Dorina Szexpartner Budapest, XIV. kerület

Beszámolóim

Dorina, istennő szexpartner

  DonVapo

Egyeztetés

Telefonon beszélgettünk ,igazi randi hangulat volt .Szuper kedves volt .Öröm volt hallani a csilingelő hangját .

Megközelítés

Autóval mentem a megadott címre , hamar oda értem . Parkolás majdnem a ház elött történt . Metró , néhány perc séta távra van .

Helyszín

A lakás otthonos és nagyon kedves , szoba kényelmes , fürdő is megfelelő .

Hirdető külseje

A képei szuper jók ,de közel sem adják vissza a valóságot . Az egész lány ragyog . Egy kis nyári ruhában fogadott , olyan dekoltázzsal , hogy majdhogynem kibuggyantak a cicik . Esett is ki a szemem , és már vettem is volna a számba őket. Minden porcikája maga a tökély .

Action

Miután a szemgolyóimat felvettem . Kellemes fogadtatásban volt részem ,azonnal puszik és forró csókok ,majd frissítő és kávé . Mintha csak a kedvesemhez mentem volna fel . Beszélgettünk ,semmi utalás az időre . Nehéz volt elszakadni tőle még , még pici időre is amig zuhanyoztam . Nagyon igyekeztem hozzá , aztán egymásba kavarodva erotikusabb témákról csevegtünk , ezalatt végig simogattuk egymást .Megéheztem rá ,és elkezdtem csókolgatni .Lehetetlen betelni a testével , mámorítóan finom illatú .A cicik kényeztetésére bájos búgó hangon reagált. Élvezkedtem rajta .Nagy nehézségek árán tudtam csak elszabadulni a csodás melleitől , barangolásom során gyorsan rátaláltam a legszebb puncira . Annyira gyönyörű puncija van ,hogy csak néztem vagy egy percig . A fellegekbe akartam juttatni . Óvatosan kezdtem a kényeztetni .Nagyon gyorsan gyorsan a nyelvemre hangolódott . Pillanatról, pillanatra jobban élvezte . Majd megszólalt : kérem a számba. Abban a pillanatban úgy éreztem imádja a farkam. Minden egyes centimétert behatóan tanulmányozott a nyelvével , volt amikor finoman csak a végét kapta be és finoman rászívott . Aztán az egészet torkába engedve kényeztetett. Erre lehetne mondani , hogy még az agyvelöm is kiszívta . Már majdnem elélveztem , gyorsan térjünk át a felgumizásra , kértem . Rendesen felszopta felszopta rám a gumit .Elsőre meg akartam lovagoltatni . Azonnal nyársba is húzta magát . Változatos vágtában virgonckodott ,fantasztikus a csípő munkája . A puncikája nagyon szűk és forró volt , nagyon közel voltam a robbanáshoz . Még ki akartam tartani, már biztos tudatában voltam , hogy a következő ostromnál végem lesz. Kértem, hogy úgy forduljon meg ,hogy felém legyen a gyönyörű popsija . A mozgása és a látványa sodort a vég felé , bár próbáltam elvonni a figyelmemet. Nem ment. Akkor az Ő hangja is felerősödött . Ez az élmény esszencia már tarthatatlan volt . Gyönyörű popsi , forró , szűk tocsogó punci , és a hangja . Akkor kitört a Vezúv ! Aztán a karomba vettem és kicsit pihentünk beszélgetve.

Elszámolás

Az elején adtam oda kis borítékban az extrákat is bekalkulálva .

Dorina, felejthetetlen szexpartner

  Whismaster

Egyeztetés

Tüneményes vidám hangú lány , telefonvonal megtelt élettel ahogy csicsergett . Egy élmény volt a randi megbeszélése is .

Megközelítés

Minek után állandóan autóban ülök , az autót választottam .Nagyon gyorsan oda értem , pedig nem száguldoztam a forgalom nem volt jelentős . Parkolás sima ügy volt gyakorlatilag a ház elött.

Helyszín

A lakás hangulatos ,szobában nagy ágy . A jótékony félhomályról sötétítő függöny gondoskodik . Fürdőben kád , előtte puha kilépő . Tusfürdő választék bőséges .

Hirdető külseje

Egy combközépig érő piros ruhában fogadott , szépen kiadta a formáit . Főleg a cicik akartak kiszabadulni fogságukból. Ez a szín nagyon passzol a szép szemeihez , a selymes bőréhez és a hajához . Arca mosolygós , szép lány . Ruha nélkül azért jobban tetszett .Dús keblei hívogatják az ember kezét és száját ,hogy rácuppanjon . Nagyon finom tapintásúak a keblei. A popsija feszes és formás .

Action

Ajtónyitás és már olvadtam is el a mosolyától . Látta , hogy melegem van azonnal üdítővel kínált . Aztán, biztos ami biztos még egyszer végig kérdeztem mindent lányos zavaromban . Majd közelebbi ismeretséget kötöttem a fürdőszobával. Miután felfrissültem mentem a szobába . A hableány addigra már pőrén feküdt oldalt az ágyon , festeni sem lehetett volna szebbet . A csípője gyönyörűen ívelten emelt ki mindent . Csábos és hívogató volt. Kicsit még csodáltam , majd odaszökkentem . Végig simítottam a nyakától. Majd végig csókoltam , tetszett neki a finom megközelítés .Amikor a melle a számba került mellbimbói megkeményedtek és mint kis cseresznyeszemek domborodtak ki . Jó úton jártam ,így haladtam tovább lefelé . Aztán egy tükörsima puncival találtam szembe magam . Már éheztem rá , jó volt belenyalni ,abba sem hagytam amíg el nem kezdett remegni . Aztán revansot vett ,de még hogy . Pajkos mosollyal az arcán és csibészes tekintettel kezdte vég nyalni a farkamat. Majd a makkon sétálgatott a nyelvével . Aztán bőnyállal kezdett szopni ,nem így akartam végezni , tudtam ,hogy egy óra kevés lenne egy második menetre. Gyors beöltözés , és kérésemre nyeregbe pattant . Szűk puncijába becsúszni , már fél orgazmus. Amikor tövig rám engedte magát , egy pillanatra megállt és csak nézte ,hogy mennyire el vagyok ragadtatva. Aztán megindult le ,föl . A finoman szorító forró punci megszüntette a külvilágot , Többször az élvezés határán voltam , csak a makacs eltökéltségem mentett meg , kutyusba akartam elélvezni . Kértem ,hogy a fejét tegye a párnára és a popsiját tolja ki . A szemem a látványtól el is élvezett . Aztán egy jól irányzott mozdulattal bevettem a kelyhét . Itt jött a következő néhány másodperces szünet . Már a behatolás is majdnem elrepített. Tudtam , hogy nem ez lesz életem leghosszabb menete . Mint egy lassított felvétel ,úgy kezdtük . Akkor még csak szuszogott , aztán ahogy fokoztuk a tempót a hangja is lineáris módon emelkedett . Ez már túl sok volt nekem , olyat robbantam a gumiba ,hogy az egész testembe vákuum keletkezett. Amikor lecsitultunk szépen letisztogatott, és még lazultunk kicsit egymást simogatva.

Elszámolás

A randi kezdetén intéztem.

Dorina, felejthetetlen szexpartner

  Revel

Egyeztetés

Délelőtti órákban hívtam fel , kedves ,bájos hangja volt engem már ez levett a lábamról .

Megközelítés

Autóval mentem , a forgalom nem volt vészes , gyorsan oda értem . Parkolás könnyű, szinte a ház elött volt parkoló.

Helyszín

Talán , tíz , tizenöt éve az épület . Szóval jó állapotú . Szobában nagy ágy , fürdőszoba kád .A lakás takaros és tiszta .

Hirdető külseje

Igazán szép arcú lány , számomra ez nagyon fontos . Szemei ragyogóan csillogók . Melleiről és popsijáról külön költeményt , vagy inkább eposzt lehetne írni .

Action

Egy kis fekete bugyiban és melltartóban fogadott. Bementünk a szobába és kicsit csevegtünk . Majd gyorsan megfürödtem és siettem vissza .
Ekkor még bugyiban és melltartóban volt ,de nem sokáig , mert hamar kicsomagoltam .
Hamar elkezdtünk csókolózni. Csókja mézédesen mámorító. Közben masszíroztam a mellét és a popsiját. Majd néhány perc elteltével az ágyra parancsolt. A fellépés egy isteni franciával kezdődött. Csillogó szemekkel élvezte ahogy fölkorbácsolta az érzelmeit.
Mikor már majdnem megindultak az utódok kértem , hogy kicsit én kényeztethessem. Elkezdtem végig csókolni a nyakától lefelé , majd a hamvas melleit bűvöltem .Aztán lejjebb vonultam a gyönyörű völgyecskébe . Már rendesen Ö is be volt pörögve, isteni orgazmust produkált a legnagyobb örömömre ,hogy ezt a nyelvemmel okoztam . Némi szusszanást követően védőfelszerelést húztunk , még közben is csókolóztunk. Romantikus papás-mamás indulást követően , óhatatlan vágyat éreztem , hogy a lábait a nyakamba vegyem .Ez volt az olaj a tűzre , mindketten megvadultunk . Egyre gyorsabb és gyorsabb tempóban haladtunk a kielégülés felé . Aztán jött a félig eszméletvesztős orgazmus . Annyira sikerült kitárazni ,hogy terveim ellenére megmozdulni sem volt erőm . Maximális kielégüléssel és bárgyú mosollyal vigyorogva mozdulatlanul feküdtem percekig . Aztán már csak egy fürdésre maradt időnk .

Elszámolás

Én az elején adtam oda a megbeszélteket.

Dorina, nagyon jó szexpartner

  JohnLick69

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, saját maga kezeli. Már a hangjával elbűvölt.

Megközelítés

BKV-val könnyen megközelíthető, pár perc séta a Puskás Stadion Metró megállótol.

Helyszín

Újépítésű aranyos kis lakás, mindennel felszerelt és tiszta, a fürdőben minden is van, de nem ingatlant mentem nézni.

Hirdető külseje

Az arckitakarás jelen esetben valóban csak a diszkréció miatt van. Arca szép, a fogai hófehér gyöngysor, a szemei igéző smaragdok. Barna hosszú hajába beletúrni is élmény. Testalkata tényleg Tom Jones nótából való, gyk igazi szexbomba.

Action

Megérkezésemkor egy angyal nyit ajtót. A mosolyából mindig tudom, hogy jó helyen járok, bármilyen elcs...ett napom volt, itt ez már a békés menyország, mégha csak töredék időre is. Öleléssel és csókkal üdvözöljük egymást. Egy törölköző fedi csak a testét, combközépig ér, már lábai csupasz látványa is gyönyörtkeltő, csípőjét elegánsan ringatva előttem lépkedve a hűtőhöz siet, hogy frissítőt kináljon. Eközben én a megbeszélt ajándékot az asztalra teszem, az üdítő már az asztalon. Fürcsi? kérdezi, tudja h szeretem a közös fürdést, ezért várt ilyen lengén. Meetingjeink egyik alapszabálya, hogy minek utána ez home-office, nem kell kisminkelve várnia, természetes szépségről lévén szó ez kimondottan előnyére válik. Levetkőzöm, Ő hozza az én türcsimet, az ővé meg hoppá!!! már nincs is rajta. A látványa ruhában is lélegzetelállító, olyan utcán utána fordulós tetőtöl talpig "micsoda nő" Igy meg aztán... El kell hozzá menni Urak, ŐT LÁTNI KELL. Szóval pucéran mindketten végig simítom a derekát, miközben hasára és csodás kebleire egy-egy puszit kap. Elmegyünk a zuhanyzóba ahol finoman simogatva egymást felfrissülünk s megtisztulunk. Én már a fürdőben csókolgatom a nyakát, hátát -ezt nagyon szereti-. Nagyon visszafogom magam, mert miközben már egymást törölgetjük szárazra, én magamhoz húzom a törölközővel, így magamhoz "láncolva" semmi sincs köztünk távolság meg pláne. Heves csókcsata kezdődik, aminek következtében az alsó régióban megkezdődik a vérbőség, így magamhoz ölelve Ő is érzi és kaján mosollyal tisztázza, hogy lesz játszótársa. Az ágyhoz kísérem, miközben a formás feneket bámulom, leülök az ágy szélére már percek óta merev a fegyverem. Ő játszi könnyedséggel helyezkedik el az ölemben, úgy mozog mint egy fenséges vadmacska. Nekem háttal olyan szorosan ül előttem, hogy az szinte őrjítő, de tudom hogy először a királynőm kedvében kell járjak, hogy később megkapjam méltó jutalmamat. Előre hajol, hosszú barna hajzuhatagát félre húzva szabaddá teszi tarkóját, és olyan mosollyal pillant hátra amit reklámokban sem látni. Gyönyörű hófehér fogai és zöld szemének kaján csillogása egy dolgot jelent, kezdhetem... Csókokkal borítom el a fülén keresztül a nyakát, majd szépen haladok a vállakon túl a hátán végig... Egy idő után szól, hogy helyezkedhetek beljebb, nah csak az ágyon, és én hanyatt is fekszem, ahogy azt kell. Ő az árbocot végigsimítva mellém lopakodik, újabb csókolózás veszi kezdetét. Itt már az is csoda, hogy még eszméletemnél vagyok, miközben szépen lassan elindul lefelé, és odaérvén olyan kényeztetést kapok, amit nem lehet leírni, teljes ápolás a padlótól a plafonig teljeskörű polírozás, és olyan váltakozó erősségű vákuum, hogy amikor elmész, azt sem tudod honnan jöttél... persze tudni kell, h a csupasz ápolt alsót szereti. Szószerint kivégez, a kezeit szinte alig használja...
Pár perc pihenés, dumcsi... A hancúrpázsitot kis kezeivel átgereblyézi, miközben egymást simogatjuk, beszélgetünk, csókok csattannak, majd szépen lassan leguritom őt hanyatt magam mellé és elkezdem a melleit kényeztetni, kezemmel hasát és combját simogatom. Nemsokára megjönnek a kéj hangjai, apró nyögések kíséretében a lábai is mint a metróajtó kezdenek kinyilni ami jelzi, hogy lehet tovább haladni dél felé. Amint leérek a csupasz kelyhéhez, az egyik lába már a vállamon, ujjaink összefonódnak, keze szorításából és a nyögeseiből tudom, jó úton haladunk. Ténykedésem elismeréseként először kellemes nedvesség majd nemsokára vibráló remegések és hangos nyögések közepette fejemet méginkább magához szorítva egy "Úúúristen" kíséretében atléptetem a gyönyör kapuján.
Maszatos arcomat hálásan simogatva újra megpihen rajtam, míg mindketten kifújjuk magunkat. A beszélgetés nem nyúlik hosszùra, mert kezei lassan újra munkában, apró huncut simításokat ejtenek a gyengepontomon, mint festő a vásznon úgy játszik rajtam, eredmény is társul mellé, kezd felébredni bennem a szundikáló kandúr, újra tettre kész vagyok. Biztos ami biztos azért újra megkóstolja az epres calippomat, és finoman gumival fedi le, nehogy baja essék...
Jó misszionárius modjára elhelyezkedés az imához, lábait a nyakamba veszem, és áhítattal telve óvatosan azért de belépek a szentélybe. A kápolna bejárata nem tágas, inkább szűk, de pontosan ezért járok ebbe a templomba, harangozni menjenek a ministránsok. Elkezdődik a szeánsz, együtt mozgunk, melleit és száját felváltva csókolgatom, miközben közösen nyögjük a zsoltárokat, egymás fülébe... Élvezetes rítusunk miattam nem lesz maratoni, annyira kívánatos a látvány, hogy idő előtt elérzékenyülök teletöltve a perselyt. Beszélgetnék még, de az időm vége felé járok, mégsem hangzik el semmiféle siettetős szöveg. Dorina is tudja tisztelem Őt minden szempontból és nem élnénk vissza azzal ahogy Ő bánik Velem. Ez a barátnős viszonyulásunk- hívjuk feelingnek- a kapcsolatunk alapja. Távozásom ezért óramű pontos, feltöltődve és mosollyal az arcomon és legbelül elégedetten történik.
Nem ez volt a leghosszabb közös élményünk, még jó hogy ilyen röviden sikerült ezt az órácskat összefoglalni.😅

Elszámolás

Az elején, a megbeszéltek alapján.

Dorina, jó szexpartner

  JohnLick69

Egyeztetés

VTR-en keresztül, amint látta, hogy én vagyok, szinte még ajánlott a is a nekem való időpontot

Megközelítés

A cím pontos, Puskás stadiontól 2 perc sétára.

Helyszín

Felújított lakás, patyolattisztaság. Fürdőszoba mindennel fel van szerelve. A tetthely egy kényelmes franciaágy.

Hirdető külseje

A képeken Ő van, nekem a legszebb, legokosabb lány mindközül, arckitakarás nélkül nem lehetne nála időponthoz jutni, de nyilván ennek megvannak az okai.

Action

Korán látogattam meg Őt, mert szerettem volna első lenni, ezt már régóta közösen alakítjuk így. Megérkezésemkor olyan széles mosollyal fogadott, mintha egy régi barátját, ismerősét fogadná ezer év után, pedig utolsó találkozásunk óta alig 3 hét telt el. Átölelt és forró leheletfinom csókkal fogadott, amit nem lehet megjátszani, sem félreérteni. Egyértelmű öröm volt számára, hogy újra egymás karjaiba sodort minket az élet ill. leginkább mert Én már nagyon visszavágytam hozzá... Szokás és kérés szerint smink nélkül, kényelmes otthoni viseletben várt, ami semmit nem von le szépsége eleganciájából, ahogy a slágerben is, az aki szép, az reggel is szép... Most kimondottan ragyogott, fel volt dobva. Ezúttal egyedül mentem zuhanyozni, mire visszatértem már előkészítette az üdítőt, és meztelenül várta jöttömet. Le sem tagadhattam volna mindazt amit fentebb írtam, már nagyon kívántam Őt, a derekam köré csavart törölköző alatt már ágaskodtam, amire Ő csak ennyit suttogott a fülembe: "már Én n is vártam a randinkat" majd finoman lehántotta rólam a textilt, a kanapéra dobta, és kézenfogva az ágyhoz vezetett. Az ágy mellett állva vettem tudomásul, hogy nem viccelt, azonnal elkezdett kényeztetni, először apró finom csókokkal kezdte a hasamtól szépen lefelé haladva, majd szépen lassacskán forró szájában tűnt el hol épp csak a bohóc feje, hol pedig az egész cirkusz... addig bűvészkedett így Velem, mire egész testemben remegve épphogy annyit mondhattam "jövök" , hogy az utódokat ne lőjjem a torkába, mert azt nem szabad :)... Heves kezdésünk után letisztított mindkettőnket, gyorsan elszaladt rendbetennni magát, majd egymás mellé fekve beszélgettünk tovább. Jobban mondva Ő csacsogott, mondta, mondta a magáét, közben apró csókokkal, mintegy levegővétel gyanánt szakítotottuk meg egymás mondanivalóját, amíg fel nem ajánlotta, hogy megmasszíroz. Csodás kezei vannak, mintha tanulta volna. Alaposan átgyúrta a hátamat, de befejezni nem hagyhattam Neki, hiszen fogytán volt az idő, és annyi tennivaló várt még ránk :) Ezért szóltam Neki, hogy mostmár aztán elég legyen, Ő is kapjon kényeztetést! Gyönyörű szemeit forgatva huncut mosollyal annyit válaszolt, "nem bánom" :) Hanyatt fektettem, és elkezdtem kerek melleit kényeztetni, miközben kezeim simogatóan letévedtek hasára, onnan pedig a belső combokra, majd ölének édes bejáratához...közben a csókok is leértek a déli kapuhoz, ahol elkezdődhetett a kedvenc részem, és finoman kényeztetni kezdtem Őt. Kisvártatva az Ő kedvenc része is ez lett, apró nyögései, testének remegése és mézédes kelyhének nedűje félreérthetelen dícsérete volt minden nyelvcsapásomnak. Kisvártatva elértük a végállomást, mire úgy szorította fejemet ágyékához, az is kész csoda h nem fulladtam meg, bár ott bármikor vállalnám ezt a véget :) Természetesen sikeres előjátékunk nyomán már régóta újra harcra készen álltam, és gumit is kértem. Pompás hátsójával elém "farolt" én pedig könnyedén csúsztam be a még nedves szűk járatba. Hátulról pumpáltam Dorinát, miközben hátát, tarkóját csókolgattam, és Ő csak húzott-húzott magába, mindadiddig, amíg én is elértem a végállomást, aznap másodjára. Mindketten megfeledkeztünk az idő rohanásáról, -így megy ez nálunk- és mivel Dorina iránti tiszteletem nem engedi meg a szabályok túllépését, jeleztem Neki, hogy kifutottunk az időből, ideje gyorsan távoznom. Ő még marasztalt volna, de mennem kellett, így abban maradtunk, h legközelebb több időt fordítunk az aktus(ok)!!!-ra, DE!!! nem egymás orális örömeinek a kárára tesszük majd... Ezen jót kacagva váltunk el, miközben rendeztem a számlát, és egy csók kíséretében elhagytam a helyszínt.

Elszámolás

X rózsaszáltól szabadultam meg egyet sem bánva meg!!!