Dominika Szexpartner Budapest, IX. kerület

Beszámolóim

Dominika, istennő szexpartner

  Omega8

Egyeztetés

Itt az oldalon vtr-en keresztül ment az egyeztetés. Nem ragoznám túl megadtam az időpontot két nappal későbbre visszaigazolta mentem.
A randi napján volt kis para mert aznapra lekerült az oldalról még reggel láttam a hirdetését a randi előtt már nem és nyilván a száma nem volt meg, szóval ott álltam a ház előtt és kis google skill után találtam egy számot amit fel is vett be is engedett szóval minden jól alakult.

Megközelítés

Mester utca lakópark. Jól megközelíthető van oda több villamos busz parkolás jó hétvégén van bőven van hely de ha még se ott a lurdy parkoló.

Helyszín

Lakás tiszta, nagy francia ágy van a tetthelyen és félhomály egy komód és egy tükrös szekrény. A lakásban többen is vannak de nem volt ennek nyoma ottlétem alatt.
A fürdő rendben van, ami kell az megtalálható: tusfürdő, szájvíz(poharat kellet kérnem a szájvízhez), tiszta törölköző

Hirdető külseje

A külseje abszolút megfelel a képeknek szerintem, a kitakart tetkók miatt teljes biztonsággal lehet kijelenteni, hogy biztosan ő van a képeken ha valakinek kétségei lennének e felől. Hogy miben fogadott hogy őszinte legyek már nem is tudom de valami csinos csipkés fehérneműben, de legalább is ebből csomagoltam ki amikor ott tartottunk de az ajtó nyitás után teljes mértékben meg voltam elégedve a látvánnyal ami fogadott. Bájos arca van feszes teste kellemes csicsergő hangja szuper jó mellei és fantasztikus ajkai és tudja is használni :)

Action

Fél órát volt így nem gondolnám hogy litániát kell írni a történtekről mert félórába csak tényleg alap dolgok férnek bele.
Az egyeztetés részben leírt kisebb kalamajkától eltekintve minden flottul ment attól kezdve, hogy kinyílt az ajtó ami mögött vendég látom várt, de alapvetően körülbelül a sokszor begyakorolt rutin gyakorlatok voltak a folyamat része. Köszöntés, szobába kísérés rózsák rendezése pár szóban megbeszéltük jövetelem célját majd törülközőt kaptam megmutatta a fürdőt és gyors zuhanyzásba kezdtem.

Visszatérve rozsaszin fehérneműben volt amiből öröm volt kihámozni eleinte az ágy mellet állva ismerkedtünk egymással, és itt hamar el is csattant az első csók amiről csak szuperlatívuszok tudok beszélni mert fantasztikusan csinálja, nem kertel belecsap a lecsóba egyből nem kevés nyelv használattal de igazán izgató.
Kis vártatva leheveredtünk az ágyra először én vágtam hanyatt magam és bemutatta francia tudásáét Hanna majd cseréltünk, hogy azért ne így süljek el rövid időn belül mert bizony nagyon finoman csinálta. Én kényeztetésemre némiképp reagált voltak hanghatások de gyanítom én élveztem jobban.

Előjátékot kővetően gumihúzás után elég old school menetrendet követtünk egy kis misszionárius sok csókkal majd lovaglás és hátulról, vagy fordítva igazából itt kicsit elvesztettem a kapcsolatot a világgal szóval még az is lehet volt valami más póz. Nem is tudom már, hogy ért el a vég de elért, de hát volt bárkinek is kétsége e felől egy ilyen gyönyörű nővel?

Ezek után még kis pihegés, meg ágyon heverve cseverésztünk kellemes partner ebben is de hát itt is még legalább lehetett gyönyörködni a csodás idomaiban nem biztos hogy mindig tudtam koncentrálni arra amit mondott. Ellenben sajnos minden jó véget ér és ez a randi is véget ért így nem maradt más hátra mint öltözködés és könnyes búcsú.

Elszámolás

Első alakalommal voltam nála így elején rendeztük a bővebb infóban megjelölt ősszeget letettem a komódra többet nem is eset szó róla.
Abszolút korrekt az ár érték aránya.
Extráról nem tudok de félórában nem is nagyon van lehetőség mindent is kipróbálni.

Hanna, felejthetetlen szexpartner

  Jak40

Egyeztetés

Szerencsém volt amikor hívtam , szinte azonnal elértem . Kedves és részletes tájékoztatást kaptam mindenről .

Megközelítés

A lakópark közel van a Könyves Kálmán körúthoz , villamossal volt a legegyszerűbb . A Lurdynál szálltam le és öt perc sétával már ott is voltam .

Helyszín

Lakás majdnem legfelül van , többszobás . Jól és igényesen berendezett . Fürdő tűs fürdőkkel gazdagon feltöltve . Minden abszolút tiszta és steril . Szobában nagy ágy , kellemes hangulatvilágítással .

Hirdető külseje

Kétrészes fekete semmiségben fogadott , amit már ajtóban lenéztem róla . Szép arcú lány , tudom ez szubjektív . Mellei zsemle méretűek és gyönyörű formásak , popsija meseszép és kőkemény .

Action

Kis beszélgetést követően mentem tusolni . Amikor végeztem a szexi fekete szettet már nem láttam rajta, és gyönyörű látvány tárult elém . Az ágy mellett , állva kezdtünk csókolózni . Fantasztikusan csókol , a szája puhán ölelte körül a nyelvemet . Elég hamar kezeink is életre keltek egymást ölelve . Gyorsan a melleit kezdtem kezelésbe venni , közben ő a farkammal ismerkedett . Az érintése már csak feltette az i-re a pontot , mert a látványa is bőven elég lett volna! Aztán csókok közepette, felkapaszkodtunk az ágyra és még jobban fokoztuk a hangulatot. Kértem, hogy kutyusban helyezkedjen elém az ágyon, ebben a felállásban kóstoltam bele picit , de a kényelmesebb hozzáférés végett a hátára fektettem és úgy kezdtem kényeztetni a hamvas kis punciját. Aztán ő tért rá a franciás kényeztetésre ! Igencsak változatos és izgalmas technikával kényeztetett , nem mindennapi élményt nyújtva. Gumizás után abban az izgalmas kutya pózban kezdtünk szerelmeskedni . Rámarkoltam a formás kemény popsijára és igazán keményen üzekedtünk. Lett volna még pár tervem további formációk kipróbálására , de annyira belejöttünk , hogy magától értetődővé vált , hogy ezt nem szabad abbahagyni . Élveztem az unszolását és a hangját ahogy belejött a heves játékba . Persze ami az egyik oldalon jó , a másikon probléma . Annyira felkorbácsolta a lelkesedésemet a heves játékunk , hogy néhány perces ostromot követően elélveztem . Aztán dobtam egy hátast és percekig csak szuszogtam . Minden erőm kiszállt a hatalmas élvezettől . Kicsit még beszélgettünk , aztán siettem tusolni . Az ajtóban még váltottunk egy forró csókot .

Elszámolás

Annyi volt amit a telefonban megbeszéltünk , csak a csók volt extra , de az extra finom volt !

Dominika, nagyon jó szexpartner

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

VTR szemezgetés közben akadtam rá, így ráírtam, másnapra kértem időpontot. Másnap kora reggel vissza is igazolta az általam kért időpontot.

Megközelítés

BKK 1 villamos, Lurdy Ház mögötti lakópark egyike, szóval villamos és egy öt perc séta. Aki autóval menne az szánjon időt a parkolásra, mert nem láttam szabad helyet.

Helyszín

Új építésű lakópark, minden modern. Voltam már itt, szóval nem volt új számomra a hely. Lakás ízlésesen van berendezve, fürdőben zuhany kabin megvan minden, jól felszerelt és tisztaság mindenhol.
Maga a szobában nagy franciaágy a szoba közepén, balra belépve nagy tükrös gardrób szekrény, az ágy előtt meg tv-s szekrény, ide helyeztem előre a rózsacsokrot.

Hirdető külseje

Nagyon szemrevaló, nekem tipikusan a szomszéd lány benyomását keltette. A tekintete, a mosolya magával ragadó, szép a legkimondottabban pozitív értelemben karakteres egyedi az arcvonása. Az a barátnőnek való típus.
Keblei nagyon szépek, a csípő és a hosszú combok nagyon ott vannak, hozzá szexi szép lábfej.
A fotókon diszkréció miatt a tetoválások retusálva vannak, illetve van még köldök piercingje.

Action

Visszatérve a szobába, leheveredett az ágyra, én még töröltem magamon a törölközővel, majd társultam hozzá.
Féloldalt helyezkedett el, majd végigsimítottam az arcán, vállain, csípőjén, és belenéztem azokba a szép szemeibe, konkrétan zavarba hoztam, picit mosolygott és mondta hogy ne nézzek így rá. :)
Kezet csókoltam neki majd szerettem volna én Őt kényeztetni, így megkértem hogy helyezze magát kényelembe. Célirányosan egyből elkezdtem nyelvvel a finom csupasz punciját jól alaposan kinyalni. Gyengéden kezdtem hozzá, majd fokozatosan, kellő beleéléssel és vehemenciával láttam hozzá. Ténykedésem partnerre akadt, hiszen egy idő után éreztem a pici finom remegéseket, illetve Ő maga tolta az ajkamra a csiklóját, amit szívtam és körkörös nyelvmozdulatokkal ingereltem, így egy bő tíz perc játékidő után sikert értem el.
Csillogó szemmel konstatálta hogy most Ő jön, így helycsere én hanyatt Ő meg finoman ajkai közé vett és abszolút az a barátnő feelinges franciát kaptam. Ezt nagyon sokáig el tudtam volna viselni, csak sajnos az idő vészesen fogyott így óvszer felhelyezését javasoltam.
Kérdezte hogyan kezdjük én misszionárius pózt javasoltam, így először szemből hatoltam belé. Kellően tocsogott a nedvességtől így egyből tövig csúsztam. Halk sóhaj, majd mivel megvolt a vágy így nekiálltam magamévá tenni. Azt azért megérezte mikor tövig voltam benne mert kéjesen rágcsálta az alsó ajkát és lehunyt szemén láttam ahogy figyeltem a nonverbális jeleket, hogy kellőképp élvezi az aktust.
Ezután nyakamba vettem a lábait és így én térdelve toltam tövig, látszott hogy tetszik neki, mert mikor ki-be távolodtam tőle akkor kézzel ráfogott a combomra és éreztem hogy húz magára.
Mikor kellőképpen kiélvezkedtem magamat, akkor javasoltam, hogy kutyus pózban fejezzük be. Mondanom sem kell hogy isteni volt hátulról jól megpakolni, olyan kellemes csattogó hang csípőfogás közepette.
Viszont nagyon szépek voltak a lábikói így fejben kicsit kattogtam, hogy hogy legyen. Kutyus pózban telibe lőjem vagy pedig a szexi lábikóval veretem ki.
Végül az utóbbi mellett döntöttem. Megkérdeztem, mert a lábimádat extra, hogy ha kipótolom rózsaszállal, akkor befejezi-e lábbal. Igen választ kaptam, így gumi le, én hanyatt feküdtem Ő szemben elhelyezkedett velem és nagyon finoman elkezdett kényeztetni. Elég ügyes volt és a lábujjai is nagyon bejöttek nekem, szép kecses szexik; viszont picit elfáradt így megkértem, hogy magamnak kézzel verem és mikor nagyon közel járok akkor vegye át lábbal.
Így is lett, végül a puha talpai között élveztem el, utána kaptam nedves törlőkendőt és ki-ki magát megtisztogatta. :)
Jó kis élmény volt.

Elszámolás

Alap fél óra plusz lábimádat extrával, ekképpen módosult a kiírt virágszálak száma.
Jól éreztem magam, így megérte.
Az extra virágszálakat utólag tettem a szekrényre.

Hanna, nagyon jó szexpartner

  Black_Russian

Egyeztetés

Amikor felkerült az oldalra Hanna, már akkor megakadt rajta a szemem, úgy voltam vele, "majd egyszer". Ez a "majd egyszer" vasárnap délelőtt jött el, amikor írtam neki egy érdeklődő üzenetet. Adatlapja szerint telefonnál is volt akkor, illetve online is. Jobban szeretek üzenet formájában egyeztetni, mert így nem felejtek el semmit megkérdezni, mi merre hány méter. Hanna pár perc múlva válaszolt is, mindenről tájékoztatott. VTR-en el is fogadta az általam megadott időpontot.

Megközelítés

IX.kerület azon részén rendel Hanna, ahol a földből gombaként nőnek ki a 10+ emeletes épületek. Autóval mentem, kicsit aggódtam is a parkolás miatt, mert az odaúton láttam, hogy pont fradi meccs lesz, de parkolóhely ezen a részen akadt bőven, és vasárnap révén ingyenes volt. Tömegközlekedés kérdőjeles, csak villamost láttam a közelben. Szerencsére kicsit előbb mentem, és így volt időm megtalálni a bejáratot is.

Helyszín

Megbeszélt időben hívtam Hannát, második csörgésre fel is vette, és kaptam is a bejutáshoz szükséges kódot. Lift van szerencsére, randi előtt inkább kihagytam a 8 emeletnyi lépcsőzést. Kilépve a liftből követve Hanna útmutatását, egy félig nyitott ajtó fogadott. Nem egyedül rendel, de jól szervezik a lányok a programokat, nem volt ütközés vagy kellemetlen találkozások. Rend és tisztaság volt mindenütt. A fürdő jól felszerelt, előre kikészített törölköző, és száraz kilépő várt, tusfürdőkből akadt pár darab. Dolgozószobában helyet kapott egy méretes ágy, egy szekrénysor és egy TV, inas vagy fotel sajnos nem volt, így a ruhák az ajtón levő akasztókra kerültek. Mozizni vágyók bánatára sajnos nincs tükör. Klíma viszont van, amit elfelejtettünk bekapcsolni.

Hirdető külseje

Hanna képei frissek, teljes mértékben tükrözik a valóságot. Magas lány, akin látszik, hogy az iskolás éveiben a sportok is szerves részét képezte életének, mondta is, hogy kosarazott, illetve úszott is. Pár tetoválás ékeskedik testén, de nem zavaróak. Arca kedves, bár ez szubjektív nekem nem volt gondom vele. Bőre szolizott puha és illatos. Cicijei viszont vitték nálam a prímet, olyanok, mint egy tinié. Feneke is ott volt a szeren, az az igazi markolni való. Fogadószettje a 6. képén látható body volt, ami szerencsére nem sokáig takarta testét.

Action

Megindultam a félig nyitott ajtó felé, és megint jött a szokásos para, nehogy az legyen, hogy valaki nyitva hagyta az ajtót, és egy vasárnapi ebéd közepén találom magam, de ahogy lassan magától teljesen kinyílt az ajtó, már tudtam, hogy itt bizony engem várnak. Belépést követően bemutatkoztunk egymásnak, és kérdeztem, hogy maradhatok-e? Nagy mosoly kíséretében kaptam a választ - Igen! Átadtam az ajándékcsomagot, majd egy kis beszélgetést követően megbeszéltük, mi is az elképzelésem. NFVSZ és a csók volt a két plusz, amire gondoltam, ebből az egyik VTR extra. Csókra rákérdeztem, hogy részéről mehet? - Persze hogy mehet, szimpatikus vagy! Mindezt egy kacér mosoly kíséretében. Ezután bekísért a dolgozószobába, ahol gyorsan levedlettem, és elmentem zuhanyozni. Mikor visszatértem Hanna már az ágyon fekve várt. Gyorsan mellé vetődtem, és itt kezdődött el a randi igazán.

Pár másodpercig csak szótlanul néztük egymást, majd Hanna elmosolyodott, és megcsókolt. Először csak egy szájrapuszival indított, utána viszont már a nyelve a számban volt, nagyon jól csókol, igazi barátnős fajta, közben elkezdtük feltérképezni egymás testét. Így voltunk hosszú percekig, majd felajánlottam, hogy egyenlítsük ki a ruhabeli különbségeket, amiben segítséget kértem, ötletem se volt, hogy azt a body-t hol kéne elkezdeni lebontani. Hanna gyorsan le is dobta magáról, és újra kiújult a csókcsata. Gondoltam én kezdem meg a kényeztetést, és elindultam lefelé. Végigcsókoltam egész testét, melleinél lehorgonyoztam egy időre, mert nagyon bejöttek, és szerencsére Ő is élvezte. Ezután jött a végállomás. Puncija már nedvesen fogadott, és el is kezdtem az ügyködésem. Érzésre nem sikerült a csúcsra juttatnom, de azért pár kisebb remegést és kéjes nyögést sikerült kiváltanom. Fordult a kocka, most én kerültem fekvő helyzetbe, és Hanna franciája következett. Nagyon lágyan, és finoman csinálja, kezét épphogy csak használja, nyelvét viszont annál inkább, nagyon kellemes élmény volt. Összhang nagyon ott volt köztünk, amikor már arra gondoltam, hogy gumit kéne húzni, Ő pont akkor hagyta abba a franciát, és kérdezte, hogy húzzunk-e gumit? Gyors gumihúzast és síkosítást (nem tudom miért kellett pluszba) kérdezte hogyan kezdjük. Kutyusra esett a választás, négykézlábra ereszkedett az ágy szélén, és magába fogadott. Először finoman indítottam, ami idővel csattogós döngetéssé fajult, itt már megjött Hanna hangja is, visszajelzései alapján Ő is nagyon élvezte. Amúgy én csak ott állhattam is volna, mert Ő is belemozgott rendesen, és tolja is magát az emberre. Kértem pózváltást, Hanna hason, én pedig mögötte. Ez az egyik kedvenc pózom, úgy voltam vele, ez méltó befejezése lesz az első menetnek. Magába fogadott, majd jöhetett a végső vágta részemről, közben sikerült pár csókot is lopni, aminek hamar meg is lett az eredménye, gumi tele, én üresen. Hagyott magában lenyugodni, utána tisztálkodás (nedves törlőkendő) és jött a másik kedvenc részem, a masszázs.

Felajánlottam Hannának egy masszázst, szerencsémre élt is a lehetőséggel. Közben jól elbeszélgettünk, hülyültünk, nagyon egy hullámhosszon voltunk. Miután legyúrtam vendéglátómat, Ő is szerette volna viszonozni, amit el is fogadtam. Inkább átsimogatott, de attól még jól esett. Ezután ismét működött a gondolatolvasás a részéről, tudta mikor van itt az ideje a következő lepedőgyűrésnek.

Most Hanna indított a finom franciájával, amivel pillanatok alatt keménnyé varázsolt. Kérdezte hogyan szeretném, misszire esett a választás. Gumit kértem, amit fel is húztam (mindig magamnak szoktam), majd itt jött egy vicces baki. Amíg én a gumizással voltam elfoglalva, Hanna besíkosította magát amit nem vettem észre, az egészből annyit láttam, hogy felhúzom a gumit, és rögtön engem is síkosít. Hanna hátára fekszik, lábai széttárva, gondoltam előtte azért legalább belekóstolok a kelyhébe. Jött is az epres meglepetés. Jót nevettünk rajta, számat beletöröltem a karomba, majd magába fogadott. Első csók után Hanna csak annyit mondott - Ennek nincs is olyan rossz íze! Jót nevettünk ezen a kis bakin, de hamar visszatértünk az eredeti témához. Folytatódott a csókcsata, a tempó fokozódott, Ő ekkor a lábaival átkarol és húz maga felé. Mit ne mondjak, ez annyira beindított, hogy letettem az NFVSZ-ről, és inkább így akartam befejezni a második menetet. Az eredménye hamar meg is lett, ismét telelőttem a gumit, majd hagyott magában lenyugodni. Ezután Hanna kiment egy pillanatra törlőkendőért, mert az utolsót használtuk el. Órát nem láttam sehol, érzésre már nagyon a vége felé voltunk. Megnéztem az órámat, és még volt 20 percünk. Hanna visszajött, tisztálkodás után még egy utolsó masszázst ajánlottam zárásnak, ami ki is tartott a randi végéig. Gyorsan még lefürödtem, búcsúzás, és ezzel lezárult a randink.

Elszámolás

Korrektül tájékoztatott az üzenetváltás során, amit azért a helyszínen még egyszer átbeszéltünk. Két extrát kértem, NFVSZ és csók, ebből az egyik VTR-nek köszönhetően alap. NFVSZ végül nem valósult meg, de ez az én döntésem volt. Előre rendeztük, én így szoktam, és Hanna is ezt kívánta, ami érthető, mert először voltam nála. Az extra rózsaszálakat nála hagytam, mert nekem így is megérte ezért az élményért.

Dominika, jó szexpartner

  dankramer

Egyeztetés

I texted Dominika in the first half of the day of the date, she confirmed the availability within an hour. I sent a more detailed message after that, giving some info about myself and what I'd like to do with that free VTR extra🙂 She then silently approved the VTR, so I figured she is OK with that. An hour before the date I texted again asking about the door and entry details, and Dominika responded again in a timely fashion.

Megközelítés

I used public transport to reach her apartment. The building is next to a few construction sites just before Lurdy Haz. After I came out of the tram, it was only a few minutes before I reached the place. I relied on gmaps to access the building, the outline on the maps is a bit iffy, but if you follow the approximate directions, it should be kind of intuitive.

Helyszín

The apartment is located almost on the top of the building, it was pretty sunny inside and the flat itself looked recently refurbished. After I entered the lobby, Dominika greeted me and showed me her room which has a double bed in the center and a few shelves around. The bathroom was quite clean and also looked refurbished. It had a decent selection of shower gels and a bottle of mouthwash. On the floor I saw a bunch of towels waiting for their laundry turn, which is expected from the place that has three girls working. I didn't see them for the entire time, it was only their voices that gave away their presence. Dominika takes good care of discreetness. She checked a few times before I needed to make a move between rooms to avoid any unwanted encounters :)

Hirdető külseje

Dominika is a woman of gentle beauty mixed with sexy confidence and spicy twist provided by her multiple tattoos (I have a thing for tattooed girls). I would say her pictures, even if retouched, match the real picture with pleasant accuracy. She has a bombshell body with a sexy pair of perky tits. Her booty deserves a separate paragraph, but long story short, it's a shapely peach that invites your tongue and other things to explore further :) She has a pretty face and kind attitude. Such a shame I didn't feel that we clicked on a more personable level but more on that in the next section.

Action

Dominika greeted me at the entrance of the flat, we exchange kisses on the cheek, and entered her room. There I fumbled a bit with my clothes, undressed, and awkwardly asked for a towel. I might be a bit shy when I meet a new person, let alone sex partner, so I think she noticed it and tried to laugh it away a few times. After shower, I got back to the room, she waited for me on the bed in a nice black set of lingerie she was wearing when I just entered her place.

I laid down next to her and started touching her body gently while complimenting on her looks. She smiled and thanked me but in a way that you figure that she's getting complimented a lot. She then started going down on me while I was laying back and admiring the view. It seemed as if she didn't enjoy the blowjob process much as the moment my junior got proper hard, she suggested I put a rubber on. That was fine with me, although I honestly wished I could get some more of that French action. We started in a cowgirl position but because I felt something lacking in physical chemistry between us, it didn't stay hard for a long time. We then changed to doggy, and it's not like Dominika was silent or anything, she kept moaning the entire time. I just felt that something was off. We then tried a missionary, it felt really good, but in those rare moments our eyes met, she smiled and looked away. When I asked if something was wrong, she shrugged and replied that everything is OK.

As a lover of passionate sex, I couldn't get rid of that feeling until the end of the date. And I am sure that it is something more nuanced - it would be unfair to blame Dominika after our meeting. In the breaks between these unsuccessful tries, we chatted a bit more about general topics, about our lives, smiled at each other, so I didn't feel like she doesn't like me as a person but perhaps she didn't enjoy me that much as a sex partner.

After another chat, I suggested we try 69. That was a different experience somehow. Even though I could still tell she wasn't really enthusiastic about giving me a blowjob, at some point she started quietly moaning when I was eating her out and squeezing her buttocks. She then started grinding against my face (now that felt enthusiastic), which made me take the junior in my own hands as I was feeling she's getting tired of a handjob but I felt like I will finish soon. In the message exchange on the website, I specified that I would love to finish inside her mouth, but either I messed up by not saying it in the moment (my mouth was busy with something else), or she was distracted by the grinding, I emptied my balls on my belly😂 the thing that turned me on the most is that she kept grinding for a good minute after I came but at some point I just got tired of my newly discovered turn on and signalled that we should stop.

She then gave me a few wet towels go clean myself and I took another shower after that. When I returned, Dominika was waiting for me with a towel around her body and a glass of water, which I felt was a very kind gesture given the above. I dressed up quickly and we said our quick goodbyes. When I came out of her flat, I realized I spent almost an hour inside (close to 55-57 mins in total).

Elszámolás

I spoke on the extra above. Given her kind attitude outside sex, I'm willing to give Dominika a benefit of a doubt and blame it on my poor communication. The settlement itself was almost non existent. I put the rose buds on a bedside table before I started undressing, when I came back they were already placed elsewhere :)

Dominika, jó szexpartner

  Silhouette

Egyeztetés

Gyorsan és rugalmasan ment , ahogy a nagy könyvben megírták.

Megközelítés

A Lurdy házig villamossal mentem , onnan már csak néhány percnyi séta volt .

Helyszín

Modern igényes ház , a lakás szintén igényes . Többen dolgoznak együtt . Szobában nagy ágy és hangulatvilágítás . Fürdőben mindent találtama a tisztálkodáshoz .

Hirdető külseje

Elragadóan szép arc , bársonypuha bőr . Mellek úgy állnak mintha kitámasztották volna őket . Popsi egyenlő a kör definíciójával , szóval tökéletes .

Action

Telefonon egy órát beszéltünk meg .Egy fehér szexi fehérneműben fogadott. Ahogy beléptem , azonnal levettem a cipőmet , meg is említette, hogy mennyire ritka , hogy nem kell szólnia emiatt. Amikor bevezetett a szobába kicsit beszélgettünk . Kimondottan aranyos és figyelmes volt , ha lett volna bennem feszültség az biztos ,hogy feloldódott volna.
Megmutatta merre van a fürdőszoba és egy finom illatos törölközőt kaptam. Hamar letusoltam, aztán a szobába érve megcéloztam az ágyat . Alig értem el az ágyat és máris egy fantasztikus franciával ajándékozott meg , utána kölcsönösen kényeztettük a másikat . Hamarosan gumit kellett kérnem, érzékien a szájával cuppantotta rám . Majd sok pózt kipróbáltunk, nem volt olyan ami nem volt tökéletes .Amikor vége lett még egy jót beszélgettünk .

Elszámolás

Annyi volt amennyi fel van tüntetve.