anita08 Szexpartner Budapest, VI. kerület

Beszámolóim

anita08, jó szexpartner

  Pumika876

Egyeztetés

Telefonon hívtam egyből fel vette könnyen ment az egyesztetès virág szálakrol ès hogy mit szeretnèk mindenben nagyon kedves volt.

Megközelítés

Általa ajánlott panzió szerüsèg,hamar oda èrtem kicsit vártam rá de könyen Ida takálni.

Helyszín

Átlagosan felszerelt normál tisztaság ès rend de nem is azèrt mentem oda.

Hirdető külseje

Nekem nagyon be jött arca nem anyira szèp de vagy benne valami kurvás ki sugárzás ami miatt nagyon vonzó a kerek popsi az nagyon tetszett tenyèrbe illő cicik kicsi pocak van de szerintem úgy egyben elèg jó látvány.

Action

Be mentünk a szobába gyors fürcsi majd majd ki lèpve a fürdöböl ő már egy szál bugyiba várt oda lèptem ès elkezdtem markoláshni a popsiját már nagyon kanos voltam kívántam a popsiját nagyon,meg is sugtam neki hogy nagyon meg akkarom dugni a popsiját erre ő azt mondta hogy nyugodtan mert ő bírja kemènyen is amúgy elèg sokat csacsog de jól kezelhető. Le toltam a fejèt le ült az ágy szèlère ès el kezte szopni a farkamat nagyon tudja hogy kel szopni imádtam nagyon rá is nyomtam a fejèt többször is le torkozot,fel nèzet rám bele a szemembe ès minta hogy szopasam le ez nagyon fél spanyolt ès kemènyen le szopatam az ágy szèlèn vègig arc szájra ment a spric nem bírtam továb pedig terveztem a popsiját is,kis pihi ducsi majd a második menet következet le fektettem magam mellè az ujjaimmal kènyesztettem ujjaztam amit èn imádok úgy hallottam ő is nagyon hangos sohajok jötek 2,3 ujjal csináltam majd kèrdtem hogy pucsicson be úgy is tett nagyon jó látvány a kerek popó elkezdtem baszni a punciját elèg erösen majd az egyik ujjamat a popsijába dugtam ès kèrte hogy dugjam meg a popsiját ki húztam májd át popsiba hamar be szipantotta kö kemènywn dugtam nagyon bírta ès minta is hogy ez az baszál erösen,így basztam mèg pár percig ès bele mentem a popsi lukára gumiban imádtam nagyon jó volt. Kis pihi majd zuhany ès montam hogy megyek utánra bár mèg volt kis időnk de már nem akartam maradni továb. Ő vègug nagyon rendes volt ès mindent meg tatz amit kèrtem tőle

Elszámolás

Nincs extra nála 1 óra volt popsival együtt * rózsa szál.

anita08, jó szexpartner

  enjoy6

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk, megkaptam a szükséges tájékoztatást: rózsaszálakról, helyszínről (panzió), időpontról. A lenyelésről finoman igyekezett lebeszélni. Ha a hölgy nem szereti, akkor természetesen én sem erőltetem, így lemondtam róla.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel teljesen egyszerű

Helyszín

Általa javasolt panzióban voltunk. Egyszerű volt, de a célnak megfelelt: volt zuhanyzó, törülköző is.
A szobában kis asztal, szék, franciaágy, TV.

Hirdető külseje

Pár képen látszik, hogy korábban készült, de néhány képnek megfelelő, 40-es évei közepén járó hölgy kis pocakkal, nőies mellekkel.

Action

Sajnos készülődés közben, illetve mikor kezdhettük volna az actiont, hogy telefont fogadott. Nem vitáztam emiatt, de ezzel a vendég iránti hozzáállást fejezi ki.
Először franciával kezdett: jól csinálta, hamar kiegyenesedett a kispajti, de olyasmi persze hiányzott, amikor mondjuk egyik-másik szolgáltatónál azt látod, hogy szemedbe nézve mosolyogva, incselkedve szopogatja férfiasságod. Itt azért ilyenről szó sem volt.
Golyókkal nem foglalkozott, de mivel Anita rugalmas volt, ha megkértem volna, szerintem megtette volna.
Érezhetően mielőbb dugni szeretett volna, szóba is hozta. Kicsit még hagytam, hogy franciázzon, majd persze beöltöztette a rudit.
Lovaglással kezdtünk, majd kutyussal folytattuk - ha nem megjátszás volt, akkor hangjai alapján Anita is élvezte.
Végül, mikor éreztem, hogy közel a vég, gumi le és a megbeszéltek szerint az arcára élveztem. Nem fordította el a fejét, korrekt módon vezényelte le, nekem papírzsepit adott, de volt az asztalon nedves törlőkendő is.
Sajnos az időnk alatt szolgáltató jelleg uralkodott végig, részben persze a beszélgetésekből is adódott ez.

Már a szex előtti készülődés közben is mondogatott ezt-azt, kicsit lehúzta a hölgyek többségét, illetve nem értette, hogy lehet, hogy egyesek több pénzt is kifizetnek egy óráért, miközben ő mi mindent megtesz, vállal. Ez kétségtelenül így van / lehet, de a körítés is sokat számít. Az ember szereti, ha más a hangulat, kellemes a téma, érzi a nőn is, hogy akarja a dolgot, vagy legalább úgy csinál, mintha élvezné, hogy örömet szerezhet a másiknak.
Nem beszélve a telefonhívás felvételekről....

Elszámolás

Nem volt extra. A rózsákat az elején letettem az asztalra.

anita08, jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Csütörtökön hirtelen ötlet volt, èpp ráèrtem. Nemrèg tèrt vissza, nem tudtam ellenállni alacsony rózsájának, szinte potya. Tombolához ideális választás.
Mikor megkèrdezte telóban mièrt őt választottam nem hazudtam: popó, a vállalásai ès a rózsa miatt. Azt mondta remèlte hogy tetszik nekem. Sajnos ezt nem mondtam, sajnáltam hogy nem dicsèrtem meg, nem gondoltam hogy ilyen èrzèkeny lèlek is. Pedig valaha már szexeltünk.
Egyèbkènt a tali 19:00-re volt megbeszèlve de nem volt a helyszínen, èpp ide kellett bkvèznia. Jópofa volt, mert míg bkvèzott èn meg a cím előtt vártam ő hívott fel ès vègig beszèlt, igazi "Anitás" stílus, aki emlèkszik mèg rá jelentem nem változott, szószátyár, sokat sztorizik, magáról meg más lányokról, meg mennyivel jobb mint a többiek, óriási egyènisèg.

Megközelítés

Oktogonig mentem kisföldalattival majd sèta. Belvárosi cím. Könnyű megközelíthetősèg, hamar ott voltam. Először a korai èrkezès miatt vártam rá, aztán pedig azèrt is mert mèg neki is ide kellett jönnie. Ahogy vártam megjelent az utcán, jött ès egyből felismertem, odamentem hozzá ès együtt folytattuk utunkat tovább.

Helyszín

A helyszín nyilván sokat nyom a latban amièrt kis rózsás tud lenni, nekem viszont mostanában jobb helyszínek jutottak ki,ez a rèsz nem hagyott mèly nyomot bennem. Elèg alkalmi megoldású hely, èrtelemszerűen nem tartózkodik itt èletvitelszerűen vagy huzamosabb ideig. Règen (kb 7-8 ève jobb helyszínen fogadott, olyasmire számítottam, de ez most nem így alakult).

Hirdető külseje

Èrtelemszerűen utcai ruhában fogadott, de olyan jókislányosan volt felöltözve, soha senki nem nèznè ki belőle hogy több rèpát fogyasztott már el mint más valamint hogy simán mèlytorkozik vagy popózik, pedig de. Egyszerű "semleges" ruha, farmer, pulcsi, sima cipő. Táska a vállán. Lezser.

Van egy kèpe, a most èpp második, a lèpcsős magassarkú cipellős. Na az szinte biztos hogy retusmentes, háttal van, így nem látszik, pici poci van, de nem ez a lènyeg, a magassarkú egy szexi kiegèszítő. Èletben ez nincs, se combfix. Viszont egy az egyben Ő. Ha ott tetszik, èletben sem lesz más. Többi kèp simán lehet retusált de ez az egy nem.
Kiírt kora 45 plusz, ez korrekt kiírás, szerintem jól tartja magát, respect hogy kiírta, kb 45-47 közè tennèm magamtól max, szóval úgy nèz ki a plusszal szinte nem is trükközik. Fejben mindenkèpp fiatalabb viszont, mert nagyon laza, nincs benne merevsèg. Gátlástalansága inkább annak tudható be hogy jól irányítható, szubmisszív. Mivel sokat beszèl ami szerintem barátkozás nála, jól jön hogy jól irányítható.

Action

Szóval bemegyünk a tetthelyre. Mèg mindketten felöltözve voltunk, ott kezdünk lemeztelenedni. Mèg megkèrdezem tőle van nálad óvszer? Persze, ès kinyitja a táskáját, annyi van benne hogy azt hinnèm óvszerárus, okè ez megoldva. Pici beszèlgetès rèszèről, de jól irányítható, a lènyeg felè terelem azaz natúr franciába kezdjünk bele. Popó a cèl majd, mondja ez nem kihívás neki, azèrt mikor feláll a szájában már hozzáteszi hogy ja igen a vastagság miatt már èrti ha más lányok ezt nem bírják, de biztosít ő bírja. Mondom tudom, valaha már voltam a popódban.

Mindenesetre a mèlytorkot simán bírja, kèrès nèlkül. Amíg nem 100% az állapot nyilván nem kunszt eltüntetni, de utána is megmarad a tövig eltüntet, elèg kitágult szája, torka van, jó kardnyelő lenne. Bőnyálasnak viszont nem lesz az, max ha kèrnèm megcsinálná, de annyira nem ez a cèl, viszont a hajánál fogva odanyomom illetve ott tartom a farkamnál tövig benyeletve, nem öklendezik, simán bírja. Na jó húzzuk a gumit, ès popózzunk. Mèg mondja előbb dugjam punciba, kár hogy nem hallgatok rá, sajna felpuhultam. Többfèle pózban kisèrleteztünk de egèsz nap èreztem magamon hogy ma nem vagyok valami kanos, gumi le, ès újabb szopás. Majd újabb gumi, újabb popó kisèrlet. Egyse jön össze. Beletörődöm ès nem pazarlom tovább a gumiját, a harmadik gumi után úgy döntök inkább a szájában vègzem.

Valahogy szopással mindig pikk pakk felállít. Na erre kitalálja hogy biztos gumifóbia. Ne szórakozz, mindig gumiban dugok úgyhogy tuti nem. Meg volt már majd egy órás popó dugásom is. Mondja neki is. :) Na az nem velem sajna, règen kb 5 percet nyomtunk. A mèlytorkot kombinálom azzal hogy gyakran kiveszem teljesen a farkam a szájából majd vissza le teljesen mèlyre. Nem torokra èlvezem, egyszerűen csak be a szájába. Legnagyobb meglepetèsemre a nyelès alap nem autómatikus, simán kiköpi. Ó, azt hittem lenyeled. Tök együttèrzően megkèrdezi nagy baj hogy nem nyelte le? Nyelt ma már eleget. Mondom persze nem baj, nem voltam rákattanva a nyelèsre ( ha fontos lett volna kènyszerben mèlytoroknál èlvezek el).

Van második kör is de látva a popós malőröm megkèrdezi mi lesz ha nem lesz második kör. Mondom olyan nem lesz. :) A legszarabb napomon is lehozok kettőt. Mivel izgató vele az orál be is bizonyítom, a szájába adom a farkam ès engedelmesen szopja, tövig eltünteti. Most már tudom köpni szeretnè majd ezèrt nem is erőltetem a nyelèst, simán szájába èlvezek újra ő pedig kiköpi. No problèm, ès itt a vège, picit beszèlgetünk mèg, megemlítem règen mi már találkoztunk, cím alapján belőjük kb 7-8 ève lehetett. Közben öltözgetünk. Jópofa nőci, most èpp nem hoztam ki a maxot a taliból, talán majd máskor.

Elszámolás

Az oldal legalacsonyabb rózsája, garantálom. Nincs akció hirdetve de mèg így is a legalacsonyabb rózsa, ezt senki se tudja lejjebb vinni. Ő maga az örökös akciós lány. Szerintem mèg büszke is arra hogy mindenki másnál kevesebbet kèr. Egyèbkènt előre kapta meg.