melleiről a kiírásból lehet tudni, hogy szilikonosak, formájuk, tapintásuk érzékenységük természetes. Eszter és a sebész szerintem, jól döntött, amikor nem dóm kupolákat alakítottak ki. Szemérem dobja selymes, kelyhe ízletes.
Egész megjelenése igéző, attraktív, buja. Fellépése magabiztos, pajkos, remek benyomást kelt az emberbe.
- Jázmin (Jázmiiin), ifjabb, arcáról árad a fiatalság, bizonyára sokan szívesen pihentetik szemüket bűbájos orcáján. Sötét barna haja hosszú, bőre habfehér és bársonyos. Szemei szenvedélyességet sugároznak. Ajaki finoman ívvel csábítanak. Mellei fenomenálisak, cseppalakúak, klasszikusan kézbe illőek vadítóak. Popsija arányos és acélos. Szemérem dobja feszes - csodás képen látható az oldalán, kelyhe is olyan gusztusos.
Egész megjelenése kedves, bűbájos.
Huncut, játékos és realista. Ott van a dolgokba, átadja magát a pillanatnak, úszik a mámorral. Adott pontokon tartja a határokat és ezzel biztosítja az együttlét kereteit. Fiatalsága üdítő.

Action

Impressziók a főbb akció elemekről.

1) Bejelentkezés
Telcsin jeleztem, hogy kapuban vagyok. A vonal végéről készséges üdvözlés és pár perc türelem kérése. Majd SMS-ben érkezet a kapu kód. A megjelölt helyen két koppintás és nyílik az ajtó.
Belépek az félhomály miatt, lassan azonosítom a dolgokat. Bemutatkozás, előbb Esztertől majd Jázmintól kapok az ismerkedés nyugtázására két - két puszit.
Beljebb kerülve a konyha pultra leteszem az ajándék gyümölcsöket, és az így szabaddá vált kezeimmel meg simítom a két lányt. Ismerkedő cseverészés. Ebbe kicsit belefeledkezve, Eszterrel kezdek el csókot váltani. Kellemes csókok közbe Eszter segít megszabadulni ingemtől. Néhány gomb kigombolása után érzékien kezdi el mellkasomat cirógatni. Igen észvesztő volt a mozdulat sor.
közben rá jövök, hogy meg sem kérdeztem, hogy maradhatók-e?
Eszter évelődő válasza: ’Lenne kedved maradni?’ Mind két lány kedvesen kacagással reagált. Igy aztán maradtam.
Jázmin egyáltalán nem szemrehányóan és nem is sürgetően mondta, majd menjek el zuhanyozni. Igy aztán a rajtam lévő ruhákat átadtam az ebédlő székeinek megőrzésre és irány a fürdő. Jázmin kallózolt, és kérésemre ajánlót tusfürdőt. Kálozom Jázmin maradt és az általa javasolt módon helyezkedtem el az ágyon.

2) Ismerkedések
A lányok corpusának megismerése több lépésben történt. Most csak az első elmékről teszek említést.
Jázmin közelsége miatt az ő ajkait is meg kóstoltam, közbe kezem a nyak - váll - mellek – popsi tájait járta be. Eszter megérkezésivel a csókolózás váltakozott és hol egyik – hol másik lány számomra éppen elérhető és fontos tájait barangoltam be.
A két lány testének számos jó és meg jóbb részlete van. Ha egy –egy említhetek akkor Eszter ringó popsija, Jázmin királyi melleit mondanám.
Későbbike során kezem, nyelvem, szám mint két lány számos test részét bejárta, nagyon készségesek, nyitottak és szexiik voltak.

3) Csókolózás
A lányokkal párban és hármasban is vadító csókolózni. Mind ketten változatosan, hosszan változó nyelv játékkal csókolnak. Vagy amikor lágy puszikkal operálnak. Eszter számos alkalmammal brutálisan lesmárolt, irdatlanul jól eset. Jázmin a nyelves csókok nagymestere, több alkalommal kezdeményezett hármas csókot.

4) Franciázás
Jázmin előbb kezével, majd “engedély kérés után” szájával, nyelvével kezdte férfiasságomat kényeztetni. Több alkalommal volt, amikor Jázmin franciázott nekem. Az ágyon fekve két lábbak között vagy oldalról, a “konyhába” előttem térdelve, 69 –es helyzetbe. Szóval több pozícióba, több alkalommal. Mindegyik kicsit más volt és mindegyik fenséges. A keze mindig ott volt támasztásként, lágyan főképpen a makkot ostromolja, nem is akár, hogy. Készségesen és baromi jól csinálja.
Eszter franciája nagyon határozot, mélyen, keményen pornósan is tudja csinálni. Egy –egy alkalommal szájából a nyál jónéhány cetire is lógott. Nagy élvezettel tette. Amikor mélyebb franciát kértem Eszter egyből “kapott” rajta. A falloszt hosszába kezelte nyelvével, ajakaival, szívta, azát táncoltatta a nyelvét a hegyén és újra eltüntette szájában.
-Közös francia,
mint az Édeshármas egyik nagy lehetősége kiválóan teljesült. A lányok lábaim mellet foglaltak helyett, rálátást engedve, egyszere kényeztetésre. Számos alkalmául, így ezen akciónál is érezhető volt a két lány remek összhangja. Nagy természetességgel és oda adással teljesítettek ezt a kihívást is, közben ők is monitorozottak, hogy mikre reagálok legjobban. Igencsak próbála tették álló képeségemet. Nem kíméltek magukat és nekem sem adtak “kegyelmet” alaposan megkezeltek.
- Francia minden alkalommal natúr volt, a dolgok úgy alakultak, hogy szájba nem mentem el.
Nem hirdetnék eredményt a franciába, mert minden formában izgalmas és érzéki volt. Nem csak technikái tudás magas, hanem az oda figyelés, a szexuális - mindfulness (pillanatban jelenlét) is.

5) Punci nyalás
A találka legerősebb eleme – személyes vágyaimnak megfelelően - a punci nyalás volt.
Mind két punci mindenki által többszörösen kilett nyalva.
- Eszterrel kezdtem. Jázmin a farkammal és a prosztatámmal volt elfoglalva, Eszter smárolás és simogatás közben kérdezte, hogy kinyalom-e. Igenlő válasz után Eszter háttal az arcomra ült. Örömmel kezdtem közelebbről ismerkedni a puncijával a nyelvem, hol a csiklón, hol a hüvely bejáratán táncolt. Nem tudtam eldönteni, hogy a vágytól az én nyál elválasztásom indult be, vagy Eszter nedvesedet elképesztően, de kiadós testnedv cunami volt percekig.
- Legalább két menetben Jázmin nyelve is járt Eszter puncijába. Előbb mikor Eszter került alulra, aki szájával a farkamat kezelte, Jázminnak Eszter puncija volt alkalmas helyen. Alaposan kényeztette. Tüzes helyzet volt.
Később Jázmin kérte, hogy hátulról dugjam meg, ő meg nyalja Esztert. Na ez erősen beütött nálam. Jázmint hátulról tolni, érezni a punciját, amint magába fogad, kézben tartani kemény fenekét - csípőjét, és közben látni, amit Eszter a nyalás következtében egyre inkább lebeg a csúcs felé. Hát belerobbantam Jázmin puncijába, pontosabban a gumiba.
- Eszter egészen közel ült a számhoz, éppen elértem nyelvemmel a kelyhét. Ekkor Jázmin lábaival játszót a farkammal, Eszter érdekelték a történések ezért inkább arra figyelt.
- Eszter a vége felé ismét rá ült az arcomra, most elölről, láttam és alaposan tudtam simogattam melleit. Egyenletes tempóban nyaltam Esztert, közben Jázmin prosztatával és környékével volt elfoglalva. A kéj tudatosan lomha tempóban haladt előre, de aztán Eszter finoman zihált és egész teste remegett, közben Jázmin áldásos tevekénysége következében én is elszálltam. Jázmin aranyosan konstatálta: “Egyszerre mentetek el!” Erósz különös emóciója lett úrra rajtam, nagyon klassz élménnyel lettem gazdagabb.
- Jázmin is rá ült arcomra háttal. Eszter kezébe tartotta férfiasságomat és közben hosszabb rövidebb ideig csókolózót Jázminnal. Ahogy Jázmin rám ült előbb a popóját kényeztetem nyelvemmel, am jól esthetet számára, mert hosszabban nyelvem közelébe tartotta. Közben egyik kezemmel Jázmin csiklóját simogattam. A másik kezemet Eszter hosszú comján pihentetem, mit egy jelezve hálámat aktivitásáért. Jázmin közbe hátrébb csúszott, a teljesen nedves puccijában járt a nyelvem. Hűséges szájmunka meghozta eredményét, Jázmin hosszasan remegett, én mind addig amig le nem nyugodót ott tartottam nyelvemet apró mozgásokkal. Az akció után együtt távoztunk a fürdőbe.
- Később a mosdóban volt dolgom, amig távol voltam Jázmin eldőlt az ágyon Eszter kényeztette. A látvány magért beszélt. Eszter úgy helyezkedett, hogy hozzá férjek, a popsiját és a csiklóját simogattam. Az akció egészen addig tartott amig Jázmin le nem merült a mámor.

6) Prosztata masszázs
Jázmin az első franciája közbe megkérdezte, hogy mehet-e a prosztata masszázs. Igen után, rutinosan és gyengéden belekezdet a prosztata kénytetésbe. Tartósan több menetben a különböző akciók során végig tette masszírozott.
Miközben Jázmin masszírozót, volt, hogy
- másik kezével a falloszt kényeztette,
- Eszter franciázot,
- Eszter az arcomon ült és nyaltam,
- Eszter lovagolt rajtam.
Jázmin a masszázst hihetetlen odaadással és bravúros technikával csinálta. Az egyik orgazmusom Jázmin masszázsának köszönhetően volt.

7) Láb és az erotika
- Eszter az ágyon feküdt, Jázmin éppen nem volt jelen. Számmal irányt délnek vettem, csiga tempóba haladtam a mellek, a köldök, a szeméremdomb puszilgatásával a comb a térdig. Ott azért torpantam, meg mert a többi textil le került Eszeltről, de a térdfix még tartotta magát. Kéjsóváran elkezdtem lefele görgetni a lábtyűt. Ahogy lekerült a lábfejről is Eszter lábujjait puszilgattam, számba vettem, talpát csíkiztem, aranyos mosollyal fogata a játszadozást.
- Jázmin felajánlottá, hogy a lábával kényezteti a farkamat. Hátra dőltem, Eszter a számhoz közel helyezkedett el. Jázmin pedig lábacskáival játszott velem. Éreztem mind két lábfej folyamatos játékát, rendesen felhúzott. Az a simogatás, amit Jázmin a lábaival nyújtott első rangú élmény volt. Esztert is izgatta a dolog, mert miközben hol lágyan, hol határozatban nyaltam szemérem ajkai, ő rendre hátra felé kacsingatott.

8) Aranyeső
Ami után Jázmint az élvezetig nyaltam, elindult a fürdőbe. Meg állt egy pillanatra és felajánlotta, ha megyek szívesen lepisil. Nem tudtam az invitálásnak ellen állni. Pár lépés hátrányt ledolgozva a kádba már én értem hamarabb. Befeküdte a kádba, Jázmin felém állt. Igazán impozáns élmény volt ahogy csodás lány lábai között fekszem. Csodaszépen elkezdet puncija csöpögni a pisi, 5- 10 cseppek indultak el. Jázmin szólt: “Játssz a farkaddal!” és a cseppek jöttek tovább. Ismét Jázmin szólt: “Ennyi volt”. Lehajolt hozzám nyomot egy puszit a számra. Vélhetően nem csak számomra volt élmény az aranyeső.
Vissza térve a konyhában állva hármas smárosba kezdtünk, amelynek fejleményeként Jázmin elém térdelt és kiadós franciába kezdet, Eszterrel folytattuk a smárolást és közben érzékin simogattuk egymást.

9) Aktus
Ezen típus találkák meghatározó napirendi pontja a teljes összejövés. A szexuális aktusra mind két lánytól lehetőséget kaptam.
- Jázmin javasolta az egyik klasszikus hármas felállást. Ö szemből nyalja Esztert, én hátulról támadjam meg a punciját. Jázmin csodás feneke, szép háta, Eszter mellei és arca ahogy a nyalás közbeni kéj arcán látszót, igen átható benyomást tett rám. Jázmin vulvája magába fogadott, jól lehet tolni és ő is segítette az aktust. Hatás nem maradt el belerobbantam Jázmin puncijába, pontosabban a gumiba. Jázmin addig tartotta a popsiját amig számomra jól eset. Aztán hátamat Eszter ölének vettem és az élményét köszönet képen lágyan csókolóztunk Jázminnal. Következet egy rövid zuhi.
- Eszterrel sokáig csókolóztunk, simogattuk egymást. Kényeztetem Eszter melleit, és kértem nyelvével, kezével pajzánkodjon mellkasomon. Rettenetesen élveztem ahogy simogatott, nyalt és puszilgatott. Mind eközbe Jázmin prosztata masszázsa is húzott felfelé. Jázmin javasolta, hogy ő folyatja a masszázst és Eszter lovagoljon meg. Első hallásra ketté ált a fülem. Ilyen intenzív élmény kávákádat, hogy fogok “túl élni?”. Aztán a kíváncsiság túl lökött az ijedségen. Jázmin elkészítetté a “terepet” Eszter pedig a világ legnagyobb természetességével rá ereszkedett a farkamra. Eszter buja puncija jól fogadott. Előbb ült rajtam, elvarázsolt szépsége és a bene valló lét. Aztán arra, volt szükségem, hogy rám feküdjen, hogy érezem testét Az egyenletes mozgásom rövid ideig érzéki volt, de aztán belelágyultam a helyzetbe. Igy előbb Eszterrel, majd Jázminnal kiegészülve hármas csókba mentünk át. Jogos a megállapíts: sokat akar a szarka, oszt nem bírta a farka. Van ilyen, a vágy bennem tovább dogozott, a lányok pedig újabb impulzusokat adtak.

10) Leszbi elemek
Az együtt lét során számos olyan történés volt, amelyben a két lány egymást kényeztette (puszik, csókok, simogatások, másik alapos dédelgetésé). Ezek olyan magától érthető módon jöttek, az együttlét szerves részét alkották. Számukra láthatóan kellemes, számomra izgató volt.

11) Gumi kezelés.
Ilyenben még nem volt részem, hogy a gumi fel és levételével egyáltalán nem kell foglalkoznom. Jázmin ezt magára vállalta. Lehet csak rajta maradt a feladat? Számomra roppant kényelmes, volt a folyamat. Jázmin hol kézzel, hol szájjal rám varázsolta a védelmet, és minden alakommal rendezte a használt sorsát. Köszönet ezen aktivitásáért is.

12) Évődések
A lányokkal könnyen lehet dumcsizni, szívesen “húzzák” egymást kedvesen és ha a vendégben partnert találnak akkor őt is.
Jázminnal az aranyeső után visszatértvel a nappaliba, kólával kínált. Más témák mellett szóeset kóla ivási szokásainkról. Jázmin és szerénységem a” jéghidegen az igaz” formulával értettünk egyet, Eszter lanyin kedveli ezt a fajta italt. A cukormentes változatok között a lányok a Zéró izét kedvelik, a lájt kólához ragaszkodással egyedül maradtam. Több más téma is szóba került akciók között.

13) A koreográfia
Részemről nem volt előzetes terv, pár kéjsóvár gondolat adta az alapot.
Az együtt letett a lányokkal úgy vélem néhány dolog vezérelte és biztositotta tartalmát:
- az egymásra figyelés,
- a nyitottság
- a játékosság,
- a pajkosság,
- és legfőpképpen az intenzív vágy.

Elszámolás

Az eredeti bejelentkezés 90 perc volt. Ez van a VTR-en. Aztán amikor a 85 percbe voltunk a lányok “rábeszélésre” megoldottuk 30 perccel. Az elszámolás a végén történt. a * így *-ra módosult.
Extrákról nem tudok, ami van az adatlapon az teljesül

ÉdesHármas69, jó szexpartner

  Szélturbina

Egyeztetés

Először csütörtökön kerestem őket telefonon. Pár csörgést követően azonnal fel is vette Eszter. Szombatra próbáltam meg időpontot egyeztetni, de az nem volt alkalmas számukra. Tájékoztattak arról, hogy az elkövetkező napokban mikor szabadok, de akkor még nem láttam a következő hetem alakulását. Hétfőn, mikor már letisztult előttem a saját időbeosztásom, újra felvettem velük a kapcsolatot. A legutóbbi alkalomhoz hasonlóan, pár csörgést követően fel is vette, ezúttal Jázmin. Általában eléggé terhelt a munkahetem, de a péntek délutánjaim szabadok szoktak lenni, ezért arra a napra délután 15:00 órára egyeztettem velük randevút. Mindkét alkalommal akkor telefonáltam, mikor az oldalon jelezték, hogy elérhetők, telefonközelben lesznek. Jázmin a telefonban azt mondta, hogy nem szükséges a megerősítő SMS, de megköszönnék, ha küldenék egyet. A megbeszélt napon el is küldtem az SMS-t, ugyanakkor azt láttam, hogy nem kapják meg, ezért telefonon is kerestem őket, de nem vették fel. Újfent elküldtem az SMS-t és ekkor már problémamentesen ment minden. Kisvártatva választ is kaptam, egy huncutul kacsintó emojit követően ott szerepelt a cím.

Megközelítés

BKV-val mentem, a 41-es villamos egyik állomása a közelben van. A megállóból kényelmes tempóban kb. 5 perc séta a lakás.

Helyszín

A lakás egy kellemes nyugodt környéken van. Ott jártamkor alacsony volt a forgalom, ugyanakkor a parkolóhelyek telítettek voltak. A cím egyértelmű, egy kis táblára ki van írva az utca neve és a házszám is. A címtáblát egy pillanatnyilag ápolt bokor öleli körül, de ha nem látnánk a kiírást, akkor is könnyű lenne kikövetkeztetni, hogy melyik épülethez kell menni, mivel egy kevés házból álló rövid utcáról van szó. Odaérkeztemkor, 15:00 órakor telefonáltam. Eszter vette fel, még pár percet kért tőlem, mivel a barátnője még a haját szárította. Nem ácsorogtam a ház előtt, szét néztem a környéken. 5 perc múlva kaptam egy SMS-t, visszahívtam őket. Kedvesen átnavigáltak a kapun. Megérkeztem az ajtóhoz. Csengettem, de a csengő nem működött, és a belső folyosó részben, mint ahogy azt tapasztaltam, nincs térerő, ugyanakkor az ottlétem apró neszezésére kitárultak a boldogság kapui (nem volt időm kopogni). A lakásban kellemes félhomály uralkodott, hamar hozzászokott a szemem. Maga az épület és a lakás is szép, tisztán tartott és igényesen berendezett. Rövid folyosó vezet az amerikai konyhás nappaliba. Az említett folyosóról nyílik a fürdőszoba. A fürdőben sólámpa és párásító gondoskodott a kellemes hangulatról, míg a kádban csúszásgátló a biztonságról. Minden adott volt, ami a tisztálkodáshoz kell. A törölköző hengerbe göngyölve várt rám a polcon. Az amerikai konyhás szoba és a kis folyosó torkolatánál van egy székekkel övezett kerek asztal. A konyha jól felszerelt és tisztán tartott. A tárgyak praktikus elrendezése azt a benyomást keltette bennem, hogy aktív használatnak van kitéve. Az ágy, illetve az ágyként is funkcionáló ülőgarnitúra nagykiterjedésű hempergő felületet biztosít. Az ágyat teljes egészében fehér lepedő fedte, valamint ha jól vettem ki, akkor egy fedőmatrac is volt az ágy és a lepedő között. Az ágy előtt szőnyeg, TV állvány rajta televízióval. A szobából egy másik szoba is nyílik. Ide volt becsukva két kiskutyus, akikkel az ott tartózkodásom ideje alatt volt szerencsém megismerkedni. Nagyon barátságosak, jólneveltek és ápoltak.

Hirdető külseje

Dionüszosz kertjéből kilépett pajzán nimfák ők. Mindketten magasak és csodálatos nőies vonásokkal rendelkeznek. Eszter mellei szilikonosak, ugyanakkor ez sem az ajkaim, sem a kezem érintésére nem volt kifejezetten érzékelhető. A hirdetésükben szereplő leírás, a saját tapasztalataim alapján Eszter adottságait ragadja meg. Eszternek van egy köldök piercingje, valamint a bal karján található egy nagyobb tetoválás, amennyiben az emlékeim nem csalnak meg a piercing egy lila esőcsepp, míg a tetoválások virágmintákból állnak, de hangsúlyozom, hogy erre nem mernék megesküdni, mivel az ott ért impulzusok együttes hatása erőteljesen megterhelte a koncentrációs képességemet. Eszter egy sportos, feszes testű érett nő, akinek a tüzes pillantása képes azonnal lángra lobbantani a vágy gyertyáit. Azt éreztem, hogy a tekintete egészen a lelkemig hatol és már nem engem néz, hanem belém lát, kifürkészve a leg eldugottabb kívánságaimat. Jázminnak gesztenye barna hosszú haja, pisze orra, elképesztően gyengéd puha ajka és igencsak kíváncsi tekintete van. Jázmin személyiségének forgószele egészen magával ragadta a fantáziámat. Jázmin teste vékony, formás, azonban Eszterénél lágyabb, az ölelésébe egészen bele lehet feledkezni, a karjai közt igazán el lehet olvadni. Mindkét lány esetében a mellbimbók aprók voltak, a bimbóudvar pedig nem túlságosan kiterjedt. A popsijuk kellemes fogású volt, Eszteré is észveszejtően formás, de személyszerint nekem Jázminé jobban tetszett. Hangsúlyozom, mindkét nő elképesztően gyönyörű, de ha a külső megjelenés összképét nézem, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy Eszter egy hajszálnyival vonzóbb, ugyanakkor az együtt töltött idő alatt Jázmin varázsolt el jobban.

Action

Eléggé erőteljes félelem volt bennem, illetve egy félelem ittas várakozás. A két nővel való együttlét negédes vágyának a gondolatát átitatta az önmagamban való kétkedés félelme. Megérkeztemkor feszülten léptem át az ajtót. Kedvesen fogadtak. Letelepedtem a már említett kerek asztal bejárat felüli oldalára, velem szemben két lenge ruhás szépség fürkészte a vonásaimat. Lime-mal és mentával kevert frissítő várt az asztalon. Beszélgetni kezdtünk rólam, a munkámról, Eszter kirándulásáról, italokról. Mikor megtudták, hogy nem autóval mentem, hanem BKV-val, felkínálták az italválasztás lehetőségét. A választásom egy Eszter által hozott almaborra esett, én azt, míg Jázmin vodkát szürcsölgetett a randevú alatt. Eszter tudomásom szerint autóval érkezett, így ő nem ivott. A beszélgetés alatt Jázmin egyszercsakk felpattant és közelebbről is szemügyre vette az apró, űrhajó mintás pólómat, sajnos nem világít a sötétben :) így az érdeklődése a hajamra tévedt, ami természetes voltában alul vörös, felül gesztenyebarna, elöl pedig egy csöppet őszül. Jázmin többször is megjegyezte, hogy mennyire irígy a hajkoronámra. Megjegyezte, hogy nekem is pisze orrom van. Hozzám érintette az orrát. Apró csókot lopott bársonyos ajkával, majd ezt követően a nyelvével leltárba vette a fogaim. Zenét is választhattam, a 80-as, 90-es évek zenei világára esett a választásom, Jázmin ebből meg is tippelte a korom, majd megjegyezte, hogy ő is mennyire kedveli ennek az időszaknak a zenéit.

Levettem a ruháim (Eszter szereti a sztriptízt). Felhívtam a figyelmüket, hogy összeöltöztem a pólómmal, mert az alsógatyám is hasonló mintás volt. Ezen is egy kicsit elszórakoztunk. A lányok nagyon jól oldották a feszültségem, azonban nem szégyenlem bevallani, hogy számos humorsziporka lehetőségét kihagytam. Jázmin és Eszter igazán ért a jópofa élcelődéshez és csipkelődéshez. Gyorsan letusoltam. A lányok egymással szemben, a lábaikon ülve helyezkedtek el az ágyon, rendkívül izgató látványt nyújtottak. Eszter teljesen meztelen, míg Jázminon csak egy aprócska bugyi maradt, ami fogalmam sincs, hogy mikor keveredett le róla, de az az egy biztos, hogy nem sokáig viselte. A lányok csábítóan az ágyba hívtak, maguk közé fektettek. Apró, érzéki néha pedig igencsak pajzán nyelves csókokat váltottak egymással és velem is. Érzékien símogattuk egymást. Símogatták a belső combomat. Jázmin meg is jegyezte Eszternek, hogy mennyire izmos a lábam. Miközben a kezeink minden irányban bekalandozták egymás porcikáit beszélgettünk egy kicsit arról is, hogy milyen edzést csinálok. Jázmin megkért, hogy helyezzem magam kényelembe. Hátra dőltem pár puha párnára. Eszter szorosan mellém bújt, apró mélyrehatoló nyelves csókokat váltottunk, miközben Jázmin köszönt az igencsak égre meredező obsitosnak. Ajkai közt teljesen eltűnt a hímvesszőm. Csodálatos látvány és élmény volt. Ha akarnám sem tudnám megjátszani magam, még itt az írás szintjén sem, nagyon hamar csúcspontra juttatott. Jázmin nem húzódott le azonnal a pihegő falloszomról, várt míg nyugvópontra nem értem, majd sejtelmesen felkúszott hozzám és Eszterhez, akivel csókot váltott, mielőtt a fürdőbe vette volna az irányt. Csodálatos érzés, csodálatos látvány volt. Míg Jázmin távol volt Eszterrel csókolóztam. Eközben összefonódtak az ujjaink. Eszter megjegyezte, hogy mennyire puha és ápolt a kezem, meg a körmöm. Én pedig azt említettem meg, hogy mennyire apró. Az időközben visszaérkező Jázmin is rácsodálkozott erre, majd felemlítete Eszter felé, hogy "ahhoz képest mekkora a farka, ugye". Jóleső érzés volt ezt hallani, ezért is írtam ide le ezt a kis öntömjénezést, pedig szerintem csak átlagos méretekkel rendelkezem.

A beszámolóm sporadikusságáért elnézést kérek, de úgy emlékszem, hogy ennél a pontnál történt az egész randevú legnegatívumabb eseménye. Valaki nagyon agresszívan kereste Esztert, aki felvette a telefont, elvonult abba a szobába, ahova a kiskutyusok voltak becsukva. Jázminnal szórakoztattuk egymást. Eszter kisvártatva visszajött, mert rajta keresztül keresték Jázmint, majd Jázmin is eltűnt pár percre. Ez egy röpke pillanat volt az együttlét hosszát tekintve, ugyanakkor nagyon negatívan érintett.

Míg Jázmin távol volt elkezdtem kényeztetni Esztert a nyelvemmel. Az apró rángatózások egyre hevesebbek lettek, amit párnagyűrögetős hanghatások is követtek. Közben a kezemmel símogattam a karcsú derekát és a popsija felső részét, a melleiig is elkaandoztak a ficánkoló ujjacskáim, de a leginkább a combjainak az ölelését élveztem. Időközben Jázmin is visszatért közénk azzal az elszólással lépett ki a mellék szoba ajtaján, amennyiben jól értettem, hogy "erőszakos fasz, egyes férfiak milyen erőszakosak". Újfent szeretném kihangsúlyozni, hogy számomra ez a telefonbeszélgetés volt a randevúnk legrosszabb pontja. Mikor Jázmin felénk fordult feltette a kérdést, hogy "Hát itt meg mi történik?". Eszter azt válaszolta rá, hogy "Kapom a kényeztetést.", valamint azt is megjegyezte, hogy "Nagyon jól nyal." Ezt az együttlétünk végén, a távozásomkor is mondta, mélyen, akkor már az erősen illuminált szemeim közé nézve. Jázmin megkért bennünket, hogy az ágy széléről húzódjunk beljebb. Az ágy közepére vittük át a pozíciónkat. Jázmin ráült Eszter szájára. Én Esztert, Eszter Jázmint kényeztette. Eközben Jázmin talpát is csiklandoztam. Mindketten jóleső hangokat adtak az élvezetüknek. Kisvártatva Eszter csípője újfent egyre erőteljesebben kezdett mozogni. Az élvezet hangjai mellett, a tetszése jeléül a kezemet is símogatta, majd eljutott az orgazmusig. Jázmin leszált róla, Eszter pedig jóleső érzéssel vonaglott a pamlagon. Mikor pár puszit akartam adni még a szeméremajkaira "Érzékeny!, Érzékeny!" felkiáltásokkal adta tudtomra, hogy egy csöppet hagyjam lehülni. Jázmin sem akart kimaradni a jóból. Hosszú lábait magasra nyújtva helyezte meg magát, majd a talpát a vállamra téve, az ujjait a hajamba túrva tolta a fejem a combjai szorításába. Kisvártatva Eszter is megjelent Jázmin combjai közt és egy csöpept nyalta Jázmin punciját, de Jázmin jelezte, hogy engem akar. Eszter kérte, hogy váltsunk pozíciót, mert már ő is köszönne a kis János vitéznek. A hátamra feküdtem Jázmin rámült, rám szorítva a gyönyörű popsiját. Miközben így fulladozva kalandoztam a nyelvemmel Jázminban, a másik oldalon Eszterrel kényeztettek. Újfent elélveztem. Eszter elment a fürdőbe rendbetenni magát.

Kicsit pihegtünk. Beszélgettünk a zenéről, illetve azokról a dolgokról, amiket az egyetlen még éber, legfőképp az életbenmaradásomról gondoskodó vérző agysejtem kitudott préselni magából. Jázmin nagyon jól táncol. Nagyon csábos vonzó mozgása van. Táncoltam vele, illetve inkább lötyögtem vele, már amennyire a bot lábam megengedte. Egészen hozzám simult. Popsijának farpofái között éledezett az ezredes. Párszor ki is pörgettem, egy két csókot is váltottunk. Eközben Eszter az ágyon elnyúlva nézett bennünket. Jázmin őt is közénk csábította, bár egy csöppet kérette magát, hogy ő nem tud táncolni, pedig biztosra veszem, hogy igéző mozdulatai vannak. Egy kicsit kólóztunk. Én nagyon élveztem, jól szórakoztam.

Itt ismerkedtem meg a kiskutyusokkal. Meghallottam a motoszkálásukat. Eszter megkérdezte, hogy szeretném-e látni őket. Igent mondtam. Nagyon jópofák. Az egyikőjük egy csöppet megugatott, de hamar beadta a derekát a símogatásnak.

Kezet mostam. Az ágyra ültem és abban a pillanatban gumiszorításba került a pillanatnyi akaratomat uraló lábamközti kisfickó. Jázmin ráült és elkezdett meglovagolni reverse cowgirl pozícióban, ami egy idő után átment táncba. A kezeit magasba emelve változatos csípőmozgással hancúrozott rajtam. Pozíciót váltottunk. Felsőtestével és arcával egészen az ágynak simult, a lábait apró terpeszbe téve pucsított. A formás fenekét markolászva ütemesen mozogtam. Eszter teljes vadító testhosszában elnyúlva mellettünk maszturbált, azt lesve, hogy épp mi történik a barátnőjével. Eszterrel összeakadt, sőt összeforrt a tekintetünk. Elmosolyodott. Úgy éreztem, hogyha ez így marad ismét végem lesz, és nem Jázmin csodálatosan selymes puncijának a szorítása, hanem inkább Eszter tüzes tekintete fog elrepíteni a csúcsra. Ekkor Jázmin hangos nyögések közepette hátranyút és egészen magára húzott. A kezeimet a melleire tapasztotta, megkért, hogy szorítsam. Ezt követően én kértem, hogy váltsunk pozíciót. A klasszikus misszionáriust vettük fel. Szabályosan, ütemesen mozgattam a csípőmet, Jázmin hangosan élvezett. Különösen jólesett, hogy a lábaival átkarolva szorított magába. A kezeivel hol ölelt, hol a fenekemet tolta, egyszer rá is csapott :) ez is nagyon jólesett, az együttlét alatt gyakrabban is megtehette volna :) Eszter cirógatását is éreztem, de megvallom őszintén, hogy ennél a pontnál egyszerűen belefeledkeztem Jázminba. Egymás szemébe néztünk, apró csókokat is váltottunk. Rendkívül jó érzés volt magam alatt látni a leányzót. Jázmin egyszercsak felkiáltott, hogy "Elélveztem! Élvezz te is belém egy nagyot!". Eközben a lábainak a szorítása megengedett, kezei szétterültek, a szemei csillogtak, az ajkai pedig az élvezet muzsikáját zengték. Az időnk a vége felé járt és éreztem, hogy sajnos ebből pár perc alatt nem lesz semmi, ahhoz egy kicsit hosszabb időintervallum kellene. Ezért harmadszorra sajnos már nem tudtam elélvezni.

Összességében nagyon meg vagyok elégedve az együttlétünkkel, főként ha arra gondolok, hogy a kezdeti bátortalanságomhoz képest mennyire feloldódtam a végére. Igen tudom, hogy Eszterrel nem szexeltem, illetve azt is, hogy egy csomó minden mást is csinálhattunk volna, kérhettem volna, de hagytam magam sodródni az árral és azt kell, hogy mondjam megérte. Jól éreztem magam, felüdülten távoztam.

Elszámolás

A megérkezésemkor én kértem, hogy had számoljunk el az elején. A pénzt letettem az asztalra. Nem számolták át. Nem nyúltak hozzá. A távozásom pillanatáig érintetlenül ott maradt az asztalon. Teljesen korrektek voltak, megbíztak bennem, megbíztunk egymásban.

ÉdesHármas69, jó szexpartner

  SzAlfonz

Egyeztetés

Párnappal korábban hívtam őket reggel, egyből felvették.
Kedves vette fel a telefont, - mint kiderült Jázmin - röviden tájékoztat, kérdéseimre készségesen válaszol. Megbeszéltük, amit ilyenkor szükséges.
Aztán SMS-ek jőt a cím, az én napomon reggelén SMS-t küldtem: indulok, a belépési kódot kaptam meg válasz ként.

Megközelítés

Tóváros a balatoni út mellett
Gps megtalálja a címet, parkolni szinte a ház előtt sikerült.
Tömegközlekedéssel nem tudom, kék buszt mellőztem a keresztutcába.

Helyszín

Újabb építésű rész. Lakás kellemes, otthonos.
Fürdőben minden megtalálható, több fajta tusfürdő, szájvíz, puha törölköző,

Hirdető külseje

Eszter érett nő. Szeme huncutul csillog, magas, sportos, jól megalkotott, méretes kerek szilikoncicikkel, formás lábakkal. Puha bőrét tetoválások díszítik. Arcvonásai korát tükrözi.
Jázmin fiatal lány. Arca huncut és szexi, magas, nagyon szép kézbeillő termesztés mellek, popsija kellemes tapintású. A lányok viselkedése azt sugallja, hogy jó kezekben, szájban, punciban lesz az ember.
Szemeim rajtuk legelt és közben azt gondoltam: Jázmin és Eszter köztettek örökre elvesztem.

Action

Kezdeti beszélgetés alatt, ahogy a hangokból édes muzsika lesz, a témákkal vonzó nőkből igazi vadmacska lett. Irány a fürdő.
A fürdőszobából kilépve az ágyon vártak. Pimaszul pőrén hevernek az ágyon, mosolyuk mögé bejutni vágyom, s ajkaik nyílnak s csókok csattannak.
Üdvözlés ceremónia cicik simogatása, és nyelvek találkozása
Aztán hanyatt fekve találtam magam, a lányok rögvest kezelésbe is vettek
Eszter bőnyállal, ütemesen szopva, köpve franciázott,. Kedvesen cuppogott, szörcsögött, rövid időközönként kiengedte a szájából a játékszert, egy pillanatra se maradt stimulálás nélkül. Eszter szájában a farkam vidáman fürdött.
Csókolóztam Jázminnal, aki aztán a puncinyalás érdekében rám ült. A combok között ráleltem Jázmin rózsaszín szeméremajkaira és lelkesen lefetyeltem. Sikerült Jázmint csúcsra juttatni.
Eszter következet, intenzív csókolózás és nem hagytam volna ki, hogy a nyelvemmel ne ismerjem meg alaposan a punciját. Igen alaposan nedvezett, igazából úsztam a pinájába. Eszter bízatott, hogy nyaljam- nyaljam. Aztán a kommentjét egy nagyon jó volttal és széles mosollyal zárta.
Közben farkamat Jázmin szájával kényeztette.
Volt élmény bőven
Az idő halad ezért óvszert kértem, Jázmint hátulról dugom, aki közben nyalta Esztert, na ez itt a kilövellés. Itt a csúcs!
Urrá lett az az élmény rajtam, hogy ezen testeken érző ujjim között, a hangokból dallam születik.
Női testeket mohón öleltem, és Jázminban száltam el.
Zárásul kértem öleljenek át, mert elbódultam,

Elszámolás

A tiszteletdíjat az érkezésem után az asztalra helyeztem. Roppant egyszerű, extrák nincsenek, de sok féle jó dolog az aztán van.

ÉdesHármas69, jó szexpartner

  pályáttévesztett

Egyeztetés

A randi előtt két nappal vettem fel a kapcsolatot a Lányokkal. Jázmin vette fel a telefont és nagyon gyorsan találtunk egy szombat reggeli időpontot ami mindannyiónknak megfelelt. Aranyos volt informálódott van e kérdésem, de felületükön minden világosan látható.

Megközelítés

Címet sms-ben kaptam meg. Se a Waze, se a GPS-ek nem jó címre visznek, csak megközelítőleg. Óvatosságból hamarabb mentem és terepszemlét tartottam. A házszámot boka magasságban keressük, ne a megszokott helyen. Parkolás könnyű, nem fizetős.

Helyszín

A hölgyek lakása tiszta rendezett, jól felszerelt. Félhomály, halk aláfestő zene szól, kellemes illatokkal találkoztam.Az ágy hatalmas kényelmes és legnagyobb örömömre kellő számú párna várt. A fürdő higiéniájára nem lehet panasz, minden csili-vili. Törölköző nagy és illatos, kilépő száraz. Néhány fajta tusfürdő áll rendelkezésre , valamint szájvíz eldobható műanyag pohárral.

Hirdető külseje

A Lányok nagyon csinosak és gyönyörű arca van mind kettőnek. Jázmin keblei természetesek és szépek, formásak, Eszteré pedig szilikonosak és az eddig általam látott legtermészetesebb hatású, nem túl nagy és szintén szépek és formásak. Magasak a Lányok, hosszú combokkal, szemérem dombjaik, pedig simára borotváltak, popsijaik hívogatóan szexisek. Lányok fogadó szettje kétrészes fehér-skót kockás kombójú "fehérnemű" volt, ami pazarul állt rajtuk. Mind két Hölgy mosolygós, vidám természetű és nagyon lazák.Nekem az összkép tetszett a legjobban.

Action

Jázmin nyitott ajtót és mire beléptem már Eszter is ott volt. Két-két puszival köszöntöttük egymást, majd a szerény ajándékomat átadtam és egy tea mellett jót beszélgettünk. Mocskosul izgultam, hogy két ilyen bombázóhoz jöttem, de próbálták oldani a feszültségem. Tea után alapos fürdés, szájvíz és már mentem is hozzájuk.
Jázmin már megszabadult a szettől és Eszter is levette melltartóját. Csókolóztam Jázminnal, majd Eszterrel, majd hármasban. Ilyen élményem sem volt még. Mind két Lány nagyon jól csókol. Míg Esztivel csókolóztam Jázmin szólt hogy köszön lent és ajkaival kezdte izgatni a férfiasságom. Újabb páratlan élmény. Hanyatt feküdtem Majd Eszter vett "kezelésbe"szájacskájával, Jázmin csókolt, majd fordítva a számra ült. Fenomenális volt , hogy az kedves Hölgynek a szájában vagyok a nyelvem pedig a másik csodás puncikáját izgatja. Jázmin óvszert húzott rám Eszter pedig háttal belém ült. Mennyei volt mikor befogadott. Zavarom miatt a befejezés Jázmin ajkaival történt, közben Eszter pedig csókolt simogatott, kényeztetett.
Tisztogatást kaptam, majd fürdés és az ágyon Eszter mellet fekve beszélgettünk, közben Jázmin teát és gyümölcs falatkákat készített. Micsoda kiszolgálás. A Lányoknak fergeteges humoruk van. Szeretnek élcelődni és a "magaslabdákat" könyörtelenül lecsapják. Eszter a keményebb a humor terén, Jázmin meg a fanyar humort képviselte. Remek társaság mind két Hölgy, földön járnak, nincs affektálás és szerintem érték rendünk is hasonló lehet.
A Csajok idővel belekezdtek egy leszbi showba, indítványomra. Eszter a hátára feküdt, párna fej alá, majd széttárta formás combjait. Jázmin oda térdelt és elkezdet nyalni Eszter puncusát. Jázmin kiszólt hogy Eszter nem csinál semmit, adjak neki feladatot. Oda térdeltem a fekvő gyönyörű Nő fejéhez, aki orálisan kezdett izgatni. Nem akartam, hogy a vég hamar elérjen, mellé feküdtem és vagy csókolóztam Eszterrel, vagy a mellét vettem kezelésbe. Ezután Jázmin lábaim közé jött és Ő kezdett ajkaival izgatni. Esztert kértem üljön a számra, amit azonnal megtett. Nem tudom mennyi idő telt így el, de úgy éreztem ezt minden nap kibírnám. Eszter hangja megjött, feneke remegni kezdett, közben a gyönyörűséges Jázmin kitartóan vitt a csúcs felé és a szájában végeztem, de Eszti izgatását nem hagytam abba, majd Ő is elélvezett. Leszállt rólam megcsókolt és azt mondta attól félt hogy abba hagyom mikor csúcsra vitt Jázmin. Majd megdicsért , hogy nagyon jól abszolváltam a feladatot. Én is csókkal köszöntem meg Jázminnak a páratlan élményt majd tisztálkodtam és visszaérve Eszter ölébe hajtottam a fejem, lábaimnál Jázmin és így beszélgettünk minden féléről. Én soha nem kapkodok az ilyen élmény helyeken, most se egy órára érkeztem. Az ilyen kedves Nők társaságát ki kell élvezni.
Bár végig nagyon zavarba voltam és izgultam, de végére teljesen kiűzték belőlem. Szenzációs randi volt, le a kalappal a Lányok előtt.

Elszámolás

Vállalások egyértelműek, paraméterek szint úgy. Nagyon korrektek és kedvesek.

ÉdesHármas69, jó szexpartner

  Bongyi69

Egyeztetés

Telefonon beszéltem Jázminnal könnyen találtunk meg felelö idő pontot.

Megközelítés

Én kocsival mentem, mindig van parkolóhely szinte a ház előtt szoktam parkolni. BKV val is meg lehet közelíteni a helyszínt. A cím egyértelmű nem lehet el téveszteni.

Helyszín

Nem rég épült lakóparkban van a randi helyszín. Hangulatos keco szépen van be rendezve. Tisztaság van minden hol Jázmin nagyon ügyel erre. A fürdőben több féle tusfürdő és szájviz közül lehet választani. Törölköző friss illatos.

Hirdető külseje

A képek magukért beszélnek. Csinosak a lányok nekem nagyon tetszett amit láttam.Sexi fehérneműben és illatosan fogattak.

Action

Jázminnal már ismertük egymást és örülök hogy Esztit is meg ismertem.Érkezésem után puszi puszi egy kis beszélgetés majd irány a fürdő. Alapos zuhanyzás után még öblőgetés száj vízzel, törölközőt derekamra tekertem majd irány kifelé.Jázmin és Eszti már az ágynál vártak. Állva kezdtünk csókolózni felváltva közben Eszti ki csomagolt a törőlközőböl és Jázmin el kezdett a farkammal foglalkozni majd le gugoltak elém felváltva kapták be és a zacsimat se hagyták ki a jóból. Miután kicsomalgoltam őket csodás melleiket kényeztettem. És valóban foglalkoznak egymással heves csókolozásba kezdtek,ami nagyon izgató volt. Na de beszáltam én is a buliba Jázminnal 69 es pozíciót vettünk fel és fel váltva szopták a farkamat közben Jázmin gyönyörű punciját nyaltam és szapora sóhajtózás és remegve el élvezet.Esztit meg kértem helyezze fel a munkaruhát majd bele ült és el kezdett egy fergeteges lovaglásba közben Jázminnal csókolóztam. Gumi cserét kértem Eszti hanyat feküdt és Jázmin el kezdte a punciját nyalni én pedig hátulról dugtam Jázmint. Mikor éreztem hogy közel a tüzijáték le vettem a gumit és oda térdeltem Eszti mellé hogy kicsit szopja még a farkamat, Jázmin még serényen nyalta de ezt a látványt nem sokáig bírtam és hatalmasat élveztem Eszti mellére. Pihiztünk egy kicsit még pár csók elcsattant majd remegő lábakkal el mentem zuhanyozni.

Elszámolás

Nem kértem plusz szolgáltatást mert ők ketten az extrák. Az rózsa szálakat előre le raktam a kis asztalra úgy gondolom ez így korrekt.

ÉdesHármas69, jó szexpartner

  MrWolf

Egyeztetés

Telefonon beszéltük meg az időpontot csütörtök délután , péntek délutánra, aztán már a telefonban kérdezte Eszter hogy mit szólnék ha beszállna Jázmin is a buliba. De ekkor még nem tudtam hogy akarom-e és mondtam neki térjünk vissza rá pénteken.

Megközelítés

11.kerület széle, új építésű házak között található.
Bkv-val nem tudom hogy lehet odajutni de biztos jár arra felé. Kocsival közel az egér úthoz és ingyenes a parkolás a gps kb a házhoz visz.

Helyszín

Újépítésű lakóház egyik szintjén van, szép tágas a lakás és kellemesen otthonos.
A fürdő szép nagy, és minden van ami kell, tusfürdő,szájvíz minden.
Az ágy a nappaliban van vagyis ezt használtuk.

Hirdető külseje

Eszter gyönyörű nő, szép magas, tökéletes cicik, brutál jó popsi,finom kényeztethető punci és csókos száj amit kell is csókolni!! Imádtam…
Jázmin: őt nála részletezem :)

Action

Megérkeztem a kapott címre, hívtam Esztert és már mondta a kódot és én már repültem is fel hozzájuk.
Beléptem az ajtón és Eszterrel rögtön váltottunk egy csókot mivel már másodjára voltam nála és nem voltam ismeretlen.
Jázminnal bemutatkoztunk és puszi puszi, nagyon szexisen voltak felöltözve mindketten.
Leültünk beszélgetni pár percet az elmúlt időszakról hogy mik történtek és milyen régóta nem voltam nála és hogy ez milyen izgalmas lesz hogy hármasban főleg hogy ilyet eddig nem nagyon éltem át.
Mondták mostmár menjek fürdeni, gyorsan lemostam a munkát magamról és mentem is vissza hozzájuk.
Jázmin is gyorsan beugrott a fürdőbe és addig én elhelyezkedtem az ágyon és Eszter rögtön a lábam közé helyezkedett és elkezdte feléleszteni a farkamat ami azért már nem volt puha de ő rögtön torokra vett és brutális amit művel a szájával, persze közben megérkezett Jázmin is és ő megkérdezte hogy játszhat e a popsimmal és mondtam neki hogy finoman igen.
Aztán Eszter mondta hogy ráül a számra és nyaljam ki hát erre nem lehetett nemet mondani és közben Jázmin az egyik ujjával a popsimmal játszott és közben szopta a farkamat,hát ez igazán különleges élmény volt számomra plussz közben még egy punci is volt a számban. Csodás volt és Eszter hangjából és rezgéséből ítélve neki is. Megköszönte és leszállt rólam én meg mondtam Jázminnak hogy most ő jön és ő üljön rá a számra. Kérdezte ne pihenjen a nyelvem egy picit? Mondtam dehogyis még nem fáradt el :)
Erre jött és rám ült, Eszter meg fogta magát és újra a farkammal foglalatoskodott. Zseniálisan a lányok. Szerencsére sikerült Jázminr is a csúcsra juttatni. Most jött el egy kis pihi de addig ők csókolóztak, kipróbáltuk a hármas csókolózást de az fura és inkább hagytam hogy ők csókolózzanak.
Majd Eszter gumit adott Jázminnak aki rám húzta és szemből hatoltam belé, szép lassan kezdtünk szexelni és a lányok továbbra is csókolóztak de néha én is tudtam csókot lopni egyiktől másiktól.
Majd miután egy kicsit kifáradtam,gumi le és csere,jöhetett a másik gumi és most Eszter dobta hanyatt magát és úgy hatoltam bele.
Ez is igazán intenzívre sikeredett és egyre erősebb tempóban járt benne a farkam, persze közben Jázmin simogatott, csókolgatott és a popsimmal játszott újfent.
Na nekem ennyi volt, rendesen elfáradtam és a végén gumi le, majd felálltam elém ültek és felváltva szoptak a csajok, de volt hogy egyszerre és az zseniális látvány és érzés is hogy két ilyen szuper csaj kényeztet és már nem bírtam és durrantam. Hogy hova azt nem tudom de ment minden felé.
Eszter letakarított és összerogyva lihegtem.
Beszélgettünk hogy ez így nagyon jó péntek délután volt. Fürdés aztán mentem.

Elszámolás

Nem kértem extrákat, a két hölgy maga egy extra élmény volt számomra. Az összegnél a két hölgy együttes tiszteletdíját írtam be elvileg ha jól adtam össze.