Dorina Szexpartner Budapest, XIV. kerület

Beszámolóim

Dorina, felejthetetlen szexpartner

  CharliHarper

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk le mindent .Igazán könnyen ment .

Megközelítés

Népstadionig metróval , a maradék pár száz métert sétálva.

Helyszín

Lakás ,tiszta rendes és otthonos . Igényes rend és tisztaság .Fürdő jól felszerelt .

Hirdető külseje

Baba arcú szép lány , nagyon szép mosollyal . Melleiről költeményt lehetne íni . A feneke világbajnok.

Action

Ismerkedős beszélgetést követően kaptam törölközőt és elkísért a fürdőbe. Alapos fürdés után megint a szobában találkoztunk.Rajta már csak egy szexi szett volt. Ácsorogva kényeztettük egymást. Gyorsan levetkőztettem majd irányt vettünk az ágyba. Végig csókóltam a gyönyörű testét, aztán a puncijánál lehorgonyoztam. Tükör sima, finom és illatos . Nagy örömmel vette bírtokba. A folyamatos biztató visszajelzések ,még jobban sarkaltak ,hogy örömet okozzak neki.
Majd gumit húztunk. Kértem ,hogy kutyusba kezdjünk .Azonnal bepucsított ami csodaszép látvány volt. Mögé kerültem,
és lassan behatoltam. Amikor már teljesen benne voltam , tudtam ,hogy nem fogom túl sokáig bírni ,mert annyira jó. Aztán finoman ficánkolt a formás popsijával és úgy isten igazából rátolta magát . Ezt jó néhányszor ismételve , el is vesztettem az önkontrollomat és hatalmasat robbantam a gumiba . Majd ,hagyott lenyugodni . Szépen megtisztogatott , aztán még egy jót beszélgettünk.

Elszámolás

Előre intéztem . Borítékban , a randi végéig ott maradt ahova tettem.

Dorina, felejthetetlen szexpartner

  DonVapo

Egyeztetés

Telefonon beszélgettünk ,igazi randi hangulat volt .Szuper kedves volt .Öröm volt hallani a csilingelő hangját .

Megközelítés

Autóval mentem a megadott címre , hamar oda értem . Parkolás majdnem a ház elött történt . Metró , néhány perc séta távra van .

Helyszín

A lakás otthonos és nagyon kedves , szoba kényelmes , fürdő is megfelelő .

Hirdető külseje

A képei szuper jók ,de közel sem adják vissza a valóságot . Az egész lány ragyog . Egy kis nyári ruhában fogadott , olyan dekoltázzsal , hogy majdhogynem kibuggyantak a cicik . Esett is ki a szemem , és már vettem is volna a számba őket. Minden porcikája maga a tökély .

Action

Miután a szemgolyóimat felvettem . Kellemes fogadtatásban volt részem ,azonnal puszik és forró csókok ,majd frissítő és kávé . Mintha csak a kedvesemhez mentem volna fel . Beszélgettünk ,semmi utalás az időre . Nehéz volt elszakadni tőle még , még pici időre is amig zuhanyoztam . Nagyon igyekeztem hozzá , aztán egymásba kavarodva erotikusabb témákról csevegtünk , ezalatt végig simogattuk egymást .Megéheztem rá ,és elkezdtem csókolgatni .Lehetetlen betelni a testével , mámorítóan finom illatú .A cicik kényeztetésére bájos búgó hangon reagált. Élvezkedtem rajta .Nagy nehézségek árán tudtam csak elszabadulni a csodás melleitől , barangolásom során gyorsan rátaláltam a legszebb puncira . Annyira gyönyörű puncija van ,hogy csak néztem vagy egy percig . A fellegekbe akartam juttatni . Óvatosan kezdtem a kényeztetni .Nagyon gyorsan gyorsan a nyelvemre hangolódott . Pillanatról, pillanatra jobban élvezte . Majd megszólalt : kérem a számba. Abban a pillanatban úgy éreztem imádja a farkam. Minden egyes centimétert behatóan tanulmányozott a nyelvével , volt amikor finoman csak a végét kapta be és finoman rászívott . Aztán az egészet torkába engedve kényeztetett. Erre lehetne mondani , hogy még az agyvelöm is kiszívta . Már majdnem elélveztem , gyorsan térjünk át a felgumizásra , kértem . Rendesen felszopta felszopta rám a gumit .Elsőre meg akartam lovagoltatni . Azonnal nyársba is húzta magát . Változatos vágtában virgonckodott ,fantasztikus a csípő munkája . A puncikája nagyon szűk és forró volt , nagyon közel voltam a robbanáshoz . Még ki akartam tartani, már biztos tudatában voltam , hogy a következő ostromnál végem lesz. Kértem, hogy úgy forduljon meg ,hogy felém legyen a gyönyörű popsija . A mozgása és a látványa sodort a vég felé , bár próbáltam elvonni a figyelmemet. Nem ment. Akkor az Ő hangja is felerősödött . Ez az élmény esszencia már tarthatatlan volt . Gyönyörű popsi , forró , szűk tocsogó punci , és a hangja . Akkor kitört a Vezúv ! Aztán a karomba vettem és kicsit pihentünk beszélgetve.

Elszámolás

Az elején adtam oda kis borítékban az extrákat is bekalkulálva .

Dorina, felejthetetlen szexpartner

  Whismaster

Egyeztetés

Tüneményes vidám hangú lány , telefonvonal megtelt élettel ahogy csicsergett . Egy élmény volt a randi megbeszélése is .

Megközelítés

Minek után állandóan autóban ülök , az autót választottam .Nagyon gyorsan oda értem , pedig nem száguldoztam a forgalom nem volt jelentős . Parkolás sima ügy volt gyakorlatilag a ház elött.

Helyszín

A lakás hangulatos ,szobában nagy ágy . A jótékony félhomályról sötétítő függöny gondoskodik . Fürdőben kád , előtte puha kilépő . Tusfürdő választék bőséges .

Hirdető külseje

Egy combközépig érő piros ruhában fogadott , szépen kiadta a formáit . Főleg a cicik akartak kiszabadulni fogságukból. Ez a szín nagyon passzol a szép szemeihez , a selymes bőréhez és a hajához . Arca mosolygós , szép lány . Ruha nélkül azért jobban tetszett .Dús keblei hívogatják az ember kezét és száját ,hogy rácuppanjon . Nagyon finom tapintásúak a keblei. A popsija feszes és formás .

Action

Ajtónyitás és már olvadtam is el a mosolyától . Látta , hogy melegem van azonnal üdítővel kínált . Aztán, biztos ami biztos még egyszer végig kérdeztem mindent lányos zavaromban . Majd közelebbi ismeretséget kötöttem a fürdőszobával. Miután felfrissültem mentem a szobába . A hableány addigra már pőrén feküdt oldalt az ágyon , festeni sem lehetett volna szebbet . A csípője gyönyörűen ívelten emelt ki mindent . Csábos és hívogató volt. Kicsit még csodáltam , majd odaszökkentem . Végig simítottam a nyakától. Majd végig csókoltam , tetszett neki a finom megközelítés .Amikor a melle a számba került mellbimbói megkeményedtek és mint kis cseresznyeszemek domborodtak ki . Jó úton jártam ,így haladtam tovább lefelé . Aztán egy tükörsima puncival találtam szembe magam . Már éheztem rá , jó volt belenyalni ,abba sem hagytam amíg el nem kezdett remegni . Aztán revansot vett ,de még hogy . Pajkos mosollyal az arcán és csibészes tekintettel kezdte vég nyalni a farkamat. Majd a makkon sétálgatott a nyelvével . Aztán bőnyállal kezdett szopni ,nem így akartam végezni , tudtam ,hogy egy óra kevés lenne egy második menetre. Gyors beöltözés , és kérésemre nyeregbe pattant . Szűk puncijába becsúszni , már fél orgazmus. Amikor tövig rám engedte magát , egy pillanatra megállt és csak nézte ,hogy mennyire el vagyok ragadtatva. Aztán megindult le ,föl . A finoman szorító forró punci megszüntette a külvilágot , Többször az élvezés határán voltam , csak a makacs eltökéltségem mentett meg , kutyusba akartam elélvezni . Kértem ,hogy a fejét tegye a párnára és a popsiját tolja ki . A szemem a látványtól el is élvezett . Aztán egy jól irányzott mozdulattal bevettem a kelyhét . Itt jött a következő néhány másodperces szünet . Már a behatolás is majdnem elrepített. Tudtam , hogy nem ez lesz életem leghosszabb menete . Mint egy lassított felvétel ,úgy kezdtük . Akkor még csak szuszogott , aztán ahogy fokoztuk a tempót a hangja is lineáris módon emelkedett . Ez már túl sok volt nekem , olyat robbantam a gumiba ,hogy az egész testembe vákuum keletkezett. Amikor lecsitultunk szépen letisztogatott, és még lazultunk kicsit egymást simogatva.

Elszámolás

A randi kezdetén intéztem.

Dorina, felejthetetlen szexpartner

  Revel

Egyeztetés

Délelőtti órákban hívtam fel , kedves ,bájos hangja volt engem már ez levett a lábamról .

Megközelítés

Autóval mentem , a forgalom nem volt vészes , gyorsan oda értem . Parkolás könnyű, szinte a ház elött volt parkoló.

Helyszín

Talán , tíz , tizenöt éve az épület . Szóval jó állapotú . Szobában nagy ágy , fürdőszoba kád .A lakás takaros és tiszta .

Hirdető külseje

Igazán szép arcú lány , számomra ez nagyon fontos . Szemei ragyogóan csillogók . Melleiről és popsijáról külön költeményt , vagy inkább eposzt lehetne írni .

Action

Egy kis fekete bugyiban és melltartóban fogadott. Bementünk a szobába és kicsit csevegtünk . Majd gyorsan megfürödtem és siettem vissza .
Ekkor még bugyiban és melltartóban volt ,de nem sokáig , mert hamar kicsomagoltam .
Hamar elkezdtünk csókolózni. Csókja mézédesen mámorító. Közben masszíroztam a mellét és a popsiját. Majd néhány perc elteltével az ágyra parancsolt. A fellépés egy isteni franciával kezdődött. Csillogó szemekkel élvezte ahogy fölkorbácsolta az érzelmeit.
Mikor már majdnem megindultak az utódok kértem , hogy kicsit én kényeztethessem. Elkezdtem végig csókolni a nyakától lefelé , majd a hamvas melleit bűvöltem .Aztán lejjebb vonultam a gyönyörű völgyecskébe . Már rendesen Ö is be volt pörögve, isteni orgazmust produkált a legnagyobb örömömre ,hogy ezt a nyelvemmel okoztam . Némi szusszanást követően védőfelszerelést húztunk , még közben is csókolóztunk. Romantikus papás-mamás indulást követően , óhatatlan vágyat éreztem , hogy a lábait a nyakamba vegyem .Ez volt az olaj a tűzre , mindketten megvadultunk . Egyre gyorsabb és gyorsabb tempóban haladtunk a kielégülés felé . Aztán jött a félig eszméletvesztős orgazmus . Annyira sikerült kitárazni ,hogy terveim ellenére megmozdulni sem volt erőm . Maximális kielégüléssel és bárgyú mosollyal vigyorogva mozdulatlanul feküdtem percekig . Aztán már csak egy fürdésre maradt időnk .

Elszámolás

Én az elején adtam oda a megbeszélteket.

Dorina, nagyon jó szexpartner

  Tiborpeter

Egyeztetés

Kizárólag VTR-en egyeztettem Dorinával. Már ott is aranyos volt. Számomra fontos, hogy milyen gyorsan és milyen stílusban válaszol valaki. Dorina ezt is jól csinálja. A hirdetését itt láttam, máshol nem is keresek. Rugalmas volt, aznap nem tudtunk találkozni, amikor terveztem, de később igen. Napközben leveleztük le. Telefonon kizárólag a randi esedékességekor beszéltem vele. A telefonját saját maga kezeli, ami ugyancsak jó pont. Előbb értem oda nagyjából 10-15 perccel, nem akartam ácsorogni a ház előtt, felhívtam. Addig nem beszéltünk telón. Dorina hangja csilingelő, nevet, közvetlen, szóval ha beszéltek vele, már akkor tudni lehet, hogy jó helyen jártok. Ebben is rugalmas volt, megtehette volna, hogy várat, de aranyosan beengedett. Nice!

Megközelítés

A tetthely a Stadionokhoz közel van. GPS odavisz hibátlanul, de aki nem gépjárművel közlekedik, annak tele a környék busz, villamos, metró, tényleg minden van. És minden közel. Parkolni bárhol lehet, fizetős a környék, de lassan úgyis minden az lesz. A cím pontos, eltéveszthetelenül. A ház nem túl régi. A kapu mágneses, bejutáskor figyeljetek oda, hogy a főbejáratot és a mellék bejáratot egyszerre nyitja a rendszer, ha nem is kapkodva, de azért sietősen forduljatok balra a házban, időben elérni/kinyitni a második ajtót. Onnan fel, de ezeket Dorina is elmondja. A megfelelő emeleten balra van egy világítás kapcsoló, érdemes felkapcsolni, mert elég sötét a folyosó.

Helyszín

Lakás teljesen rendben van. Bérli. Belépve van 1 kis előszoba, onnan bal kézre a fürdőszoba. A tér megnyílik egy amerikai konyhás szobával, amit egy térelválasztó oszt ketté. A térelválasztó mögött az ágyikó. TV, hangulatos zene, világítás, minden rendben van. Nincsen csalódás. A fürdőszoba is pöpec, kádban tudod lemosni az út porát. Több férfi tusfürdő van. A törülköző tiszta, jó nedvszívó.

Hirdető külseje

Dorina egy kifejezetten bájos, természetesen nagycicis hölgy. A képekhez képest picit erőteljesebb, azonban a csajszi jól össze van rakva. Az arctakarástól senki nem féljen, szép lány. A hangja elbűvölő. Rettenetesen közvetlen, csak veled foglalkozik, érzed, hogy akkor csak érted van. Ruhában fogadott, magassarkúban, de már ott látszott, hogy a cicik szabadulni akarnak a rucitól és a melltartótól. Semmi tetoválás, teljesen természetes és jó illatú a haja, bőre. Sokat nevet, foglalkozik veled, kérdez, kezdeményez. Kezdők részére igen ajánlott, aki esetleg izgulós, azokat biztosan ügyesen tudja kezelni, oldani a feszültséget. Nincsen futószalag érzésed. Nem dohányzik, de legalábbis semmi sem érződik rajta.

Action

Dorina nem régen kezdte és elmondása alapján nem is szándékozik túl sokáig maradni. Ettől függetlenül benne van az, hogy valódi értéket teremtsen arra az időre, ameddig vele vagy. Kedvessége és hangja elvarázsol. Belépésemkor szokásos első kérdésem a puszik és cirógatás után: "Maradhatok?". "Te is szeretnél maradni?". Miután ebben konszenzusra jutottunk, picit beszélgettünk. Nála most akciós a VTR-es 1 óra, * rózsaszál kedvezménnyel (egyébként ezt előre is tisztáztuk itt az oldalon), mégis rákérdeztem. Szeretem rendezni a legeleján, amit meg is tettem, miután megkaptam a megerősítő választ. Még picit simogattam a mellét és a fenekét, ruhában. Még annyit mondtam neki, hogy mivel előbb jöttem, semmiképpen sem szeretnék visszaélni a szívességgel, előbb is távozok (“never outstay the welcome”). Lassan elkezdtem levetkőzni, Dorina még ruciban, de megint csókolgattam a nyakát és simogattam, amire én is kaptam ugyanezeket. Fürdőszobába be, ott gyors alvázmosás, majd törülközés. Nem szeretek ajtóstól a házba rontani, vissza a boxeralsó, és ki a tetthelyre. Dorina bugyiban és melltartóban várt már rám. Csókolózni és puncit nyalni soha nem szoktam, ezért ezekről nem tudok nyilatkozni. Pontosítok, nagyon ritkán csókolózok. De ez semmit sem von le Dorina értékeiből, lehet, hogy a csók extra, bevallom ritkán nézem meg a vállalási adatlapot, inkább megyek a flow-val -;). Egyébként csókos szája van, szóval aki szeret csókolózni annak hajrá. A melltartóját levettem, trükkös, mert nem hátsó csatos, hanem ki kell belőle bújni, és elkezdtem csókolgatni a mellbimóit. Érzékenyek, csak finoman a harapdálással és erős szívásokkal. Még mindig állva lekerült a bugyi is és rólam is a boxer, ahonnan már erősen kikívánkozott a már kemény farkam. Dorina nem volt rest és folyamatosan izgatta a kezével a merev ezredest. Le az ágyra, ahol kaptam egy egészen kiváló franciát, de bekenve olajjal, úgy, hogy a mellei közé csúsztatta a farkam és folyamatosan előre-hátra mozgott. Szerettem volna ha szop, ezért kértem, hogy vegye a szájába a kökeményre masszírozott péniszt. A csaszji inkább a makkot és környékét dolgozza meg, középen és alul kevésbé. Szopás közben iszonyú erotikus hangokat ad ki, én imádom, ha nem csak hangokat ad egy nő, hanem dumál is. Ebben Dorinában nagyszerú partnerre leltem, így szopattam, közben azért simogatva és gyürkölészve a melleket, fenekét, combját, puncit. Feküdtünk is egymás mellett, kértem, hogy kézzel verje is az ezredest. Folyamatosan figyel rád, néz, ez nagy-nagy plusz pont a részére. Talán kicsit túl gyors is volt az üteme a szopásnak, meg nem is akartam elvélvezni, időben is jól álltunk, szerettem volna még alaposan megba...ni. Felajánlotta, hogy húzzunk gumit, ami szerintem kicsi volt nekem, de csak felapplikáltuk valahogy. Síkosító és mehet missziben. Nagyon szép puncikája van, lassan betoltam koppanásig. Az van, hogy a misszit kimaxoltuk, bal lába fent, jobb lába fent, mindkét lába fent, közben pedig folyamatosan dumált (ezeket nem kívánom közreadni -:)) és simogatott, puszilgatott és fogtuk egymás kezét, semmi pornós kúrás, mintha a barátnődhöz ugrottál volna fel egy kiadós, olajos szexre. Most az, hogy egy lány valóban élvezi azt, hogy éppen benne vagy (20 perce ismeritek egymást -;)) vagy sem, részletkérdés, mindenesetre Dorina jól játszotta ezt a szerepet is, elhiteti, hogy jó vagy. És ez így rendben is van. Még a puncijában volt a farkam, amikor mondtam neki, hogy nem tudom hol akarok elélvezni, jött a válasz, hogy mehet a cicikre is. Még 2-3 percet gondolkodtam rajta, de közben keményen toltam (és qrva jó érzés volt), aztán úgy döntöttem, hogy elélvezek a puncikájában a gumiba. Nem vettem ki ameddig nem ürült ki a tár teljesen. Amikor már nullán voltam, kivettem belőle, ő vette le a gumit és tényleg nagyon aranyosan meg is törölgette, meg aztán én is, mert volt még anyag. Ő még meztelen volt, még akkor én is. Felajánlotta, hogy kapot egy jó kis masszírozást, de nem éltem vele, inkább dumálgattunk 1 tök jót, még vagy 10 percig. Aztán felöltözés, puszi-puszi és elhagytam az objektumot.

Elszámolás

Nem tudom, hogy milyen extrákat vállal, egyáltalán nem néztem meg és élőben sem kérdeztem rá, így nem is vehettem igénybe. A pénzedért valódi szolgáltatást kapsz, ahol kiszakadhatsz a napi mókuskerékből.

Dorina, nagyon jó szexpartner

  KovácsGeri8899

Egyeztetés

Vtr-en történt előtte egy nappal , viszonylag gyorsan vissza is jelzett és megkaptam a címet.
Telefonon is egyből elértem a randi előtt .

Megközelítés

Én autóval mentem , a parkolás fizetős de hely van bőven az utcában. Tömegközlekedéssel a metrót vagy az egyes villamost javaslom a Puskás Ferenc stadion megállótól kb 5-6 perc .Megtalálni nagyon egyszerű volt mert egyértelmű a cím.A bejutásnál érdemes figyelni a dupla ajtóra hogy időben bejuss .

Helyszín

A lakás teljesen rendben van ,mindenhol tisztaság és rend fogadott , a fürdőben számtalan tusfürdő volt és tiszta törülközőt is kaptam Dorinától.A tetthely egy nagy francia ágy ,ami a célnak teljesen megfelel, van egy kanapé is meg kisasztal a cuccoknak.

Hirdető külseje

Dorina egy bomba csaj ,a szép arc mellé nagyon szép nőies alkata van és mindenhol bitangul kerek formái. Eredeti tökéletes mellek ,és a hátsója is egy műremek.
Ezen kívül mindenhol illatos és sima volt.

Action

Megérkezésem után Dorina beinvitált és üdítővel kínált ,én ezt visszautasítottam és átadtam az ajándékomat majd kicsit beszélgettünk a folytatásról , a csók extrát kértem de ezt most magánjellegű okok miatt nem tudtam igénybevenni , viszont nagyon kedvesen elmondta miért és ez amúgy nem rontott a kapott élményen mert bőven kárpótolt érte.Elmentem gyorsan letusoltam és elkezdtünk ismerkedni ,először kértem felvezetésnek egy masszázst , itt meg kell jegyezzem ,hogy baromi jól masszíroz abszolút profi nem csak simogat hanem rendesen átgyúrt úgyhogy ez is egy plussz . Ezután én is kértem ,hogy meg masszírozhassam ,itt kicsit elidőztem a gyönyörű popsinál . Ezt követően a hátamra feküdtem ,és a mellei közé vette a farkam majd egy kellemes mellszex következett ez számomra egy új technika volt ebben a formában és nagyon élveztem főleg ilyen gyönyörű mellek között :p
Ezzel egybekötve egy natúr franciát is kaptam a végén ami elég kellemes volt . Mikor már kemény voltam gumit húztunk és először hátulról kezdtem , Dorina közben végig nagyon figyelt rám mit hogyan szeretnék úgyhogy ez is egy plusz . Nagyon kellemes látvány volt így hátulról a kerek popsi és ahogy tolta magát rám , több tempóban is csináltuk és ahogy elmondta szereti gyorsabban is .Ez után a hátára feküdt és missziben folytattuk itt pedig megint a csodás melleit láthattam közben .Itt is elég változatos tempóban csináltuk de ez kicsit le is fárasztott és kimelegedtem így már nem voltam annyira kemény ezért melléfeküdtem inkább és kézzel folytatta , nem sokkal később a melleinek a látványával már nem bírtam betelni és így lett végem.
Nagyon kedvesen letisztogatott és még beszélgettünk picit ,aztán elmentem fürödni , felöltöztem és elbúcsúztunk.

Elszámolás

Előre letettem a pultra ,nagyon kedves volt,a csók miatt visszaadta a pluszt és még egy csokit is kaptam tőle :)
Összességében nekem nagyon megérte.

Dorina, nagyon jó szexpartner

  JohnLick69

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, saját maga kezeli. Már a hangjával elbűvölt.

Megközelítés

BKV-val könnyen megközelíthető, pár perc séta a Puskás Stadion Metró megállótol.

Helyszín

Újépítésű aranyos kis lakás, mindennel felszerelt és tiszta, a fürdőben minden is van, de nem ingatlant mentem nézni.

Hirdető külseje

Az arckitakarás jelen esetben valóban csak a diszkréció miatt van. Arca szép, a fogai hófehér gyöngysor, a szemei igéző smaragdok. Barna hosszú hajába beletúrni is élmény. Testalkata tényleg Tom Jones nótából való, gyk igazi szexbomba.

Action

Megérkezésemkor egy angyal nyit ajtót. A mosolyából mindig tudom, hogy jó helyen járok, bármilyen elcs...ett napom volt, itt ez már a békés menyország, mégha csak töredék időre is. Öleléssel és csókkal üdvözöljük egymást. Egy törölköző fedi csak a testét, combközépig ér, már lábai csupasz látványa is gyönyörtkeltő, csípőjét elegánsan ringatva előttem lépkedve a hűtőhöz siet, hogy frissítőt kináljon. Eközben én a megbeszélt ajándékot az asztalra teszem, az üdítő már az asztalon. Fürcsi? kérdezi, tudja h szeretem a közös fürdést, ezért várt ilyen lengén. Meetingjeink egyik alapszabálya, hogy minek utána ez home-office, nem kell kisminkelve várnia, természetes szépségről lévén szó ez kimondottan előnyére válik. Levetkőzöm, Ő hozza az én türcsimet, az ővé meg hoppá!!! már nincs is rajta. A látványa ruhában is lélegzetelállító, olyan utcán utána fordulós tetőtöl talpig "micsoda nő" Igy meg aztán... El kell hozzá menni Urak, ŐT LÁTNI KELL. Szóval pucéran mindketten végig simítom a derekát, miközben hasára és csodás kebleire egy-egy puszit kap. Elmegyünk a zuhanyzóba ahol finoman simogatva egymást felfrissülünk s megtisztulunk. Én már a fürdőben csókolgatom a nyakát, hátát -ezt nagyon szereti-. Nagyon visszafogom magam, mert miközben már egymást törölgetjük szárazra, én magamhoz húzom a törölközővel, így magamhoz "láncolva" semmi sincs köztünk távolság meg pláne. Heves csókcsata kezdődik, aminek következtében az alsó régióban megkezdődik a vérbőség, így magamhoz ölelve Ő is érzi és kaján mosollyal tisztázza, hogy lesz játszótársa. Az ágyhoz kísérem, miközben a formás feneket bámulom, leülök az ágy szélére már percek óta merev a fegyverem. Ő játszi könnyedséggel helyezkedik el az ölemben, úgy mozog mint egy fenséges vadmacska. Nekem háttal olyan szorosan ül előttem, hogy az szinte őrjítő, de tudom hogy először a királynőm kedvében kell járjak, hogy később megkapjam méltó jutalmamat. Előre hajol, hosszú barna hajzuhatagát félre húzva szabaddá teszi tarkóját, és olyan mosollyal pillant hátra amit reklámokban sem látni. Gyönyörű hófehér fogai és zöld szemének kaján csillogása egy dolgot jelent, kezdhetem... Csókokkal borítom el a fülén keresztül a nyakát, majd szépen haladok a vállakon túl a hátán végig... Egy idő után szól, hogy helyezkedhetek beljebb, nah csak az ágyon, és én hanyatt is fekszem, ahogy azt kell. Ő az árbocot végigsimítva mellém lopakodik, újabb csókolózás veszi kezdetét. Itt már az is csoda, hogy még eszméletemnél vagyok, miközben szépen lassan elindul lefelé, és odaérvén olyan kényeztetést kapok, amit nem lehet leírni, teljes ápolás a padlótól a plafonig teljeskörű polírozás, és olyan váltakozó erősségű vákuum, hogy amikor elmész, azt sem tudod honnan jöttél... persze tudni kell, h a csupasz ápolt alsót szereti. Szószerint kivégez, a kezeit szinte alig használja...
Pár perc pihenés, dumcsi... A hancúrpázsitot kis kezeivel átgereblyézi, miközben egymást simogatjuk, beszélgetünk, csókok csattannak, majd szépen lassan leguritom őt hanyatt magam mellé és elkezdem a melleit kényeztetni, kezemmel hasát és combját simogatom. Nemsokára megjönnek a kéj hangjai, apró nyögések kíséretében a lábai is mint a metróajtó kezdenek kinyilni ami jelzi, hogy lehet tovább haladni dél felé. Amint leérek a csupasz kelyhéhez, az egyik lába már a vállamon, ujjaink összefonódnak, keze szorításából és a nyögeseiből tudom, jó úton haladunk. Ténykedésem elismeréseként először kellemes nedvesség majd nemsokára vibráló remegések és hangos nyögések közepette fejemet méginkább magához szorítva egy "Úúúristen" kíséretében atléptetem a gyönyör kapuján.
Maszatos arcomat hálásan simogatva újra megpihen rajtam, míg mindketten kifújjuk magunkat. A beszélgetés nem nyúlik hosszùra, mert kezei lassan újra munkában, apró huncut simításokat ejtenek a gyengepontomon, mint festő a vásznon úgy játszik rajtam, eredmény is társul mellé, kezd felébredni bennem a szundikáló kandúr, újra tettre kész vagyok. Biztos ami biztos azért újra megkóstolja az epres calippomat, és finoman gumival fedi le, nehogy baja essék...
Jó misszionárius modjára elhelyezkedés az imához, lábait a nyakamba veszem, és áhítattal telve óvatosan azért de belépek a szentélybe. A kápolna bejárata nem tágas, inkább szűk, de pontosan ezért járok ebbe a templomba, harangozni menjenek a ministránsok. Elkezdődik a szeánsz, együtt mozgunk, melleit és száját felváltva csókolgatom, miközben közösen nyögjük a zsoltárokat, egymás fülébe... Élvezetes rítusunk miattam nem lesz maratoni, annyira kívánatos a látvány, hogy idő előtt elérzékenyülök teletöltve a perselyt. Beszélgetnék még, de az időm vége felé járok, mégsem hangzik el semmiféle siettetős szöveg. Dorina is tudja tisztelem Őt minden szempontból és nem élnénk vissza azzal ahogy Ő bánik Velem. Ez a barátnős viszonyulásunk- hívjuk feelingnek- a kapcsolatunk alapja. Távozásom ezért óramű pontos, feltöltődve és mosollyal az arcomon és legbelül elégedetten történik.
Nem ez volt a leghosszabb közös élményünk, még jó hogy ilyen röviden sikerült ezt az órácskat összefoglalni.😅

Elszámolás

Az elején, a megbeszéltek alapján.

Dorina, jó szexpartner

  yamuna20

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, flottul ment minden. Kedves volt és mindent elmondott.

Megközelítés

Könnyű volt odatalálni metróval mentem onnan 2 perc séta.

Helyszín

Minden igényt kielégítő! Nagyon szép lakásban találkoztunk! Fürdőben van minden ami kell.

Hirdető külseje

Dórina olyan mint egy hercegnő. Szép arc gyönyörű test. Nincs kedvenc testreszem mindene tökéletes.

Action

Teljesen barátnő érzetet kelt, annyira kezdeményező amennyire kell, ha kell átengedi a terepet.
A fürdőből visszatérve segítettem neki megszabadulni a fehérneműtől, majd elkezdtem simogatni és puszilgatni gyönyörű testét. Majd megfordult és elkezdett franciázni, ezzel sikerült nagyon felizgatnia. Ez után át helyezkedtünk az ágyra, ahol kölcsönös franciával folytattuk. Majd misszionárius pózban lett végem. Pihenésképp beszélgettünk mindenféléről és közben meg masszírozott , kifejezetten érdeklődő volt..
Ezt követően ismét francia, doggy, majd kérésére ismét misszionárius pózra váltottunk, így is lett végem. Gyors zuhany, beszélgettünk még egy kicsit, majd kaptam két búcsú puszit és távoztam.

Elszámolás

Teljesen korrekt volt előre fizettem

Dorina, jó szexpartner

  jakuzza69

Egyeztetés

Telefonon történt. Kora reggeli órákban.

Megközelítés

Autóval mentem, könnyen megközelíthető

Helyszín

Ahogy mondani szokták a célnak tökéletes megfelelő. Tiszta, rendezett lakás. A háló kifejezetten hangulatos volt. Zene, fények,

Hirdető külseje

Képek alapján gyönyörű, de azt is űbereli igazi bombázó, zavarba is voltam ezért rendesen

Action

Ajtóban üdvözöltük egymást,bemutatkoztunk,kézfogással.Cipőt letéve beinvitált a nagyobb helyiségbe ahol az ágy is található.Adott egy törülközőt és megmutatta a fürdő helyiséget.Frissen és üdén visszaérkezve Dorina
az ágy mellett vár és miközben lecuccoltam addig levette a textilt és lefeküdve az ágyon,combját felhúzva szépen domborodó szeméremajakkal várt reám.Promotálást meg is dicsértem,hogy ez igen,így kell várni a vendéget.
Ágyra feküdtem én is,felhúzott lábát simogatva,kezem elindult a combjától a ciciig.Ami már szépen izgalmi állapotban volt(legalább is úgy láttam)Hamár a lábait felhúzva tartotta,punci kényeztetést ajánlottam fel.Ízletes és illatos,jól reagál a nyelvcsapásoknak.Csípőjét emelgetve jelezte Dorina hogy nincs ellenére a munkásságom.Néha a feneke alá tettem a kezem hogy megtartsam a csípőjét így nyaltam a drága punciját.
Jó pár perces munkálkodásomat sóhajokkal jutalmazta,ami számomra egy jó visszajelzés volt.
Majd felegyenesedve Dorina odahajolt és a hancurlécet kényeztette nyelvével,én meg a punciját,kényeztettem az ujjaimmal.
Gumi felhelyezés után szemből érkeztem,majd fokozatosan,lassan,nem kapkodva,centiről centire jutottam beljebb a kelyhek kellemes körbe ölelő szorítása lassan engedett,így már picit gyorsítva a lökéseken.Dorina ajkaihoz hajolva csókot leheltem.
Pár percig egybeforrva mozogtunk,Dorina halk sóhajaival,míg közel a célhoz még utolsó gyors lökéssekkel csúcsra érkezve kitáraztam az összes nedűt a védőfelszerelésbe.
Kicsit hagyott Dorina lenyugodni,majd törlőkendőt átadva megtisztogattam magam.Öltözés közben még beszélgettünk pár dologról.Aztán elbúcsuztunk két puszival.

Elszámolás

Teljesen korrekt volt az elszámolás

Dorina, jó szexpartner

  jakuzza69

Egyeztetés

Telefonon könnyen elértem, és pár órán belül kaptam időpontot. Rugalmas volt hiszen többször randiztunk már.

Megközelítés

Minden megvan, ami kell. De a diszkréció maximális, senki mással nem találkoztam.

Helyszín

A Puskás Ferenc stadionhoz van közel. Könnyen megközelíthető. Parkolás fizetős de mindig van hely .

Hirdető külseje

Képek nem hazudnak még mindig. Szeretem hogy mindig mosolyog ,a szemei egyenesen megbabonáznak . Nagyon szép arcú ami elég zavarba ejtő.

Action

Zuhany után visszatérve a szobába az ágyon várt hason fekve egy szexi fehérneműben .Rögtön melléheveredtem és azt a csodás fenekét kezdtem el simogatni kényeztetni .néha be be tévedt a kezem és a szám a puncijához is.Jól megmarkolásztam azt a tökéletes seggét,majd elkezdtem egy kicsit masszírozni is ami nagyon tetszett neki,sőt még kérte is hogy csináljam neki annyira jól esett.Már a látványtól felállt a farkam.Ezután elkezdett franciázni amit nagyon jól érzékien csinált ahogy szeretem majd egyre nagyobb tempóban de az is nagyon jól esett. Mivel nem akartam így eldurranni ,gumit kértem és hátulról támadtam. Először álltam és úgy keféltem de ez így nem volt kényelmes neki így az ágyon folytattuk. Lovaglóra váltottunk amit kezdetben lassan majd egyre ütemesebben csinált ,közben szorosan magához ölelt(Nem sok lány csinálja ,látszik hogy tényleg szereti amit csinál,vagy csak simán szimpi voltam neki nem tudom .Lehet csak beképzelem ) Így is lett végem ,kicsit elhúztam a dolgot nem akartam hamar elmenni és így hosszúra sikerült az első menet és másodikra már nem álltam készen sajnos pedig sok pózt kipróbáltam volna vele még.A fennmaradó időben beszélgettünk sok mindenről.majd az idő letelte után búcsút vettünk egymástól.

Elszámolás

Teljesen korrekt volt a végén rendeztem hiszen a bizalom már megvolt

Dorina, jó szexpartner

  upgrade

Egyeztetés

Könnyen tudtunk egyeztetni, VTR-en foglaltam időpontot. Ezt módosítanunk kellett, 1x miattam, 1x pedig Dorina miatt. De ennyi bele kell férjen, rugalmas volt a kisasszony ebben is.

Megközelítés

XIV. kerületben van a foglalkoztató szoba, nem messze a Puskástól, emiatt BKV-val is jól elérhető lehet, kocsival mentem. Fizetős a parkolás, cserében mindig van hely.

Helyszín

Jól karbantartott, 2000-es évek után épült ház egyik kellemes kis lakása. Dorina patent rendet és tisztaságot tart, ügyel magára, a környezetére és a vendégre is.
Törcsi lehetne picit nedvszívóbb, de funkcióját megfelelően betölti. Volt szájvíz, 1-2 tusfürdő is, megfelelően elő lehet készülni az ágytornára. Szép nagy, kényelmes francia_ágy várja az erotikára éhes férfiembert.

Hirdető külseje

Csinos sminkben, kis könnyű nyári ruciban, kellemes illatokkal, hangulatos előkészítéssel fogadott Dorina. Tudja, hogy mi áll jól neki, jól hangsúlyozza a nőiességét. Nagyon ad magára, tuti, hogy sok időt tölt el az előkészületekkel. Ő nem klasszikus szépség kategória (félreértés ne esssék, helyes arca van), de nagyon egyben van és az a nézés... Nekem meglehetősen tetszett az összkép.

Action

Odaértemkor pontosan hívtam, be is eresztett szinte azonnal a tetthelyre. Dupla zsilipes a bejutás, érdemes gyorsnak lenni. Voltam már nála korábban, úgyhogy ismerősként üdvözöltük egymást.
Letettem a rózsákat az asztalra, a ruháim egy kanapészerűségre. Elhúztam megtisztulni, szájvíz be, majd kezdődött a szeánszunk. Dorina jó érzékkel, lány létére határozott, erős mozdulatokkal masszíroz, van érzéke hozzá - most is ezt a felvezetést kértem. Utána még húzott egy kicsit, majd én kényeztettem vendéglátóm. Mindenhol finom, ápolt, illatos, öröm neki örömöt okozni. Gumírozás után egy kiadósat szexeltünk, szerintem mindkettőnk örömére, latexben végezték az utódok. Romeltakarítás után dumáltunk még egy kicsit, majd Dorina órája jelzett, hogy idő van - simán túlléptük volna az adott keretet.

Elszámolás

Alapfoglalkozásra neveztem be, viszonylag széles Dorina repertoárja és amit kínál, azt őszintén, lelkesen és nagyfokú hozzáértéssel teszi. Szerintem nem viszi túlzásba ezt a fajta munkát és ezért tud nagyon normális maradni a vendéggel.

Dorina, jó szexpartner

  jakuzza69

Egyeztetés

Telefonon történt könnyen ment mindig, visszajáró vendég vagyok

Megközelítés

A változatosság kedvéért autóval mentem, így hamar odaértem és a parkolással sincs gond. Könnyű megtalálni, gps is ismeri.

Helyszín

Új építésű ház rendezett, tiszta lakás, minden megtalálható ami ilyenkor kell, tusfürdő, szájvíz, stb. Tökéletes tetthely

Hirdető külseje

Nekem nagyon bejön, főleg a szemei. A kedvenc testrészem a mellei , szeretem kényeztetni, nagyon szép arcú a képek nem csalnak hiszen gyönyörű

Action

Igazi barátnő feelinges volt. Tusolás után a szobában várt, rám koncentrált, semmi mobilozás. Ekkor kezdtem érintéssel, simogatással felfedezni testi adottságait, megdöbbentő milyen selymes és feszes. Kissé megleptem, csókot leheltem a nyakára hátulról, amire libabőrössé vált, nagyon aranyosan reagált. Az ágyra tessékelt, és elkezdődött... Egy gumi nélküli franciás etapra érkeztem, és nem csalódtam. Közben a kis ruci is lekerült róla, izgatóan hatott, hogy bárhol hozzáérhettem, míg ő halk dünnyögéssel "ügyködött". Jó tempójú, remek francia után, Gumit kértem amit fel is rakott és ő jött felülre. Hol ő hol én diktáltam az iramot közben öleltem magamhoz. Gyors póz csere kutyusba, azt mindenki szereti. Nagyon szép látvány várt kerek, formás popsi és nagyon úgy minden. Sok igazaból nem kellett hozzá ilyen ingerektól és a gumi feltöltve. Hagyott lenyugodni és kaptam törlökendőt. A maradék kevéske időt azt elbeszégetük. Egy gyors zuhany, ruha fel, csók és irány a munka.

Elszámolás

Az elején rendeztem.

Dorina, jó szexpartner

  frankiewaver

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk, kb. egy héttel előbb kértem és kaptam időpontot.
Ment minden, mint a karikacsapás.

Megközelítés

A VTR egyeztetés során kijelzett cím pontos volt.
Metró, villamos van a közelben, jó opció a tömegközlekedéssel való odajutás is.
A parkolással sem lett volna szerintem gond.
... én egyéni közlekedési eszközzel érkeztem, így se parkolnom, se tömegközlekednem nem kellett.

A bejutása házba 2 ajtón keresztül történik. Ha nem látod át gyorsan a helyzetet (adot időn belül kell átjutnod mindkét ajtón), akkor még egyszer csöngethetsz a második távnyitós ajtón is... :-)

Helyszín

Minden a célnak megfelelő, Dorina a lakás gondos gazdája.
A légkondi beszerzése folyamatban van.

Hirdető külseje

Dorina nem okoz csalódást azoknak, akik a teltebb, gömbölyded idomokat kedvelik!
Képei alapján is látható, hogy nem egy fitness modell alkat.
Selymes, barna bőr, a fiatalság hamvassága, feszessége ...
Ragyogó, igéző szemeivel megbabonáz, melyeket szép arcocskája és középhosszú fényes hajkoronája keretez.
Egy ízléses piros egyberészes miniruhában és fekete magassarkúban fogadott, majd ezeket egy szexi fekete egyberészes "fehérnemű" váltotta, miután visszaértem a zuhanyzásból.

Action

Miután megszabadítottam a kedvest a fehérnemű fogságából, lassan elkezdtük egymás testének feltérképezését.
Megkérdeztem óvatosságból, hogy mennyire érzékenyek a cickók... mert volt egy új tapasztalásom egy extra érzékeny mellel és a gazdájával. :-)
Hála az égnek gyurmázhatók, kényeztethetőek Dorina ékességei, így visszatérő vendég voltam náluk kézzel, szájjal a randi során.
A VTR-es kedvezményemet csókocskákra szerettem volna beváltani, aminek nem volt akadálya, így ezzel folytattuk az ismerkedést.
Mivel működött köztünk a kémia már az elejétől fogva, ezért nem kellett egyeztetni, hogy mi, mi után következzen.
Egyszer csak azt vettem észre, hogy valami készül, melyhez masszázsolaj került a szorgos kezekre, melyek már felváltva dolgoztak a cserfes szájjal a farkamon.
Hamarosan a mellekre is került némi olaj. Ebből már sejthető volt, hogy mi lesz a következő napirendi pont.
E közben gyakran magamhoz húzva, hálásan csókokat hintettem nyakára, szájára.
Ezt követően örömmel teli fogadtatásban részesült a javaslatom, hogy megnézem hogy állunk lent.
Vettem én is egy kis olajat, mellyel a lábak belső felét nedvesítettem, egészen a szeméremdombokig.
Egy idegig húztam még az időt a láb és a combok simogatásával, míg eljutottam a csokákat rejtő barlang bejáratáig.
Jutott ide is simogatás, csókok, majd a nyelvemmel is akcióba léptem.
Szeretek alapos munkát végezni... melyet pozitív, hallható és verbális kifejezésekkel is elismert ténykedésem csodálatos alanya.
Heves viszonzás következett, minden lehetséges technikát bevetve ... "most aztán visszakapod, te kis csalafinta" felütéssel.
Még egy 69-es körrel fokoztuk a vágyakat, mielőtt felkerült a gumi és kérésemre hátulról vette kezdetét a végső ostrom.
Ütemes, majd lassú, néha mélyebb döfésekkel teszteltem a reakciókat.
Dorina jó partner ebben a játékban is. Mivel felkínáltam, hogy a kutyus után választhat, így kérte, hogy váltsunk szemtől szembe.
Nos, így húzott magához, lábait a mellemen támaszva. Így csodálhattam a szépséges arcát is az élvezete közben.
Kértem, hogy váltsunk pózt és üljön bele. Így jobban hozzáférhettem a csábítóan ringatózó mellekhez és a csiklóhoz.
Közeledve a végjátékhoz, gumi le és szájjal és kézzel technikázva juttatott a csúcsra gyönyörű partnerem.

Gyors tisztálkodás után, még 20 perc maradt melyet a felajánlott masszázzsal és beszélgetéssel töltöttünk.

Elszámolás

Az elszámolás az előre egyeztetettek szerint történt. Előre letettem a konyhaasztalra a virágszálakat.

Dorina, jó szexpartner

  JohnLick69

Egyeztetés

VTR-en keresztül, amint látta, hogy én vagyok, szinte még ajánlott a is a nekem való időpontot

Megközelítés

A cím pontos, Puskás stadiontól 2 perc sétára.

Helyszín

Felújított lakás, patyolattisztaság. Fürdőszoba mindennel fel van szerelve. A tetthely egy kényelmes franciaágy.

Hirdető külseje

A képeken Ő van, nekem a legszebb, legokosabb lány mindközül, arckitakarás nélkül nem lehetne nála időponthoz jutni, de nyilván ennek megvannak az okai.

Action

Korán látogattam meg Őt, mert szerettem volna első lenni, ezt már régóta közösen alakítjuk így. Megérkezésemkor olyan széles mosollyal fogadott, mintha egy régi barátját, ismerősét fogadná ezer év után, pedig utolsó találkozásunk óta alig 3 hét telt el. Átölelt és forró leheletfinom csókkal fogadott, amit nem lehet megjátszani, sem félreérteni. Egyértelmű öröm volt számára, hogy újra egymás karjaiba sodort minket az élet ill. leginkább mert Én már nagyon visszavágytam hozzá... Szokás és kérés szerint smink nélkül, kényelmes otthoni viseletben várt, ami semmit nem von le szépsége eleganciájából, ahogy a slágerben is, az aki szép, az reggel is szép... Most kimondottan ragyogott, fel volt dobva. Ezúttal egyedül mentem zuhanyozni, mire visszatértem már előkészítette az üdítőt, és meztelenül várta jöttömet. Le sem tagadhattam volna mindazt amit fentebb írtam, már nagyon kívántam Őt, a derekam köré csavart törölköző alatt már ágaskodtam, amire Ő csak ennyit suttogott a fülembe: "már Én n is vártam a randinkat" majd finoman lehántotta rólam a textilt, a kanapéra dobta, és kézenfogva az ágyhoz vezetett. Az ágy mellett állva vettem tudomásul, hogy nem viccelt, azonnal elkezdett kényeztetni, először apró finom csókokkal kezdte a hasamtól szépen lefelé haladva, majd szépen lassacskán forró szájában tűnt el hol épp csak a bohóc feje, hol pedig az egész cirkusz... addig bűvészkedett így Velem, mire egész testemben remegve épphogy annyit mondhattam "jövök" , hogy az utódokat ne lőjjem a torkába, mert azt nem szabad :)... Heves kezdésünk után letisztított mindkettőnket, gyorsan elszaladt rendbetennni magát, majd egymás mellé fekve beszélgettünk tovább. Jobban mondva Ő csacsogott, mondta, mondta a magáét, közben apró csókokkal, mintegy levegővétel gyanánt szakítotottuk meg egymás mondanivalóját, amíg fel nem ajánlotta, hogy megmasszíroz. Csodás kezei vannak, mintha tanulta volna. Alaposan átgyúrta a hátamat, de befejezni nem hagyhattam Neki, hiszen fogytán volt az idő, és annyi tennivaló várt még ránk :) Ezért szóltam Neki, hogy mostmár aztán elég legyen, Ő is kapjon kényeztetést! Gyönyörű szemeit forgatva huncut mosollyal annyit válaszolt, "nem bánom" :) Hanyatt fektettem, és elkezdtem kerek melleit kényeztetni, miközben kezeim simogatóan letévedtek hasára, onnan pedig a belső combokra, majd ölének édes bejáratához...közben a csókok is leértek a déli kapuhoz, ahol elkezdődhetett a kedvenc részem, és finoman kényeztetni kezdtem Őt. Kisvártatva az Ő kedvenc része is ez lett, apró nyögései, testének remegése és mézédes kelyhének nedűje félreérthetelen dícsérete volt minden nyelvcsapásomnak. Kisvártatva elértük a végállomást, mire úgy szorította fejemet ágyékához, az is kész csoda h nem fulladtam meg, bár ott bármikor vállalnám ezt a véget :) Természetesen sikeres előjátékunk nyomán már régóta újra harcra készen álltam, és gumit is kértem. Pompás hátsójával elém "farolt" én pedig könnyedén csúsztam be a még nedves szűk járatba. Hátulról pumpáltam Dorinát, miközben hátát, tarkóját csókolgattam, és Ő csak húzott-húzott magába, mindadiddig, amíg én is elértem a végállomást, aznap másodjára. Mindketten megfeledkeztünk az idő rohanásáról, -így megy ez nálunk- és mivel Dorina iránti tiszteletem nem engedi meg a szabályok túllépését, jeleztem Neki, hogy kifutottunk az időből, ideje gyorsan távoznom. Ő még marasztalt volna, de mennem kellett, így abban maradtunk, h legközelebb több időt fordítunk az aktus(ok)!!!-ra, DE!!! nem egymás orális örömeinek a kárára tesszük majd... Ezen jót kacagva váltunk el, miközben rendeztem a számlát, és egy csók kíséretében elhagytam a helyszínt.

Elszámolás

X rózsaszáltól szabadultam meg egyet sem bánva meg!!!